Seadrill atter en gang.


Kom hjem nå for litt siden. Ser at sdrl fortsetter å gå ned. Har lenge vært negativ til sdrl av ulke årsaker. Om antagelsen min vil være riktig bunner sdrl i dag. Slutten av kvelden antar jeg at aksje kursen vil være rundt 2,55-2,60. Deretter vil den gå opp og holde seg rundt 3,0 før rapporten legges frem. Dårlig rapport ned, god rapport opp.
Så får vi se om mine antagelser stemmer. I dette øyeblikket ser det ikke lovende ut, men jeg tror det snur snart.

Det snur når Det kriminelle fondet Citadel som styrer hele børsen er mett

Mulig det, men også mye frykt blant aksjonærer som blir selvforsterkende når de ønsker seg bare ut. De tenker kursen går enn lenger ned. At fondet Citadel har noe med kursen å gjøre vil si at når sdrl snur, vil sdrl aksjen gå fryktelig fort opp og mye.
12.08.2019 kl 17:48 1538

Tror for nte gang at vi nå ser bunnen. Regner med en kurs opp mot 50 end august.

Det er usannsynlig. Men en korreksjon opp kan hende. Men lite som tilsier at den skal i taket. Snur derimot sentimentet litt og man får en tro på at de vil klare seg uten emisjon eller en omfattende restrukturering, ja, da vil den nok gå noe helt voldsomt. Jeg kan ikke skjønne det dersom et selskap som kom ut av chapter 11 for litt mer enn 1 år siden nå må refinansiere igjen. Det kan ikke være mulig tenker jeg.
12.08.2019 kl 18:10 1437

Støtter det du skriver.

Sdrl har flere muligheter. Men tenker det blir strukturelle endringer i selskapet og endringer i lånebetingelsene atter en gang. Jeg må anta ledelsen alt jobber med en langsiktig løsning, det motsatte hadde vær katastrofalt. Ny økonomisjef som nå ser på løsninger og iverksetter tiltak er noe som nå sees på. Tenker at vi om kort tid får høre gode nyheter fra sdrl.

Hva ville tilsvarende dagens kurs vært i gamle drillen? Fremdeles ATL?
Stev
12.08.2019 kl 20:04 1107

Ned 7% i US på mini omsetning, ned, ned , ned
12.08.2019 kl 20:23 1030

Selv om det er på lav omsetning, er kursen det den er. Sånn går dagene 5-20% ned dag ut og dag inn. Aksjen krakker hver dag. Lite morsomt å se hvordan dette utvikler seg fort og sikkert. Hadde en fotballag tapt 14 dager (=14 kamper) på rad, ville nok manager uttalt seg noe til pressen. I Sdrl skjer det absolutt ingenting. Man ser på og lar skuta synke uten engang å forsøke og redde stumpene av lasten. Tragisk ledelse. Aksjen reflekterer mannskapet.
abbos
12.08.2019 kl 20:40 951

Det samme skjer med Borr 😩
Rett til bunns 👎🏿

Det vi ser er rett og slett frykten av summen av investorer som vil ut for enhver pris, dette gjelder ikke bare SDRL men hele bransjen .Selv med oppløftene fremtidsutsikter bryr ingen seg om det.

De bør jo ikke snakke opp kursen med mindre de er av oppfatning at markedet tar fullstendig feil om utfordringene for selskapet. Kan detre bli en liten PGS-reprise? Nær konk. Før en lang opptur med enorm avkastning.
abbos
12.08.2019 kl 21:41 779

Før eller siden er vel Alle truseskvetterne ute- dersom det nå er årsaken til daglig nedgang 🧐🤔🤓

Driver CITADEL ADVISORS II LLC og CITADEL SECURITIES GP LLC og selger til hverandre her ?