Marrakech Avtalen bindende likevel


Da er det noen som lyver , eller har blitt lurt. Anyway denne underskriften må reverseres...

Lækket EU-notat åbner ny debat om omstridt FN-migrantpagt

Et juridisk notat fra EU-Kommissionen genantænder politisk strid om FN-migrantpagt. Af notatet fremgår det, at den meget omtalte FN-pagt er bindende for EU-medlemsstaterne. Konservative og DF anklager nu Lars Løkke for at fordreje virkeligheden om den migrantpagt, der udløste regeringskrise sidste år.


https://www.berlingske.dk/politik/laekket-eu-notat-aabner-ny-debat-om-omstridt-fn-migrantpagt
MERLOT
14.08.2019 kl 12:21 572

Om en avtale har en såpass kronglete ordlyd i seg at det oppstår sterk tvil om det faktiske innholdet ville det i seg selv være et vektig nok argument til å annulere eller reforhandle hele avtalen.

Agenda 21 innføres mens vi sløver gjennom dagene som går

Skattene vi betaler brukes til å finansiere vår underkastelse

http://www.nyttnorge.com/agenda-21-mens-vi-sover.html

Semantikk, fonetikk. Quisling er her i Norge forbundet med En person, men i verden ellers er det synonymt med ”forræderi” utført av en hel stat og nasjon. (Det lange og smale Norge har en uslåelig verdensrekord. Det ble ikke bare landet med verdens største quisling, men det landet med fleste quislinger og det i hele verden! Den 17. november 1948 mente direktør Vogt i Tønsberg Blad at Norge nå stod som "den ubetinget ledende forræderinasjon i Europa"). Nettopp takket være det såkalte rettsoppgjøret etter krigen. Fanebustsaken. Judas Jens Jonas og Jagland Janus. Erna som Siv m/fl
Redigert 14.08.2019 kl 12:29 Du må logge inn for å svare

Propaganda gjør krig til fred
Siden 1850 har USA - nå NATO - kriget kontinuerlig over hele kloden, og er i gang i Irak, Syria, Afghanistan. De ønsker sterkt at krigene deres skal bli akseptert, og driver massiv propaganda for å få dette til. Nobelkomiteen leverer varene og gir stadig fredsprisen til krigsnasjonen USA som ikke har tenkt å slutte med krig og som trekker mange andre med seg. Tenk NATO i årene som kommer.

NATO integreres mer og mer. De sier krig gir fred.
NATO skal sørge for at verden blir en - at den globaliseres. Krig er nødvendig for å få dette til, og NATO har fått denne oppgaven av de som vil styre oss. Arbeidet er overført til den brede alliansen NATO som nå skal lede arbeidet videre.

http://www.nyttnorge.com/nytale-i-fredspris-krig-er-fred.html
leifTM
14.08.2019 kl 12:37 552

Hva er konteksten til trådstarters innlegg..?
leifTM
14.08.2019 kl 12:46 546

Det er ødeleggende for ytringsfriheten hvis helt saklig kritikk mot islam og migrasjon ikke kan ytres fritt. Det er det som kommer til å skje. Denne avtalen vil misbrukes til å fjerne faktaopplysninger om islamsk påvirkning på vesten og negative saker om migrasjon. Som igjen vil påvirke innvandrere negativt og skape mer rasisme, siden folk gjennomskuer det.

Vennligst ikke støtt Marrakech-avtalen og bidra til økt rasisme og mindre kunnskap om migrasjon.

Det har sammenheng med hverandre.

Alt har sammenheng med alt annet, sa landsmoder Gro. Forøvrig et sitat av Lenin.

Fragmentering er vel anvendte i norske rettssaler. Dette er psykopati hvor presentasjon og form, blir det overordnet og ikke selve sakens innhold.

NB i et borettslag styremøte etc er det et saks agenda, for diskusjon og stemmegivning. I de fleste lag, er det avsatt tid for diverse....

I korte ordlag forplikter landene som har undertegnet denne avtalen til å bedrive massiv sensur, legge til rette for og støtte propaganda og fake news, spesielt ved å fremheve islam og stanse kritikk av kriminelle muslimer og terrorister.

Medlemslandene forplikter seg også til å innføre ennå mer målrettet hjernvask, og da spesielt rettet inn mot skoler og universiteter. I tillegg til dette må landene også gjennomføre tiltak og endre lovverket for å innskrenke ytringsfriheten til folket.

Nå prøvde politikerne å feie dette under teppe slik at det ikke skulle få noen oppmerksomhet. Media var med på laget, så det var vel stort sett de Nye mediaene som fikk dette frem i lyset. Erna Solberg og Støre prøvde begge å bagatellisere dette og de kunne forsikre oss alle om at avtalen var ikke juridisk bindende. Nå kan det vel vise seg at det var nok en blank løgn.

Når det er sagt, så kommer naturligvis norske myndigheter til å overoppfylle også denne internasjonale avtalen. Det nye nå vil vel da bli at de kan toe sine hender og påstå at de ikke har noen valg. Hvor mange ganger har vi ikke hørt politikere som sier de er i mot noe, men er bundet av EØS avtalen?

- Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt. - Gro Harlem Brundtland.
Redigert 14.08.2019 kl 13:05 Du må logge inn for å svare

Gros virke har basert seg på livsløgner, sex og denslags hele tiden.
Så lite gildt det kan få blitt.

Måtte Trump vinne 😜

Men Gro er det offisielle Norge, sin store stolthet.

Apekattene dyrket opp rundt og bak henne. Stormer de politisk bevisstløse til valg urnen, og stemmer på, til tross for at hele dette APe partiet med henne i front, har skiftet Ham, for over 30 år siden?
*JBJB`
14.08.2019 kl 13:45 510

Hei folkens:))

Og...hehehe - har dere glemt denne folkens...ZnageZz....

https://forum.hegnar.no/thread/24529/view/425741/0

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

JBJB

Ditt innlegg fra 22-3-19 står det respekt av. Du er meget forutseende.
En bindende avtale vil bare føre til enda større motsetninger og flere og verre konfrontasjoner.
Vi får rigge oss til slik at vi har orkesterplass når Norge og andre Europeiske land dukker under. Gjetter på MYE action.

Dette bjerget av en kvinne reiser i disse dager rundt i landet og leker demokrati.
Hun fortalte at avtalen ikke betydde noen ,men reiste halve kloden rundt i privatfly for å signere.

Hvem faen sitter å skriver under på avtaler som ikke er avtaler ?
Kjerringen pisser på demokrati og eget folk sin rett til å mene og styre landet.

Jeg tar det for gitt at Riksadvokaten og PST ser om dette er innafor av en Statsminister

Norge må selvsagt trekke seg fra denne avtalen.

Redigert 14.08.2019 kl 20:03 Du må logge inn for å svare
Load
15.08.2019 kl 09:02 434

Ja, da kan man se hva som skjer når man slenger seg ned på sofaen og tror på at ting er og blir som våre eminente politikere påstår.
Nettet strammer seg sakte, men sikkert,men vi regner selvsagt at alle vil oss vel.
dirken
15.08.2019 kl 10:38 419

Da hjalp det jo veldig mye at FrP tok "dissens".
HP17
15.08.2019 kl 10:54 413

Klart den er bindende, men dette er jo selvsagt ikke noe media eller politkere ønsker å diskutere. Her er det hysj hysj så lenge det går.

Dette går deres vei. NB Ikke aldri mer, men 9 april daglig hele året, med fortsettelse 30 år til, som det samme antall som de forgående. Gjør din plikt, dyrke din dritt. Alt for Afrika i Norge.

Viser det seg nå at våre politikere har lurt oss inn i en avtale som fratar oss råderett over egne grenser og bestemmelsesrett over migrasjon, ja da må de opp etter noe som Pink Floyd brukte som navn på et album en gang i tiden gett.
Redigert 15.08.2019 kl 12:09 Du må logge inn for å svare