Handlingsplan for terrorknivstikkingen på Kiwi ?


20-åringen har forklart at målsetningen var å drepe andre mennesker. I avhør har han fortalt at han er blitt inspirert av andre terrorangrep i Europa. Blant disse angrepet i Paris i november 2015, som kostet 130 mennesker livet, og angrepet i Berlin i desember 2018. Da kjørte angriperen et vogntog inn i en folkemengde på et julemarked og drepte 12 personer.

https://www.aftenposten.no/norge/i/zLoP6r/Forsvarer-Terrorsiktet-floy-til-Sverige--dro-til-Oslo-da-han-ikke-fikk-kjopt-vapen
børst
13.08.2019 kl 12:10 221

Det passer ikke inn i marxistenes agenda.

Handligsplanen mot slikt har vel foreløbig godt utpå å krige 17 år i Afganistan og 16 år i Irak, inkludert omkringliggende terretorier.

Diskriminering om ikke det utarbeides flere handlingsplaner parallelt. Så dette er det bare å skrinlegge, fortere enn svint ,om ikke de skal drite på draget før valget.
Urquel9
13.08.2019 kl 14:43 167

Muslimsk terror glemmes raskest mulig av PK-klanen, politikere og media.
Angrep mot muslimer pakkes inn som varme poteter, hvorfor?

Jo, fordi muslimene utgjør et meget stort velgergrunnlag for de partiene som holder disse potetene varme. Det kan jo ikke være noen annen logisk løsning på dette, eller hur?
Sotah
13.08.2019 kl 14:59 162

Holdningskampanjer i Basjkortostan må vi kunne forlange. Slik at de også tar seg sammen. En sak for en eller annen minister.

Det må jo sies at denne hobbysvensken fikk oppnevnt en advokat som må ha rådet sin klient til å benekte terror flaggingen sin.

Å da var det plutselig ikke terror lenger , prøv å forstå det den som kan....
Klem
13.08.2019 kl 15:02 161

Media og andre i PK-miljøene har sin politiske agenda og der passer det ikke å fremstille innvandrere som slemme,kriminelle og folk som omtaler nordmenn som vantro,urene,skutne svin og horer.Det er nordmenn som er de slemme!
Trangboddhet rammer innvandrergutter men ikke deres søstre,må vite.......,og PK’erne nikker til hverandre og applauderer for seg selv.

Om vi blir kalt alt dette Klem skisserer må de også der utarbeides en handlingsplan.

Handlingenes menn må settes på oppgaven , ( tipper dobbelt opp med bompenger for å lønne alle de byråkratene som kommer) 😱