Hatprat

børst
13.08.2019 kl 13:14 247

Folk har hatet hverandre og drept hverandre, og ført kriger i flere tusen år. Forestillinger om "oss" og "dem" og følelsen av hat står minst like sterkt i dag, slik at man må kunne si at det å bære hat og gi uttrykk for hat mot andre er en del av det å være et menneske. Se bare på "de gode", de venstreliberale. Går man inn på deres diskusjonsforum, finner man et brennende hat mot dem de mener er rasister og høyreekstreme. Og dette har resultert i et utall voldstilfeller mot høyreorienterte fra venstreorienterte. Så når de venstreorienterte nå legger press på politikerne til å sette inn tiltak mot hat og hatprat, så vet vi jo at det kun gjelder hat blant høyreorienterte.

Men vil det fungere? Det vi vet fra tiden der de fleste ikke kunne lese og skrive og der massekommunikasjon var å brenne bål på høye fjell, er at hat likevel ble spredt og at folk hatet hverandre og førte kriger i enda større grad enn i dag!

Heller ikke i DDR, med et enormt propaganda- og undertrykkelsesapparat bestående av flere millioner angivere og STASI-agenter jobbet døgnet rundt for å lete etter indre fiender, personer som kunne tenkes å opponere mot regimet, lot folkets følelser og tanker seg styre over tid. DDR-staten kollapset i 1989, bare 40 år etter opprettelsen.


Redigert 13.08.2019 kl 13:48 Du må logge inn for å svare
Korsar
13.08.2019 kl 13:23 240

Dumskap er dumskap se, håkken side det kjæm frå!

Har det vært noe venstreorientert terrorisme i Norge da?

Ja, når søsterpartiet til AP invaderte oss i 1940.

Men helt enig med deg i at man ikke skal hisse til hat. Det gjelder begge veier.

Godt gjort å få å kalle nazimen for venstreorientert terrorisme.
børst
13.08.2019 kl 13:43 214

Blitz-miljløet, SU, Antifa, Tjen-folket og SOS-rasisme har mange personer som tiltrekkes av vold og som utover tildels grov vold mot dem de er uenige med. Det kan være terror selv om det ikke benyttes bomber eller skytevåpen.

https://www.nrk.no/norge/13-hendelser-pa-kort-tid_-venstreekstreme-angriper-ytre-hoyre-1.14315819
Redigert 13.08.2019 kl 13:49 Du må logge inn for å svare

Kiwi terroristen , var han også høyreekstremist ?

Var ikke han bare en russer det hadde rablet for? Kan ikke huske det var noe politisk her ?
papaXI
13.08.2019 kl 23:38 170

JA.
Går vi tilbake til AP-regimes barnevern, guttehjem, og anstalter for barn, så finner man i ettertid mange lik i lasten. Mange begikk selvmord etter alt de ble utsatt for, det er også en form for statsterrorisme. Så til ditt spørsmål, ja AP har utført terror så det sang.

åSvaret er altså at det ikke har vært noe terrorisme utført av venstreorienterte i Norge. De eksemplene nevnt over faller på sin egen urimelighet.

Og når det snakkes om hvor synd det er på de høyreekstremisterne. Her får PST en bekymringmelding om denne 22 åringen for ett år siden. Bare fordi han er norsk og er høyreradikal blir det ikke fulgt opp. All oppmerksomhet er rettet mot fundamentalistiske islamske grupperinger. Forstår godt at de gjør det siste, men nå må man også ta de høyreekstreme alvorlig. Det nytter ikke lenger å la dem ture frem. To av to terroraksjoner utført av dem.