Slagsvold Vedum (Sp) har tapt seg

brahman
14.08.2019 kl 21:28 812

Har han blitt for høy på Stang ?

Av all fremgangen ?

Mye fliring, men vanskelig å få svar på hva han og Sp egentlig vil og mener med f.eks bompenger og bymiljøavtaler - som det viste seg i partilederutspørringen.

Partiet er for bompenger og bomringer i byene, får man inntrykk av.

Redigert 14.08.2019 kl 21:31 Du må logge inn for å svare

Han passer nok best sammen med Tåkefyrsten.

Han er da antiglobalist , det er da noe

Skal det bli noe greie på det må de få inn Borten og Borch.
14.08.2019 kl 23:05 772

Senterpartiet og Vedum my ass. Vedum må vel være det dummeste kreket de har inne på Stortinget. Han burde vært med Sirkus Arnardo på turne i stedet.

Det var opplysende ,har du mer ?
15.08.2019 kl 01:09 731

? Fyren er en klovn, det må du da se selv. Klager på bompenger men stemmer for bompenger hver gang. At noen i det hele tatt tenker på å stemme på det meheet er for meg em gåte.
Redigert 15.08.2019 kl 01:09 Du må logge inn for å svare

Trygve Slagsvold Vedum ble ganske avkledd av Fredrik Solvang under gårsdagens partilederutspørring på NRK1. Før valget vil populisten Vedum gjerne late som om han er mot bompenger, for å høste stemmer som følge av bompengeopprøret, men realiteten er en ganske annen.

Vedum måtte stotrende erkjenne at Senterpartiet er for å øke byvekstpakkene, samtidig som de også er for at en mindre andel av pengene skal gå til vei. Med andre ord vil bilistene, med Senterpartiet ved roret, måtte betale enda mer i bompenger, samtidig som mer av pengene går til alt mulig annet enn veiutbygging, og bilistene vil få mindre igjen for det som innbetales.

Vedum sa også noe om at penger fra byvekstpakkene burde gå til utbygginger i distriktene, og hvis han med det mener at bilistene i byene skal betale utbygginger på landsbygda, så er dette et nokså ekstremt standpunkt, men ikke utypisk Senterpartiet, som stadig forsøker å få samfunnet til å sy puter under bøndene og deres naboer. Da programlederen ikke gikk videre med spørsmål angående den nevnte uttalelsen, vet jeg ikke om dette ble riktig oppfattet av meg.
Redigert 15.08.2019 kl 12:45 Du må logge inn for å svare

mener at bilistene i byene skal betale utbygginger på landsbygda, så er dette et nokså ekstremt standpunkt...?

Nå er der i utkantene verdiene befinner seg. At det regnskaps-messing akkumuleres i hovedstaden (pestbyllen på nasjonens vegne) og storbyene, der de største foretakene har sine hovedkontor, og det er der julenissen sitter, må tolkes deretter.

Trygve Slagsvold Vedum mener nok er nok og vil ha kritisk gjennomgang av hvordan EØS-tilskuddene brukes. – Det er mange skattekroner.

For inneværende avtale, som går fra 2016 til 2024, har Norge forpliktet å stille nesten 25,5 milliarder kroner til disposisjon for de 15 landene med lavest BNP per innbygger. Dette har Senterpartiet stemt i mot.

Vedum viser til at det er gått 7 millioner euro til et polsk maritimt museum, altså 70 millioner kroner, til oppgradering av ventilasjon og aircondition.

Ukritisk pengebruk, sier han og viser til prosjekter som Gjøkens dag i Romania. Dette prosjektet er belønnet med én million kroner. Det er en måte å bruke penger på som Vedum mener vi ikke ville gjort i Norge.

Og utenriksminister Ine M. Eriksen Søreide har svart på Vedums to enkle spørsmål, men svarene er langt mer omfattende. For enkelhets skyld; i de 25 årene EØS har eksistert har Norge bidratt med 56,7 milliarder kroner.https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/08/15/195600505/vedum-krever-kritisk-gjennomgang-av-eos-midlene
Joda, Vedum som andre politikere snakker med mange tunger, men akkurat i denne saken har jeg lite problemer med å være enig med han da det her hjemme spares på det meste mens det samtidig øses penger inn i det korrupte EU-systemet.

1 million til Gjøkens dag i Romania.....hvem er denne gjøken egentlig, er det fuglegjøken eller er det en gjøk i forvaltningen som ender opp med pengene? Sikkert mange gjøker som sikler etter disse pengene.

Men man er da så vant med at norske skattekroner blir strødd utover i tykke lag utenlands nærmest totalt uten kontroll.

Gjøkenes dag 😜 Festival for oschlo også dette ? 😂😂
HanVann
15.08.2019 kl 13:51 663

Gjøken har en helt annen posisjon i Romania enn vi kan se for oss med norske øyne. Vi kan ikke blande oss inn i hva som er viktig der når Norge brukte millioner på å sende ingenting minutt for minutt. Snakk om rart.
Jeg synes 1 million for gjøkens dag var en billig dag.

Skulle tro bistandspenger skulle gå til viktige ting for folket, men kanskje de brukte pengene på å skaffe arbeidsplasser for Gjøkene?

Gjøker er jo så mangt rundt omkring.

Kanskje spurvene i Spania skulle hatt noen millioner også?

Det var vel helst NRK som sendte ingenting minutt for minutt og ikke regjeringen.
Redigert 15.08.2019 kl 14:24 Du må logge inn for å svare
15.08.2019 kl 17:43 611

Gjøkens dag på HO kommer hver fredag ved Sotah.🦜

Den som i handling ligner mest på en gjøk, er nok Slagsvold Vedum, som fordekker sin egentlige politikk med populistisk svada for å prate velgere etter munnen, for med det å lokke innvandringskritiske bompengemotstandere over til Senterpartiet og sosialistisk side, som i realiteten vil føre en mer innvandringsvennlig politikk, samt belaste bilistene med betydelig mye mer i bompenger, samtidig som mindre av bompengene skal gå til veiutbygging.

Vedum kan gjerne trekke frem eksempler om "Gjøkens dag" og annet hvor det sløses bort noen millioner kroner, men han selv står for en politikk som vil føre til at Norge sløser bort mange MILLIARDER kroner.

Vel populistisk kan en vel ikke kalle SP i eu eøs spørsmål. Der har de holdt en stø kurs fra 70 tallet og spådommene har holdt mål
Hr.Suhr
15.08.2019 kl 22:40 561

Jeg er rystet til skinnet.
Helt åndssvakt at flere sitter her og rakker ned på Vedum og SP.
Ser dere ikke hvordan Ola Dunk stadig mister makt og eierskap til landet
og grunnverdiene sine?
Vedum virker kanskje spesiell ved sin overdrevne lystighet,
men prøv å forestill dere selv i en viktig samtale med ham.
Kan love dere at den mannen lar seg ikke lokke på gyngende grunn, som disse
sjølopptatte landssvikerne vi har som alternativ.
Vedum er snartenkt, ærlig og lynende intelligent, og SP har alltid stått opp
for landet når gjelder. Om det røyner på, er kanskje Vedum to.m. det nærmeste
vi i steinrøysa kommer Donald Trump.
Det er ennå et par år og tenke seg om på, men håper dere tenker dere vel om.
For det vi vet, kanskje siste sjans for å unngå at EU robber oss til skinnet.
.777.
15.08.2019 kl 22:47 557

Tja...SP+AP+SV+Rødt blir vel neppe verre enn Høyre+Frp+KrF+Venstre...

Sosialiseringa går sin gang uansett...
Hr.Suhr
15.08.2019 kl 23:03 548

Aner ikke hvorfor partier som KRF og SP sliter med indre sosialisme.
Både SP og KRF er jo egentlig nasjonalkonservative partier.
Håper SP lærte av KRF.
Hadde iallfall vært greit om SP gjorde et brakvalg og kom seg på
rett kjøl igjen de også.
Noni
15.08.2019 kl 23:12 546

Han hadde vært et funn hvis han hadde stemt borgerlig. Skjønner ikke hva han skal rote med sosialistene for. Noen burde prøve å lokke ham over.
Hr.Suhr
15.08.2019 kl 23:25 537

Enig. Vi får se what's happen.
Tror iallfall det blir et spesielt stortingsvalg denne gangen.

Det er litt brann i rosenes leir også. Noen har kanskje lagt merke til en stadig økende spenning mellom Slagsmål Vedum og Jonas, Sistnevnte kalte Virrum for en populist, og det er neppe noe Storebror setter så pris på.

Følg med på valgsendingen utover, så tror jeg dette vil bli ennå mer tydelig. De er sprengkåte på regjeringsmakt begge to, så de klare vel å holde seg i skinnet. Hadde jeg vært en rådgiver for de borgerlige partiene, ville jeg anbelat å borre litt i dette.

LO kommer til å kreve utmelding av EØS, hva skjer med ap da ?