Gøtt å få det bekreftet gett


Ja, dere gjør lurt i å huske på hvem som betaler trøgda deres du:

https://www.nettavisen.no/okonomi/ny-sjokkrapport--valgloftene-er-verdt-null-uten-oljepengene/3423827867.html

"Ny rapport viser Norges oljeavhengighet. Bare i Oslo hadde nært 7.000 kommunale ansatte mistet jobben uten oljenæringen."

Håper tisse-Trædal, Local Area Network og resten av tullingene husker på dette innimellom quinoa-rundstykkene og soy-latten gett. Unge håpefulle Hermine og resten av røkla har også godt av å ha dette i bakhodet når hun til våren skal søke seg inn på et eller annet noldus-studie ved UiO, med null reell mulighet for verdiskapning og skatteinntekter for Norge hvis hun mot formodning skulle få seg jobb en gang.
Korsar
13.08.2019 kl 13:22 282

leiftissekæll som ny sjef for reviderte Norge!
(der Oschlo er skilt ut fra Norge og må begynne å leve av ærlig arbeid igjen).

E9 gett. På hue å rævva ut med Oslo se. Bygge mur rundt å kløppe alt av kabler, samt jamme alt av gsm, gps, 3g, 4g osv og opprette flyforbudsone over.

Itte glem NMT nettet og købbertråden gett. Spreng jernbanen og bomb alle veiforbindelser se.

Direkte flyvninger Østre Toten - Bergen opprettes sporenstreks du.

Oljefolka er en gjeng grinebitere som ikke engang greier å re opp senga si selv engang gett. Det husker jeg streikeviljen viste for noen år siden.

Enig se. Je jøbber derfor primært i land med mer hydrokarboner enn menneskerettigheter gett.

takk. Jeg regnet med å få red hot chilipepper for det utsagnet der men det får stå til.

7000 kommunale ansatte. Det viser ineffektiviteten i offentlig og statlig sektor. Hvor mange kommuner er det snakk om? Det kan ikke være mange? Og at disse kommunale stillingene i stor grad er 10% stillinger som ingen merker noe til uansett bortsett fra lønn som går ut av kassen nevnes selvsagt ikke med et ord.