Politikere og media pisker opp til hat mot egen befolkning

Slettet bruker
15.08.2019 kl 21:56 695

«Jeg blir også sjokkert når jeg ser Støre og Solberg diskutere muslimhat på NRK. Det er så lavmål at det går ikke an.»


https://resett.no/2019/08/15/norske-politikere-og-media-pisker-opp-til-hat-mot-egen-befolkning/
Slettet bruker
15.08.2019 kl 22:01 690

Vi kan vel like gjerne kalles basket of deplorables.
Slettet bruker
15.08.2019 kl 22:05 685

Media skriver daglig om at det er forbudt å hate, men til tross for dette klarer de HVER ENESTE DAG å skrive artikler der hatet mot Donald Trump er så sterkt at det svir i øynene.

For ikke å snakke om de gangene du blar opp på sporten og får denne midt i trynet: NÅ ER DET KLART FOR ÅRETS HATOPPGJØR.
kokkohill
15.08.2019 kl 22:22 673

Hatet koker ned til hva våre 4 statsmakter ,som går i takt, ikke liker.

Den smale , feige meningskoridor er der vi alle skal være ...
Slettet bruker
15.08.2019 kl 22:28 659


Norske medier og politikere er ikke spesielt opptatt av religion. Det er i all hovedsak et ikke-tema.

Men det finnes et unntak. Av en eller annen grunn er islam topp interessant stoff for det meste av pressefolk, politikere og diverse samfunnsynsere. Stort sett handler denne nokså underlige interessen om å vise mest mulig velvilje, respekt, ja, i mange tilfeller utilslørt entusiasme. Det er til dels snakk om ren hyllest.

Islam er en felles «verdi»

De vanlige spørsmålene norsk offentlighet er opptatt i forbindelse med islam, er knyttet til muslimers rettigheter, deres skikker, feiring av islamske høytider, innsats mot diskriminering av muslimer, komme islam i møte osv.

I senere tid har også begreper som «islamofobi», «islamhat og «muslimhat» blitt vanlige. Dette er noe det må tas et oppgjør med og utarbeides såkalte handlingsplaner mot, kan mediene berette.

Lite i vårt samfunn fremstår kort sagt som like viktig og verdifullt som islam. Vi snakker om noe som nærmest er en felles verdi og en stor skatt alle bør glede seg over. Vi skal være takknemlige for at islam har funnet veien til Norge.

https://www.document.no/2019/08/15/islam-i-norge-sporsmalene-som-burde-vaert-stilt-men-ikke-blir-det/
Slettet bruker
15.08.2019 kl 22:34 652

Det er bare latskap å hate ISLAM. Den trengs i Jemen Iraq Iran Sahara oSV..
Det jeg hater er BUHDA, en så fet rollemodell er ikke bærekraftig noe sted. Dette er et greit hat å bære på fordi det går hus forbi.
Slettet bruker
15.08.2019 kl 22:44 646

Du kan si at etter den siste tids hendelser har folk våknet opp.
Slettet bruker
15.08.2019 kl 22:48 644

Omfavnelse av islam/muslimer og klimasaken er hva som skal til for at våre elitepolitikere skal være kandidater til internasjonale kremjobber i EU og FN. Det er FN Agenda21 å fjerne rikdommen fra vestlige land med å pålegge vesten å betale klimaskatter i alle varianter samt fjerne vestlig tankesett/kultur ved innblanding av fremmed folk og fremmed kultur. Målet er at hele verden skal bli samme standard shithole countries som resten av verden, slik at hele verden kan styres og utnyttes under One World Government eliten. Det kalles GLOBALISME.

De som ennå ikke er klar over hva som er i ferd med å fullføres, bør søke etter og sette seg inn i FN programmet Agenda21. Din regionale storkommune styres allerede ihht FNs retningslinjer. Det er ikke tilfeldig at Hillary kalte folket for "a basket of deplorables".

#TheGreatAwakening
Noni
15.08.2019 kl 22:53 641

Jeg hater ingen, men er derimot redd for at islam skal bli dominerende. Tenker først
og fremst på de stakkars muslimske kvinnene, som må begynne å gå med skaut og side kjortler, men også norske kvinner som kan bli fritt vllt på gater og streder, slik som de er blitt i Sverige.
Slettet bruker
15.08.2019 kl 23:09 634

HammerDownHanna @Hammerdownhanna
Svar til @AndrewPollackFL @PollackHunter
FBI was given a heads up on Meadow Pollack’s shooter after he made clear threats. They were also given a heads up on Larry Nasser as he was sexually assaulting gymnasts. But they were too busy trying to take down Trump.
09:49 - 15. aug. 2019

På samme måte fikk PST varsel om Philip Manhaus for et år siden - men politiet er for opptatt med å straffeforfølge gamle damers hatefulle "kakerlakk" skjellsord og islamofobe frisørdamer som ikke vil klippe hijabis...
Redigert 15.08.2019 kl 23:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.08.2019 kl 23:50 616

Historieprofessor Hans Fredrik Dahl mener den siktede 21-åringen Philip Manshaus ikke har noe ideologisk motiv.
– Dette kan ikke begrunnes i noen kjent ideologi, bare i en forskrudd terror-logikk, sier han om helgens drap og terrorangrep i Bærum til ABC Nyheter.
– Kan 21-åringen ha ønsket å bli berømt uansett? Se sitt ansikt i alle medier, spør professoren.
Hvis det er årsaken, bør vi tenke oss at det som ligger bak – er det motsatte av ideologi. Det er individualiteten – den hensynsløse overbevisning om egen rett.
– Den må søkes andre steder enn i ideenes verden, sier Dahl.
https://resett.no/2019/08/15/forfatter-av-biografien-om-quisling-mener-at-terroristen-ikke-er-ledet-av-ideologi/

Endelig en respektert elitekapasitet som tør tenke utenfor boksen! KUDOS til den meget anerkjente professor HFD!

I selfienes verden, hvor alle roper se på meg, og publiserer sitt privatliv på nett for konstant oppmerksomhet og likes, er det noen som strekker seg veldig langt for kjendisstatus...

Kanskje er det ikke på "det mørke nettet" politiet bør finne forklaringen, men tvert imot på det åpne, alminnelige, redigerte og sjuke "se på meg hele tiden" sosiale mediene? Det forklarer både søskensjalusi og håpløse terrorforsøk.
Faktisk tror jeg dette er nærmere sannheten enn den forklaringen terror-ekspertene vil gjøre seg interessante på!
Redigert 15.08.2019 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2019 kl 00:21 607

Et nedkjempet tilløp til terrorangrep mot en moske i Bærum er altså nok til at en nær samlet norsk offentlighet erklærer en krig mot «islamofobi», hvor enhver som havner i islamistenes og deres tallrike nyttige idioters unåde, skal sendes i et slags indre eksil.

Hvor mange offentlige personer er det egentlig i dette åndelig formørkede landet som ikke har mistet hodet fullstendig?

Åndelig underkastede offentlige personer står i kø for å demonstrere både sin underkastelse og sin fordømmelse av enhver som ikke er underkastet slik de selv er. Det er angivelig ikke bare aggressoren mot islam som er å klandre. Det er også alle andre som ikke har så mye godt å si om islam.

Hvorfor ser vi aldri noen tilsvarende dynamikk når det er islam som er den aggressive parten, hvilket på global eller europeiske skala skjer svært mye oftere? Hvorfor er det ingen som klandrer Koranen, Muhammeds eksempel, ekstreme moskeer, islamister som hyller terrorister, eller muslimske skoleelever som ikke vil respektere ett minutts stillhet for islamterrorens ofre?

Prisen for den islamske freden i Norge er altså en nokså kostbar og selvutslettende underkastelse som gjør seg gjeldende absolutt hele tiden, ikke bare etter terrorforsøket i Bærum, selv om dette forsterket uvesenet. Det er uholdbart.

Sannheten er at dette er et åndelig fengsel. Vi som er frie mennesker, kan si dette. Men de offentlige personene som ikke er frie mennesker, og enhver som identifiserer seg med disse, hater oss fordi vi gjør det.

Det er nemlig åpenbart at vårt land har skaffet seg et kjempestort problem med islam, men den offentlige kosen krever at man ikke bare avstår fra å fastslå dette, men også at man fordømmer enhver som peker på problemet.

https://www.document.no/2019/08/15/la-oss-fa-handlings­planer-mot-islamofili-i-stedet/
vicktor
16.08.2019 kl 00:47 602

Jeg lurer på om Støre og Solberg har dårlig hukommelse. Har de glemt alle terrorhandlingene som sympatisører av
denne religionen har stått bak. Bare nevner IS og Paris. Et stort antall terrorhandlinger har blitt avverget.
Dette er handlinger utført av et stort antall mennesker.
Vi er også kjent med at mange innvandrere blir tvunget til å være tro muslimer .
balder72
16.08.2019 kl 00:50 599

Våre evneveike og uopplyste politikere med Erna og Støre i spissen klarer ikke å skjønne at det er forskjell på å hate muslimer individuelt og ideologien Islam. Islam er hat ideologi og islamofobi er ytringsfrihet. Jeg hater Islam og frykter denne iboende volds ideologien. Dermed islamofobi. Viss myndighetene innfører lover mot islamofobi, skal jeg melde meg frivillig til å ta første fengselsstraff..
Noni
16.08.2019 kl 00:59 595

Bare tanken på at vi skal bli målbunden med sensur, er helt utopisk, etter all volden
som muslimene utfører. Jeg mener Erna må trekke seg, det går ikke an å stå å nesten rope ut at "vi skal slå ring om muslimene" nå vi vet hva som foregår av vold
av muslimer både mot sine egne, og mot oss som er født i dette landet. Hvor mange mennesker er blitt drept av muslimer i Norge?
undrende
16.08.2019 kl 01:49 586

Vi vet nå med sikkerhet at Erna Solberg og regjeringen ikke har til hensikt å stoppe utviklingen i den retningen Sverige har tatt. Det finnes ingen vilje til dette. Kanskje har FRP tidligere trodd på at dette var mulig, men Siv Jenssen var allerede mett da hun fikk statsrådpost. Det er åpenbart at det nå har skjedd en politisk hestehandel i regjeringen. Frp statsrådene har fått beskjed om å stå opp for Erna Solberg sin naive og hårreisende Al-Noor omfavnelse, blidgjøre micropartiene V & Krf. Hva fikk de i retur? Noe bompenge reduksjon og et par andre småsaker som Siv igjen vil forsøke å hausse opp til en stor seier for partiet med samme vyer som da Nrk lisensen ble øket og bare flytta over til skatteseddelen.
Hva gjør forresten svenskene? De har enten gitt opp, eller er for steile til å innrømme sin katastrofale politikk, kjører på i enda større fart, og håper i det lengste at de unngår større muslimske opptøyer ved å kneble den etnisk svenske befolkningen.
Kan nesten virke som om Erna & Co allerede er i samme modus.....
Slettet bruker
16.08.2019 kl 07:02 543

"Hvorfor ser vi aldri noen tilsvarende dynamikk når det er islam som er den aggressive parten, hvilket på global eller europeiske skala skjer svært mye oftere"

Vesten har vært i krig mot radikal Islam siden høsten 2001. Al Quaida, IS, Taliban og mange andre terrororganisasjoner. Pga intens overvåkning av disse miljøene i Europa og USA har antall terroraksjoner fra jihadister heldigvis falt dramatisk de siste par årene.
Sotah
16.08.2019 kl 07:04 539

Også vi på HO som bare vil leve i fred og fordragelighet med andre hele tida. Å spre hat er noe vi aldri ville drømt om å gjøre...
Slettet bruker
16.08.2019 kl 07:09 537

Når du legger hele religionen Islam for hat så er det alle individuelle muslimer du går etter. Problemet med Islam er tolkningen, ikke religionen. Alle religioner har innslag om blasfemi, vold og andre grusomheter om man tolker den i verste mening.