US Treasury klare til å sprøyte inn 2 billioner i markedene


Ønsketenkning eller ser ikke ting så mørkt ut likevel? US Treasury står klare til å sprøyte inn 2 billioner i markedene. Lånetaket er fjernet. Pengetrykkingen fortsetter under Trump. Spørsmålet er om dette er nyheter som i det hele tatt når fram i alle panikkartiklene fra E24. Invertering er for øvrig ikke et salgssignal i aksjemarkedet. Det signaliserer oppgang på kort og mellomlang sikt.

https://seekingalpha.com/article/4285542-stock-market-going-much-higher-majority-think

Max
MERLOT
14.08.2019 kl 22:08 564

Jay Bryson, acting chief economist at Wells Fargo Securities, argues that the 10-year yield would be much higher without the Fed’s bond buying. The central bank still has more than $2 trillion of Treasuries on its balance sheet, which has made the 10-year yield 0.25 to 0.5 percentage point lower than it would be otherwise, by Bryson’s math. “In other words, the yield curve may not be inverted at present if not for the Fed’s QE [quantitative easing] purchases on its balance sheet,” he explains.
https://www.barrons.com/articles/yield-curve-inversion-might-not-predict-recession-51565800096?mod=hp_LATEST

Tidligere var kurven et mål for økonomisk vekst i USA, men i disse dager drives den av det som skjer rundt om i verden. "Hva dette betyr er at USA er i stand til å finansiere relativt gode renter for innenlands vekst til GLOBALT undertrykt rente ," skriver Porcelli. "Denne typen dynamikk har historisk sett vært veldig positiv for inflasjon av eiendeler ... Så nei, vi er ikke på lavkonjunktur på grunn av denne dynamikken."
Boobs
14.08.2019 kl 22:14 535

Om dette er good shit hvorfor er DJ ned 3%?
omans
14.08.2019 kl 22:25 474

psykologi og crowd behavior, antakelig.
dessuten, korr modeus, som Berntsen sier, dermed vil det som kan tolkes negativt, nettopp bli tolket som det og unnskyldning for å selge.

murphy's lov etc, man (markedet) tenker at om noe kan gå galt, så vil det som oftest det.

så er det noen som tenker contrarians, som de skriver om over. Men markedet må jo reagere fra seg først, det det er crowd behaviour..

ed: under
i korr modus vil det jo svinge begge veier, og det gjelder også på dager som i går, med rekyl opp på en nyhet som crowd tolket positivt,
in the end of the day, så er det earnings som teller. frykt og grådighet om hverandre.

Når det er usikkerhet, er det vanskelig å prøve timing, siden markedet ikke liker usikkerhet. Handelskrig og annen krig...
spørs hva som skjer ifm hva Trump finner på fremover, ser ikke ut som Kina gir seg, begge må imøtekomme kompromisser eller noe..
Redigert 14.08.2019 kl 22:39 Du må logge inn for å svare
Boobs
14.08.2019 kl 22:31 443

Tja, markedet reagerte da umiddelbart på tollutsettelse, om noe kortvarig. 2B burde vel vekke en viss oppmerksomhet