Kjekt om FrP også snakker mellom valgene


Siv Jensen: Flyskam, bilskam og kjøttskam er «sosialisme i nye klær»

Frp-leder Siv Jensen holdt sitt partilederforedrag på Litteraturhuset tirsdag ettermiddag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix.

Frp-leder Siv Jensen tar et oppgjør med konsepter som flyskam og kjøttskam. Hun mener det er venstresidas forsøk på påtvinge oss en ny jantelov.

– Det siste nå er at vi skal føle skam. Vi skal skamme oss for å bruke bilen. Vi skal skamme oss for å spise kjøtt. Vi skal skamme oss for å ta fly på ferietur. Vi skal skamme oss for oljeeventyret. Vi skal skamme oss i hverdagen vår, sa Jensen da hun holdt partilederforedrag på Litteraturhuset tirsdag.
Hun fortsatte:

– Dette er sosialisme i nye klær. En kollektiv følelsestvang ment til å styre våre valg. Denne skammen er venstresidens forsøk på å påtvinge oss en ny jantelov på folks vanlige liv og levemåte, sa Jensen.
Hun slo fast at skam aldri har løst noen problemer og sa at det ikke er skam som gjør biler mer miljøvennlige eller at fly bruker mindre drivstoff enn før.

– Det er fordelene som gjør at folk endrer valgene sine. Når teknologien har kommet og vist seg nyttig i folks hverdag, har folk valgt elbil. Når vi reduserte avgiftene, har flere fått råd til en miljøvennlig bil, sa hun.

https://www.document.no/2019/08/13/siv-jensen-flyskam-bilskam-og-kjottskam-er-sosialisme-i-nye-klaer/Sylvi må overta nå, og fortsette der hun slapp. Toget har gått for Siv som har gjort FrP til Høyre light.
Dråpe
13.08.2019 kl 19:58 138

Siv skriver regelmessig om gode vedtak i regjeringen,men partiet forøvrig svikter totalt i egenmarkedsføringen.
Når partileder Siv er usynlig og selv nestlederne svikter i å forklare hva Frp får ut av regjeringssamarbeidet blir det
dårlig stemning blant freppere.
Frp trenger en tydelig partileder eller i det minste noen som kan kommunisere med velgerne om hva som skjer i
regjeringen og hva Frp får gjennomslag for der.Media vinkler selvsagt ikke positivt om Frps innflytelse der.
HanVann
13.08.2019 kl 20:04 134

Siw har ufattelig mange tall å passe på, her hjemme plassert i Wall Street, Horuz Stedet og andre steder. Det har hun passet på først for Norge og latt selv markedsføringen lide. Bra Swi!
Noni
13.08.2019 kl 23:05 117

Siw trenger en dyktig assistent som kan avlaste henne, og hjelpe henne å få ut det hun mener skal opplyse menigheten.