REC - Bond 2023Bond 2023 har 11,5 % rente - hvor renten skal betales med avdrag to (2) ganger årlig.
Hovedforfall på 110 MUSD er 13 April 2023.

Det blir renter på totalt 63,25 MUSD. Noe som gir ti (10) halvårlige renteavdrag på 6,325 MUSD.

REC har 20 Q på å skramle sammen cash - snakk om 5,5 MUSD pr Q. Legger vi til renta og tenker pr år -
får vi 34,65 MUSD årlig.

Dette er snakk om Bond 2023 isolert sett, uten å kikke på hva REC har i kassa når tic-tac (nedtelling) starter.


Link til bond, (men dere finner ikke det jeg har skrevet her - DER) :

http://www.recsilicon.com/media/newsroom/newshandler/?feed=/R/136555/PR/201803/2179043.xml
Redigert 25.03.2018 kl 23:27 Du må logge inn for å svare

@mcap

For 2018 regner jeg 1Q18 som det svakeste driftsmessig. Jeg regner med lavere salg, litt lagerbygging etc. Det var rimelig stabilt frem til medio 1Q18 da REC presenterte 4Q17. Men i februar/mars var det nedgang i etterspørselen. Særlig de med høy ASP måtte se kutt i sine priser.

Fordelen med å ikke tømme varelager på lav etterspørsel og ASP i 1Q18 er at REC heller kan selge dette utover i 2018 på bedre demand og ASP. Vi må se 2018 under ett og ikke være nede på mikroukenivå.

I sum har REC likevel indikert at de regner med positiv cash-flow. Jeg tenker den er svak positiv. Det demonstrerer at REC driftsmessig er i pluss selv når sesongvariasjonen er på bunn og dermed blir tilsvarende bedre når volum øker. Salget i 2Q og 3Q avgjør om REC etterhvert må kjøre noen kvartaler med full drift for å bygge opp varelager igjen.

Jeg tror ikke at REC opplever særlig ASP-fall selv på lav etterspørsel nå. Jeg tror de heller regulerer salgsvolum. REC er billigst i spotmarkedet og ROW-kunder tjener på å bruke 50 % fbr-granules... det gjør at REC er i en annen situasjon enn langt dyrere suppliere som må dumpe sine siemens-chunks i konkurranse med andre.

Jeg tror ikke spotprisen skal særlig mye lavere. Fra tidligere har vi testet smertegrensen for hvor lavt det kan gå, og det varte bare i korte perioder. RECs konkurrenter er avhengig av at spotprisen ikke faller ned til RECs nivå. På sikt har REC dermed to ting å gjøre. Være billigst og se sin ASP stige mot spotpris, og ta markedsandeler slik at salgsvolum gradvis øker mot fullt produksjonsnivå. Da får man en perfekt storm med bedre ASP, fullt salg og full produksjon som så kutter cash-cost og marginene på EBITDA hopper opp.
Redigert 26.03.2018 kl 10:45 Du må logge inn for å svare

Jeg spekulerer ikke i en snarlig markedstilgang for Moses Lake i Kina. Jeg anser det som ren bonus om Trump lager så mye røre at Kina tilbyr Moses Lake tilbake igjen. Main scenario er imidlertid at Moses Lake må klare seg i ROW. Strategisk er det også en fordel at Moses Lake er uavhengig av Kina og at kinamarkedet utelukkende representerer en vekstmulighet.

Vi er alle enige i at rente på 11,5 % er litt stiv, men den er innenfor rammen av hva vi rasjonelt kunne forvente. Selvfølgelig skulle vi i en alternativ virkelighet ha ønsket oss en rente på 6.5 %. Men i forkant av prosessen må vi huske at aksjemarkedet ikke trodde at REC ville klare å hente 110 MUSD i obligasjonsmarkedet. Det har REC klart da aksjemarkedet har tatt feil. Og hadde aksjemarkedet ikke vært så turbulent haddet nok REC fått litt bedre betingelser i obligasjonsmarkedet med en rente nærmere 10 %. Rentepåslaget kan man utelukkende skylde på tradere, downtradere og shortere. Det er de som utgjør støykilden og dermed tillegger REC ekstra risiko som investorer i obligasjonsmarkedet har obserert og ønsket kompensasjon for.

15k poster fortsetter. Det er også en 5K post som hele tiden legger seg ett øre under forrige.

Det er velkjent taktikk å ofre noen få aksjer for å få kursen ned, for så å ta et jafs når kursen er på ønsket nivå.
Redigert 26.03.2018 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
MCAP123
26.03.2018 kl 11:15 8733

Takk for svar JBG og anton. Hvis det slår til med 10 million USD i Q1 som jo er svakeste kvartalet så vil det være veldig bra. Så veldig spennende at du JBG vurder det som mulig. Ellers blir jeg mer og mer positiv til tariffløsning. ja det er bonus hvis det skjer. men for en bonus. Se her seineste nytt hvordan sørkorea forhandlet seg ut av toll. Dette er måten trump gjør det på. Jeg er sikker på tilsvarende utfall i forhandlinger med kina bare i en meget større skala. Sør-Korea godtar et kutt på 30 prosent i ståleksport til USA samt utvidede tollsatser på sine lastebiler, for å sikre en ny handelsavtale med landet.

I juli i fjor varslet Trump-administrasjonen at den ønsker å reforhandle handelsavtalen mellom USA og Sør-Korea, og forrige uke høynet administrasjonen tollen på stålimport fra flere land i Asia, deriblant Kina.

Mandag melder myndighetene i Sør-Korea at de har kommet til en enighet med USA om prinsippene i en revidert handelsavtale og stålimport mellom landene. Sør-Korea, som er sterkt avhengig av handel med USA, har gått med på å åpne sin bilindustri for amerikanske produsenter, samtidig som de aksepterer en 20-års utvidelse av tollen på sørkoreanske lastebiler.

Når det gjelder stål har landet aksepter en årlig eksportkvote til USA på 2,68 millioner tonn – noe som tilsvarer 70 prosent av den gjennomsnittlige eksporten til USA de siste tre årene.

I bytte vil ikke landet bli rammet av USAs nye tollsatser på stål.
Kilde http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/03/Har-sikret-seg-en-revidert-handelsavtale-med-USA
Redigert 26.03.2018 kl 11:17 Du må logge inn for å svare

OCI har lagt frem gode 4Q17-tallet som er drevet av god ASP på polysilikon. Vi ser at dersom konkurrentene skal kunne presentere gode tall til sine investorer så må de opprettholde visse ASP-nivåer. En priskrig for OCI er kostbart på kvartalstallene.

Samtidig er det positivt at OCI får avsetning i Kina på høy ASP. Det binder opp kapasitet og gjør at REC får lettere kontroll i ROW. Omtrent 40 % av salget til OCI vil gå til LONGi i en treårskontrakt. Det betyr at andre aktører må konkurrere mer for å få sikret større volum på polysilikon. En annen storkunde er Jinko Solar. OCI selger dermed mye volum til bare to kunder. Dette volumet er ikke en del av spotmarkedet.
Redigert 26.03.2018 kl 11:21 Du må logge inn for å svare

Det er i hvertfall ikke negativt at de kan komme til en enighet. Trump har nok section 201 friskt i minne og da kan fort bli en enighet rundt poly. "Treasury Secretary Steven Mnuchin said he’s optimistic the U.S. can reach an agreement with China that will avert the need for President Donald Trump to impose tariffs on at least $50 billion of goods from the country".

Trump-administrasjonen har jobbet en god del med at Kina har tariff på polysilikon. Det er en fanesak eller symbolsak om du vil som er eksempel på hvordan amerikanske virksomheter rammes av Kina.

I den grad det forhandles mellom Kina og USA og dette fører frem, er det høy sannsynlighet for at tariff på polysilikon ligger på forhandlingsbordet og er et krav fra USA om at skal vekk.

.....................

Kina burde fjernet Kina-tariffen før Trump ble president. Da hadde Trump hatt mindre å gå på nå. Tariff koster Kina dyrt.

På den andre siden er det fordeler for Kina å gi polysilikon i innrømmelse til USA nå. For det første går vedtaket på 5 år snart ut og må fornyes. Kina importerer store mengder og trenger mer høykvalitet. Volumet fra USA er kjent og begrenset. Volumet fra REC er en fordel for det kinesiske markedet. Kina har allerede en deal med Wacker fra Tyskland, så her er det snakk om reallokering av volum. Og Hemlock er dyre for solar. Det vil gå bedre for kinesisk wafer om man har mer å velge mellom. Man tjener nesten ingenting annet enn irritasjon fra USA på å ha tariffen. Økonomisk er den ufornuftig.
Redigert 26.03.2018 kl 11:29 Du må logge inn for å svare

Fra NRK nå:

"Kina klar for krisemøte med USA
Publisert klokken
11:15
i
USA og Kina
Kina seier at dei er klare for å møte USA og diskutere usemje om handelssituasjonen, seier ei talskvinne i Kinas utanriksdepartement. Donald Trump varsla nyleg at han kom til å innføre ein straffetoll på 60 milliardar dollar på kinesiske varer."

@fattig

Skal se at Trump blir mer populær hjemme nå som Kina vil snakke. Hans strategi med konflikt innen handel er så destruktiv at det tvinger motparten til forhandlingsbordet for å unngå at det blir verre.

Amerikanske futures stiger kraftig på dette. Nyhetsvarsel fra CNBC:
"Dow is set to surge more than 300 points at the open as fears of an impeding trade war ease"

“Treasury Secretary Steven Mnuchin said he’s optimistic the U.S. can reach an agreement with China that will avert the need for President Donald Trump to impose tariffs on at least $50 billion of goods from the country.
We’re having very productive conversations with them,” Mnuchin said on “Fox News Sunday,” when discussing talks with China.”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-25/mnuchin-cautiously-hopeful-china-trade-deal-can-be-reached

“NEW YORK (REUTERS, AFP) - China and the United States have begun behind-the-scenes negotiations to improve American access to the Chinese domestic market, the Wall Street Journal (WSJ) said on Sunday (March 25).”

WSJ said the discussions – led by China’s economic czar Liu He, US Treasury Secretary Steve Mnuchin and US trade representative Robert Lighthizer – cover topics including manufacturing and financial services, citing anonymous sources close to the issue.

http://www.straitstimes.com/asia/east-asia/us-sends-china-to-do-list-to-cut-trade-imbalances

Longi Solar is a world-class manufacturing company high-efficiency monocrystalline solar cells and modules and has a production capacity of 15GW of mono ingots/wafers as of 2017. It plans to expand to 28GW and 45GW by 2018 and 2020, respectively.

Nordmenn tenker ofte smått. Det gjør imidlertid ikke LONGi. 28 GW monoSI i 2018 til 45 GW i 2020 er vanvittig vekst for MonoSi-andelen i PV-industrien. Da er det ikke uten grunn at LONGi støvsuger markedet for 9N+ polysilikon for å ha nok råvare.

28 GW til omlag 4,0 g/watt utgjør 112,000 i demand. Det er solid vekst fra 2017.

...............................

Robert Lighthizer jobber med solarbiten i handelskrigen. Han er godt kjent med polysilikonindustriens ønsker.

Det skjer i hvertfall noe mellom partene.
"CHINA HAS OFFERED TO BUY MORE SEMICONDUCTORS FROM THE U.S. BY DIVERTING SOME PURCHASES FROM S.KOREA, TAIWAN -FINANCIAL TIMES, CITING UNNAMED SOURCES"

Volum kommer til å skrumpe inn om ikke man korrigerer kursen oppover.

Nyt påsken!
MrSlow
26.03.2018 kl 12:28 6936

Top 20 aksjonærer 26.03.17 :
Total number owned by top 20 54.73%

US trade representative Robert Lighthizer som nå er med å lede forhandlingene med Kina er vel informert om problemene for REC i USA:

"Over the last three years, REC Silicon has laid off hundreds of workers in central Washington and at another plant in Butte, Montana.

In recent weeks, representatives from polysilicon makers have met with U.S. trade officials, including Robert E. Lighthizer, the president’s chief trade negotiator, and urged them to negotiate a settlement with China that would restore their access to the Chinese market.

REC Silicon’s remaining 400 employees in Washington and Montana also sent Trump a Jan. 9 letter urging the same."

http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/article196639169.html

Ingen tvil om at denne saken vil bli tema i forhandlingene.
Redigert 26.03.2018 kl 12:39 Du må logge inn for å svare

@mrslow

Det er godt vi har tradere som selger seg selv billige. Topp 20 øker til 54,73 %. Eierskapet konsolideres på færre hender. Det innebærer også at tilbudet av aksjer tilgjengelig for tradingfloor på OSE blir redusert. Dette er noe annet enn da aksjen ble downtrader og Topp 20 lå på 46 % når aksjen krasjet. Topp 20 har altså snart støvsug markedet for 10 % av aksjene som brukes til trading.

Vi observerer også at SEB holder på JUM-aksjene fremfor å legge dem ut i markedet. Det kan indikere at JUM skal ha sine aksjer tilbake. Dersom det skjer vil Topp 20 konsolidere ytterligere ved at det blir en ledig spot i bunnen som kommer opp med omlag 14,5 mill aksjer. Hadde det skjedd i dag hadde Topp 20 hatt 55,3 %.

Flere andre nærmer seg 5 % grensen.


Det er bra at latenstiden til traderne er såpass laggy at det tar tid før de skjønner at de blir flankert.


Hos Guggenheim ETF vektes REC Silicon nå hele 4.67%
Redigert 26.03.2018 kl 12:47 Du må logge inn for å svare
tommy00
26.03.2018 kl 13:05 6782

Bra vi blir kvitt de verste traderne, så kan denne aksjen kanskje bevege seg oppover der den hører hjemme. Tror det er mest sannsynlig at Kina kommer til å svelge nødvendig antall kameler og legge seg flat som et slips for å ungå en handelskrig med USA der de selger 5 ganger mer enn de importerer. Om det blir en avtale tror jeg den kommer relativt raskt, da Trump har bråhast med å innføre tollbarrierene. Sannsynligheten for at tollbarrieren på poly forsvinner har aldri vært høyere...:)
God Påske!
Redigert 26.03.2018 kl 13:07 Du må logge inn for å svare
Ramajama
26.03.2018 kl 13:15 6769

Trodde det ville bli uthaling i månedsvis, men her går det raskt og effektivt mot en løsning.
MCAP123
26.03.2018 kl 13:18 6756

U.S. stock index futures are pointing to sharp gains on reports that the Trump administration sent a letter to Chinese economic overseer Liu He setting out specific requests to help slash China's trade surplus with the U.S. They include seeking a tariff cut on U.S. automobiles, more Chinese purchases of U.S. semiconductors and greater access to China's financial sector by American companies. Treasury Secretary Steven Mnuchin is also weighing a trip to Beijing, with China willing to hold talks over their trade differences.
Odi.1
26.03.2018 kl 13:39 6675

BULL SOM F... NÅ!

Gi Gass §!
questi
26.03.2018 kl 13:44 6643

Noen sa da topp 20 var på 52% og short sank.. at det var inndekning + tilbakelevering til utlåner som viste seg som en økning fra 50 til 52%..

Nå som topp 20 er 54%... og short fortsatt den samme... hvor er de +2% i så fall oppstått på magisk vis? :P
Redigert 26.03.2018 kl 13:45 Du må logge inn for å svare

Snittet de siste ukene ligger over mellom 1,40-1,41. I bakgrunnen klatrer årssnittet mot 1,30 i takt med omsetningen. Traderne har da i praksis 0,1 å downtrade på mot årssnittet. Men fundamentalt sett har vi nå fått refinansieringen i boks og traderne handler stadig aksjer på konkursnivå slik de gjorde tidligere i år da det var stor usikkerhet omkring finansiering. I intradagen ser vi også mange robothandler som sitter å miner noen øre her og der. De er imidlertid avhengig av å ha nok aksjer tilgjengelig i markedet, noe vi ser skrumper inn i takt med topp 20 øker sin eierandel sammen med øvrige aksjonærer som har akkumulert og sitter med større beholdning. Det faktum at REC også har sikret refinansieringen for de neste 5 årene gjør at man nå trygt kan kjøpe på 1,40 og kunne forvente en rimelig avkastning fremover i tid.

Traderne presser seg selv opp i et trangt hjørne ved å ikke starte å trade opp til neste intervall 1,50-1,80. De må da i første omgang opp til 1,65 for å få litt lekeplass. En god tradingstrategi vil da være å kjøre den opp mot 1,80 og så gevinstsikre for tilbakekjøp mot 1,50.
Redigert 26.03.2018 kl 13:58 Du må logge inn for å svare
Puffen
26.03.2018 kl 13:58 6617

Ja og hva er det egentlig vi kan vente i avkastning de førstkommende årene ? EBITDA på 50 MUSD ? Eller mer ? Det bør være utsikter til noe mer om vi skal få løftet kursen skikkelig. Dobling for eksempel.......

Puffen
26.03.2018 kl 13:58 6613

Ja og hva er det egentlig vi kan vente i avkastning de førstkommende årene ? EBITDA på 50 MUSD ? Eller mer ? Det bør være utsikter til noe mer om vi skal få løftet kursen skikkelig. Dobling for eksempel.......


@puffen
"Ja og hva er det egentlig vi kan vente i avkastning de førstkommende årene ? EBITDA på 50 MUSD ? Eller mer ? Det bør være utsikter til noe mer om vi skal få løftet kursen skikkelig. Dobling for eksempel......."

Hvorfor det? Fremtidig inntjening vil ikke kunne prises inn før P/B er over 1,00. Det er forsatt langt dit. Du bør være mer opptatt av hvilke assets du eier en andel av og hva verdien på den andelen egentlig er. I 2017 generte REC forøvrig 41 MUSD i cash. Så er det en privatsak om du velger å selge din andel laaaangt under den verdien andelen din egentlig er verdt.
Redigert 26.03.2018 kl 14:07 Du må logge inn for å svare
MCAP123
26.03.2018 kl 14:09 6562

Enten vokser EBITDA sakte men sikkert utover i året i takt med høyere etterspørsel i spotmarkedet for ROW (grunnet vekst i markedet og at fast faste kontrakter går over til spot) og oppstart full produksjon moses lake når det blir grunnlag for det med fallende cash cost og økt EBITDA som følge eller så dobbler/tredobbler vi EBITDA umiddelbart fra neste måned hvis tariff blir borte. mcap på rev per i dag er 450 million USD.
Avkasting drift på 50 million i EBITDA er altså drøyt 10% . PS: markedet for Butte er også i kraftig vekst slik at det er lov å håpe på høyere EBITDA derfra også. Videre vil inntekter fra Yulin begynne å komme til syne i regnskaper utover i året når Yulin i regnskaper går fra å være under constrution til å være i full drift. Vi veit jo at ramp up der pågår for fullt.
Redigert 26.03.2018 kl 14:32 Du må logge inn for å svare
bokaj70
26.03.2018 kl 14:11 6557

Kan se der er nogle misforståelser i denne tråd.

For det første mener Randers ikke at gælden skal betales helt ud om fem år. Opstillingen er blot en matematisk øvelse for at vise hvad cash flow skal være per kvartal for at muliggøre det.
Det er ren fakta, det er som det er, og det kan være interessant nok for at sætte tingene lidt i perspektiv.

Randers og markedet i øvrigt har forventet, at det skulle gå helt i orden med at refinansiere lånet (anden misforståelse - ved godt at AB tror han er den eneste i verden, som har været i stand til at tænke den tanke). Det er også derfor, at kursen ikke rykker dramatisk, nu det er sket.
Resultatet kunne naturligvis have været bedre, hvis REC havde tjent nogle flere penge undervejs, Lavere pålydende og lavere renter.

At markedet og tradere har anset REC som konkurstruet, er en bortforklaring, som er opfundet af skribenterne her på Forum for at forklare, at kursen ikke er 4 - 6 nok, som der argumenteres for. Nu er lånet refinansieret, og man må finde på en anden undskyldning for sine manglende evner. Jeg kan se, at manipulering er en stærk kandidat.

REC er spændende nok. Hvis de kan udnytte deres tekniske fortrin i et voksende markedet, vil det naturligvis blive en god investering. Melding om f.eks. fuld produktion i Mose Lake kan være med til at sende Markedets fokus i den retning.
questi
26.03.2018 kl 14:16 6539

Fra EBITDA negativ til jevnt positiv i et dårlig marked er fantastisk. Året 2017 med sine 50 MUSD per år er bare begynnelsen.
Jeg ser for meg bunn caset med 15-20 % profittmargin av en omsetning på 400-500 mUSD per år (Q4 2017 var omsetningen på 78 mUSD) i 2020.

20% av 500 = 100 mUSD per år... (utover dette kommer ekstraordinære inntekter som salg av teknologi osv :) )
Odi.1
26.03.2018 kl 14:21 6521

når pålydende er 1 kr og en kan kjøpe rec til 83 øre, så er det ikke rart at det går rykter blant tradere og journalister
en kan jo spørre seg HVEM som presterte å selge aksjen sine til 80 øre ? :-)) Hvordan Ser han UT?

@bokaj

Du er en trader og baisser.

Du får en forklaringproblem om aksjekursen begynner å gå nord for 1,50.

Nå er det slik at baisserne har brukt alle triks i boka for å kjøre kursen ned, herunder påstått konkurs. Det er ikke noe motparten har funnet på. Preben Rasch-Olsen erklærte REC konkurs allerede i 2012. Hans seneste oppdatering tilsa at vi burde være fornøyd med 0,90 per aksje og ta gevinst på 1,15. Finanspressen har ment at REC måtte hente 3,1 mrd kroner i løpet av 6 måneder. Da er det ikke rart at småtradere og småaksjonærer er forvirret.

Det hjelper heller ikke å sette opp en skjematisk oppstilling og legge premisser om det ikke er de premissene som blir aktuelle til slutt. Skal man lage scenario må man ta med de premissene som er mest sannsynlige fremover. En BOND2023 som gikk i orden men noen pennestrøk var ikke blant premissene til majoriteten her inne. At man kommer i ettertid og påstår at man visste det ville skje hele tiden er meningsløst.

Den tekniske utviklingen i REC-aksjen har lenge vært negativt, men nå har den bunnet ut og begynt å få en positiv trend. Da må traderne bestemme seg for å de skal slutte å være tradere og heller gå ned til krona igjen eller om de skal gjøre som de pleier å følge trenden med videre oppover. For de av oss som har mange års erfaring med børsen, så går aksjer fra ytterpunkt til ytterpunkt basert på folks humørsvininger og aksjens popularitet. Fundamentalt har mange av baisseargumentene nå gått tomme for krutt, mens flere av hausseargumentene har fått tilført mer grobunn.

Nå snur rollene opp ned. Nå kommer traderne etterhvert til å bli bull og da er det vi andre som kommer til å være bremseklosser. Aksjen blir mindre volatile og aksjonærene eier aksjen i større grad og holder på aksjen.

Du kan prute så mye du vil bokaj... du får ikke billigaksjer fra andre enn robotene.

Study: wind and solar can power most of the United States
Wind, solar, and storage could meet 90–100% of America’s electricity needs

https://www.theguardian.com/environment/climate-consensus-97-per-cent/2018/mar/26/study-wind-and-solar-can-power-most-of-the-united-states

http://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2018/ee/c7ee03029k#!divAbstract
Redigert 26.03.2018 kl 14:52 Du må logge inn for å svare
Solerbra
26.03.2018 kl 14:57 6425

Det er jo i det minste interessant å registrere at akjen reagerer med et skuldertrekk på at selskapet går fra frykt for mislighold av lån i september til refinansiering og 5 nye år til forfall, og med tilnærmet uendret rentebelastning. Sier mye om mye.

Mange har tatt påske og er nå på fjellet, det er kun de mest ivrige nerdene, de som er igjen i meglerhusene og de som desperat må selge akkurat nå som er igjen.

Det er kun en liten andel som faktisk foretar transaksjoner. Og en stor majoritetet av transaksjonene er små robotposter som går frem og tilbake mellom melgerhusene.
Redigert 26.03.2018 kl 15:01 Du må logge inn for å svare
Solerbra
26.03.2018 kl 15:04 6393

Får håpe det. Har uansett god tid (5 år).
Over til appelsin og kvikk lunsj. God påske til alle.

Vi var et stykke fra EBITDA på $ 50 mill i 2017, selv om det var nedsalg av lager. Derimot bør $ 50 mill være innen rekkevidde selv med dages Moses Lake på halv maskin. Men det forutsetter silanavsetning som i 2017 med samme pris, EG-leveranser på nesten 1000 MTog PV-poly-ASP som Prime-pris ved årsskiftet. Dessverre skal også Prime-kostnaden i år, så det spørs...
Polygon
26.03.2018 kl 15:09 6377

Grunnen til at REC _ikke_ har måttet hente 3,1 milliarder NOK er jo som du vet at REC har sagt ha det bra til en halv fabrikk i Kina. At du ikke har nevnt dette en enste gang i dine 100+ innlegg siden et par dager ettet at det ble kjent kan jo bidra til å forvirre småtradere og småaksjonærer…

Edit: Forferdelig irriterende at denne ikke legger seg under det innlegget jeg svarte på, men nederst og kun med innrykk! Argh!
Redigert 26.03.2018 kl 15:12 Du må logge inn for å svare

Ser ut som Rec blir kommentert i en artikkel på DN i dag. Noen med tilgang til e-avisen som kan gi et kort sammendrag?