Mannen bak trikkedrapet lever allerede fritt i Oslo


medisinene hadde gjort at han ikke lenger var syk. Han hadde da i mange år bodd i en leilighet han leide av NAV og var uføretrygdet.

I retten forklarte han at han følte seg frisk, og at medisinene hadde gjort at han ikke lenger var syk. Han hadde da i mange år bodd i en leilighet han leide av NAV og var uføretrygdet.

Han fikk da tilsyn av helsepersonell to ganger i uken, gikk på norskundervisning, og ønsket å komme i arbeid. Han var i kontakt med helsevesenet på et eller annet vis fem dager i uken.

Særlig ønsket han å få en jobb slik at han kunne reise til Somalia for å besøke datteren og den første konen sin. Han ønsket også å få disse til Norge.

https://www.tv2.no/a/9843379/

Men hva gjør han her i landet?
Redigert 13.08.2019 kl 23:27 Du må logge inn for å svare

Drapsmannen Fra Somalia Der/Her. Nå nordmann og fri som fuglen.

Somalieren! Vedkommende fikk asyl i Norge (begrunnelse for dette sannsynlig dømt til døden i sitt hjemland for drap, kvalifiserer for asyl i Norge). Han spilte i band og gikk på boksetrening og var mutt og sur. Hele tiden understøttet av offentlige midler. Han fikk norsk statsborgerskap, reiste tilbake til landet han fikk (rømt og fikk asyl fra,) og ble påstått syk og værende der i 6 mnd. men han betalte ikke husleien sin? Det offentlig meg/deg hadde betalt for ham før, selvsagt. Trygdeytelsen /pensjon som han og hans nasjon/forfedre har opparbeidet(ironi) må man påregne ble ettersendt.

Når han var asylant betalte den industri som er etablert for han og hans likemenn (for hans bo og livsopphold) Dette er et (annet offentlig budsjett) Etter han fikk statsborgerskapet måtte han styre sin egen økonomi. (Offentlig budsjett) Alle urinnvånere styrer inn og utbetalinger for seg selv, også om vi kommer til kort økonomisk. Var det her han foregnet seg med manglende innbetaling av husleie når han etter han fikk statsborgerskapet måtte administrer seg selv, med resultat av ikke innbetaling av husleie ble gjort husløs?

Han hadde jo penger til kjøp av kniv for å begå drapet. Kniven er dyr og koster et sted mellom kr.1200-1600,- Hvor fikk han de pengene fra, kan noe svare meg på dette?

Når han ble pågrepet var han ren og pen i tøyet og fått Pyntet på utseendet sitt. Dette etter å ha gjort et offentlig norsk kollektivt tilbud” om til et slaktehus” mulig også fått "manikyr" også? Hvem betalte det? Innvandrerdirektoratet, norsk advokatforening, pressestøtten, storting (småsinn og smalehove) folkevalgt?

Så kommer han ut på perm finner seg et hjernedødt dumt norsk fruentimmer.. asylmadrass, fellesmus etc.. reproduserer seg får tilskudd, barnetrygd, kontantstøtte og mulighet å utdanne seg til advokat spesiell asyl/konkurs går inn i norsk politikk med de beste referanser. Er han heldig kan han bli stortingspresident, fylkesmann, bankdirektør, generaldirektør etc. mulig han kan bli ansvarlig redaktør i BA etter Bergo etter han blir headhunter i FN etter Rød-Larsen.
Norge det er det "Promise land " for dritt og skitt...

Siste: Nylig sluppet ut og er fri som fuglen!

Foreskrevet den rette medisin og oppnevnt egen psykolog /iater, tidligere blitt uføretrygdet med opparbeidete rettigheter i den norske folketrygden? (store bidrag av sine forfedre) fått egen bolig /advokat nå også ”egen” hjemmehjelp? Heldige folk Somaliere i Norge.

Alt hva våre forfedre har kjempet det gir de norske ”folkevalgte” bort?
Til ukjente som trasker forbi, på vei for å kjøpe seg ny Rambo-kniv.

MERLOT
13.08.2019 kl 23:39 549

Synes synd på sønnens drapsmann.

Det er trist at han søkte asyl i et så fattig og kaldt land som Norge, hvor han ble tatt så dårlig imot.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/xGzPj/synes-synd-paa-soennens-drapsmann
MERLOT
13.08.2019 kl 23:45 545

Etter det VG kjenner til har den såkalte trikkedrapsmannen søkt Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) om erstatning for feilbehandling i dagene før han ble drapsmann i august 2004.

Ifølge norsk-somalieren var han så psykotisk da han ble utskrevet fra sykehus etter en akuttinnleggelse, at myndighetene må ta ansvaret for at det endte med tragedie for en rekke mennesker - inkludert ham selv.

Knivstukket

Bare fem dager etter utskrivningen, gikk den mentalt syke mannen fullstendig amok på 17-trikken i Oslo sentrum.

23 år gamle Terje Mjåland ble knivstukket til det døde da 43-åringen uten forvarsel begynte å stikke rundt seg blant medpassasjerene.

Fire andre tilfeldig tilstedeværende ble også til dels hardt skadet da 43-åringen plutselig trakk frem en stor Rambo-kniv han hadde kjøpt like før.

Nå mener norsk-somalieren seg berettiget til erstatning for påkjenningene han er utsatt for ved å ha blitt drapsmann.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/rB4AK/trikkedrapsmannen-krever-erstatning
MERLOT
13.08.2019 kl 23:48 541

Det var fredagen før drapet at han ble utskrevet fra psykiatrisk avdeling ved Ullevål sykehus. Sykehuset har tidligere fått kritikk for at de skrev ut mannen selv om han var alvorlig syk. I dagene som kom ruset han seg på det narkotiske stoffet khat. Selve tirsdagen, 3. august 2004 da Terje Mjåland ble knivdrept og fem andre ble skadd på trikk 17 på Bislett, husker han ingenting av.
https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/--jeg-horte-stemmer/380016.html

Send faneskapet tilbake der han kom i fra.
Den industrien vi dumme mennesker her i Norge har etablert, og send med i samme slengen.

reise til Somalia for å besøke datteren og den første konen sin?

Var det på grunn av dem han har fått opphold her i klovneriket vårt?

Norske «folkevalgte» (Det er partivalget folk, valgt etter samme prinsipp som familiene sør i Italia, velger sine,) de har alt å tjene på å fylle landet med drit, for da blir den driten de selv utgjør, litt mindre synlig. Rulletekst i NRK Pravda. De som stemmer, bestemmer...............

Et godt eksempel på at import av innvandrere ikke fører noe godt med seg. Hvor mange etniske nordmenn er drept av slike, og får de en minnestein slik som Utøyaofrene? Kanskje Støre kan svare på dette, som sier vi skal ha en streng, rettferdig og humanistisk asyl og innvandringspolitikk?

With licence to kill?
Redigert 14.08.2019 kl 14:13 Du må logge inn for å svare

Tor-Aksel Busch

201644 min
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

https://tv.nrk.no/serie/torp/2016/NNFA52090616/avspiller

Så kan En retts-figur Gro fast i stolen. Riksadvokat Tor-Aksel Busch har lenge bestyrt rettsvesenet som en storkriminell «mafia-gudfar».
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/statlig-kriminalitet-et-kjempeproblem-i-dagens-samfunn/
Redigert 14.08.2019 kl 14:25 Du må logge inn for å svare

Livsfarlig å bruke offentlig transport.Ikke er de i rute heller!
:=)

Her er en smørbrødliste med "likhet for loven" ?

Statlige bedrifter etablert og oppstått av fellesskapet midler, fremstår som nå som en mafia: Ledere raner felleskapet gjennom utbytter og urimelige lønnsvilkår. I bompengeselskapene er dette tidligere eks politikere flertall.
https://www.derimot.no/statlige-bedrifter-raner-felleskapet-gjennom-urimelige-lonnsvilkar-for-lederne/
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2018/09/23/195435520/ytterligere-219-millioner-kroner-kan-knyttes-til-byggeskandalen-pa-stortinget
Boligskandalen i hovedstaden og hullet i stortingets bakgård er sammen med Ubåten ved Fedje er alt havnet in i stillhetens hav på planeten Tellus, uten konsekvens for noen?
https://www.document.no/2019/07/14/norske-bistands%C2%ADmilliarder-helt-ute-av-kontroll/
Fregattens sorti i Hjeltefjorden
Helikopter kjøp
Boligskandalen. https://www.nettavisen.no/na24/oslo-inngikk-hemmelige-avtaler-med-spekulanter---ga-tips-om-hvordan-de-kunne-tjene-store-penger/3423533459.html
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/10/17/195443667/styreleder-i-omsorgsbygg-i-oslo-trekker-seg-direktoren-ber-om-samtaler-om-sin-rolle
http://jatilbilenioslo.no/nyheter/hvor-ble-det-av-broren-til-byrdsleder-raymond-johansen
http://jatilbilenioslo.no/nyheter/her-fant-vi-broren-til-byrdsleder-raymond-johansen-med-12-mill-i-lnn?

Her ser man hva en teflonbelagt person ansvarlig for å voldta det norske forsvaret med sine vanvittige disposisjoner. Før kamp og angrepsfly kjøpet til over 100 talls milliarder besørget sekretær jobben i NATO. Han omgjorde og solgte militære forlegninger til asylmottak. Olavsvern, en ubåtbase som kostet over 4 milliarder å bygge/rehabilitere, ble solgt for kun 38 millioner. Vanvittige investeringene i marinebåter som plutselig ble tatt ut av tjeneste, lagt i opplag, og deretter solgt til mafiaen i Nigeria. Mannen er ikke snau.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Stoltenberg-Fullt-mulig-a-bruke-17-milliarder-mer-pa-forsvar--8043674.html
https://www.nrk.no/norge/sju-forsvarsministre-ma-svare-for-14-ar-forsinkede-skandalehelikoptre-1.14403252
https://www.nrk.no/norge/forsvarsministeren-grillet-om-skandalekjop-av-helikoptre-1.14403731
https://www.tu.no/artikler/da-det-forste-nh90-helikopteret-skulle-leveres-oppdaget-forsvaret-over-800-avvik/456577
https://www.dagbladet.no/nyheter/full-oppvask-om-skandale-helikoptrene/70705685
Noe etter fregatten til over 4 milliarder ble hevet og Oljefondet har tapt over 545 milliarder, begrunner Sentralbanksjef Egon Olsen i Olsenbanden AS, rentehevingen med at Norge går godt? Du snakker om å leve i et akvarium. Riksrevisor Per Kristian Foss fra partiet høyre var jo en av Gullselgeren hva nå hensikten med gullsalget måtte være. Det har da steget milliarder i verdi, dog ikke på norske eierskap hender, men alle andre enn våre egne.
Gullsalgets skyldige.
https://no.wikipedia.org/wiki/Svein_Gjedrem
https://no.wikipedia.org/wiki/Kjell_Magne_Bondeviks_andre_regjering
https://no.wikipedia.org/wiki/Per-Kristian_Foss
https://no.wikipedia.org/wiki/Lars_Sponheim
Mye av de samme folkene, fra de samme partiene har fratatt store deler av sitt eget folk "et minimum av midler" for overlevelse og livsopphold? Og dette søppelet blant menneskeheten, har noen gått inn i et valglokale og stemt på? Som et eksempel på norsk politikk, eller hva det er? https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/05/02/195574052/bakke-jensen-feilinformerte-stortinget-om-nh90
Norge bruker formidable 38 milliarder kroner på bistand i 2019. Knapt noen aner hva pengene går til. Milliardene fosser ut – tilsynelatende uten kontroll. I Riks¬revisjonen er man oppgitt.
https://www.document.no/2019/07/14/norske-bistands%C2%ADmilliarder-helt-ute-av-kontroll/


Milliarder betalt Clinton stiftelsen bør ikke dette gjennomgås?
"Friske oljepenger" og "svart arbeid" er moteord som går igjen. Milliarder hvite penger vil medgå for å tildekke i stortingets sorte hull. Boligskandalen til APe landets advokat «arbeidsmann» byråd for næring og eierskap i Norges hovedstad omtalt som «pestbyllen» på nasjonens legeme» Geir Lippestad, hva med den? Det sorte hull i stortinget bakgård? Milliarder i feilkalkyler som andre foretak må forholde seg til økokrim. Det skal nå inndekkes, ikke med svarte, men hvite penger? Men Stortinget har bevilget seg lønnsøkning etter fadesen, hvordan får de det til? Jeg bare spyr. 2300 millioner på budsjettsmell på et opprinnelig budsjett på 70 millioner. Til etterretning er det skattebetalerne som må ta hele kostnaden, mens de ansvarlige bevilger seg selv 30 000 i lønnsøkning «hvite penger» for uansvarlig forvaltning av felleskapets lommebok.
https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/J14jz6/Stortinget-bevilger-seg-selv-26000-kroner-i-lonnsokning


fy fader send søpla tilbake til somalia!

hvor mange parasitter skal skattebetalerne fø?!

gleder meg til den dagen jeg stikker fra dette jævla molbolandet
Sotah
15.08.2019 kl 07:40 389

Sender du noen reisebrev når du drar, Back? Kanskje flere fra forumet blir med etter hvert. Ellers er jeg litt usikker på hva som diskuteres her. Psykiatri, juss eller er det god gammeldags rasehygiene som er temaet?
Redigert 15.08.2019 kl 07:40 Du må logge inn for å svare

I dagene som kom ruset han seg på det narkotiske stoffet khat.
Og det kvalifiserer for omsorg her i rettsstaten rektum Elverum, emigrantstaten i følge sine egne Peer Gynt historikere, var med i krigen?

Det sorte hull i stortinget bakgård?

Stortingets sorte hull må ikke forveksles "The Big Bang Theory....
Noen sto nær når det smalt. Glem ikke Alfred Nobel var svensk?
https://no.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
Redigert 15.08.2019 kl 11:16 Du må logge inn for å svare
Puta1n
15.08.2019 kl 20:48 335

Dette går begge veier.

Somalia ble belønnet med en norsktalende statsminster.
https://www.aftenposten.no/verden/i/noyKn/Nordmann-ny-statsminister-i-Somalia