Hvorfor er muslimer så hatet egentlig?


Er ikke muslimer en from religiøs gruppe av fredens religion?

jo hele midtøsten og mer til har vist det siden rundt år 672.

Kan jo lure på hvorfor muslimene alltid havner i trøbbel?

Tja?
Er det så mange som er begeistret for folk som hele tiden har et sugerør ned i lommeboka di da?
De suger ca 40.000,- pr år ut av lommeboka til både deg og meg.
imatza
12.08.2019 kl 18:29 804

Man trenger ikke kun å snakke om muslimer. Alle mennesker som sprenger andre i filler, truer med drap for å få sin vilje igjennom, og som skader og ødelegger andre menneskers liv, er rotter som burde vært utryddet. Dette gjelder også etnisk norske, rase har ingen betydning her, kun oppførsel. Men det er myndighetene i et land som må straffe dem som oppfører seg slik, ikke Kari og Ola eller Ali og Muhammed. Men hva som mangler i muslimske miljøer er, evnen til selvkritikk, vilje til å anmelde sine egne ekstremister før de tar liv.
-Dëë-
12.08.2019 kl 18:35 796

Skjønner dere ikke at dere trolles i denne tråden? 🤭
MERLOT
12.08.2019 kl 18:38 795

https://no.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8disk_historie

Er egentlig en greie fra midtøsten.....men som bare har spredd seg over verden sammen med religionene.

Israel og Judea delte kultur med sine nærmeste naboer. Som edomittene og moabittene snakket de et vestsemittisk, en større undergruppe av semittiske språk, og som kanaanittene dyrket de guden El (navnet «El» betyr gud på hebraisk og andre semittiske språk). I motsetning til sine naboer i øst og vest dyrket de også en gud ved navn Jahve som ble identifisert med El, men fiendtlig til den viktige kanaanittiske guden Baal. I henhold til Bibelen anså folket i Israel seg selv som fremmed som hadde tatt landområder fra kanaanittene.

Gammelt nag mellom tilhengerne av EL og Jahve og Baal også......de vet sikkert ikke hvorfor de begynte å krangle heller. Antageligvis en banal sak om et grensegjerde eller noe sånt.
Ille nok det også i våre dager....

Det er en gal verden.
imatza
12.08.2019 kl 18:39 787

Jo, ifølge Franz gjør det det, men det er vakre damer som han legger ned.

Merlot forsøker å tåkelegge og problematisere det hele. Jøder og kristne er på ingen måte sammenliknbart med islam over hodet. At jøder og muhammedanere har felles stamfar er egentlig urelevant, selvom de refereres til som brødre. Og før noen bedrevitere trekker inn korstog kan jeg opplyse at de var katolikker som slo tilbake mot gale muslimer. Muslimer var gale den gang som nå.
MERLOT
12.08.2019 kl 19:05 767

Jeg snakker om det som skjedde for flere tusen år siden, lenge før de en gang hadde tenkt på kalle seg jøder, muslimer og katolikker...

Vanskelig dette for deg?

Muslimer er etterkommere av filisterne. Jødene har vært forfulgt siden tidenes morgen.
Redigert 12.08.2019 kl 19:08 Du må logge inn for å svare

I denne tråden er det ingen som trolles.

Hvis noen er hatet, må det skyldes noe ved dem selv, ikke at de er offer for "høyreekstreme" eller "populister" Har man ikke heller berøringsangst for islam, kulturen, sharia, og aggresjonen og volden som kan komme?

Og er det ikke slik at verden har nok utfordringer å ta tak i, og at man ville ikke brydd seg med muslimer hvis det ikke var noe å utsette på dem hvis de var fredelige og hyggelige folk?

Det virker ikke som at muslimer er fredelige og hyggelige folk, når de har en ideologi som fører til at folk halshugges på åpen gate, som sverger at jøder skal utryddes fra jordens overflate, og at allahs tusenårsrike skal omfatte alle mennesker på jorden?

Så vidt meg bekjent så er det ingen hyggelige mennesker som arbeider for ekstreme avvikende meninger og livssyn. Tar ikke Politikken styringen av samfunnet, vil slike lite hyggelige mennesker lage anarki, som fører til konflikter, kriger og omdanner siviliserte samfunn til grushauger

Muslimer lager grushauger - ikke siviliserte samfunn

Redigert 12.08.2019 kl 20:02 Du må logge inn for å svare
Per K
12.08.2019 kl 20:51 719

Selv kjenner jeg mange muslimer, ingen av de er sik du beskriver.
Jeg anbefaler deg at du finner deg en jobb, slik at du har noe mer konstruktivt og bedrive tiden din med.

Per K, den du kommer med der er en klassisk bortforklaring og uttrykk for typisk norsk naivitet.
Det finnes såkalte moderate eller frafalne eller liberale muslimer slik det også finnes liberale i andre religioner.
Jeg tviler ikke på at du kjenner ok muslimer, (i den grad de er muslimer slik muslimer definerer det) men det er ikke de som er problemet. Det er de ekstreme.
Redigert 12.08.2019 kl 21:03 Du må logge inn for å svare

Det var jo som kjent ikke den fredelige tysker som utgjorde nazismen. Det er heller ikke den fredelige muslim som utgjør islamismen. Men felles for de fredelige er at de passivt støttet opp mot hatet, mot jøder, mot de "vantro" hvor intoleranse legitimerer bruk av vold.

Majoriteten av tyskere tar i dag avstand fra nazismen. Mein Kamf har dårlig klang for de fleste. Majoriteten av muslimer hegner om islam. Koranen har god klang for de fleste, selv om Muhammeds bok preges av islamisme (grunnlaget for vold).

Vanlige opplyste tenkende mennesker vil enkelt trekke likhetstegn mellom ulike voldelige ideologier. Folk som hegner om voldelige ideologier er ikke hyggelige. Selv om de utad oppleves som fredelige. Det er lov å hate - i betydning å ta avstand fra - voldelige folk.

Fornuften taler og er veiviser for det moralske menneske. De er de fredelige.

Ikke de andre - de voldelige. Nazister (høyreekstreme) og Islamister (muslimer)

Redigert 13.08.2019 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
Load
13.08.2019 kl 14:40 628

Per K

De aller fleste muslimer er ok folk, jeg kjenner også flere av dem, som er helt både hyggelige og greie karer.
Det er i følge de fleste av verdens etterretningstjenester kun 15-25% av verdens ca.1,7mrd muslimer som er tilbøyelige til ekstremisme, altså ikke flere enn 180-300 millioner totalt.
Og det er jo ikke så mange?

https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s

Sotah
13.08.2019 kl 15:01 619

Er de så hatet, da? Det er vel bare den bittelille promillen av sinnafreppere som tøyser med sånt?
HanVann
13.08.2019 kl 15:09 616

har dere sinna-apper i AP AP AP eller bare arneB o,5?
Load
13.08.2019 kl 15:12 614

Jeg tror du har rett, de er neppe så hatet som de og msm skal ha det til, men mange er nok lei både syting og knivstikking etc og klager derfor i varierende grad i div kommentarfelt.
Det må være lov for en nordmann å si i fra, selv om han pusher 50 og det må ikke være hat selv om man misliker ditt eller datt, litt flere nyanser har vi da.
HanVann
13.08.2019 kl 15:46 601

vi må slutte å blande epler og pepper, oransje og kanel.
De fleste elsker/likes muslimer (generalisert) og hater/not islam (generelt).
ordene elsk/hat er folkelige synonymer for diverse ikkelik/lik slags roterikk.

Faktasjekken ho trenger undersøkelse av Sothat AP sofaslappen.
Spørreskjema anonymisert til SSotah:
Likes til ISLAM
1-2-3-4-5...-9
trykk på rett knapp for nyansen,
Likes muslimer
0-6
Trykk på knappen anonymt.

Kontrolltrykk knapp
Trump:
love/hate

#trykk NÅ
Sotah
14.08.2019 kl 16:39 565

Du bør hoppe over skigarden i grenda og oppsøke virkeligheten, aksjegutt. Du lider av vrangforestillinger. Snakk med noen voksne før du også havner på TV med to blåveiser og får forvaring resten av livet. Et godt og velment råd.
Larries
14.08.2019 kl 16:40 564

Det var da svært til hat da! Er du muslim?
14.08.2019 kl 17:08 545

Jeg mener at muslimene selv må ta ansvar for at de er lite likt. Unga deres begynner å sjefe i flokk allerede i skolen der det rappes telefoner og det vanker bank av norske elever eller truing av lærere.Vi leser nesten daglig om grupperinger som lager kvalm for politiet eller plager folk på buss og bane. Eller brenner biler. Og vi er ikke så isolert at vi ikke får med oss hva som skjer på andre siden av kjølen.

Men dere får ta dere en tur utenfor Stortinget og delta i sympatien. Den har de sikkert fortjent.

Når jeg leser denne tråden og svarene som er gitt så er det en ting som slår meg... Komplette idioter vil neppe bli en mangelvare her i verden. !

Ja for det er selvsagt alle andre som har feil?
Finnes det fellestrekk, feks krig og uro, i muslimske land?
leifTM
14.08.2019 kl 18:09 519

Aksjegutten sletta innlegget sitt. Det må ha vært noe storkælleri, husker du hva han skrev?
papaXI
14.08.2019 kl 21:12 493

Et meget godt spørsmål.
Dette er spørsmålet som politikerne burde vært stilt, politiet og PST.
Det finnes sikkert noen som ikke har egen erfaring med muslimers oppførsel eller mangel på sådan. Mennesker som aldri har vært, eller hatt noen i familien som er blitt truet på livet av muslimer. Mennesker som har prøvd å anmelde dette, men blitt fortalt, "har de gjort alvor av trusselen, hvis ikke kan vi ingenting gjøre".

Mennesker som har levd i et fredelig land hvor fremmede ikke kommer og truer deg og din familie på livet. Når slike ting hender, og man leser at dette skjer over hele verden, da liker man ikke muslimer mer. Da er man redd, og det er imot menneskerettighetene å tillate at dette forsetter. Et menneske har rett til å leve i fred, i alle fall fikk vi det tidligere før AP ville male alle stripete.