***GRØNLAND*** "VARMEREKORDEN" SKREMMERNE FORMIDLET FAKE NEWS


Hei folkens:))

Og...nok en gang blir skremmerne tatt med buksene nede - som vi er kjent med sammenlignes dagens målinger World Wide med målinger foretatt gjennom flere hundrede år - målingene gjøres i dag på en rekke nye steder og med andre instrumenter enn tidligere for å oppnå ønskede skremmeresultater - men hva gjør vel det hvis flere kan skremmes og propagandaen kan fortsette med reportere i dyp moll og bekymringsrynker i Dagsnytt 18 - denne gangen måtte Danmarks Meteorologiske Institutt (DMI) krype til korset og beklage - men Greta Thunberg fikk mye oppmerksomhet og klapp på skuldra ut av "varmerekorden" må vite...ZnageZz.....


Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være feil.
Temperaturen på den grønlandske innlandsisen var høy, men det var ikke snakk om noen ny rekord, opplyste DMI til Danmarks Radio før helgen.
Sjokkmåling stemte ikke
Det viser seg at målingen på 4,7 varmegrader 2. august var misvisende, og at det i stedet var kuldegrader ved værstasjonen Summit på over 3.200 meters høyde.
https://www.tv2.no/nyheter/10773419/

– Vi har sett på flere observasjoner i området og kommet fram til at temperaturen ikke har vært over null grader i området. Vår mistanke om 4,7 grader stemmer ikke, sa meteorolog Herdis Damberg.


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Redigert 04.09.2019 kl 18:33 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
16.08.2019 kl 13:53 1189

Hei folkens:))

Og...ekstremkulden fortsetter med sitt jerngrepet i Australia og medfører at flere fotballkamper må avlyses på grunn av kulde og snø samtidig som kenguruene hopper rundt i nysnøen for første gang i manns minne - ingen manipulerte målinger, ingen fremskrivninger om 100 år folkens, men ren skjær facts, as we speak...ZnageZz....

https://www.youtube.com/watch?v=c4lCKstKrXA

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.08.2019 kl 21:05 Du må logge inn for å svare

Nå mangler det bare at den ytterst levende supervulkanen Yellowstone tar seg en fjert. Da blir hele den menneskeskapte global oppvarming debattet, samt store deler av USA lagt død. Problemet med overbefolkning vil merkelig nok også løse seg selv, da begivenheten vil sette ny presedens for hva hungersnød kan innebære. De som er hypp på å gå på ski i mai og juni måned vil "leve" herrens glade dager.
Dette høres kanskje søkt ut, men siste utbrudd dekket 1/3 av USA med aske, sendte den globale temperaturen ned 3-4 ganger mer, på en måned, enn hva den globale temperaturen har steget siste 150 år. Festligst av alt er at et nytt utbrudd er langt på overtid, geologer måler området døgnkontinuerlig, og de er bekymringsverdige endringer på gang.
*JBJB`
17.08.2019 kl 08:18 1107

Hei folkens:))

Og...hehehe - morsomt stunt dette jippoet med seilbåt til klimakonferansen i USA for yppersteprest Greta Thunberg - klimaregnskapet viser nemlig at hun ville spart kloden for store mengder Co2 hvis hun hadde tatt fly - mannskapet og skipperen skal nemlig hjem igjen og flere må fraktes med fly over Atlanteren.- stay tuned...ZnageZz....


Greta Thunberg hat an Bord der Hochseejacht „Malizia“ die ersten paar hundert Seemeilen hinter sich gebracht. Ihr Ziel: New York. Dort will sie unter anderem am UN-Klimagipfel teilnehmen. Eine Rechnung zeigt nun aber, dass die Reise selbst einen größeren CO2-Abdruck hinterlässt, als es ein Flug getan hätte.
Die Reise steht symbolisch für ihren Kampf gegen die Erderwärmung. Die 16-Jährige vermeidet Flugreisen, weil dabei viele klimaschädliche Treibhausgase freigesetzt werden. Ihr geht es darum, den weltweiten Ausstoß von Treibhausgasen rapide zu senken, damit der Anstieg der globalen Erdtemperatur im Idealfall noch auf unter 1,5 Grad Celsius begrenzt werden kann.
https://m.focus.de/wissen/klima/aktivisten-segelt-nach-new-york-rechnung-zeigt-waere-greta-thunberg-geflogen-haette-sie-weniger-co2-freigesetzt_id_11036544.html?fbclid=IwAR2PZZuYKlG2CCRskArExQZq3C3sa4tKotQOM3wf47Nkhau6cdSPqixp5Js

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
17.08.2019 kl 13:15 1051

Hei Zorin/folkens:))

Og...mener å ha registrert at du er en av skremmerne og medlem av Thunbergiztene - i den leiren er humor og latter erstattet med dommedagsprofetier og manipulasjon big time - minner litt om sannhetsgehalten da dere proklamerte "uten innvandring stopper Norge" og eventyrene om alle legene, ingeniørene og rakettforskerne i asylstrømmen fra Syria - men dere om det...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Redigert 17.08.2019 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
19.08.2019 kl 08:57 957

Hei rik/folkens:))

Og...hehehe - dette var tynne skremsler - får ikke en uvitende 13 års gammel skolejente til å skjelve engang:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Kvike11
19.08.2019 kl 09:00 956

Måske en god ide at sælge Grønland til USA, sikkert den højeste pris for is man kan få, inden det smelter.
Trump vil sikkert også købe Nordnorge, manden er bindegal.

Ja det er vel det som er problemet, du og mange andre bryr dere ikke, tar ikke til dere sannheter og gjør ikke noe med problemene men lar de bare bli flere og større. Mange er ondskapsfulle og oppblåste av stolthet. Ingen fremtid med slike .

Verden kommer kanskje til å bestå men da må den renses for all ondskap og urettferdighet.
Redigert 19.08.2019 kl 11:00 Du må logge inn for å svare

ooo en måling er feil, shit fy fader. Her tok du skremmerne godt, fyttigrisen. Så sykt at de tok feil på en måling, da må klimarapporten på hundrevis av sider, tusenvis av kilder og de beste vitenskapsmenn og kvinner ha feil også da? Ikke noe biggie og dra det hele så langt vel?

Lille Tulla her er et resultat av Dunning-kruger effekten. Og ja, hvis dere mener denne feilen beviser noe som helst så er du idiot.
*JBJB`
19.08.2019 kl 12:26 883

Hei rik/par/folkens:))

Og...stoler fortsatt mest på NASA, skremmere - ikke en skolepsykolog fikk flere henvendelser etter VG stuntet - vi voksne beroliger den oppvoksende slekt med denne:)))...ZnageZz....

https://www.nasa.gov/image-feature/jpl/jakobshavn-glacier-grows-for-third-straight-year

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
19.08.2019 kl 12:48 861

Hei rik/folkens:))

Og...uffda - der ble fire skolejenter akutt syk av angst, uro og ingen fremtidstro - tikk, takk, tikk, takk dommedag er nær igjen og vitsen med livet svinner hen...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ja ikke rart man får angst med en verden full av likegyldige og onde voksne ! Det er jo de som virkeliggjør dommedag! Men dommedag blir en fin ting det! Kommer til å rense verden for alt ondt!
Redigert 19.08.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare


Ja tro fullt og fast på manipulator nr 1! Fokuser 100% på det du vil høre og ikke bry deg null om hva som virkelig skjer der ute! Mange av dere!!

Innlegget er slettet av administrator
Admoff
19.08.2019 kl 18:00 793

Hvorfor diskutere noe som aldri når frem. Godt det er mindretall på disse individer som fornekter majoriteten av rapportene.
Over og ut fra en som favner om de fleste tiltak som kan hjelpe miljøet.
Redigert 19.08.2019 kl 18:01 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
20.08.2019 kl 18:43 740

Hei folkens:))

Og...skremme, skremme, skremme, rik - er du betalt av FNs klimapanel:))...ZnageZz....

Fra 2007 til 2015 økte for eksempel bestanden av torsk i Barentshavet med 71 prosent. I Nordsjøen økte torskebestanden med 104 prosent.
– Det som overrasker oss er hvor raskt bestander kan gjenoppbygges, sier forsker Fabian Zimmermann ved Havforskningsinstituttet.
Han står sammen med sin tyske kollega Karl Michael Werner bak studien som er publisert i journalen Frontiers in Ecology and the Environment.
https://www.nrk.no/nordland/gode-nyheter-for-fiskebestandene_-_-overrasket-over-utviklingen-1.14445492

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.08.2019 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

Supert! Da er ALT bra og vi kan kjøre på.....
*JBJB`
21.08.2019 kl 09:39 665

Hei Øre/folkens:))

Og...helt feil, Øre - vi skal nok skremme litt mer først - zånn for Al Goore sin skyld, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Akkurat ja!
Og på samme nettsted kan vi lese DETTE :

Forskere: Klimaendringer bidrar til torskekrise
Klimaendringene er en viktig grunn til årets torskekrise, ifølge havforskere. Nå dør trolig torsken utenfor Sør-Norge på grunn av matmangel som følge av klimaendringer.

– Næringsgrunnlaget for torsken har kollapset. Økosystemet har vært gjennom det vi forskere kaller et regimeskifte, sier forsker Tore Johannessen ved Havforskningsinstituttet til Aftenposten.

Ifølge Johannessen har det skjedd store endringer i planktonbestandene etter 2002. En viktig årsak er at gjennomsnittstemperaturen har steget med 1,5 grader siden 1980-tallet.

– Hovedårsaken er trolig at det er blitt varmere i sjøen, sier Johannessen, som understreker at klimaendringer kommer på toppen av tilførsel av næringsstoffer fra landbruk, industri og bruk av fossilt brensel.

https://www.nrk.no/norge/forskere_-klimaendringer-bidrar-til-torskekrise-1.14666172

Helt feil! Ingenting står bra til!

Regnskogene står i brann, luften er full av drit!, havene er fulle av drit! Fisken, dyrene og insektene er full av drit og sterkt utryddningstruet! Mange arter forsvinner hvert år! Og det ER menneskenes feil!!!

https://www.aftenposten.no/norge/i/8JMxd/Jordens-arter-i-akutt-fare

VÅKN OPP!!!


Redigert 25.08.2019 kl 04:08 Du må logge inn for å svare
nima
25.08.2019 kl 09:54 571

Å alt dette mener du er menneske skapt ?????????????????
Noni
25.08.2019 kl 17:13 536

Det samme vil alle seriøse forskere si. Klima forandrer seg gjennom hundrevis,
kanskje tusenvis av år, fra istid til varme, og omvendt.
Men det er noen mennesker som er ute etter å tjene penger på klimaforandringer, og dermed skape frykt hos lettskremte mennesker.
Luna
26.08.2019 kl 06:49 483

Altså, jeg tror jeg lytter til FN, NASA, vitenskapelig konsensus og seriøs forskning. Ikke en som skriver som en 14-åring; Tille Lulla Zzzzzz
Absolutt alt du skriver er bare pinlig. Vitenskapsfornekterne snubler virkelig i sine egne ben i sin iver etter å bevise sin egen inkompetanse og komplett mangel på forståelse . 🙄

IKKE bokstavelig ment da vet du!!! Men det er som om den står i brann !! Med måten menneskene, uten tanke for konsekvensene, bare forurenser og hogger ned jordens lunger i all mass!!!

Kanskje vi skulle hatt litt mer respekt for skaperverket, ikke bare penger, fine titler og "fine ting".!

" nima
I går kl 09:54
124
Å alt dette mener du er menneske skapt ?????????????????"

Ja det ER menneskenes feil!! , se dere rundt for pokker!!!

LOGIKK!!!

Kom dere ut av den komfortable virkelighetsfjerne boblen deres!!!

Ja, utrolig nok så fungerer det slik at det er konsekvensene av deres handlinger !!! Umoralske handlinger får konsekvenser!

Menneskene skaper store ubalanser som er virkelige!!!

Uvaner som ikke tar hensyn til omgivelsene, neglesjerer hvordan ting er skapt og hvordan de fungerer, neglesjerer hvilke behov alt har, får konsekvenser !

Uvanene materialiserer seg i form av store ubalanser, ødeleggelser og lidelser!

VÅKN OPP FOR POKKER !!!
Redigert 26.08.2019 kl 08:53 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
26.08.2019 kl 21:39 408

Hei Luna/folkens:))

Og...hva er galt med 14 åringer - det er vi som skal arve verden og setter dagsordenen som du er kjent med - at du latterliggjør skrivemåten til oss unge er opp til deg, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

En som ikke har fått med seg de utallige varmerekorder i Europa - ikke heng deg opp i detaljer
*JBJB`
04.09.2019 kl 17:29 259

Hei folkens:))

Og...uffda - de svenske klimaskremmerne måtte reddes ut av skruisen midt i den varmeste tiden på året - ikke så mye som et bilde av åpent hav eller en skremmede artikkel om
dommedag og undergang på grunn av de menneskapte klimaendringene kan rapporteres - bare is så langt øyet kunne se - det var trist...ZnageZz...

Et mindre svensk passasjerfartøy, MS «Malmö» var på tur rundt Svalbard da det gikk seg fast i isen sør-vest i Hinlopenstredet.
– Kapteinen på båten varslet Kystradio Nord og Hovedredningssentralen Nord Norge klokken tre i ettermiddag for å få evakuert passasjerene. Da drev fartøyet med isen og havstrømmen var i ferd med å føre det inn i et grunt sund ved Rønnbeckøyane. Mannskapet på sju blir igjen ombord for å forsøke å få båten løs, skriver hovedredningssentralen Nord-Norge på sine nettsider.
https://svalbardposten.no/nyheter/ms-malm-star-fast-i-isen/19.11381

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 04.09.2019 kl 18:33 Du må logge inn for å svare

Jeg har satt deg på plass og tatt deg med buksa nede flere ganger, men kan godt gjøre det igjen.

Noe sier meg at du ikke har hørt om drivis. Den driver dit vind og havstrømmer vil. Når det gjaldt denne innfrysing så skyldes den vedvarende nordavind som drev isen sørover. Jeg vil også minne deg på at Hinlopen ligger på 80 grader nord helt nord på Svalbard. Stredet er forøvrig kjent for atskille havarier da det mange grunner der og det kan fort fylles med is.

For du trodde vel ikke at denne hendelsen viste at klimaet er blitt kaldere. Så dum kan selv ikke du være.
*JBJB`
04.09.2019 kl 18:50 234

Hei flue/folkens:))

Og...der skremte du vettet av oss dummis igjen, flue - dommedag nærmer seg, det skal du ha, vettu:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Jensi
04.09.2019 kl 19:01 232

Titanic sejlede ind i et isbjerg !!!!!
ja det var den 14. april 1912 ........................ meeeen der har vi jo også fyret med kul i mange år ! - vil nogen nok sige
det havde revet sig løst og bevæget sig med syd (sikkert pga af den GLOBALE OPVARMNING)
*JBJB`
05.09.2019 kl 10:16 166

Hei folkens:))

Og...hehehe - skal vi skremmes av lokal vind også nå da - jaja, zånn går no dagan...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.09.2019 kl 10:30 Du må logge inn for å svare