Sjøkabel som kan frakte Hele vår vannkraft til EU


OBS her må vi stoppe opp ACER 4 er på gang og da vil EU bestemme alt . Nå jobbes det med kabler som kan svelge hele Norges produksjon og transportere dette til EU markedet 😱😱

Her må politikerene stilles til veggs før valget...

https://www.tu.no/artikler/dette-skipet-skal-lage-sjokabel-som-kan-svelge-unna-hele-norges-kraftproduksjon/471048?utm_source=tu.no&utm_medium=feed&utm_campaign=feed_most_read
OZZY
13.08.2019 kl 21:17 642

EU driter i Norges vannkraft. De bygger anlegg til sjøs som utgjør mange mange ganger hele Norges vannkraft. Mens Norske politikere sitter på ræva å diskuterer om vi skal ha vindmøller på land eller offshore.
Norske politikere er ubrukelige.

Nei EU har kjøpt 85 % av renheten i Norsk vannkraft. Så har de bygget ny kullkraftverker og selger strømmen med opprinnelsegparanti grønn....

EU barna hoster og skjønner ikke hvorfor.

Nordmenn er påført CO2 skam og nå skjønner du hvorfor....

Norske elbiler som har ett større co2 avtrykk / livstid enn diesel , blir på papiret drevet med 85% fossil kraft .

Molboen er ikke Dansk , hele familien styrer boet A/S Noreg 😜
Redigert 13.08.2019 kl 21:25 Du må logge inn for å svare

Skatteflyktninger fra sin eier Den Norske Stat er dem også........

Statoil og Statkraft sparte tilsammen 1,2 milliarder kroner i skatt til Norge i fjor, sammenlignet med at internbankenes resultat ville ha blitt skattlagt med 28 prosent her hjemme.

Internbankene er heleide datterselskaper i Belgia under navnene Statoil Coordination Center NV og Statkraft Treasury Centre SA:

De tar imot penger i forskjellige former fra hovedkontoret i Norge, og låner disse ut igjen til andre datterselskaper rundt om i verden.
Internbanken mottar så renter fra disse datterselskapene.
Noe av bankens inntekter kan bli betalt videre som renter til hovedkontoret, hvis pengene fra den norske konserntoppen er i form av lån. Eller de kan bli liggende i internbankene som tilbakeholdt overskudd eller bli betalt som utbytte til hovedkontoret i Norge.Rentebetalinger til Norge vil isolert sett øke overskuddet i Norge, og bli belastet med 28 prosent skatt for 2013. Utbytte fra internbanken kan de to statsselskapene ta skattefritt til Norge, fordi utbytte kan overføres skattefritt til Norge fra EU-land.

https://www.aftenposten.no/okonomi/i/qkb0/Norske-statsselskaper-slanker-skatten-i-Belgia

Vi må ikke legge en eneste kabel, uten at vår eksportpris er fri.
Ikke det, njet strøm fra oss. Punktum.

EU prøver seg på vannkraften vår...

Overvåkingsorganet ESA forsøker seg på omkamp om norske vannkraftkonsesjoner. EØS-avtalens vaktbikkje mener det norske konsesjonssystemet kan være i strid med EUs tjenestedirektiv.

https://neitileu.no/aktuelt/omkamp-om-vannkraftressursene

Mediene er merkelig taus med slike viktige saker ?
minsin
18.08.2019 kl 22:58 386

Kanskje sette seg bedre inn i dette med utenlands kabler? For øvrig ble vel den første utenlands sjøkabel lagt allerede i første halvdel av -70.(SK1)
Redigert 18.08.2019 kl 23:00 Du må logge inn for å svare

Dette blir neste tabbe inn mot EU.......