Mega kjøpssignal!


Løvehjerte har sluttet å oppdatere alle sine 20 baissetråder. Bedre kjøpssignal får du ikke!
Js67
16.08.2019 kl 06:02 4915

Dubois har kurs target på 15 nok... 244% stignig fra nuværende kurs... Det i sig selv er et kraftigt købssignal

Den hadde nok gått der, hadde vi vært på ører enda:)

Løvehjerte løste inn den siste shorten på torsdag, som jeg skrev, og er nå long til den stiger 10%. Nei bedre kjøpssignal får du ikke.

Nå tror jeg du går i surr med hva du skriver med hvilket nick. Dette er Løvehjertes siste innlegg:
"Løvehjerte
15.08.2019 kl 13:28
159
Det viktige nå er å selge seg ut og ihvertfall ikke forsøke å fange en fallende kniv. Det kan ta lang tid til bunnen nås for krise-selskaper som REC."

Tosk!
Redigert 17.08.2019 kl 16:09 Du må logge inn for å svare

Neida. Her må du følge med.og ikke være helt apekatt og kalle folk for tulling. Her er det siste jeg skrev på tråden "Ny analyse av REC" og shorten er innløst på sn kurs 4,25. Og jeg er nå long til den går til ca 4,70

Løvehjerte
15.08.2019 kl 12:56
190
Har tidligere anbefalt å løse inn short på ca 4,25. Gjentar denne anbefalingen

Gå heller long 10% og avvent..
Redigert 15.08.5:43
Redigert 17.08.2019 kl 17:06 Du må logge inn for å svare
Garanja
17.08.2019 kl 17:15 4385

I dag er børsten stengt så det er ingen fare for at REC ender i blått. Da titter Løvehjerte frem.

Hvorfor anbefaler du andre å gjøre dette en time før du kjøper selv?
"Det viktige nå er å selge seg ut og ihvertfall ikke forsøke å fange en fallende kniv."
Sa2ri
17.08.2019 kl 22:46 4192

Vi har jo hatt en særdeles aktiv skribent som anbefalte andre å kjøpe, mens vedkommende selv «sekundet etter» mente det var greit at kursen falt. Helt utrolig egentlig. Nå diskuterer vedkommende med seg selv på en annen plattform, og bra er det (selv om han/hun stikker innom her av og til med sitt alias).

Alle har en agenda og svært få er interessert i nøktern info om selskapet og/eller markedet de opererer i. Synd, for hadde folk vært interessert i informasjon kunne vi fått litt diskusjon, ikke bare tullball og preik uten innhold.
-Dëë-
17.08.2019 kl 22:58 4164

Flaks det ikke er en eneste som kan verken snakke opp eller ned kursen her inne da. 😊
Søtt av de som tror det da. Verden deres kan ikke være særlig stor. 😅

MorganKane skrev Innlegget er slettet
MuggenKane, stiller du spørsmål til meg, så skal jeg svare.
Eller er det slik at du feier over alle med samme kammen?
Js67
zimzum
18.08.2019 kl 14:43 3791

Ja, det handler om informasjon, relevant informasjon. Det er hva prisene på silangass m.m. er i q 3 og det handler om hva utgiftene med et stengt ML anlegg er i forhold til et anlegg i 25% drift. Hvis man vet dette skal man ha et røft anslag over Q 3 resultatene? Eller er det noe jeg ikke har forstått?

Det høres fornuftig ut det, men en aksje prises jo ikke kun på forventet inntekt i neste kvartal, men også på forventinger om mulige framtidige muligheter. Dette er i liten grad priset inn. Samtidig må man regne med en rabatt for usikkerhet knyttet til finansiering og en mulig skattesmell. Så er det opp til hver og en hva man synes mulighetene (opsjonene) skal være verdt, og hvor mye rabatt man krever for usikkereten.

Blækkings,

Trodde det var dette vi drev med nå jeg. Safari, konspirasjonsteoretikeren blant venner, tror jo at alle nick som har et snev av samme argumentasjon er samme fyr.

Ser for øvrig at innlegget mitt er sletten. Safari følte seg vel såra da og rapporterte meg. Visste ikke at konspirasjonsteoretikere var så følsomme...
Falco1
18.08.2019 kl 18:12 3656

Ikke første gangen den safari får ting slettet her på hegnar forum. Når noen sier litt mot han sipper han inn til admin og får det slettet. Dette nicket er ikke interessert i noen diskusjon, men drar stadig frem negative vridninger om selskapet . Prøver å holde en seriøs undertone, men er fersket for sitt spill for lenge siden. Når han ikke kunne baisse mere med MS er det nå butte som må baisses osv med JV og rettsak osv osv. Ps: han/hun opererer med flere nick her inne.
Flyers
18.08.2019 kl 18:57 3581

Helt enig. Sa2ri er en god gammeldags sladrehank. Egentlig rart at admin lar han slippe unna med alle sine tvilsomme argumenter. Veldig lei av å lese Sa2ri sine betraktninger. Det er egentlig bare gårsdagens oppgulp.

Nå bør dere heve dere over lavmålet på sosiale media-holdninger. Sa2ri kan absolutt forvar seg selv, men jeg vil gjerne få si at opp gjennom årene har hun (?) bidratt med mye saklig info knyttet til REC. Over gjennomsnittet av hva visse andre nick her inne presterer. Ofte har hun (?) båret frem et syn som har stått i motsetning til retningen jeg selv hadde posisjonert meg for på respektive tidspunkt, men er det ikke like viktig å høre argumenter fra begge sider av mynten?

Enig med Sofafilosof. Synes ikke Sa2ri er den det er mest grunn til å irritere seg over her, og han/hun kommer med en del nyttig info. Ikke minst megleranalyser.

Ok, vi legger den ballen død.

Blir uansett spennende å se hvordan det går i ukene og månedene som kommer. Hvis ikke Trump gjør noen sprell så tror jeg Yellen sine uttalelser nylig gjør at markedet, i hvertfall på kort sikt, får en skikkelig opptur. Og gitt de fundamentale forholdene i REC (og TA) og dagens faktiske prising så er jeg rimelig sikker på at vi blir med på den turen.


Hva er det Yellen har uttalt?

MuggenKane was his name. Venter fortsatt i spenning på ditt spørsmål. Admin kom til skade for å slette ditt forrige søppel innlegg.
Så du får nesten vaske munnen din og prøve på nytt igjen.

Min oppfattelse av saken er at hun er mer positiv til amerikansk økonomi videre fremover enn markedet generelt sett (men heller ikke hun er helt komfortabel med situasjonen).

https://www.cnbc.com/2019/08/14/janet-yellen-say-yield-curve-inversion-may-be-false-recession-signal-this-time.html

Blækkings,

Gå tilbake til ipa'n din du. Har ingen anelse om hvilket spørsmål du snakker om.

Det som apekattene her ikke skjønner er at det er noe som heter shortng også. Her gjelder det å ligge long og short til rett tid. ett skritt frem og to tilbake er REC sin syklus, så lenge handelskrigen pågår. Alt annet blir tap og Muppet-show.

Fair enough, men jeg tror det tar litt tid før det synker skikkelig inn. Og det snur sakte. Hvis flere kommer med de samme analysene (som jeg tror de vil gjøre) så blir det en positiv uke. I tillegg kan det få drahjelp fra gode gamle Trump....

https://www.reuters.com/article/us-usa-economy/white-house-says-no-recession-in-sight-pushes-china-trade-talks-idUSKCN1V80HS
Redigert 18.08.2019 kl 22:32 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
19.08.2019 kl 08:13 2915

Ny uke, nye muligheter. Ser ut til at noen har fått en "oppstrammer" i løpet av helgen da admin har slettet et par innlegg på denne tråden - ser ut til at de følger med hva som skrives. Andre ser ut til å ha fått ømme tær og ytrer seg deretter.

Hyggelig å registrere at det i hvert fall er noen som synes det kan være verdt å ta en titt på det man kommer med. De som mener det er bare tullball kan jo bare skrolle videre. Ser også at det hevdes jeg har mange nick - vel, jeg har kun ett, og det har jeg hatt siden jeg logget på forumet. Andre får svare for seg selv.

Ønsker alle en riktig fin dag/uke!

Safari,

Jeg skal legge den ballen død greit nok, men tror du virkelig at noen tror på at admin følger med på alt som blir skrevet? Det er 1000vis av innlegg i løpet noen timer. Ingen administrator leser alt. Tror neppe de leser noe som helst. Mulig admin har registrert noen ord som slår ut, men jeg skrev ingenting stygt så da faller den muligheten ut også. De er selvfølgelig helt avhengig av at folk rapporterer innlegg. Dette blir for dumt, men som sagt, greit, den ballen legges død. Jeg tror uansett jeg har fått frem poenget mitt.

PS! For øvrig morsom det du sier at 'andre får svare for seg selv'. Du har jo svart for meg det siste halve året, sist nå i det forrige innlegget ditt på denne tråden, om at jeg er AB. Dette til tross for at jeg flere ganger, inklusive i går, sa at dette ikke stemte. Tulling!
Redigert 19.08.2019 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Garanja
19.08.2019 kl 09:41 2749

Ser ut til at det blir en ny blå dag og da slipper vi vel å høre mer fra Løverhjertet. 🙏

Ja, la oss slutte med dette tullet og diskutere REC. Jeg har diskutert mye med AB i mange år, og kan garantere at Morgan Kane ikke er AB.
Garanja
19.08.2019 kl 09:53 2693

Tenk om vi kunne hatt en diskusjon der argumentasjon og ikke person står i fokus. 😲

Det er ikke mye å diskutere i rec lenger, faller mest på munusdager, og går minst opp på plussdager. Hvilken drittaksje det har blitt. Nada volum
Redigert 19.08.2019 kl 15:50 Du må logge inn for å svare
livecnn
19.08.2019 kl 15:58 2379

Vel, lommeboken min har ikke blitt mindre med litt trade av REC.

Jo, for nå har REC gått opp 10% fra bunnen der jeg innløste shorten og deretter kjøpte. Har tjent kjappe 10% på stigning og er short igjen på gj.sn kurs 4,71. Så nå skal REC ned igjen.

Skikkelig drittaksje. Stiger bare 4,2%. Fire ganger så mye som OSE. Slutter på HOD for andre dag på rad. Møkkaaksje! Jeg hadde shortet var jeg dere.
Falco1
19.08.2019 kl 16:36 2252

Er på vei opp til emi pris ihvertfall på 6,67 der den hører mere hjemme en dagens syke konkurs prising.
Garanja
19.08.2019 kl 19:05 2109

Du har fire innlegg på de tre siste dagene. For fire dager siden hadde du 22 innlegg på én dag. Vær så snill og hold deg til denne ett-om-dagen-frekvensen. Verden blir et bedre sted av slikt.

At halleluja gjengen i REC ikke klarer gangetabellen har jeg jo skjønt lenge, men nå har vi fått dette svart på hvitt... Ellers stå traff du jo overraskende godt på denne: "skikkelig drittaksje"

Kan nok ikke love å holde meg til noe ett-om-dagen- linje,når entusiasmen tar overhånd og det er et sterkt behov for å parere alt sweet-talk på disse REC-trådene. Trist at glimtet i øyet ditt begynner å bli borte. Tror nok beholdnings-sidene til megleren blir et bedre sted å se på, dersom du og andre følger Løvehjerte sine anbefalinger.