***BRÆKING NEWS*** DANSKENE VIL STYRKE GRENSEN MOT SVERIGE

*JBJB`
14.08.2019 kl 17:39 684

Hei folkens:))

Og...som tidligere nevnt er det bare et tidsspørsmål før Norge vil følge Danmarks sosialistiske regjering som i dag har besluttet å styrke grensekontrollen mot Zverige etter at to Zvensker er mistenkt for terrorangrepet/eksplosjonen mot skattekontoret i København - den Zvenske kalifatiseringen går som kjent sin gang mens politiet, media og folket ser på...ZnageZz....


To svenske mænd blev tidligere i dag sigtet i sagen om eksplosionen ved Skattestyrelsen i sidste uge, og det har givet anledning til nye overvejelser hos Statsminister Mette Frederiksen (S).
Hun og regeringen vil gå i gang med at undersøge, hvordan grænsen mod Sverige kan sikres endnu bedre.
Det oplyser hun sammen med justitsminister Nick Hækkerup på et pressemøde om eksplosions-sagerne.
- Vi går i gang med at undersøge, hvordan vi kan beskytte grænsen på en bedre og klogere måde, siger statsministeren og tilføjer:
- Den dansk-svenske grænse har vores fulde opmærksomhed lige nu.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/mette-frederiksen-vi-skal-beskytte-graensen-til-sverige-bedre

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
MERLOT
14.08.2019 kl 17:55 673

Moren til den 22-årige svenske mand, der er mistænkt for bombeeksplosionen mod Skattestyrelsen på Østerbro i København forrige tirsdag, er rystet over, at hendes søn nu er anholdt og kræves udleveret til Danmark.

Hun græder sig gennem samtalen med Ekstra Bladet, da vi banker på i hjemmet, der ligger i et pænt kvarter med villaer og rækkehuse lidt isoleret nordøst for Malmø.

Her i rækkehusene i hvidt træ, der blev opført sidste år, flyttede familien ind i september. Sønnen, der nu er anholdt, kom til Sverige som syvårig, fortæller moren, der taler på pænt svensk.

Ifølge den 41-årige kvinde var et stort antal betjente i huset i i aftes, hvor de ransagede både oppe og nede. Men hun kan ikke tro, at sønnen er skyldig.

- Det kan umuligt være ham. Han er helt sikkert uskyldig, siger moren synligt rystet. Hun vidste ikke, hvorfor sønnen var blevet anholdt.

- Han er for dum til at lave en bombe, siger hun også.

Hun fortæller, at sønnen har forsøgt at tage en vvs-uddannelse, men aldrig fik afsluttet eksamen. Han lever af at hjælpe sin far i hans pizzeria og lave forefaldende vvs-arbejde.

Da Ekstra Bladet spørger, om sønnen var hjemme tirsdag i sidste uge, da bomben eksploderede, svarer hun, at hun er 100 procent sikker på, at han passede sit arbejde på pizzeriaet.

Det var forrige tirsdag, at en stor eksplosion rystede Skattestyrelsen på Østerbro i København. Vinduer blev knust, og metalfacaden blev vredet ud af form, og efterfølgende kunne man se, at der var et lille krater, der hvor bomben var placeret - omkring 60 centimeter fra indgangspartiet.

Ifølge politiet er der tale om industrielt sprængstof af en type, der bruges af entreprenører.

Vi visste det jo.

De to «svenske statsborgerne» som er siktet for bomben i København er innvandrere.

https://www.document.no/2019/08/14/de-siktede-i-bombesaken-mot-skattedirektoratet-er-av-annen-etnisk-herkomst/
*JBJB`
14.08.2019 kl 19:54 637

Hei folkens:))

Og...den sosialistiske Danske statsministeren gir Sveriges statsminister en verbal lusing for znillistisk og naivistisk politikk - som tidligere nevnt bør de tomme dressene på Stortinget snarest lage en handlingsplan mot Zvensk terror i Norge - men det prioriteres vel rosetog mot muslimkritikk på nettet - zånn for prioriteringens skyld, må vite...ZnageZz..

Den danska statsministern målade upp en bild av att gängvåldet i Sverige och Malmö – som haft långt fler sprängningar och skottlossningar än Danmark och Köpenhamn – håller på att sprida sig över Öresund.
– Vi får aldrig vänja oss vid sprängdåd. Det är inte det Danmark vi vill ha.
https://www.sydsvenskan.se/2019-08-14/efter-sprangningen-i-kopenhamn-danska-statsministern-vill

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ifølge danske Ekstrabladet har DEN 23-år gamle berikeren som sto bak bombeangrepet i København tidligere vært politisk aktiv på venstresiden.

HVOR ER DE STORE OPPSLAGENE I AVISENE?????
Redigert 14.08.2019 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
HP17
14.08.2019 kl 21:50 605

Hvor er VG, TV2, NRK, Aftenposten, Jonas, Erna m flere etter det nå er avslått st innvandrer sto bak terroren (bombingen) i Danmark?
Sotah
14.08.2019 kl 21:53 599

Kanskje litt tidlig? Dere er litt for ivrige. Opp med buksesmekken, alt kommer til den som kan vente.

Det gjør det sikkert Sotah, men spørsmålet er heller hvor store bokstavene blir og om det kommer på side 1 eller 43.

Visum og oppbygging av grense garnisjoner på Svenskegrensen er like rundt hjørnet
*JBJB`
14.08.2019 kl 22:22 581

Hei folkens:))

Og...Zoten sender bare et telegram fra bunkerzen til statsminister Mette Fredriksen i Danmark om at alt er såre vel i Zverige og at Sylvi Listhaug har skylda for å erte opp muslimene da hun besøkte Rinkeby - hei hvor det går...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.08.2019 kl 22:22 Du må logge inn for å svare

Kommer til å bli et helsikkes kaos når danskene blir tvunget til å stenge grensen mot Sverige og innføre full identitetssjekk av alle passerende. I praksis vil det da bli umulig for pendlerne å bruke bil. Det er omtrent 14000 som pendler over broen hver dag. Blir vel mange svensker som da velger å emigrere fra Sverige for godt.
Sotah
14.08.2019 kl 22:42 566

Stengte grenser mellom to EU-land? Begynner vi å ta av litt her nå?

Er vel liten tvil om at det kommer til å skje. Kun et tidsspørsmål.

Nå er det vel ikke sikkert at det svenske kalifatet blir medlem av EU dersom det er en tostatsløsing man vil gå for.
Riot
14.08.2019 kl 22:59 553

Ja du, du har fel nu. du hade fel tidigare.
Noni
15.08.2019 kl 00:14 539

Det samme sier jeg, nei her i Norge er de opptatt av en stakkars villfaren gutt som ikke er i vater.
HP17
15.08.2019 kl 10:58 492

Har ikke media tenkt å opplyse det norske folk om at det var innvandrere som sto bak bombingen i Danmark?
Er ikke bombing som er har opplevd i Danmark terror?
Sotah
15.08.2019 kl 11:14 485

Kanskje fordi han som er mistenkt visstnok har svensk mor. Da blir han strengt tatt ikke innvandrer, vel? Så er han forøvrig bare mistenkt, såvidt jeg veit. Opp med smekken, HP.

Bildene av medlemmer av banden Dødspatruljen som henretter rivaler i den stille danske byen Herlev er ikoniske. Det har gått opp for svenske medier at lovløsheten er ved å gjøre noe med oppfatningen av Sverige ute i verden. Når svenske statsråder angriper utenlandske kolleger med nazi-anklager, gjør de bare situasjonen verre. Men Expressen omtaler likevel de kriminelle som likviderer og sprenger som «svensker».
https://www.document.no/2019/08/15/et-av-verdens-mest-velfungerende-land-har-blitt-en-eksportor-av-kriminalitet-og-ekstremisme/

Til minne om unge Heikki som ble likvidert av en slik svenske tidligere i år i sin egen bolig på Majorstuen.
Drapsmaskinen hadde visst svensk far - så jeg er enig med Sotah: "Opp med smekken"!
Redigert 15.08.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare

Godt forslag, siden de formerer seg noe alldeles jævli; Opp med smekken, fram stellet - og kniven ! Got it ?
Sotah
15.08.2019 kl 19:36 426

Og akkurat når vi har fått roet ned IS en smule vil betonghuene overta med samme metoder. Tror ikke du skal gis rare innflytelsen, betong. Du er ikke håret bedre enn dem.

betonghue, Risky, havfruen & co hører hjemme på en institusjon. Ikke ta de på alvor
Redigert 16.08.2019 kl 09:36 Du må logge inn for å svare

Har ikke fått med deg så mye du Sotulf, i moskèene predikes; Vær fruktbare - bli mange, så strategien har vært klar lenge; Vesten skal befolkes til grunne av Islam ! Og de er særdeles godt igang, jfr. eks. Belgia og Holland !