Handlingsplan mot islamofobi

dirken
12.08.2019 kl 09:15 901

Tros- og livssynsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er åpen for å vurdere en handlingsplan mot islamofobi i kjølvannet av lørdagens moskéskyting.

Til avisa bekrefter kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V) at hennes departement jobber med en handlingsplan mot rasisme og diskriminering, i tillegg til at de har begynt å jobbe med muligheter for en eventuell egen handlingsplan mot islamofobi.

https://www.dagsavisen.no/innenriks/ropstad-vil-vurdere-handlingsplan-mot-islamofobi-1.1566480
.777.
12.08.2019 kl 09:27 803

Skulle vel egentlig hatt et eget departement og en tilsynsetat med en 6-7000 ansatte dette her. Erna ordner nok det, gett. Hun som er så glad i byråkrati og detaljreguleringer.
leifTM
12.08.2019 kl 09:53 853

Handlingsplan mot islamofobi = muslimer og muslimske interessegrupper kan slutte å være så sure, slutte å kreve særregler, slutte med forsøk på å endre vestlig livsstil, slutte å si til ungene sine at vestlig livsstil er feil hvis de faktisk vil bo her, slutte å sende unger på koranskole i utlandet, begynne å delta på dugnad, jobbe hardere for å få kvinnene sine i arbeid og fullstendig ta avstand fra sosial kontroll.

DETTE er grunnen til at folk har «islamofobi». Majoritetsbefolkningen skal ikke lage noe handlingsplan, det er det muslimene som skal. Det er de som er sure og krevende, og absolutt burde ta tak i tingene nevnt over her. Da vil misnøyen med islam bli sterkt redusert og det vil bli ufattelig mye lettere for dem å bli akseptert i norsk samfunn.
Lurulf
12.08.2019 kl 10:00 848

Dette er ikke islamofobi, men sunn fornuft.
*JBJB`
12.08.2019 kl 10:06 843

Hei folkens:))

Og...§ 1 i handlingsplanen:

1) Alle som ikke sleiker muslimer oppetter ryggen skal straffeforfølges og gis berufsverbot.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Jeg synes det du sier har mye fornuft i seg. Det er viktig å få frem hvorfor det er så mye islamofobi. Da kan myter drepes og vi får klarere frem hvilke krav vi stiller til innvandrere. En handligsplan for å straffe de som er negativ til islam vil iallefall ikke hjelpe.Jødofobi plan ? Her er det mye stygt i Scandinavia idag


Redigert 12.08.2019 kl 14:18 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
12.08.2019 kl 10:24 822

Hei folkens:))

Og...§ 1 i handlingsplanen:

§1) Alle som ikke sleiker muslimer oppetter ryggen skal straffeforfølges og gis berufsverbot.
§2) Se paragraf 1.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Det er opplagt at dette ikke vil hjelpe.
Load
12.08.2019 kl 10:31 814

Veldig enig Leif, dette er noe muslimene selv må ta tak i for at det skal få noen som helst effekt.
Det er ikke rart folk blir lei når en gruppe forventer og forlanger mer enn de selv leverer og når man i tillegg ser alle problemene invandringen fører med seg, så topper det seg for noen.
Når det er sagt, så syntes jeg det er tragisk at man får får reaksjoner som unggutten fra Bærum viste i helgen, det er det ingen som ønsker eller er tjent med og det er bare trist at man kommer dit.

melissa
12.08.2019 kl 10:35 806

Politikerne har i år-tier proklamert at det multikulturelle samfunnet er målet. Jeg er ikke blitt spurt, er du?
Jeg finner ikke et eneste land hvor multikultur er blitt en suksess. Gjør du?
Så lenge muslimer velger å sette seg i en særstilling i vårt samfunn og motarbeide integrering, trenger vi heller en handlingsplan mot den ideologien islam.

HVA?!?!? ...Jaha, men ingen handlingsplan mot dobbeltdiagnosen islamofobi-fobi??? For en syk verden vi lever i...

Vi forutsetter at partiene til Pisil og 10-tonneren forsvinner ved neste Stortingsvalg !!
Let it be !!
Korsar
12.08.2019 kl 11:42 777

Erna planlegger nå altså vår endelig kulturelle undergang: Å sette i verk en handlingsplan mot folks sunne fornuft.

Det viktigste nå er derfor å ha en handlingsplan mot dem som planlegger handlingsplaner mot islamofobi.
Sotah
12.08.2019 kl 12:54 746

Her skal hjorden kurses av justisministeren og selveste Lysende Sol. De forlanger at muslimer skal føle seg trygge her i landet. Følg med i timen, ellers må dere inn på teppet hos Trine eller Erna.

Det innpakkede folket og deres skikker hører ikke hjemme i mitt land! Derfor er det vår plikt og rett å påpeke hvor himmelropende langt fra vår kultur denne arten befinner seg !
Så får våre sterkt overvektige "ledere" drive med sitt taskenspill for galleriet!
Sotah
12.08.2019 kl 13:17 729

Det har vært mangfold i landet i lange tider, Betong. Landet er for øvrig ikke ditt, men vårt. Og demokratiet rår grunnen her. Lev med det og slutt med våset, er mitt velmente råd.
børst
12.08.2019 kl 13:25 719

Islamofobi er et konstruert begrep, frontet av muslimske aktivister og marxister som Lars Gule. Nå spiller Erna Solberg og Høyre såvel som Siv Jensen fra Frp sammen med representanter for det ekstreme venstre. Bakgrunnen for at mange ser med skepsis på Islam og muslimer er fordi de fleste land der Islam er dominerende innen religion, samfunnsliv og juss, er totalitære, patriarkalske stater der enkeltindivider undertrykkes, ofte på det groveste.
Redigert 12.08.2019 kl 13:27 Du må logge inn for å svare

Børst hadde vært en selvskreven gjest på en islamofobi rehab klinikk.
børst
12.08.2019 kl 13:28 717

Du har rett og slett ikke peiling på hva du snakker om.
Afghanistan?
Pakistan?
Saudi-Arabia?
Sudan?
Iran?

Er dette dine mønsterstater?
Redigert 12.08.2019 kl 13:33 Du må logge inn for å svare

Mangfold i lange tider ? Jøss, ubetalelig ? Har hue og rævva byttet plass Sotulf ? Vil du ha Betongs oppskrift mot forvirrede sinn i reprise ?
Redigert 12.08.2019 kl 13:36 Du må logge inn for å svare
Sotah
12.08.2019 kl 13:47 702

Bedre å trives i mangfold enn å drømme om enfold, betong. Deg om det.

Nå tenker jeg på dine drømmer om å drepe 500 spesielt utvalgte target i Norge pga at det vil føre til regimeskifte og innvandringsstopp. På hvilken måte er en slik aksjon bedre enn det IS drev med?
børst
12.08.2019 kl 14:00 694

Nå vrir du deg rundt problemstillingen. Fellesfaktoren for de statene jeg nevner, og flere andre, er at de alle er gjennomsyret av Islam både i lovverk, kultur og religion. Og de er verdens mest undertrykkende samfunn. Fellesnevneren er Islam - det er direkte samsvar mellom det som står i de hellige skriftene og det som praktiseres. Når det gjelder Europas framtid, så ser man nå klare tegn på at statene med høyest ikke-vestlig innvandring er i ferd med å kollapse. Det gjelder særlig Frankrike, Belgia og Sverige. Men også Danmark opplever store problemer, med ni eksplosjoner på et halvt år, to av dem mot statlige mål. Politi og rettsvesen er i ferd med å bryte sammen, stadig mer alvorlig kriminalitet må legges til side. Det totale sammenbruddet kommer når økonomien kollapser, stater ikke lenger kan lønne sine ansatte, og folk ikke lenger har noe å miste. Og det er da kampen om framtiden begynner, kampen om restene av den vestlige sivilisasjonen. Og den blir stygg.
Redigert 12.08.2019 kl 14:36 Du må logge inn for å svare

Du trives i dette satans "mangfold" ? Trivsel kan være så mangt, Vi blir nok ikke forlikte vi Sotulf, jeg forbeholder meg retten til å mistrives sterkt i selskap med de innpakkede hodekapperne !

Vil det da bli en åpning for en bred debatt rundt hva denne "Handlingsplan mot islamofobi" skal inneholde?

Om noen hadde spurt meg ville jeg kunne komme med en rekke forslag som faktisk virker, men det er vel ikke hensikten med denne "planen" tenker jeg.

1. Stopp all import av islamister /muslimer.
2. Stopp islamisering av samfunnet. Jo mer islamisering, jo mer islamofobi.
3. Begynn å fortelle sannheten om islam. Folk blir forbanna av å høre utilslørt propaganda og løgn.
4. Avvikl alle særfordeler for muslimer.
5. Avvikl kontantstøtten og morsmålsundervisning.
6. Sett krav til at all forkjynnelse i moskeene skal foregå på norsk.
7. Forby religøse hodeplagg innen all offentlig virksomhet.
8. Forby inzest ekteskap mellom fettere og kusiner.
9. Krav til familiegjenforening bør strammes kraftig inn. Minst 18 års statsborgerskap, ikke mottatt NAV ytelser siste 5 år og minst 500.000 i inntekt siste år.
10. Kraftig satsning på å ruste opp politi, barnevern og skoleverket for å lære opp det muslimske avkommet i vanlig norsk folkeskikk. Lover må endres og ungdomsfengsel med tusenvis av plasser må opprettes.

Når folk ser at lov og orden igjen opprettet. Nordmenn kan igjen trygt sende ungene på skolene igjen, selv de som er dominert av innvandrere. Elvene begynner å lære ting, åpen narkohandel forsvinner, jenter blir ikke lengere voldtatt, biler får stå urørt og gjenger med muslimske gutter og menn forsvinner fra kjøpesenterne - da vil gradevis "islamofobien" reduseres blant folk. Da vil bybildet bli dominert av muslimer som oppfører seg ordentelig, går på skole, jobber, snakker norsk, respekt for voksene, politi og lærere.

Det som ikke vil virke er å straffe folks ytringer, utestenge, shadowbanning, yrkesforbud eller lignende. Innføring av meningspoliti og sensur vil ha den stikk motsatte effekten og er oppskriften på å skape flere ABB'ere. Politikerne kommer garantert til å foreslå nøyaktig det samme som de har gjort de siste 30 årene og som vi vet at ikke virker; flere ungdomsklubber, miljøarbeidere, flere lærere (i muslimsk dominerte områder), mer kontantstøtte og flere særordninger for muslimer.


børst
12.08.2019 kl 15:00 652

Muslimer og venstreekstremister, som Lars Gule, bruker terrorhendelser som brekkstang for å innføre sin versjon av et DDR-regime i Norge. Men DDR-regimet varte jo bare fra 1945 til 1989, til tross for milllioner av angivere og STASI-ansatte. Det feilet fordi det var basert på feil premisser og ikke klarte å ivareta grunnleggende behov i befolkningen. I DDR manglet de matvarer. I stadig flere vestlige land klarer ikke staten lenger å ivareta trygghet for liv, helse og eiendom, grunnet hodeløs innvandring av uintegrerbare individer fra feilede stater. Protester mot dette skal nå klassifiseres som en form for psykisk lidelse. Som om det vil redusere antallet som radikaliseres og blir motstandere av galskapen.
Redigert 12.08.2019 kl 15:11 Du må logge inn for å svare
Hr.Suhr
12.08.2019 kl 15:12 646

For første gang i nyere tids historie jobbes det nå storstilt på internasjonalt nivå
med å bekjempe ytringsfriheten, tenk det dere.
Og bakgrunnen er åpenbart fordi konsekvensene av politisk folkevandring møter sterk
motstand i folket som rammes av innvandringen.
Tidligere ville sikkert statsministeren vært den første til å beklage feilslått politikk.
Men den tiden er nok over. For Erna vet utmerket at 'hun' er medansvarlig til både
tap av liv og masse annen elendighet fremover....mener jeg
Hvem skulle trodd at justisen på jorderik skulle bli så omsnudd at det bare var å bruke
kallenavn som "rasist" og "islamofob" mot berettiget meningsmotstand, så ender
motstanderen som uglesett og i jailen.
*JBJB`
12.08.2019 kl 16:46 614

Hei folkens:))

Og...handlingsplanen skal utarbeides på bakgrunn av Marrakesch pakten - som Hoire truet gjennom Stortinget før nyttår - read our lips...ZnageZz....

33) Vi forplikter oss til å eliminere alle former for diskriminering og (…) fremme en åpen og kunnskapsbasert offentlig samtale om migrasjon og migranter (…) som genererer en mer realistisk, human og konstruktiv oppfatning i dette henseende.
a) vedta, iverksette eller opprettholde lovgivning som straffer hatkriminalitet og grov hatkriminalitet mot migranter
c) fremme uavhengig, saklig og god journalistikk i mediene, også internettbasert informasjon, herunder ved å bevisstgjøre og lære opp medieansatte i migrasjonsrelaterte spørsmål og begreper, investere i standarder for etisk journalistikk og reklame, og stoppe overføring av offentlig finansiering eller materiell støtte til mediekanaler som systematisk fremmer intoleranse, fremmedfrykt, rasisme og andre former for diskriminering av migranter, med full respekt for pressefriheten.


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Høyreekstremofober : Handlingsplan

Venstreekstremfobef : Handlingsplan

Jødefober : Handlingsplan

Kristenfober : Handlingsplan

Homofober : Handlingsplan

Diskriminering om ikke alle får en Plan og det blir skamdyrt....

Begynn å oppføre dere som folk flest og dette løser seg uten.....

Dersom det skulle vise seg at Manshaus er homofil, slik det påstås i ubekreftede rykter, bør det vel da også komme en handlingsplan mot homofili? Eller hva sier du Trine Skei Grande? Kan Manshaus være en av få homofile (ikke bekreftet) som har maktet å forstå at islamister har forvoldt mye ondt mot homofile og derfor ville ta en skrullete form for hevn?
Redigert 12.08.2019 kl 17:18 Du må logge inn for å svare

Begrepet "islamofobi" er markedsført av muslimene selv. Dette er retorikk som er utpønsket for å gjøre islamkritikere til rasister.
Redigert 12.08.2019 kl 17:31 Du må logge inn for å svare

Det som forundrer meg og mange andre er hvorfor politikerne sjelden prøver å gjøre noe med årsakene til problemet. De prøver å innbille seg selv og folk at islamofobi bare er noe som har oppstått på internett og at hatet mot islam bare er noe som får næring fra rasister og gale mennesker. De tror virkelig at bare man får tatt fra disse folkene sine menneskerettigheter og ytringsfrihet, vil problemet løses.

Med "kunnskapsbasert dialog og informasjon" mener de egentlig løgn og propaganda. For å lykkes med dette, må hjernevasken begynne allerede i barnehagen, så derfor blir nå de fleste muslimske helligdager også markert der. I noen får sågar barna prøve seg en runde på et bønneteppe i retning Mekka iført hijab for jentene. på skoler i Gøteborg kommune ble det for en tid tilbake avslørt at samtlige unger i skolen ble servert halalmat uten at hverken de eller foreldrene ble informert om det.

Hele 40% av Norges befolkning mener at islam utgjør en trussel mot norsk kultur. Dette på tross av en massiv markedsføring, historieforfalskning og skjønnmaling av den bestialske ideologien islam fra et samlet skoleverk og statskanalen NRK. Hva KAN det komme av tro, at trolig 50% av etniske nordmenn mener at islam utgjør en så stor trussel?

PST mener det ikke eksisterer noen trussel mot muslimer fra høyreekstreme miljøer. Om vi ser litt i bakspeilet er det vel heller en betydelig større trussel mot jøder her i landet. Om vi utvider begrepet til å omfatte overgrep med vold og voldtekter er det nok en ennå større trussel mot etnisk norske fra muslimer. Kanskje spesielt etnisk blonde jenter og barn.

Hvor er det blitt av handlingsplaner mot dette? Burde ikke politikerne med bakgrunn av den enorme andelen av det norske folk som mener at islam utgjør en trussel mot norsk kultur og levesett har laget en Handlingsplan mot islam ? Det ville jo pussig nok ha løst problemet med "islamofobi" også på sikt.

I tillegg til de punktene vi har nevnt ovenfor her, bør man gjøre som med kristendommen, dvs. pælme ut kirken fra undervisningsopplegget og heller undervise ungene om dette via lærerene. Lærerplanen må selvsagt reformeres slik at ungene blir fortalt et mer riktig bilde av islam. Ingen grunn til å rosemale eller legge skjul på fakta, så historiene om Muhammed og han bestialske liv bør komme frem. Muslimers utallige kriger og bestialske fremgangsmåte bør vel også nevnes. Kanskje ungene da vil få et mer nyansert bilde på foreldrenes religion og at de kanskje vil ta avstand fra dette etterhvert. Da har vi en langsiktig plan.
Speaker
12.08.2019 kl 19:07 553

Meningspolitiet dikterer igjen hva det er lov å ytre.Viktig å legge sensur på ytringsfriheten,for tankene våre greier de ikke å styre......

Godt beskrevet av Polemiker. Handlingsplan mot islam mangler. Men dette må være en handlingsplan mot alle typer ekstremisme. Islam, Nazisme, Fascisme og tilsvarende. Ikke at muslimer skal gå under radaren fordi de kaller seg religiøse. Det er jo ikke sant. Voldelige muslimer er ikke religiøse, de lever ut en ideologi, der de skjermer seg bak et religiøst ytre. Et sosialt spill som er lett å avsløre.

At politikerne preiker Pk for islam skyldes nok mangel på kunnskap om islams bestialitet, menneskesyn og ensidige hat mot andre

Å lese om islam, Palestinakonflikten, krigen Bosnia-Hercegovina, og historikk om temaet generelt så skjønner man at islam i sannhet er hatets religion. Derfor er muslimer så glade i å krige, halshugge, ha slaver, sharia osv. Et primitivt mannssamfunn fra oldtiden

Redigert 12.08.2019 kl 20:00 Du må logge inn for å svare
Korsar
12.08.2019 kl 19:57 524

Je syns gutten så ganske homo ut je, på de bildene vi klarte å hente inn her i traktene.
Det kan jo forklare mye; hæinn bodde jo i nabolaget tell muslimhuset, og fryktet trulig steining om dom fikk greie på det serru
Noni
12.08.2019 kl 20:05 516

Å nei, da kommer det noen imamer fra Saudi å korrigerer. De norske muslimer slal
værsågo å holde seg til skriften! Sånn er det bare.

leifTM
Fullstendig enig. Det er muslimene som har valgt å komme til Norge. Muslimer kan ikke kreve mer enn andre innvandrere som kommer til Norge.

Da min familie flyttet til London fikk vi klar beskjed på skolen at i UK foregår undervisningen på engelsk. I den grad vi ønsket at våre barn skulle få undervisning i norsk, så var det vårt ansvar.

Når muslimer kommer til Norge bør samfunnet kunne forvente at de innordner seg norske verdinormer. Det vil si at muslimske foreldre, også far, må kunne håndhilse på læreren, selv om dette er en kvinne. Norske eldreinstitusjoner skal ikke måtte kutte ut svinekjøtt fra menyen. Og det kan ikke aksepteres at norske skoler skal kutte ut juletradisjoner for å tekkes muslimer.

Denne duknakkede underkastelsen enkelte i det norske samfunn gjør for muslimer er tøvete oppførsel. Det er muslimene som må tilpasses seg Norge, ikke Norge som skal tilpasse seg muslimene. Ikke akseptabelt og en meget farlig vei å begi seg inn på.

Det er fortsatt fullt lovlig å forlate Norge dersom vårt samfunn ikke passer en muslim sin tro. Og dem som forlater Norge vil ha min fulle forståelse. For et norsk sekulært samfunn kan umulig være rette omgivelser for muslimer. Men det er slik Norge er. Likestilling, demokrati, menneskerettigheter, homofili og kvinners rettigheter er ikke verdier det norske folk er villig å gi opp for at muslimer skal føle seg hjemme i Norge. Da er det bedre at dem som ikke kan godta dette, forlater landet og reiser til et land med en kultur der de kan føle seg hjemme,

"Da min familie flyttet til London fikk vi klar beskjed på skolen at i UK foregår undervisningen på engelsk. I den grad vi ønsket at våre barn skulle få undervisning i norsk, så var det vårt ansvar. "

ehh, får muslime undervisning i arabisk?? Slutt å komme med så mye vås.

Martine Aurdal demonstrerer her i denne storslageren av en video hvordan norske feminister og venstreradder mener at Vesten skal møte islam - underkastelse.

https://www.youtube.com/watch?v=3jndGFuulek

Hun hadde nok heeeelt sikkert vært like "tilpassningsdyktig" og fleksibel hvis det var en svovelpredikant fra Sarons dal som ba henne om å dekke seg til for ikke å støte han.