Selv ikke en QE pakke fra ESB kan stoppe resesjonen.


Ingen tvil lenger om at Mr. Trump ryster verdens handels system. Han truer til og med og gaa ut av WTO, for og lykkes med aa oppnaa mer rettferdige handelsbetingelser for USA.; Blant ingridiensene er opphevelse av Kinas status som utviklingsland. Noe som vil gi de hardere betingelser. Det er ingen tvil om at Mr. Trumph kommer til og vinne denne kampen. Hvor flere av verdens stoerste land staar paa tur for og foele Mr. Trumps handelsvrede.

Noe som vil gjoere stor skade paa verden boerser. Og I tillegg er det kun 2,5 maaned igjen til hard Brexit er ett faktum...........Selv ikke en QE pakke fra ESB vil vaere nok til og stoppe den oekonomiske resesjonen som har startet,, og som vil ekskalere pga. dette. For og snu denne trenden, maa Powell paa banen med QE4. Og den sitter fryktelig langt inne.

https://e24.no/utenriks/donald-trump/trump-truer-med-aa-trekke-usa-fra-wto/24675802
Redigert 14.08.2019 kl 12:08 Du må logge inn for å svare

Tror det begynner å gå opp for finansmarkedene at gamle, utdaterte politikere kommer til å kjøre oss
alle i grøfta. Du skal heller ikke tro på all propaganda som serveres: Usa har levd over evne i årevis.
Dette har de kunnet gjøre fordi dollar fungerer som verdensvaluta. De har slett ikke vært urettferdig
behandlet, og de kommer ikke til å vinne handelskrigen. Kina har bedre tid enn Usa, men begge, og
verden forøvrig, kommer til å tape stort. I Usa har vi ei klyse som har hjernekapasitet til en femåring,
ellers er det selvopptatte diktatorer som styrer de fleste landene.
gepard1
14.08.2019 kl 12:30 740

Det amerikanske rentemarkedet utløser resesjonsvarsel
Rentekurven til amerikanske statsobligasjoner med tiårs løpetid, falt onsdag under rentekurven til tilsvarende rentepapirer med to års løpetid, tradisjonelt ansett som et klassisk resesjonssignal, melder CNBC.

Bakteppet er økt etterspørsel etter lange rentepapirer, som skyver yielden eller avkastnignen nedover, i det investorene søker tryggere havner i frykt for global oppbremsing.


Inget menneske kan styre rett. Hele historien beviser dette. Ingen har de rette egenskaper.
Imprex
14.08.2019 kl 12:52 689

Like å se hva slags utspill president Trump kommer om resesjonen slår inn med full kraft allerede nå. Foruten det åpenbare at han vil skylde på noen andre. Så er jeg spent på hvordan han vil mene det er til hjelp for hans gjenvalg.

Masse tullprat. Sist jeg sjekket var USAs BNP-vekst stor.

"Real gross domestic product (GDP) increased at an annual rate of 3.1 percent in the first quarter of 2019"

Så klarer folk her å krisemaksimere og snakke om resesjon - basert på en enkelt indikator.

Dette handler om at investorer flykter mot det dem oppfatter som trygt - f.eks. statsobligasjoner i USA. Og bort fra annet.

Om bare Presidenten der borte slutter å spre massivt med usikkerhet som gir risiko, så har ikke de noen som helst ressesjon.

Dette er bare tulle analyser som forsøker å spre mer usikkerhet.
Redigert 14.08.2019 kl 13:05 Du må logge inn for å svare
børst
14.08.2019 kl 13:15 642

Jeg sitter med så mange gullderivater nå at jeg håper både FED, BOC,BOJ og ESB starter massive QE-kampanjer og totalt gruser valutaene sine. Håper på $2000 pr unse - minst. Om det går riktig "bra" med QE kan det hende James Rickards og Charles Nenner får rett, og gullprisen går over $10.000.

Gull = tull.

Hva er verdien av det ved krise? Hva kan det egentlig brukes til som gir en rimelig realverdi.
Enorm risiko ved gull. Den dagen folk skjønner at denne gangen er det annerledes, og det er fundamental verdi som teller da er glansbilder, perler og gull tull.
børst
14.08.2019 kl 13:38 602

Edelmetaller har alltid fungert bra ved tidligere kriser, også krigstilstander. Krig gjør at valutaer blir verdiløse. Men ikke gull.

https://www.gold-eagle.com/article/effects-global-war-gold
Redigert 14.08.2019 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
Imprex
15.08.2019 kl 04:57 485

Der kom rallingen og blaming i kjent stil. Jay Powell og Federal Reserve får gjennomgå. Da er det bare å vente på neste trekk. Skal mer til enn å lette tariffen på noen bibler for hente dette inn.

Jeg tror ikke på noen resesjon. Men så lenge Trump ikke makter å samarbeide med noen i mer enn 24 timer er det lite håp for stabile markeder. Nå begynner spillet å bli passe komplisert for Trump. Spørs om det er nå han faller igjennom som "the mastermind" som skal reise USA til nye høyder via Twitter. En ikke-samarbeidets mann som elsker å sjefe i verdens mektigste land. Det begynner å bli herlige tider.
gepard1
16.08.2019 kl 16:50 320

Vel, kanskje jeg tok feil. For det ser ut som at alle politikere er villige til og ta opp mer gjeld for aa unngaa resesjon, og ny finanskrise. Men de gjoer bare situasjonen verre paa sikt. Dragi og Merkel staar klare, og FED foelger antakeligvis ikke langt etter.

Og da blir det spennende og se om boersen vil falle pga. av daarlige utsikter for Q3, eller stige pga. forventninger om stimuli pakker.
Redigert 16.08.2019 kl 16:52 Du må logge inn for å svare