Trump recession

Slettet bruker
16.08.2019 kl 10:05 1118

Kan bli en slager. Å bremse verdenshandelen er ikke bra. For første gang innrømmet Trump forleden at amerikanske forbrukere må betale tariffene, og ikke Kina, da de utsatte en del av de foreslåtte tariffene fra 1 sept til julehandelen er over 15 desember. Folk må jo få kjøpt sin nye Kina produserte Iphone uten 10% påslag.
Redigert 17.08.2019 kl 10:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2019 kl 11:51 923

Media Creating Recession to Swing 2020 to Democrats

https://www.thedailybeast.com/trump-and-his-allies-batshit-new-rallying-cry-media-creating-a-recession-to-swing-2020-to-democrats?ref=home

Ja det er sikkert media sin skyld at Yield kurven i USA har ivertert og 30 års renta er på ny ATL. Det er sikkert også deres skyld at Tysk, engelsk og Italiensk øknomi er på randen av resesjon og Kina vokser saktere enn på 27 år.
polemiker
16.08.2019 kl 12:11 1037

En ting er vel i hvertfall sikkert. Du og venstrevridd media kommer til å legge skylda på Trump. Børs, valuta og rentemarkedet er tildels sterkt preget av psykologi og fremtidstro. Media kan i stor grad påvirke dette.

Nå spås det vel et krakk og dramatisk fall i verdensøkonomien rundt nyttårstider i 2020, men det er først etter valget.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 12:20 1033

Glemt å oppdatere deg på Q-tråden i dag, Jabbejug???
Slettet bruker
16.08.2019 kl 12:21 1031

Det er veldig sjeldent at man kan pinpointe en skyldig person men i dette tilfellet er det ganske enkelt. Proteksjonisme og handelskriger er døden for verdensøkonomien.
Dette er det "vanlige" synet på HØYRESIDEN. Å forsvare slike ting er noe jeg forbinder med folk langt ute på venstresiden.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 12:24 1030

"Glemt å oppdatere deg på Q-tråden i dag, Jabbejug???"

Du står fritt til å uttrykke dine meninger også på åpne topicer om du ønsker å delta i debatten. Jeg nekter ikke de som har andre meninger enn meg å få ytre seg i mine tråder.
polemiker
16.08.2019 kl 13:27 1022

Det du kaller "Proteksjonisme og handelskriger" er det andre som kaller for en balansert og rettferdig handel mellom land. Det som Trump er ute etter er å oppnå like konkurransevilkår for amerikanske bedrifter. Proteksjonismen som du kaller det går ut på å sikre amerikansk selvforsyningsgrad av vitale råvarer som bl.a. stål og aliminium.

Amerikansk gruvedrift har nærmest ligget med brukket rygg i flere tiår da de ikke klarte å konkurrere med Kina eller Russland. Kina var i ferd med å få et tilnærmet monopol på en rekke råvarer og produkter. Alt fra vaskemaskiner til higtech komponenter. Ved hjelp av konkurransevridende subsidier og aggressiv oppkjøp har de tatt over store deler av verdens industriproduksjon.

Dette har de ikke klart med vanlig dyktighet, men en massiv statlig industrispionasje, statlig finansiering, plagiering og systematiske brudd på copyright. Vestlige oppfinnelser og ingeniørkunst blir strippet fra hverandre med reverse engineering, kopiert og bygget opp igjen til en tiendel av prisen. Ingen vestlige bedrifter kan konkurrere med dette.

Dere sosialister dreier stadig lengere ut til venstre og vil ha en sosialisme som i stadig større grad ligner på det man har i Kina nå. Det er nok mange av dere som nå beundrer Kina for deres evne til å kontrollere "hva folk blir fortalt". Ha en politisk elite som styrer alt, ingen grenser, ingen nasjonalstat.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 13:58 1013

Og hvordan skal handelskrigen til Trump stoppe kinesere fra å plagiere teknologi?
Det er et idiot forsøk på løsning av et virkelig problem. I stedet for å sette igang en egotripp av en handelskrig, som han veldig naivt sa var enkel å vinne, så burde han samarbeide med allierte land som sliter med lignende problemer. Det er jo også slik at storparten av import fra Kina kommer fra bedrifter som er Europeisk/amerikansk eid.
I stedet for å jobbe med fornuftige løsninger, som har blitt gjort gjennom blant annet WTO i de siste 50 årene, setter han verden tilbake mange år ved å tvinge opp toll mellom land.
Konsekvensen av å tvinge produksjon ut av Kina med tariffer er ikke at bedriftene flytter tilbake til USA. De vil etablere seg i andre lavkostland. En annen konsekvens er at USA blir ett mindre attraktivt land å investere i pga usikkerhet av leveranser. Det er jo slik at selv om en vare er produsert i USA så er de ofte avhengig av deler fra mange forskjellige land. Hvorfor skal en bedrift risikere at de plutselig mister muligheten til å importere det de trenger. Sist, men ikke minst, Trumps tariffer på stål/aluminium hadde ingenting med rettferdig og balansert handel å gjøre. Det var ren proteksjonisme.
Faren med at Trump starter handelskriger i hytt og pine er at andre blir tvunget til å følge etter og syken vil bre seg. Det er jo det antiglobalistene vil. Beskytte sin egen industri med alle midler. Derfor er det ganske enkelt å gi Trump skylden for den kommende resesjonen.

Det er jo forøvrig fullstendig latterlig at du kaller frihandel for sosialisme.
polemiker
16.08.2019 kl 15:35 1004

For å begynne med det siste først. Kan du referere til hvor jeg "kaller frihandel for sosialisme" ? Jeg har ingenting i mot frihandel, så lenge det er mellom to land som følger de samme reglene.

Som vanlig snur du alt på hodet. Det er nettopp disse "fornuftige løsninger" som WTO har kommet med de siste 50 årene som har bragt oss der vi er i dag. Kina har som uttalt mål at 90% av all industri og fabrikasjon skal være kontrollert av Kina i år 2025. Det er slettes ikke noen spøk eller urealistisk. Kommunistene benytter seg av vestens våpen mot dem selv - kapitlisme. Billioner av dollar blir brukt til massive oppkjøp av vestlige selskap innen alle næringer. ALT kan som kjent kjøpes opp for penger her i vesten.

Ingen andre land i verden har vært i stand til å stå i mot Kina. Heller ikke USA, før Trump gjør det nå. Han møter massiv motstand på hjemmebane, både fra Demokrater og Republikanere. Kina er i åresvis bedrevet en massiv lobbyvirksomhet i USA og hvor tusenvis av byråkrater og politikere fra begge sider er blitt søkkrike.

- Trumps tariffer på stål/aluminium hadde ingenting med rettferdig og balansert handel å gjøre. Det var ren proteksjonisme.
Skjønte du ingenting av det jeg skrev ovenfor? For å gjenta meg selv så handler dette om nasjonal sikkerhet. Man kunne lage fly og biler av tre under 2. verdenskrig, men det går ikke lengere. Om det oppstår en virkelig handelskrig og Kina stopper all eksport av stål og aluminium til USA går det ikke mange ukene før råvarelagerene er tomme. Da er det litt sent å angre på at man ikke tidligere hadde beskyttet egen gruvevirksomhet, smelteverk og industrikapasitet.

Du og andre later som at Kina er et vanlig og normalt land, men det er det altså ikke. Det er en gigantisk sosialistisk røverstat som ikke skyr noen midler for å oppnå verdensherredømme. Som vanlig kan det være fornuftig å ikke høre på hva de sier, men se på hva de gjør.

Slettet bruker
16.08.2019 kl 16:45 995

Poenget er at Trump prøver å overgå Kina i dirty triks og dette går utover hele verdensøkonomien. Det er helt feil angrepsmetode og det vil ikke hjelpe noe som helst.
Hvorfor ikke heller gjøre det fornuftige og legge press på kina sammen med sine handelspartnere?

"Skjønte du ingenting av det jeg skrev ovenfor? For å gjenta meg selv så handler dette om nasjonal sikkerhet."

Det har såvist ingenting med nasjonal sikkerhet å gjøre. Det var bare en tåpelig unnskyldning for ikke å bli dømt av WTO. Stål kan de få av Canada og Europa men de ble jo utpekt som potensielle fiender. Det er også svært usannsynlig med en krig som WW2. Tiltaket var ren skjær kommunisme for å støtte oppunder en sirumpa industri. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke USA skulle kunne konkurrere med Canada og Europa på like vilkår. Er ikke strømprisen relativt lav i USA?

"Som vanlig snur du alt på hodet. Det er nettopp disse "fornuftige løsninger" som WTO har kommet med de siste 50 årene som har bragt oss der vi er i dag"

Tvert imot. Tollsatser over hele verden har gått sakte men sikkert nedover over hele verden til Trump kom på banen. Det hjelper heller ikke at alle andre såkalte alternative høyrepartier og ytre venstre partier rundt om i verden følger i hans egosentriske fotspor og bannlyser globalisme og støtter nasjonalisme.

"Jeg har ingenting i mot frihandel, så lenge det er mellom to land som følger de samme reglene. "

Jaha, og naturgitte fordeler skal annuleres. Slik som lønnskostnader og tilgang på ressurser?
Bare
16.08.2019 kl 20:44 981

https://www.foxbusiness.com/politics/media-trump-prosperity-2020-varney

Media vil nå gi inntrykk av en økonomisk stagnasjon for om mulig å stoppe Trump ved valget i 2020.
Riksrett,riksrett,Russia,Russia og Stormy,Stormy har ikke fungert,så nå skal det lyves om økonomien.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 20:49 978

Hvis democratSSoSSialister klarer å skape peSSimisme har de nådd første mål for sin kollapsknullklatring (real kkk) i systemet.
#THRUST DJ t pussigpoptimisme OPP
Redigert 16.08.2019 kl 20:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.08.2019 kl 21:07 973

Hvis Trump gjør børsens aksjer billigere så de rikingene får en smell og hvermansen får en billigere inngangsbilett skulle det ikke over raske meg om socialist democrats bruker negativ vinkling på det også.
Alle som da skal klage bør legge frem bevis på at de kjøpte seg inn på topp i solidaritet.
Klagen godtas som bevis godt nok.
CS_invest
16.08.2019 kl 21:13 972

La nå bare Trumpeten få sitt isolerte USA... so what?? Amerikanere kan kjøpe amerikanske klær og amerikanske produkter - og klø hinannen i ræven eller klippe håret på naboen.. heldigvis (for amerikanerne) har amerikanske forskere (og dermed har hjernedøde yplinger innen økonomi selvsakt adaptert denne oppfattelse) - men FAKTUM her er at det uansett yplinger fra Harward eller om de kommer fra 5.' Division på BI - så kommer dette at gå ad helvete till - og uvanlig skikkelig!!!
Slettet bruker
16.08.2019 kl 21:22 967

C ollap S
KollapsKommunistKlanen MÅ fuske å klinke til med Poll Pottetett nedsmeltet steigan Skambodshia håp. lol.
#nostradamusislamisme-->GI WE UP
polemiker
16.08.2019 kl 21:53 963

Blir for dumt dette her. Du pøser på med påstander og skriver om ting du åpenbart ikke har filla greie på.

- Stål kan de få av Canada og Europa

Canada er en liten aktør i verdensmarkedet for stål og jern, de er vel nå nede på rundt 20. plass i verden og deres produksjon utgjør kun 7 promille av verdens produksjon. EU er verdens største importør av stål, etterfulgt av USA. Så jada, USA kan selvsagt bare FÅ stål fra den ventrevridde regjeringen i Canada eller fra Merkel og Macron. Tyskerne trenger jo ikke stål, de kan bare bygge biler i tre i stedet. De har gjort det før.

Kina har javnt og trutt økt sin utvinning og produksjon av stål, og står nå for mer enn 50% av hele verdens produksjon. USA har økt sin produksjon igjen etter at Obama klarte å avvikle 16% under sin regjeringstid. Om tariffene fører til at produksjonen økes ytterligere 10% nå, vil USA være selvforsynt også på det området. USA var som kjent storimportør av olje og gass fra muslimske røverstater, men er nå blitt selvforsynt, og vel så det.

Alt er ikke mørkt inne EU, da det er blitt flere røster som nå tør å ta til orde for å innføre tiltak ovenfor Kina slik at de må innordne seg de samme regler som andre land må gjøre. Kommunister og Jabbere blir som vanlig de siste som ser lyset her.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 21:57 961

iblant lurer jeg på om jabbadabido eneste misjon er som ørkenbrahmani å svekke vesten på litt mer muleairanslu måte enn den gamle skam bod shia kommunisten evner.
Men jeg kaster stanken fra meg og satser på at rata ta hjabba er ... rattamaskin pre-programmert bare.
Strek
16.08.2019 kl 22:09 958

Godt skrevet av Polemiker!
Informativt.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 22:26 951

Obama depression.
Slettet bruker
16.08.2019 kl 22:35 949

jeg har sett utrolig mange, veldig mange gode innlegg fra polemikkere londonmunner husfruer og flere misfittenkere til islamunderligging er innlimt som for SVAP hjernadvaske
jeg bare trekker ned med fyll som i kanelboller. Ikke bærekratig kost.
Men vil be rømme de som bidrart med informativt sjokk som oppleves som galt ved første innkast i islamsosiaplistiske samrørfunn der jonashadjiAPSVRØDT WOW teorien min dessverre er sann.
Redigert 16.08.2019 kl 22:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.08.2019 kl 09:57 911

Det viser seg at det fortsatt ikke går så bra med de gamle ineffektive stålverkene til US steel som Trump skulle redde. Denne gammelkommunistiske måten å prøve å redde bedrifter som ikke har livets rett er Trump i et nøtteskall. Han tror han kan oppnå hva han vil med tvang og han har null visjoner for fremtiden.

The Trump Tariff Twist That Has Cost U.S. Steel $5.7 Billion
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-07/the-trump-tariff-twist-that-s-cost-u-s-steel-5-5-billion

Vi hører ikke lenger de gjentatte løgnene om at US steel vil bygge 6-7 nye stålverk. Denne løgnen kom han med flere ganger til tross for at US steel selv benektet det.

At tariffene på stål og Aluminium hadde null og niks med nasjonal sikkerhet å gjøre fikk vi bevist da han i vår avsluttet tariffene mot Canada og Mexico
https://www.cnn.com/2019/05/17/politics/steel-tariffs-trump-canada-mexico/index.html
(Trump har også truet med å karakterisere europeisk bilimport som en nasjonal security risk. Hvor er logikken i dette?
(Grunnen til at de kaster rundt seg med denne benevnelsen er at det er den eneste gyldige grunnen til å avvike fra eksisterende avtaler. Ellers hadde de tapt enhver konflikt i WTO)

Trumps tariffer går til syvende og sist utover forbrukerne, noe han er for dum til å forstå eller for stolt til å innrømme.

Trump's Tariff War Doing The U.S. More Harm Than Good
https://www.forbes.com/sites/johnbrinkley/2019/04/02/trumps-tariff-war-doing-the-u-s-more-harm-than-good/#1c8d335c1efe

Istedet for å skape en felles front mot Kina sammen med EU og Japan/Korea så valgte altså Trump å gjøre dem til fiender og satte igang en egotripp av en handelskrig mot Kina på egenhånd. Når han satte igang handelskrigene sine sa han, dum som han er, at handelskriger er bra for økonomien og enkle å vinne. På det siste rallyet sitt sa han at "I never said China is going to be easy". En ny løgn altså.
Jeg tror nok etterhvert at de kommer til å inngå en avtale med Kina når resesjons spøkelset for alvor nærmer seg. Tross alt må det være noen i administrasjonen som har grunnleggende økonomisk forståelse. Jeg er heller ikke i tvil om at avtalen vil være elendig i forhold til hva de kunne oppnådd sammen med allierte, og dersom de hadde forhandlet over tid uten å ha presset med tariffer på seg. Jeg tviler sterkt på at avtalen vil forhindre det virkelige problemet med Kina og at de vil fortsette å stjele teknologi og sniksubsidiere egen industri akkurat som før, men det vil være en passende unnskyldning for å avslutte de ødeleggende tariffene. Jeg er også temmelig sikker på at både du og trump kommer til å hylle denne avtalen som den beste avtalen noensinne men det vil være en stor lettelse for økonomien, både i USA, China og resten av verden, om det kommer i tide gjenstår å se.

#Trumprecession

Redigert 17.08.2019 kl 10:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.08.2019 kl 10:12 905

I Mai så våknet Trump opp morgengretten og skrev på twitter at han vil implementere ytterligere tariffer på Mexico dersom de ikke reduserer innvandringen.
Hvordan skal selskaper planlegge investeringer, som gjerne har en tidshorisont på 30 år, når de må leve med en slik usikkerhet? De må iallefall legge inn mye høyere avkastningskrav enn de normalt sett ville gjort med en stabil og forutsigbar politikk. Dette gjelder ikke bare i USA. Også alle andre investeringer, som på en eller annen måte har befatning med det amerikanske markedet, vil leve med denne usikkerheten.

#Trump Recession
Redigert 17.08.2019 kl 10:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.08.2019 kl 10:54 893

Haugesund-bedrift bekymret for proteksjonistisk USA

https://e24.no/naeringsliv/i/GGnxwl/haugesund-bedrift-bekymret-for-proteksjonistisk-usa
Slettet bruker
17.08.2019 kl 11:08 886

If a weakening economy dents Trump’s re-election odds, Trump deserves it. Trump, proud to be America’s first businessman-president, has perpetrated an incoherent economic policy that mixes some worthy goals with misguided means of pursuing them. Trade is Exhibit A. Trump is right about Chinese trade abuses. The Communist government subsidizes huge national companies, giving them an unfair competitive edge against U.S. firms. China steals western technology and erects unfair barriers for foreign businesses hoping to operate in China.

But Trump has rejected mainstream advice on how to address these problems —such as working through the World Trade Organization and banding together with allies — because he and a few sycophants think tariffs are the way to go. He’s wrong about that. Trump’s tariffs are a tax on American business and consumers, and if they hurt the Chinese economy, it’s only after they hurt the U.S. economy first. JP Morgan Chase estimates Trump’s tariffs will cost the average US household $1,000 per year, and more if Trump further hikes tariffs as promised.

Big firms such as Deere & Co. (DE), Caterpillar (CAT) and Cisco (CSCO) have been highlighting the damage Trump’s tariffs are doing, while American farmers are reeling from the loss of business due to a de facto Chinese boycott. Trump is in denial. He keeps saying we have the best economy ever, while lying about who pays the tariffs. Economists and CEOs consistently say Trump’s own trade policy is the biggest threat to the economy. Trump’s response: More tariffs.

https://finance.yahoo.com/news/if-theres-a-recession-trump-deserves-it-151600997.html
Slettet bruker
17.08.2019 kl 12:15 876

U.S. President Donald Trump on Friday declared that some imported vehicles and parts pose a national security threat but delayed a decision for as long as six months on whether to impose tariffs to allow for more time for trade talks with the European Union and Japan.
The unprecedented designation of foreign vehicles imported to the United States from some of its closest allies sparked anger from automakers, dealers and foreign governments after a White House document hinted it would seek voluntary export quotas on autos from U.S. trading partners.

https://www.reuters.com/article/us-autos-tariffs-usa/trump-declares-some-auto-imports-pose-national-security-threat-idUSKCN1SN1FY

På hvilken måte er bilimport en trussel for nasjonal sikkerhet?
Slettet bruker
17.08.2019 kl 12:16 876


Jabbe, hør og lær:

https://m.youtube.com/watch?v=SsyHCq2MJo0
Slettet bruker
17.08.2019 kl 12:27 870

Why Trump can raise steel tariffs without Congress

https://www.vox.com/2018/3/8/17097206/trump-tariffs-congress
Slettet bruker
17.08.2019 kl 12:33 864

Om du vil være med i debatten står du fritt til å argumentere og lime inn artikler fra seriøse medier. You tube linkene dine klikker jeg ikke lenger på. Jeg er ikke interessert i å generere reklame inntekter til Qanon konspirasjons vennene dine.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 13:23 852

"The Mooch", Antonio Scaramucci, har virkelig gått i strupen på Trump siste uka.

‘He’s lost his mind’: Former Trump staffer urges Republican Party to replace him for 2020 election
https://www.news.com.au/finance/work/leaders/hes-lost-his-mind-former-trump-staffer-urges-republican-party-to-replace-him-for-2020-election/news-story/fc8f30f17e6b55d4c873d21cefa2c8fc

https://www.vanityfair.com/news/2019/08/anthony-scaramucci-interview-trump

Han er den siste i en lang rekke republikanere utenfor politikken som kommer med denne typen anklager.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 19:13 825

Og proteksjonist forsvareren tørket helt bort...
polemiker
17.08.2019 kl 19:31 816

Ja, har gitt opp å foklare deg hvordan dette henger sammen. Det er vel ingen som benekter at innføring av toll vil ha en rekke negative effekter, spesielt kortsiktig. Man må se det store bildet og de langvarige effektene for å kunne forstå at det kan være i landets og innbyggernes interesse.

Du sitter med nesa dypt inne i venstrevridd aviser og nettsteder. De er globalister så det holder, så du har en uutømmelig kilde med sosialistisk propaganda der. Det er svært mektige folk Trump har begitt seg ut mot. Globalistene vil kjempe mot med alle midler, og det vil ikke spille noen rolle om de ødelegger amerikansk økonomi på veien.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 22:52 802

Venter fortsatt på at du skal underbygge dine påstander om meg etter at jeg gav deg hele innleggshistorikken min som, desverre for deg, ikke var slettet.

Forskjellen mellom meg og deg er at jeg har en ryggrad. Jeg har ingen problemer med å si at jeg tar feil. Jeg trenger ikke vinne en diskusjon. Skifter jeg mening om en sak eller person så sier jeg heller hvorfor jeg har skiftet mening om saken eller personen istedet for å lyve om det. Det er derfor du aldri klarer å fremlegge bevis for dine urettmessige påstander du fremsetter overfor meg. Jeg trenger nemlig ikke lyve om hva jeg har sagt i fortiden. Jeg trenger ikke søke. Jeg vet noenlunde hver eneste bokstav jeg noen gang har ytret pga at jeg ytrer min ærlige mening hver jævla gang. Du derimot er en jævla kuksuger som forandrer mening etter hva den har sagt eller den har gjort. Det er også derfor du prøver å få forumet bak deg når du med en bastant liksom avsløring om meg sier "Vi har". Du stoler ikke på din egen autoritet såpass at du klarer å snakke for deg selv. Husk på en ting. Det er du som har valgt å rotte deg sammen med en gruppe som er enig i stort sett alt du sier og det er jeg som stort sett står alene imot. Det er litt av en bragd å skryte av til barnebarna dine.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 22:59 793

Det gikk meg hus forbi at du har sagt unnskyld du tok feil at trump er ansatt i lomma til Vladimir Putin konspiranoia teorien uten endelig bevis?
Jeg bare spør.

jabbadabbato
jeg har en ryggrad. Jeg har ingen problemer med å si at jeg tar feil.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 23:02 792

Har du unnskyldt deg for at du oppfører deg som en underdanig bitch?
Kanskje på tide.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 23:11 788

Godt poeng av HanVann, du glemte å si unnskyld for alle innleggene om russia konspirasjonsteorien.

Dessuten er det meg som står alene her, ikke deg. Du er en sosialdemokrat som diskuterer uvesentligheter med andre sosialdemokrater. Det er meg som er 0.1% her og er uenig med alle andre om de mest grunnleggende tingene.
polemiker
17.08.2019 kl 23:14 787

Var det du som på en annen tråd her i dag kalte meg for en "narissistisk herskesyk psykopat" ?

Vet ikke helt hvem om er narsissist her, men du la vel inn en god søknad med dette innlegget hvor du fremhever deg selv på en svært så bastant måte. Er vel unødvening å påpeke at jeg ikke er helt enig din beskrivelse av deg selv.

Denne saken som du opprinnelig postet dreier seg vel neppe om deg selv. Gitt din politiske dreining med en forkjærlighet for Hillary, globalisme og sosialisme, er det vel rimelig å anta at du ikke har hatt så stor sans for hverken Frp eller Sandberg. Jeg gidder nok ikke å lese igjennom noen av dine poster en gang til. Kvaliteten på det du skriver er så dårlig at det ikke kommer på tale.

Siden du vet hver eneste bokstav av det du har skrevet, burde det være rimelig enkelt å komme med et par-tre eksempler på hvor du har hyllet Per Sandberg før han traff spionen. Vi venter i spenning.

I mellomtiden kan jeg, som en "jævla kuksuger" heller diskutere sak så lenge.
Redigert 17.08.2019 kl 23:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.08.2019 kl 23:30 783

"Siden du vet hver eneste bokstav av det du har skrevet, burde det være rimelig enkelt å komme med et par-tre eksempler på hvor du har hyllet Per Sandberg før han traff spionen."

Når har jeg sagt at jeg hyllet Per Sandberg?
Og ja, jeg tror du er en ekstremt herskesyk narsisistisk psykopat siden du alltid skal putte på meg merkelapper og putte meg i båser. Kanskje det gjør at du føler deg større enn du er, hva vet jeg.. Jeg skal underette forumet om jeg skifter mening om mitt syn på dette.
I mellomtiden kan jo du legge frem bevisene som jeg har etterspurt mange ganger nå. Det er jo litt latterlig at du sier jeg har ment det og det om Per Sandberg før og etter det og det, og så vil du ha meg til å motbevise det du feilaktig sier. Logikk er ikke de gærnes støste fortrinn.
Når du er ferdig med det så venter jeg fortsatt på hvem du og "VI" er som har fastslått at jeg er iraner. Er det din andre indre stemme? Sitter du kanskle på Sandviken siden du har slike stemmer i hodet eller hvor får du de fra?
Redigert 17.08.2019 kl 23:32 Du må logge inn for å svare
polemiker
17.08.2019 kl 23:49 774

Skjønner du er litt i kjelleren nå Jabba, så skal være litt forsiktig. En dag du får god tid, og det har du jo som kjent nok av, så må du google hva folk som er syklig opptatt av seg selv kalles med et fremmedord. Du vil bli overrasket.
Slettet bruker
18.08.2019 kl 00:17 764

Hvordan har det seg at du aldri klarer å bevise en eneste påstand?
Har du alltid feil om absolutt alt her i livet?
Det er faktisk litt synd i deg
Redigert 18.08.2019 kl 00:18 Du må logge inn for å svare
polemiker
18.08.2019 kl 00:55 754

Den bisetningen i min kommentar som omhandlet deg, er helt irrelevant i det saken dreier seg om. Ditt raseri tyder vel på at du har en viss tilhørighet med denne "krenkingskulturen" . Dvs folk fra MENA landene. Du har vel røpet deg nok engang der.

Jeg kommer naturligvis ikke til å lese igjennom dine innlegg for å bevise noe som helst. Jeg anser 95% av dine poster for å være spam og usammenhengende svada. Vi får vel bare konstatere at det er er påstand mot påstand. Du klarer ikke å bevise at jeg har feil og jeg gidder ikke lese igjennom dine innlegg en gang til.

De siste 5% som det kanskje kan være noe fornuft i dreier som om alt annet enne politikk eller økonomi. Du har stor sans for DAB-radio ser jeg, så det er et område du bør satse på fremover.
Slettet bruker
18.08.2019 kl 15:54 713

How can Biden win the Hawkeye State? He can start by doing something Democratic presidential candidates haven’t done in many years: forcefully defend free trade.

Trade has so far been a second-tier issue in the Democratic presidential race, overshadowed by health care, immigration, and guns. But with Donald Trump’s tariffs sending the stock market plummeting and stoking fears of a recession, that may change. Which offers Biden an opportunity.

Biden has long supported free-trade deals: He voted for NAFTA and permanent normal trade relations with China, and during the Obama administration he lobbied Congress to back the Trans-Pacific Partnership (TPP). But so far during this presidential campaign, like many former Democratic free traders, he’s gone wobbly. He’s said he no longer supports the TPP as originally negotiated, and his campaign has ducked questions about whether he would repeal Trump’s tariffs.

https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/08/defending-free-trade-is-bidens-best-bet/596197/


"Du klarer ikke å bevise at jeg har feil og jeg gidder ikke lese igjennom dine innlegg en gang til."
Ja det er jo umulig for meg å bevise at jeg aldri har skrevet det du påstår at jeg har skrevet.
Redigert 18.08.2019 kl 15:58 Du må logge inn for å svare