Så ble klimaidiotene tatt i ny løgn.

imatza
12.08.2019 kl 15:37 340

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland.
Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være feil.

Det viser seg at målingen på 4,7 varmegrader 2. august var misvisende, og at det i stedet var kuldegrader ved værstasjonen Summit på over 3.200 meters høyde.

– Vi har sett på flere observasjoner i området og kommet fram til at temperaturen ikke har vært over null grader i området. Vår mistanke om 4,7 grader stemmer ikke, sa meteorolog Herdis Damberg.

Nå kaller man løgn for feil...

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zGkdlb/danske-meteorologer-avviser-varmerekord-paa-groenland?utm_source=vgfront&utm_content=row-22

Hva var løgnen? Var du ikke istand til å lese artikkelen ferdig? Og om de som du insinuerer bevist løy; hvorfor retter de det da selv opp igjen?
Temperaturmålingen ble kvalitets sikret.
- 2 grader er forøvrig fortsatt 10 grader over gjennomsnittstemperaturen og at det var usedvanlig varmt over hele Grønland er det ikke mye tvil om.
Redigert 12.08.2019 kl 15:42 Du må logge inn for å svare
imatza
12.08.2019 kl 18:19 303

Hva var løgnen??????????

"Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland."
Det var nettopp noen meteorologer som tok en kjapp en for å skremme de unge, men de ble tatt i løgnen. At de nå maler over hva som skjedde endrer ikke faktum, den som gikk ut med disse falske tallene, har fått en skrape.

Al Gore klimaturgen him self , Lolitaexpress ryktes det ?
Nethuns
12.08.2019 kl 18:23 301

Farlig å rapportere ærlig om været, får håpe det går bedre med henne enn med Jan Wiborg.
imatza
12.08.2019 kl 18:24 299

Hva skjer med Grønlandsisen?
Geir Aaslid / 3 days ago
Mange lurer på når isen på Grønland vi smelte etter siste tids medieoppslag og tall som viser at det på en dag smeltet elleve milliarder tonn is. Mediene som skremmer deg sier pussig nok ikke noe om når isen er borte eller hvor stor nedsmeltningen er i forhold til all is på Grønland. Her er det du trenger å vite.


I denne twitter-kommentaren som er mye kommentert på Facebook, ser du en graf over modellert massetap for isbreer på Grønland, med en litt for upresis følgetekst. Figuren er bedre forklart andre steder, blant annet på WUWT hvor man bruker den til å vise at modellert massetap på Grønland er særdeles lite (103 milliarder tonn årlig gjennomsnitt for perioden 1981-2010), sett i forhold til Grønlands totale ismengde, som er på 2600 000 milliarder tonn is.

Det vil faktisk ta hele ca 25 000 år før all isen har smeltet, forutsatt samme trend i perioden. Men observert trend har faktisk vært kjøligere både før 1981 og etter 2010, med en større isvekst i 2017 og 2018, noe figuren unnlater å vise.

Hvor går isutviklingen på Grønland?
Man vet utifra tidligere års erfaring at klimaindustrien hver sommer skremmer folk flest med useriøse oppslag om Grønlandsisen, mens en tilsvarende opphopning av is om vinteren aldri kommenteres. Man skal ikke lengre tilbake enn november ifjor for å finne en enkeltdag hvor isen på Grønland økte med tolv milliarder tonn.

Professor Ellestad oppsummerte derfor situasjonen på Grønland i Klimanytt 257 en måned før årets runde med Grønlandsskremsler i media, med disse setningene i ingressen:

Mens Grønlandsisen vokser de siste år konstruerer IPCC-leiren ismodeller som viser reduksjon. Basert på kun 30 år med data spås elendighet 1000 år frem i tid. Det eneste «eventyrmodellen» viser er at IPCC-leiren lager de modeller de anser nødvendige for å formidle skremselspropaganda.
Professor Solheim kommenterer årsrapporten slik i en epost til redaksjonen: En kurve (figur 5) viser endring i overflateareal av isbreene. Og at det har vært ubetydelige endringer siden 2012.

https://www.klimarealistene.com/2019/08/09/hva-skjer-med-gronlandsisen/

Det sveipet en varmebølge over Grønland som varte i 2 dager. Tempen gikk til rundt null grader pluss/minus. Nå og de neste 10 dagene skal tempen ligger mellom -15 og -20 grader.

Er du ikke istand til å lese deg frem til hvorfor det ble opplyst feil temperatur? Grunnen var at temperaturmåleren viste feil og dette fant de samme meterologene utav etter å ha kvalitets sikret målingene. Det var ingen løgn, det var feil på måleren pga mer snø enn forventet.

"Feilmålingen skyldes ifølge meteorologen at det på grunn av snø ikke har vært korrekt avstand mellom måler og overflate."