Skalkesjul for jødehat

børst
14.08.2019 kl 09:02 310


Mange på venstresiden har et intenst hat mot Israel og jøder, men de føler seg naturligvis ikke hjemme hos ny-nazistene.
Løsningen er da å sympatisere med muslimer og Islam!

https://www.document.no/2019/08/13/voksende-muslimsk-antisemittisme-i-tyskland-joder-foler-seg-som-flyktninger-i-eget-land/?fbclid=IwAR2fEthRRaOBFco34tLsdMl0kDnF20aaV5H8_rPJpc8IGUEZd2YGtev3mlA#.XVOpkAZQkAw.facebook

Så overraskende. Der muslimer etablerer seg kommer islamiseringen som vanlig. Muslimer har som uttalt mål at Jøder skal hates og fjernes fra Jordens overflate. Målet er tusenårsriket, eller kalifatet som det er bedre kjent som. Det er helt feil å blande etniske grupper især når muslimer er kjent for sitt agiterte hat mot andre mennesker som er ikke-muslimer. Politikerne har åpenbart ikke kunnskap om årsakene til de evige konfliktene i midt-østen. Det samme oppstår her i Europa.

Det er forskjell på å spre konspirasjoner om at jøder i all hemmlighet kontrollerer verden og å være uenig med Israels politikk overfor Palestinere. Staten Norge annerkjenner ikke Israel's okkupasjoner.

Muslimer har ikke som utgangspunkt "konspirasjoner om at jøder i all hemmlighet kontrollerer verden og å være uenig med Israels politikk overfor Palestinere" osv.

Konflikten er ideologisk begrunnet i religion, og Jødenes tilbakevendelse til Israel etter WW2 og Sovjetunionens fall i 1991. Flere jøder fortrenger arabere som kaller seg palestinere, med videre okkupasjon av nye landområder.

Nye generasjoner muslimer læres opp i jødehat i moskeer og hjemmefra. Muslimer har alltid bygget fiendebilder og tyr til aggresjon og konflikt, fordi dette er begrunnet i koranen. Hatet mot Jøder er altså ideologisk begrunnet og som hugget i stein. Og dette blir ikke muslimene kritisert for eller konfrontert med.

Faktum er at Jødene var i Palestina med flertall før i tida, og økende antisementisme gjør at flere jøder fra andre deler av verden velger å emigrere og bosette seg i Israel. Ved oppløsningen av Sovjetunionen valgte fks. 1 million Jøder å flytte til Israel. Ved økende muslimhets mot Jøder i Tyskland, vil antakelig flere velge å flytte til Israel, med okkupasjon av nye landområder som konsekvens.

Import av islamister til Europa fører ikke noe godt med seg på mange måter.

Redigert 14.08.2019 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

"Muslimer har ikke som utgangspunkt "konspirasjoner om at jøder i all hemmlighet kontrollerer verden og å være uenig med Israels politikk overfor Palestinere" osv. "

Først og fremst så er det palestinakonflikten som driver jødehatet blant mange muslimer. Ikke nazikonspirasjonene om NWO etc

"Palestinakonflikten" er både religiøst ideologisk begrunnet sammen med konflikter om landområder i Palestina, Judea og områdene langs Jordanelven og Gaza.

Mest sannsynlig vil araberne i Palestina ende med å fordrives vekk, og at Jødene tar tilbake bibelens land

Jødedommen er den eldste religionen, om lag 3800 år gammel, Kristendommen 2019 år, mens islam er den yngste med om lag 1400 år.

Det er åpenbart at konflikten mellom Jødedommen og Islam er uløselig, fordi islam er begrunnet i at koranen fremholder at vold er legitimt. At det er krig mellom Israel og Palestina blir dermed lett hva som kom først av høna og egget. Krig har to parter.

Men når vi ser det samme skjer overfor Jøder i Europa, Tyskland og for øvrig Norge så skyldes dette muslimene selv. Har man glemt Syria? IS, Kalifatet og systematisk slakting av det muslimer stempler som vantro. Og som de har halshugget på åpen gate til ære for allah og profeten?

Muslimer tror på galskap satt inni en ramme av religiøsitet
Redigert 14.08.2019 kl 10:40 Du må logge inn for å svare

I USA går jøder og muslimer relativt bra sammen selv om palestinakonflikten også preger dem. Det så vi blant annet etter synagoge skytingen i Pittsburgh.
Noe av grunnen til at de går bra sammen i USA er at de har en felles fiende i høyreekstreme neonazis som angriper både jøder og muslimer.
Dette så vi blant annet på unitetheright rallyet i Charlottesville. Da marsjerte deltakerne gjennom gatene til taktfaste rop "jews shall not replace us". Dette har selvfølgelig ingenting med at Israel okkuperer Palestina eller at de sympatiserer med religionen Islam og deres religionskonflikt med jøder. Det bygger på de gamle nazi fordommene om at jødene i all hemmlighet styrer alt som skjer på denne planeten.

Bildet er sammensatt. USA er ikke nødvendigvis noe glansbilde.

https://www.nrk.no/urix/_-11.9.-utloste-ikke-fremmedfrykt-1.7781654

Artikkelen er fra 2011, men fortsatt aktuell. På samme måte som at islam ikke går ut på dato, vil motsetningene prege samfunn med muslimsk tilstedeværelse.