Muslimer spiller offerkortet, igjen.


Etter det litt misslykkede terrorangrepet mot et islamsk forsamlingslokale står muslimer i kø for å spille offerkortet, kreve handlingsplaner og enda flere særordninger for muslimer. Sist ute nå er Stortingets visepresident, Abid Raja, som benytter sjansen til å bære ved til bålet. Han føler seg rett og slett hatet! I likhet med andre krever han handlingsplaner og handling fra statsministeren.

Han tegner et bilde hvor alle muslimer naturligvis er offre og hvor noble og gudfryktige de er. Han skryter av Erna som gjorde knefall for muslimene.

Hennes ord og hennes tårer kan ikke alene lege sårene terroristen har påført det muslimske miljøet.

Han nevner ikke med et eneste ord hvilke sår og daglig terror som muslimer forårsaker mot det norske folk hver eneste dag. Han glemmer all sjikane og rasistiske tilrop norske menn, kvinner og barn blir utsatt for fra muslimer.

Han sier:
For vi skal feie, vi skal feie til all rasisme, ekstremisme, jødehat og muslimhat er feid vekk fra hele Norge.

Betyr det at vi kan da feie alle muslimer som er ekstremister, rasister, hater jøder vekk fra Norge og tilbake til forfedrenes hjemland?
Hr.Suhr
13.08.2019 kl 15:58 1326

Han sier:
"For vi skal feie, vi skal feie til all rasisme, ekstremisme,
jødehat og muslimhat er feid vekk fra hele Norge."

Huff. Muslimene har så mange fordeler asså.
-Er ikke dette sharia da?..eller fatwa kanskje
Redigert 13.08.2019 kl 15:59 Du må logge inn for å svare
Noni
13.08.2019 kl 16:16 1319

Raja nevner vel ikke alle kvinnene/jentene som er blitt voldtatt?
Nei det kan jeg tenke meg.
Sotah
13.08.2019 kl 16:56 1295

Tåler de ikke at folk vil gjenta New Zealand engang? Det var smålig. En og annen massakre av folk som ber burde de ta med et skuldertrekk og et smil.

Første gangen Abid Raja feide rasismen i Norge, var da han uten nærmere undersøkelser gikk ut offentlig og stemplet ambulansesjåfør Erik Schjenken for rasist. Et stempel som ble for tungt å bære for hedersmannen som hadde ca. 10.000 ambulanseoppdrag bak seg uten en eneste klage og der en stor andel av oppdragene var for nye landsmenn. Schjenken gikk i dekning fra de daglige medieoppslagene og ble lenket til eget soverom i lang tid og diagnostisert med PTSD før han samlet krefter til 7 år i retten hvor han vant frem på alle punkter (ambulansene har ikke lov til å ta med ruset og utagerende pasienter fordi det er mye farlig utstyr der; slike pasienter skal fraktes i politiets biler).

Jeg tror den omvendte rasismen og nedlatenheten fra muslimer overfor "vantro horer" og "vantro hunder" er mye større enn nordmenns eventuelle rasisme - vi har i mangfoldige år vært et åpent og vennlig folk med så stor romslighet at vi tillater etablering av det Raja kaller "muslimske miljøer"; det er vel noe her som ikke akkurat vil blande seg med oss og integreres i vårt samfunn, og det er ikke rasisme som hindrer det.
HanVann
13.08.2019 kl 16:59 1292

https://en.wikipedia.org/wiki/Lars_Gule
Lars Gule
From Wikipedia, the free encyclopedia

Lars Gule (born 24 June 1955) is a Norwegian philosopher.
Redigert 13.08.2019 kl 17:00 Du må logge inn for å svare

Lars Gule (born 24 June 1955) is a Norwegian Moron !
HanVann
13.08.2019 kl 17:51 1272

NEI
GULE er en
norsk filosof
hjord/kursleder s0s
oSV

Wikipedia om Lars Gule er i all hovedsak skrevet av Lars Gule.................
Forøvrig en svært ufordragelig figur

RR

"For vi skal feie, vi skal feie til all rasisme, ekstremisme, jødehat og muslimhat er feid vekk fra hele Norge."

Dette er bra! men mangelfullt.

Burde i 2019 vært
For vi skal feie, vi skal feie til all rasisme, ekstremisme, jødehat, kristenhat, kvinnehat, homohat, ateisthat og muslimhat er feid vekk fra hele Norge.
DA hadde det blitt flott her :)
Og da, kjære skrotvenstre, hadde deres våte drømmer gått i oppfyllelse, for da hadde vi ikke trengt document, HRS og Resett heller ;)

RR
Sotah
13.08.2019 kl 18:18 1252

Det enste som skulle til var noen ræva målinger og et terroranslag så ble det folk av FrP. I valgkampen, ihvertfall. Bra dette, Siv.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/08/13/195601600/jensen-mohamed-rafiq-er-en-ekte-helt
HanVann
13.08.2019 kl 18:21 1261

du er hatefull splittende insinuerende stygg mot siv.

#ikke-slapp AP SSohat maskinen

Jonas og AP derimot utviser for en gangs skyld en evne til en slags konsekvent politikk. De ville kneble ytringsfriheten under karikaturstriden, og vil svært gjerne gjøre det nå også ved blasfemiparagrafen.

Ikke ofte man ser så stødige seil i vinden fra proletariatets vokter og fremste representant, Jøtul-Jonas gett.
Redigert 13.08.2019 kl 18:27 Du må logge inn for å svare

Nå ble det ikke noen massakre denne gangen. Var vel ikke en muslim som fikk så mye som et skrubbsår så vidt jeg har fått med meg. Det har heller ikke vært noen terroraksjon rettet mot muslimer i Norge tidligere.

De fleste mener vel at dette er en ensom ulv, og at det slettes ikke er så mange av dem her i landet. Det er vel ingen tvil om at det er etniske nordmenn som er har den største trusselen hengene over seg. Det være seg faren for overfallsvoldtekter, ran, drap eller terroraksjoner. PST er vel rimelig klar på at det er uslimsk terror som utgjør den aller største trusselen her i landet og at det bare er et tidsspørsmål før det kommer en større aksjon også her i landet.
Change14
13.08.2019 kl 19:11 1239

Abid Rana er rasist og hater.

Truet familien med å gifte seg norsk, hvis han ikke fikk den han ville ha.

I 2001 giftet han seg med den 4 år yngre psykologen Nadia Ansar, også hun med pakistansk bakgrunn. Ekteskapsinngåelsen var ikke uten problemer fordi Nadias familie kom fra en lavere kaste i Pakistan, men da Abid truet storfamilien i Pakistan med at han ville gifte seg med en norsk kvinne i stedet, ga familien etter!

https://www.nrk.no/kultur/abid-raja-1.5580464


Jeg mener at her må PST på banen, dette er rasisme av verste slag.
HanVann
13.08.2019 kl 19:12 1238

Det er viktig å ha med Faktisk dott not nrk men HO fake sjekkken som beviser at Gule ble stoppet og...resten er retts og nrk EKSPERT historie

"hele aksjonen gikk i vasken da Gule ble arrestert på flyplassen på vei til Oslo. Saken fikk voldsom oppmerksomhet i Norge i mai 1977.Han ser flere paralleller mellom sin egen fortid og det som nå er hans spesialfelt som forsker på ekstremisme.
Change14
13.08.2019 kl 19:14 1238

Ser du for deg ABB som ekspertkommentator når Gule trekker seg tilbake?

Vår ukloke statsminister i bresjen for å støtte muslimene mot "høyreekstreme" (ord eller vold/drap er visst samme PK-sak)!

Lilletull viste i går til "moske-tumultene" - ordet kalte på latter hos meg - i en ellers så tragisk situasjon der en jente er drept.
Det som skjedde i moskeen var at en hagle gikk av og to blåveiser ble delt ut; deretter skriker MSM, politi og politikere opp.

Det er kanskje slik at ord er viktige. Men hvilke ord bruker politikere, MSM og politi selv? Terror??? Hmmmm...

Tenk om saken er den at bror og adoptivsøster er alene hjemme mens far og stemor er dratt på hytta i weekenden, og bror forgriper seg på henne (etter at de har inntatt litt partydop som unge i Bærum gjerne gjør); hun er tross alt ikke hans kjødelige søster. I skam og fortvilelse dreper han henne samme natt med fars tilgjengelige skytevåpen (ingen har hørt skuddet, for folk ligger og sover). Han blir så fortvilet over det han har gjort om natten (liket var kaldt da hun ble funnet og dødstidspunkt ikke mulig å fastslå nøyaktig ved første undersøkelse) at han bestemmer seg for å dekke udåden med et "dopindusert psykotisk anfall" som gir seg utslag i et "terrorangrep" mot en av Bærums moskeer. Noe manifest rekker han ikke lage (joda, han er innvandringsmotstander og har sagt gud-vet-hva i sakens anledning), men én - 1 - setning på 4chan rekker han å lirke av seg før han rasker med seg et par våpen og kommer seg til Skui. Han har ingen drapsvilje og lar seg greit overmanne av to oldinger i skaut i moskeen uten at han forvolder de gamle mennene noen skade. Ett haglskudd går av i veggen for å illudere terror som tilfredsstiller begge parter, både "vertskap" og "gjest".

Jeg merket meg at politiet var svært tilbakeholdne med å konkludere terror, men etter at NRK har kringkastet fra moskeen om både "Breivik" og "hvit fascisme"; statsministeren slått politisk mynt på å "slå ring om muslimer"; og MSM for lengst har konkludert med terror fordi statementet er postet på det redaksjonsfrie "mørke nettet"; så har politiet (studer nøye politiadvokat Kraby når politiet konkluderer terror) nok til at det er enklere å konkludere med terror for dem også (så unngås opprørte muslimer på Bogerud, etc), og Raja får sin handlingsplan mot islamofobi (viktig, for han har planer om å gjøre Venstre til muslimparti når Grande er kastet). Den tragiske 21-årige drapsmannen flirer til verdens dårskap...

Jeg sier bare "tenk om"... for dette kan meget vel være scenariet her!

Terrorister flest koker jo som oftest i hop et klipp og lim manifest fra folk som har formulert seg bedre enn de selv kan klare - for politisk terror må ha et mål og mening for å skille det fra "alminnelige drap" - og det bør være godt planlagt for at galskapen ikke skal fremstå som åpenbar paranoid schizofreni. Ingen ting av dette har vi her - kun en hastig oneliner fra drapsmannen.

Hva Kraby nå gjør ut av denne saken gjenstår å se... (hans karriere er avhengig av at narrativet følges slik politikerne ser saken).
Redigert 14.08.2019 kl 12:46 Du må logge inn for å svare

Når du gang etter gang bagatelliserer, hvitvasker og dikter opp alternative historier rundt høyreekstrem terror så må man alvorlig lure på om du egentlig støtter slik form for terrorisme.

Absolutt ikke, Jabbe. Jeg er imot alle former for drap og vold - kanskje med unntak av slik juling den unge PM fikk i moskeen...

Men jeg er ingen tilhenger av løgn-narrativer som splitter folk, og jeg er lut lei politiker-føleri som metode for å manipulere mennesker for politiske saker og politisk splittelse. Folk flest er rimelig gode mennesker uten behov for politisk polarisering av medmennesker.
børst
14.08.2019 kl 11:44 1105

Islam har nå passert kristendom som verdens største religion, og befolkningene i land der Islam står sterkt, vokser raskest. Men her i Norge, blant ca. 5 millioner etniske nordmenn, regnes muslimer som en minoritet. Hvis man tenker globalt, så gir jo dette egentlig ingen mening. I global sammenheng er det etniske nordmenn, vårt språk, våre tradisjoner og kultur, som utgjør en forsvinnende liten minoritet og derfor burde ha et særskilt vern.

Nå er det du som er kjent for å spre usannsynlige løgn narrativer som bidrar til splittelse. Mossad stod bak 22/7, Christchurch terroren skjedde ikke osv.
Ved å gjøre dette så ønsker du å fremstille det som at høyreekstrem terror ikke eksisterer eller ikke er et problem. Enten er du grenseløst naiv eller så sympatiserer du med disse galningene.

Jeg foreslår at du tar et universitetskurs i logikk, Jabbe - der har du store mangler!

I påvente av bestått kurs, kan du jo slutte med stråmannargumentasjon, der du slenger ulike ting i kurven og motargumenterer alt under ett. Det vil bringe deg et stykke på vei til mer rasjonalitet og mindre ad hominem tøv.
Redigert 14.08.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Sotah
14.08.2019 kl 13:40 1062

Vi kan kanskje bli enige om at det vekker frykt hvis noen skyter seg gjennom døra di og fortsetter å plaffe løs inne i leiligheten? Med hjelm og full krigsutrustning? Selv i bunkersen ville det oppstått et snev av uro. Det intense behovet dere har for å uskyldiggjøre snauskallen er helt uten rot i virkeligheten. Og det er selvfølgelig litt ugreit at han faktisk er på deres parti han fyren. Men dere drar på og forer sånne folk som han. Nestemann kan fort være herfra, det er endel kandidater her også.
Redigert 14.08.2019 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
leifTM
14.08.2019 kl 13:47 1055

"Nestemann kan fort være herfra, det er endel kandidater her også."

Nei.

Occam's razor (or Ockham's razor) is a principle from philosophy. Suppose there exist two explanations for an occurrence. In this case the one that requires the least speculation is usually correct. Another way of saying it is that the more assumptions you have to make, the more unlikely an explanation.

Vennligst ikke si at andre mangler logikk når du selv er totalt blottet for denne evnen selv.
Du påstod i det lengste at Christchurch terroren ikke fant sted. Det siste jeg husker derfra var argumentet ditt om at det kunne ikke ha skjedd fordi du ikke hadde sett en fullstendig navneliste over ofre.

Jeg har ALDRI sagt at Christchurch terroren ikke fant sted, Jabbejug!

Sotah bommer totalt med hele sitt innlegg. Klart enhver blir redd om noen skyter seg gjennom inngangsdøra di og kommer inn væpnet til tenna! Hva er ditt poeng?

Men hvis en ung voksen mann kommer inn på den måten med masse våpen - og lar seg overmanne av en 75-åring med skaut på hodet - så har han vel neppe alvorlige drapshensikter. Noen terroraksjon duger det vel ikke som når det bare er én skadd, og det er "terroristen" sjøl som fikk juling.

Jeg synes dessuten politiet skal sette søkelys på hvorfor moskeen ringte dem med en telefon uten sim-kort slik at politiet ikke fikk sporet hvor oppringningen kom fra. Ikke akkurat en telefon vanlige mennesker har i bruk - er det vel? Hvorfor har moskeen en slik telefon?

Forøvrig:
"Erna Solberg møtte personlig opp på landets største somaliske moské Tawfiiq Islamic Center i Oslo.
Cemal Knudsen Yucel er grunnlegger og leder av organisasjonen Ex-Muslims of Norway, og stiller seg kritisk til statsministerens valg av samarbeidspartnere i kampen mot hat og diskriminering. - Statsministeren kan berolige muslimer og fordømme enhver vold og terror uten å gi legitimitet og støtte til miljøer som har ideologier som ikke er forenelige med våre verdier, sier han.
Eks-muslimen mener at enhver legitimering av slike miljøer har store negative konsekvenser for de muslimske miljøene selv: – Enhver legitimitet og støtte til disse miljøene fra politikere, vil bidra til at de ekstreme miljøene blir en sterkere sosial og politisk maktfaktor. Først i deres eget miljø og deretter i storsamfunnet.
https://resett.no/2019/08/14/eks-muslim-erna-solberg-og-regjeringen-mangler-dommekraft/

Synd slike holdninger smitter inn i politiet for personlige karrierehensyn; mens fornuftige stemmer snart har fullt yrkesforbud!
Redigert 14.08.2019 kl 14:24 Du må logge inn for å svare

Selvsagt er det en forferdelig handling, og det kan være at det bare var flaks at ikke flere menneskeliv gikk tapt. Så langt er det vel mye som tyder på det, men vi får for ordens skyl vente på hva etterforskningen kommer frem til.

Det som mange reagerer på er vel proporsjonene i dette, basert på det vi vet så langt, kontra i andre saker hvor det er venstreekstremister eller muslimske gjerningsmenn. Kan ikke huske at det har vært så stort engasjement og rop om handlingsplaner, terror eller rasisme når muslimer faktisk klarer å drepe uskyldig nordmenn. Det være seg i Kiwibutikker, på trikken eller busser.

Nå er sikkert PST rasister og nazister alle mann, men det er altså DE som har uttalt at sannsynligheten for vold utført av høyreekstremister er svært lav. De har vel for kort tid siden uttalt at det hadde vært en ørliten økning. Når muslimer gauler Allahu Akbar og knivstikker norske menn og kvinner til døde, kalles det slettes ikke for terror, men psykiatri.

Man trenger altså ikke være terrorforsker for å kunne fastlå at det i Norge finnes hundrevis av muslimske ekstremister som ikke vil nøle med å utøve vold om de får et lite påskudd. Noen strektegninger av Muhammed var vel nok til å samle 10.000 svartkledde og ilsinte muslimer i en ulovlig demonstrasjon i Oslo. Politiet kunne bare stå handlingslammet å se på.

Så min påstand står fast. Muslimer i Norge har en betydelig mer tryggere hverdag enn etniske nordmenn. De muslimene som blir drept eller skadet i Norge er det nesten utelukkende andre muslimer som står bak. Om muslimske jenter blir voldtatt, er det hovedsaklig famile eller muslimske partnere som er overgripere. Noen som har ETT eksempel på at en muslimsk jente/kvinne som er blitt overfallsvoldtatt? Hvor mange gjengvoldtekter er blitt begått mot jenter med hijab? I Norge, Norden, Europa? Skal vi tippe ca. 0?

Tvangsgifte, kjønnslemlestelse og annet snadder muslimske jenter risikerer er alt sammen en del av den kulturelle berikelsen og hadde skjedd uansett om de er i Norge eller ei. Sannsynligheten for at muslimer skal bli utsatt for en terroraksjon utført av høyrekstremister eller sågar etniske nordmenn er altså betydelig lavere enn at de vil bli utsatt for drap eller vold fra andre muslimer.

Hva hadde de da vært mest fornuftig å lage en handlingsplan mot? Det som har aller mest sannsynlighet for at skal skje eller det med minst? Hvorfor kommer ikke Gry Bleikaseter med sin sannsynlighetsberegning nå? Hvor mange ganger mer sannsynlig er det at norske muslimer dør som følge av kollisjon med hjort enn av "høyreekstrem" terror? Urix forklarer deg det.
https://www.nrk.no/video/PS*clip/a34152ae-4745-43eb-8152-ae474583eb15

Vi andre trenger ikke engang regne på det, for svaret er at det i følge statistikken er uendelig mye større sjanse for at noen muslimer dør som følge av å kjøre på en hjort, blir stukket av en mygg eller blir kvalt av en kebab. Urix sitter rolig i båten og vil ikke hjelpe til. De sender noen gamle dokumentarer om høyreekstreme i USA i stedet.

Redigert 14.08.2019 kl 14:50 Du må logge inn for å svare
Noni
14.08.2019 kl 15:05 1017

Godt sagt. Jeg reagerte også sterkt på Statsministerens innlegg i forbindelse med moskehendelsen.

Apropo dette med å spille "offerkortet". Hva er det muslimer pleier å si når det er blitt begått en ny muslimsk terroraksjon?

Er jo like patetisk å være vitne til hver gang, men media lar dem selvsagt slippe unna med det. Når imamer eller muslimer på gata blir intervjuet er det første de tenker på seg selv, islam og muslimer. "Dette har ingenting med islam å gjøre". Nå er det vi som er offere, dette går ut over alle muslimer. Vi frykter hevneaksjoner osv.

Media og politikere spiller med på laget og som de "islamekspertene" de er, kappes de om å si at "nå må vi hegne om de muslimske miljøene". Selv om de siterer koranen, hyller allah og halshugger i ren Muhammed style, har det selvsagt ikke noe med islam å gjøre. Ideologien eller imamer skal ikke klandres eller kritiseres for å ha gitt næring til terroristenes ideologi.

Nå er vel bordet snudd, men kan ikke se at noen tar til orde for at man må hegne om de høyreekstreme nå? Denne "terroraksjonen" vil vel neppe gavne de høyreekstreme på noen måte. De vil bli mer hatet, mer utsatt for hevneaksjoner, mer overvåket, vanskelig å rekruttere osv. , så kan de da også kalles for offere ?

Det er snart 15 års "jubileum" for en flykapring og selvmordsangrep hvor en muslimsk asylsøker forsøkte å styrte et fly og ta med seg alle ombord i døden. Den blir naturligvis ikke klassifisert som islamsk terror, selv om også denne karen kom med noen arabiske fraser etter å ha sittet å lest i koranen under hele flyturen. Mannen ble ikke erklært sinnsyk og dømt til 15 års fengsel, etter å ha sonet 10 år ble han sendt hjem igjen i 2014. Fyren ville ta snarveien til paradis og de ventend jomfruene, men noe Jihad eller islamsk terroraksjon var det ikke, i følge myndighetene. Nå er lista lagt litt lavere...
https://www.dagbladet.no/kjendis/gikk-amok-med-oks-og-styrtet-flyet-slik-overlevde-trond-og-dattera/70870911

Asylsøkere alene har drept 19 personer de siste 5 årene (2018) og er 5000 ganger mer overrepresentert blant drapsmenn i Norge. Så kan man legge til de som har fått midlertidig eller permanent opphold. Nå er ikke denne flykapreren den eneste tømmerhoggeren her i landet, i 2016 drepte en utvist asylsøker Linn Olsen Uteng (32) med øks. I Vadsø ble en 18-åring nærmest halgugget med en machete av en muslim som hadde fått midlertidig opphold.

Enn så lenge er det tross alt relativt få drap her i landet om vi sammenligner med f.eks. Sverige. Er det noen som tror at det vil bli ferre drap om vi tar inn flere muslimske migranter? Man kan jo gjøre et tankeeksperiment med å anslå om det vil bli ferre drap dersom man stanser all muslim import og heller setter i gang en handlingsplan med formål om å repatriere flest mulig muslimer i sine hjemmeområder?

De fleste vet nok svaret på dette, men det blir vel for enkelt. Vi må heller forby folk å både tenke eller si slikt høyt. Som Gro sier og avtalen som ble undertegnet i den muslimske byen Marrakech, må vi kontrollere hvilke fakta som folk skal få.
Zorin
14.08.2019 kl 16:12 994

Muslimene i moskeen trenger ikke å dra offerkortet. De er nemlig ofrene av terrorhandlingen. Det er slike handlinger som er med på å ødelegge for en god integrering.

Hvorfor gjør de det da tro? Det var en håndfull personer i lokalet og for dem personlig var det sikkert en sjokkartet opplevelse. Men når det er muslimer innvolvert er det greit med gruppetenkning. "Dette var et angrep på alle muslimer i Norge". Nå må vi ha handlingsplaner mot islamofobi osv.

Når etniske nordmenn blir utsatt for muslimsk terror, er det ingen som sier at "dette er et angrep på alle vantro etniske nordmenn"? "Vi må handlingsplan mot det muslimske hatet og religiøs rasisme". De som sier noe slikt vil neppe ha noe arbeidsplass å gå til igjen.

- Det er slike handlinger som er med på å ødelegge for en god integrering.
Synes du denne moskeen vitnet om god integrering? De to eldre heltene kunne et kløyva ord norsk, men måtte ha tolk fra en fyr som snakket kebabnorsk. Det var vel bare grantrærne i bakgrunnen som vitnet om at dette var i Norge. Med bare noen få unntak var det stort sett bare 100 år gammel muslim fashion å spore. Samtlige hadde vel det karakteristiske muslimske skjegget som islamistene bruker.

Om det er integrereing du er ute etter, burde du heller ta til orde for å bulldose ned hele bygget. Denne forsamlingen bidrar nok ikke noe til integrering. Tvert i mot, formålet er selvsagt det stikk motsatte.

14.08.2019 kl 16:40 983

Nei, men nordmenn kan kverkes i hopetall ueten at det løftes en finger. Man kan bare skylde på "stemmer i hodet" så er du klar til nye bravader i løpet av noen år.

Nå skal vel tullinger i hopetall møte opp foran Stortinget og klage over nordmenns fæle behandling av muslimer.
Redigert 14.08.2019 kl 16:45 Du må logge inn for å svare
Sotah
14.08.2019 kl 16:45 980

-Når etniske nordmenn blir utsatt for muslimsk terror, er det ingen som sier at "dette er et angrep på alle vantro etniske nordmenn"?(pole)

Er det sånn at du bare skriver her og aldri leser, pole? Det sitter folk her på forumet og saumfarer nyheter på alle språk for å kunne dokumentere overgrep overfor blendahvite. Folk her kauker fremdeles om mer eller mindre begåtte voldtekter eller tafsing fra tiår tilbake. Drapene i Marokko ble eksempelvis dekket etter alle kunstens regler. Trikkedrap likeså. Forumet lever sannelig i et parallellunivers.
*JBJB`
14.08.2019 kl 16:54 973

Hei Zoten/folkens:))

Og...når muslimene blir angrepet er de ofre som er utsatt for hat og forfølgelse - når muslimene angriper er de ofre og må ikke stigmatiseres og fordømmes, Zoten - zånn er det bare, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.08.2019 kl 16:55 Du må logge inn for å svare

"Jeg har ALDRI sagt at Christchurch terroren ikke fant sted, Jabbejug!"

Her hadde du utallige fantasifulle forklaringer på hvorfor det ikke var slik som politiet rapporterte at det var.
Mener du feks fortsatt at Podesta på en eller annen måte var involvert?

https://forum.hegnar.no/thread/24014/view/410576

Vel, burde vel presisert at det gjaldt MSM og politikere. En liten håndfull alternative media er nok unntaket. Det samme gjelder på noen få diskusjonsforum hvor folk kan være anonyme. De som leser på dette forumet burde vel være mer opplyst enn folk flest og vet nok bedre enn det inntrykket de store mediahusene prøver å innbille folk.

Siden du først nevner disse drapene i Marokko, så husker du kanskje hvor motvillig media var til å komme med detaljer i forbindelse med dette de første dagene? Hadde det ikke vært for at markokkanske myndigheter selv gikk ut med det, ville vi nok ikke fått vite om at dette var en muslimsk terroraksjon. Her ville det ha blitt grov voldtekt og misshandel med døden til følge.

Marokkanske myndigheter la ut navn og bilde på godguttene, men her ble de pixlet og anonymisert fra topp til tå. Først når "hele verden" hadde sett dem, fjernet de pixlene. Folk som fulgte med i alternative media visste at jentene hadde blitt halshugget dagesvis før det ble antydet i norske aviser. Norsk politi gikk ut med at det var forbudt å se på eller laste ned video som terroristene hadde distribuert.

Når det gjelder denne "terroraksjonen" i Bærum var det en litt annen standard som gjaldt. Hudfargen og etnesitet var avslørt i løpet av noen minutter og gjentatt hundrevis av ganger i alle kanaler de neste dagene. Levende bilder fra åstedet med innzooming på neseblod og kulehull ble lansert allerede dagen etter og hvor politiet fremdeles hadde "sperret" av området. Har du sett noen levende bilder fra åstedene til de titalls drapene som muslimer har utført de siste årene? Er vel ingen tvil om det kunne blitt svært så blodige bilder fra drapene foretatt med kniv, machete eller øks.

Hadde media gjort jobben sin å gitt et mer realistisk bilde av forholdene i Marokko, kunne de ha vært i live i dag. Noen andre jenter som nylig var på besøk i landet slapp litt billigere unna, men slapp med skrekken. De venstrevridde aktivistene skrøt på TV av hvor fantastisk flott det var i landet og hvor vennlige folk var, fikk raskt svar på tiltale med flere drapstrussler.

«Hodene deres bør kuttes av slik at ingen lenger tør å utfordre vår religions læresetninger».

Jentene har nå dratt hjem og alle nye turer er nå avlyst, ifølge den belgiske organisasjonen Bouworde.

Sotah
14.08.2019 kl 17:39 1102

Ikke bruk fremmedord du ikke vet hva betyr, FG. Da ser du bare teit ut.

"Siden du først nevner disse drapene i Marokko, så husker du kanskje hvor motvillig media var til å komme med detaljer i forbindelse med dette de første dagene? Hadde det ikke vært for at markokkanske myndigheter selv gikk ut med det, ville vi nok ikke fått vite om at dette var en muslimsk terroraksjon. Her ville det ha blitt grov voldtekt og misshandel med døden til følge. "

Du tror ikke det er en aldri så liten mulighet for at det var omsyn til familie og venner at de ikke klistrer opp på forsiden at de var halshugget? Og at det ble omtalt som terroraksjon før etter at marokkanske myndigheter, som faktisk stod for etterforskningen, rapporterte dette er vel ganske naturlig. Det er jo ikke terror man tenker først på i forbindelse med at to kvinner blir overfalt og drept. De fleste tenkte nok voldtekt/ran etterfulgt av drap.
Vet vi forresten hvordan søsteren til moskeskytteren ble drept?
Redigert 14.08.2019 kl 17:59 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
14.08.2019 kl 18:06 1084

Hei jabbern/folkens:))

Og...du glemte visst at det i tillegg ble utført en ugjerning som terroristene i Marokko selv filmet og la ut på nett - men du om det...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.08.2019 kl 18:07 Du må logge inn for å svare