Kommende reprising


Havyard er på god vei til bedre resultater. Kommende kvartalsrapporter er signalisert i overskudd, obligasjonslånet betales trolig i sin helhet ned i løpet av høsten, og utbytter kan bli aktuelt allerede fra årsslutt. Blir også spennende å se hvordan Norwegian Greentech AS ( tidligere MMC Green Technology, Havyard majoritetseier med 77% av aksjene) vil kunne utnytte IMO konvensjonens krav til rensing av ballastvann når den fra 8.september 2019 gjelder for alle skip verden over. Ser at selskapet har hentet inn Jon Olav Kopperstad til stillingen som salgsleder. Dyktig mann som kommer fra tilsvarende stilling ved Kongsberg Evotec.

Hentet fra pressemelding; "Vi har klokketro på det vi holder på med, og tiden er helt riktig for satsing på ballastvannrensing. Endelig løsner markedet, og vi har potensiale til å ta store markedsandeler". Vi er svært positive til å jobbe videre med Havyard, og de vil være en god og viktig støttespiller fremover for å lykkes med videre vekst og utvikling av selskapet, sier daglig leder i Norwegian Greentech, Håvard Gjelseth.

– Norwegian Greentech har utviklet et kompakt, energieffektivt og brukervennlig system for ballastvannrensing som passer veldig godt inn i våre andre satsningsområder. Norwegian Greentech har teknologi som er med på å forsterke vår strategisk satsning som et bærekraftig teknologiselskap. Vi ser frem til å fortsette å utvikle Norwegian Greentech sitt potensiale sammen med de dyktige ansatte i selskapet, sier styreleder Gunnar Larsen i en pressemelding