AXA - Dansk boligeier fikk penger tilbake på lånet


Hvordan vil det gå med AXA, hvis folk får penger igjen på lånet?

"For første gang har de negative rentene i Danmark ført til at en boligeier hadde penger til gode etter lånet"

https://e24.no/makro-og-politikk/negative-renter-ga-dansk-boligeier-penger-tilbake-paa-laanet/24675684

Lånekravene AXA har overtatt har betydelig oppbygde historiske rentebeløp som ikke endres av eventuelle fremtidige negative renter. Dessuten er det ganske utenkelig at forbrukslån vil komme til negativ rente.

Selv ikke Lendo vil få det til.
Frodon
14.08.2019 kl 22:28 670

Det er mange av lånene som blir skrevet ned til kr 0 uten innbetaling, da var det samme hva slags rente de lånene hadde fra før ;)

Krever AXA inn penger kun for forbrukslån...?

Poenget mitt var mer at hvis alle renter blir negative etterhvert, da fungerer sannsynligvis ikke forretningsideen til AXA?

"Nesten alle renter er nå negative i Danmark, mens åtti prosent er negative i Tyskland, ifølge Bloomberg. Norge og USA er blant de få vestlige landene med positive renter"
Redigert 14.08.2019 kl 22:29 Du må logge inn for å svare
14.08.2019 kl 22:42 632

Tror eg ler meg skakk i hjel dette innlegget tar kaka, og trenger ikke og komentres mer,
Frodon tror du på dette selv.

F.eks. i Spania er ikke det tilfelle. Skylder du 3 millioner inklusiv historiske renter, så er det hva du skylder selv om det utenkelige(negative renter) skulle inntreffe. Inntil du har betalt din skyld. Negative renter på forbrukslån er og vil være en uoppnåelig drøm for forbrukslånetakere. Men for all del, dream on. Nok av de som tror at bare de låner gjennom Lendo, får de så mye bedre vilkår. En bank som forstår!!! Reklamens makt. Hvor dum er det mulig å bli???
Frodon
14.08.2019 kl 23:04 567

Seff ikke, men AXA tickeren var eneste stedet jeg fant hvor artikkelen kunne passe inn ;) Jeg er sjokkert over at noen i hele tatt får igjen penger på lånet sitt og dette er seff ikke mulig å opprettholde over tid uten at bankene går over ende ;)