Dagens matrett - Jamaicapanne
Åndshøvdingene fra BP har ved flere gudbenådede anledninger tatt med sine internasjonale kunster over til DT.
I dag vil je anbefale en lettlaget Jamaicapanne:
• Porsjoner: 2
• Tid: Under 20 minutter
• Vanskelighetsgrad: Enkel
•300 g renskåret svinekjøtt i strimler
•1/2 grønn squash
•1/2 løk
•1 rød paprika
•1 ss smør
•1 liten boks hermetisk ananas i ringer
•1/2 ts paprikapulver
•1/4 ts salt
•1,5 ss kokosmasse
Slik gjør du:
Skjær squashen i 1 cm tykke skiver, løk og paprika i mindre terninger.
Stek kjøttstrimlene raskt i smør, 1-2 minutter.
Stek grønnsakene 2-3 minutter.
Bland kjøtt, grønnaker, ananas og ananaslaken. Tilsett krydder, legg på lokk og la trekke et par minutter.
Dryss kokosmassen over retten og server med kokt ris og eventuelt sitronbåter.
Til denne retten nytes kald øl evt. også med et lite glass sterk Rom fra Jamaica.
NB: Meld gjerne tilbake hvordan dette gikk!
I dag vil je anbefale en lettlaget Jamaicapanne:
• Porsjoner: 2
• Tid: Under 20 minutter
• Vanskelighetsgrad: Enkel
•300 g renskåret svinekjøtt i strimler
•1/2 grønn squash
•1/2 løk
•1 rød paprika
•1 ss smør
•1 liten boks hermetisk ananas i ringer
•1/2 ts paprikapulver
•1/4 ts salt
•1,5 ss kokosmasse
Slik gjør du:
Skjær squashen i 1 cm tykke skiver, løk og paprika i mindre terninger.
Stek kjøttstrimlene raskt i smør, 1-2 minutter.
Stek grønnsakene 2-3 minutter.
Bland kjøtt, grønnaker, ananas og ananaslaken. Tilsett krydder, legg på lokk og la trekke et par minutter.
Dryss kokosmassen over retten og server med kokt ris og eventuelt sitronbåter.
Til denne retten nytes kald øl evt. også med et lite glass sterk Rom fra Jamaica.
NB: Meld gjerne tilbake hvordan dette gikk!
Redigert 13.08.2019 kl 11:15
Du må logge inn for å svare
Samme oppskrift ligger på nettet flere steder (matstorkæller kopierer glatt andres arbeid for å kunne bruke mer tid på sine kvinner i stedet), og her finner dere et bilde av hvor LEKKER retten kan se ut:
https://bramat.no/oppskrifter/middag/327-jamaicapanne
https://bramat.no/oppskrifter/middag/327-jamaicapanne
Redigert 13.08.2019 kl 11:22
Du må logge inn for å svare
En ting je savner fra Karibien er coconut crab du.
På Trenidad&Tøbago så var vi øfte ute i jungelen for å fange døm se. Som regel slapp du tell å med ut i jungelen, siden dem var noen noen jævler tell å krysse veien.
På Trenidad&Tøbago så var vi øfte ute i jungelen for å fange døm se. Som regel slapp du tell å med ut i jungelen, siden dem var noen noen jævler tell å krysse veien.
Fabelaktig! Denne skal testes du. Tenker nøkk denne retten kan krødres litt spenstigere om man er storkar.
Hadde dere skytevåpen med dere i jungelen? Storkæll å jakte krabber med gevær og hagler.
Je liker å jakte sjeldne dyr med howitzer-kannon se.
Nå: Jamaica-tobakk
Nå: Jamaica-tobakk
Å nei du, køkkøsnøtt-krøbber fanger man med en falling trap satt over hølet dømmes i bakken. Man mater fellen med kokosnøtter man setter fyr på (legit).
Nå må dere itte glømme å lage matretten og rapportere om suksessgrad, nå da dere
PS: Tell denna retten passer det også gøtt med lefse
Å je tenker vi overlater døm spørsmålene der tell psykiatrien se.