Axa kan gi deg over 100% gevinst i 2019


Så kom nytt kjøp fra Fredriksen formidlet mellom banker og bokført i etterhandel ved børs dagens slutt.
Mangler nå 1.536.588 til 33,33 % + 13 mil warrants. 24 Okt -19 Kr 32,5
Ingen dramatikk her kjøpes aksjene oppover på færre hender, mens bunnen betaler hele herligheten.
Vi får færre og stadig flere langsiktige eiere som da sitter stuck, der omsetningen til slutt blir fallende og utvikler en vulkan for oppgang litt frem i tid.
Mens vi venter legger selskapet stadig flere penger på bunnlinjen i en skjermet sektor, med sikre inntekter som er kjøp langt frem i tid på en internrente som hele tiden speiler markedsutfordringen. Et bedre ”bomberom” i krigen som pågår, finnes ikke

Imens skal vi holde et øye på forfallsdagen 24 Okt-19 og 13 mil warrant. Kr 32,5 Ser at noen mener at warrents har ingen hensikt ,kan bare kjøpe samme mengde på fantasi lave prise .Regneferdighetene burde sette en stopper for slike tanker,normal skal det bevise hva som er mulig og ikke hva som er rein fantasi.
Fredriksen har til nå ervervet aksjer på større porteføljer, formidlet mellom og av banker som er bokføres i etterhandel.
Det har nå tømt ut noen av de mellomstore investorene, mens de større investorene signaliserer langsiktighet selv på langt høyere kurser.

Det som kunne være greit å forstå er hvordan warrants virker, og hva er hensikten med en slik avtale. (Jeg gjør et forsøk)
Det er grunn til å tro at det ikke er en Notert Warrants, (den handles ikke over Oslo Børs) ,men er utstedt av selskapet selv .
I det Norske marked utsted kun europeiske warrants ,de kan bare innløses på bortfallsdagen. Motsatt er investeringen tapt.
Den kan veksles mot et underliggende instrument, dette tilfelle 15 mil Axa aksjer Kr 32,5
Den er ”Dilutive” det betyr at selskapet, må utstede TILSVARENDE NYE AKSJER på forfall.
Formålet med warrant er at de skal belønne investoren, som investerer og låner penger til selskapet. Gjennom avtalen vil han således få en rettmessig del av verdiutviklingen i selskapet. Dette er en summert kortversjon. (Har noen en bedre forklaring, så tilpasser vi formuleringen.)

Her ligger forrykende mye penger å venter på Fredriksen på kurs Kr 32,5 i tillegg til kapitaliseringen på alt som er kjøpt på lavere priser.
Dette vil understøtte kursen i AXA.! Det er således helt utenkelig at ikke Fredriksen allerede har strategien klar, for å slå kloa i denne lekkerbisken av en avtale.
Jeg tror dette raidet vil komme kjapt og gale, først nærmere opp til dato for å hindre gevinstsikring på en langsom oppgang. Hvordan kan han greie dette ?
Når vi nå ser at stadig flere av aksjonærene bygger portefølje stuck long, så vil kjappe kjøp NÅ OVER handelsplattformen på Oslo Børs enkelt radere ut siste rester av short. I mens bygger smarte investorer long porteføljer, og venter bare på grønt lys for å bli med på en heftig oppgang .
Lykke til alle AXA venner !
13.08.2019 kl 13:34 4996

Takk for det, men er det ikke bransjen som er nede her. B2H har hatt samme ferd. Markedet er skeptisk til modellen ift inntekter vs utgifter ?

Han får lett 13 millioner aksjer billigere over børs, om han beveger seg noen kroner opp, og tar det i noen omganger.

Uforståelig hvordan kan du mene det? Fakta er at svært få selskap genererer like mye på bunnlinjen som Axa og B2h . Tall taler sitt tydelige språk .
Det er definitivt ikke problemet, og ikke en holdbar teori !
Sektor korr. er NØYAKTIG sammenfallende med mediekampanjen, der myndighetene til slutt greip inn. Inkassoselskapene fikk bare kosmetiske pålegg mens Forbruksbankene fikk omfattende lovreguleringen . Tilliten skal vinnes tilbake !

Pussig tilnærming til problemstillingen ! Antar du skjønner forskjellen på og få penger og betale for de.
13.08.2019 kl 15:01 4781

Det må nevnes at avtalen mellom Axactor og Gevran er en Amerikansk Warrant, dvs den kan innløses akkurat når det måtte passe Fredriksen. Ikke vente til sluttdato 24.10
Mdg1
13.08.2019 kl 15:29 4691

Det sa man i 2018 også. På børs kan det også bli minus 50% for AXA i 2019
13.08.2019 kl 15:46 4638

Nok en padde som baisser få deg et liv

Ok, Bjørn72 du kan selvsagt har rett, det har jeg dessverre ikke sett noen plass beskrive.

Jeg har forholdt meg til info som sier at i Norge har vi ikke Amerikansk
Warrants, bare Europeiske som kun har en fast forfallsdato .
Jeg vet heller ikke om denne er utstedt av Oslo Børs. Jeg las bare at det var vanlig at
selskapet selv utstedte warrant, når underliggende instrument er selskapets aksje.

Har full grunn til å tro at vi likevel kan holde fast på det essensielle ? at max gevinst
får en bare ved forfall på bortfallsdag. Her kan også muligens være en nedsideavtale
som uansett ikke er vesentlig. ENIG ?

Mdg1
Inntil videre er dit innlegg i skjæringspunktet mellom en påstand og en vits.
Hvorfor skrive så lite seriøst på forum, og samtidig utvise så lite behov for å begrunne dine påstander.?

Det nytter ikke å skrive overbevisende og pakke budskapet inn i fancy ord og kontekst.

Alt sammen som står her er naiv ønsketenkning basert på alt for dyre aksjer kjøpt tidligere! Tro, håp og kjærlighet - aldri lurt i aksjemarkedet generelt, og axa spesielt.

SS

Helt ok det, jeg skal nøye meg med overbevisende, men kan ikke garantere at du greier å forstå det av den grunn.
nima
13.08.2019 kl 20:30 4258

Er det noen her som kan gi meg en fornuftig og seriøs forklaring av hva som foregår i AXA. Jeg må bare innrømme at jeg skjønner ikke en dritt av at noen selger AXA på dette nivået , kursen er jo helt ræva.13.08.2019 kl 20:34 4242

Mange som er utslitt som bare kvitter seg med aksjer. Men det er mye spill i aksjen drevet av proffer. Hver eneste dag er selgersiden litt sterkere enn kjøpersiden. Det er veldig merkelig alt sammen.
nima
13.08.2019 kl 20:48 4191

Ja enig det er merkelige greier, synes at det er blitt vanskelig å følge med etter at børsen fjernet hvem som er selger og hvem som er kjøper. På meg så virker det som at det foregår manipulering i stor stil , det gjelder forøvrig ikke bare AXA men også andre aksjer.
13.08.2019 kl 21:49 4057

Dette har jeg pratet om lenge, noe svineriet og manipulasjon foregått i lang tid.

Får håpe vi får noen fine dager fremover nå (stigende kurs).
13.08.2019 kl 22:22 3969

Kunne så inderlig ønske meg en kanal der noen kunne sitte ned med en analytiker (eller annen ekspert) og virkelig drøfte denne situasjonen. Må jo være et hett tema i mange finansmiljøer dette her. Folkeaksje som er utsatt for noe greier som ingen av oss vanlige dødelige egentlig helt forstår seg på
Redigert 13.08.2019 kl 22:23 Du må logge inn for å svare
14.08.2019 kl 07:53 3694

Vi får krysse fingrene for en opptur..!!
huffa
14.08.2019 kl 09:25 3520

Ser ut til at robotene klarer og lure dere igjen, på tross av trådstarters gode innlegg.
Hvorfor være beskjeden. Kjøper dere vil det utløse rally i AXA. Værre er det ikke,

Huff, huff.

Bank Norwegian oppgraderes på høyere kursmål til kjøp av Nordea. Komplett Bank melder i dag også økende inntekter. Børskursene viser igjen positive tegn på langt bedre prognoser, som kan tyde på en ny reprising av sektoren
Forbruksbanker/Inkassoselskap ble på samme tid rammet av et mediekjør som fikk Finanstilsynet til å reagere. Inkassoselskapa fikk noen kosmetisk pålegg ,mens Forbruksbankene fikk nye omfattende lovpålegg og et gjeldsregister å forholde seg til.
Vi ser nå at hele sektoren får kjøpsanbefalinger og friskmeldes, med langt mindre mislighold som igjen sikrer kvaliteten og gjennomføringen til inkassoselskapa.

"mindre mislighold" -

Trodde AXA levde av mislighold. Blir litt som når Frontline og råoljeredere har mindre olje å frakte, hva skjer da?
SS

Saaakte oppkjøp ser ut til være på gang i Axa. Bud til resterende aksjonærer 32,50?

SS
Trodde ? Kan ikke går rundt å bare tro, man må vite. Det vi har sett fra den kanten er
kun dansen rundt Gullkalven. Er ikke lett å være AXA bonde da, skjønner du !

Du vet at ingen tror axa lever av mislighold. Alle vet at det er en del av råvaren til AXA.
Går tilgjengelig råvare ned, så går prisen på råvaren opp - og derved mindre netto når man driver inn. Enkelt i min verden.

SS

Marketwatch

Klart det kan komme!, men jeg tror ikke en stor andel vil takke ja på det nivået.
Hvorfor kan jeg mene det ? Enkel og greit fordi dagens aksjonerer besitter et betydelig antall aksjer,
som flere ganger tidligere har vert på 30 kr og de tok IKKE gevinst.
De har allerede med dette, signaliserer større forventning til avkastning på kapitalen.

Fredriksen stopper uansett på 33,33 %. Forståelig nok ønsker han negativ kontroll, med sine investeringer og samtidig sikre posisjoner i selskapet.
Grunnlaget for å hevde det er at han ikke organiserer seg annerledes i Axa , en hva han gjør i alle andre selskaper han eier.
Husk han har allerede en helt spesiell eie avtale, som sikrer alle sine særinteresser 50% med Axa.

Rein fantasi og ikke tro at Ferd, Tvenge ja for så vidt alle topp 20 og insidere som har sittet stuck fast over lang tid, ikke kjenner til detaljene i Warrants avtalen.
Avtalen velger jeg å fastslå er skrive av selskapet Axa ,etter at den har vert igjennom styrende organer med alle beslutningsprosesser på plass.
Det er den avtalen som sikret Geveran inntreden, som en helt nødvendig og betydelig Co-Investor i AXA

Den 24.Okt-19 ble det derfor bestemt at Fredriksen skal ha lønningsdag.!
Som takk for hjelpa blir han da tildelt 13 mil aksjer 32,5 Kr 422.500.000,- + en enorm gevinst på sine aksje investeringer.
Til de som ikke vil være med på feiringen anbefales, selg alle dine AXA aksjer i dag !

Hvorfor selger store fond og banker seg ut rett før festen ? Vet de ikke bedre?

Hvordan kan det være en fest for Fredriksen å handle 13 mill aksjer til 32,50 når han får ved tålmodighet samme antall over børs neste 12 mnd ?

Jeg forstår ikke tankegangen din TT, og jeg er 100% sikker på at Finansavisene, og store fond og aktører hadde lastet stort og tungt inn nå, på disse nivåene 2-3 mnd før en slik fest, hvor man er garantert 32,50 i kurs.

Jeg tror du tenker for mye, og ikke ser virkeligheten. Om man stod foran en slik happening som må regnes som penger på gata, så ville man ikke kunne kjøpt axa på 16,90 i dag, eller 16,30 her om dagen. Forklar meg denne problemstillingen, TT

SS
Iniest
14.08.2019 kl 12:04 3244

488000 ble kjøpt akkurat nå

Kommer melding om nytt Geveran kjøp ca. kl.16:30 i dag. Fortsetter Geveran slik fra dag til dag, må det snart skje noe med kursutviklingen.
14.08.2019 kl 12:19 3195

Til hvilken pris? Må ha vært dark pools
Iniest
14.08.2019 kl 12:24 3172

Er så glad at SS hjelper Frediksen å kjøpe billige aksjer. Da går dette fortere. Takk SS.
lisleby
14.08.2019 kl 12:27 3161

Tenk om det var noen andre av de store enn Fredriksen som kjøpte. Det hadde satt fart på sakene.
Iniest
14.08.2019 kl 12:36 3131

206000 aksjer til ble kjøpt kurs 16,90
Iniest
14.08.2019 kl 12:37 3128

Totalt ca. 700 000 aksjer
Sector
14.08.2019 kl 12:43 3104

Helt utrolig at dette går ann, snakk om bunnfiske for Fredriksen!
14.08.2019 kl 12:45 3094

Er ikke dette manipulasjon om ikke vet jeg ikke hva ordet betydning. Dette svinneri har vært ekstremt eksisterende siden 1kvartal i år.
14.08.2019 kl 13:18 3002

Vi må vel håpe på en opptur