IOX - Game over?


IOX har svingt voldsomt de siste par årene, men NÅ har det kommet et teknisk brudd som avviker fra "normalen" fra 2017!
En trendendring.....brudd av STERK støttelinje og kurs 2,45.

https://www.tradingview.com/x/DDgkCY70/

Bunnlinja ER brutt.
Noe NYTT er på gang - og det er IKKE av det positive slaget!

Hilsen Hammers
Redigert 17.08.2019 kl 00:09 Du må logge inn for å svare

Interessant. Liker linjaler og grafer.

Max
HP17
17.08.2019 kl 11:01 1508

Tror TS får rett igjen.
Alt har gått galt for IOX som nå også defaulter på gjelden.
Minnes en analytiker for en tid tilbake med kursmål kr 1, når kommer IOX dit?
klaesp
17.08.2019 kl 11:38 1466

Vi er inne i en korreksjon på børsene, alle selskaper faller i verdi IOX er intet unntak... se på volumet har falt på HO volum ned til 2,40 ....
klaesp
17.08.2019 kl 11:43 1460

Det var omsatt 51000 aksjer fredag:))

no blir no ei rett nervøs av all svart malingen her . er no svært lite volum når aksjen går ned . att den teknisk er under trend er no og sjå litt "smalt" på det . ifht dette .
er mer som en "tippe konkuranse" der dei som tror att den skal ned håper og få rett . og dei som tror den skal opp håper og få rett . men teknisk analyse er no mer enn denne "analysen" din Hammers. kunne du tatt deg bryderiet med og ta en vurdering ? med flere faktorer ? ser du har god greie på dette med tekniske vurderinger . viss du har tid og anledning selvsagt ....... eneste vurderingen so vidt ei veit er ei som sier 1 kr ...... kunne vært inntersangt og vurdert verdier og potensiale. det er iværtfall mer enn 1 kr . att mistanken om fusk og fanteri florerer er vel vanskelig og legge inn i en teknisk analyse :) se det kan vel utelates . det er vel fakta alle og enhver vurderer når en kjøper en aksje.so langt som det er mulig og grave frem. litt "rusk" er det i alle selskap som er på vei opp og fram . ingen må tro noe annet . det har rett og slett med og få til det en prøver og få til. spisse albuer rett og slett.
HP17
17.08.2019 kl 19:15 1295

Denne tråden fra Hammers bør en ta på største alvor
Hammers
17.08.2019 kl 19:29 1278

Nei, legger ikke mer i dette selskapet enn det jeg har gjort.
Korrekt at de fleste selsakpene nå korrigerer tilbake, men her er det brudd på den tekniske bunnlinja jeg har tegnet inn.

For meg betyr dette at aksjonærene er stadig ivrigere på å komme seg ut - til enhver pris.
Det er DE som er de fundamentale ekspertene - ikke meg som kun registrerer hva de foretar seg.

NB: Hvis volumet var så lite som det ble sagt her inne kan det være en tilfeldighet med dette bruddet.
Dere får se an i neste uke, men et lite forvarsel er uansett gitt.

Hilsen Hammers

pasoc
17.08.2019 kl 21:22 1203

Teknisk analyse av selskapet er bare tull, de leverer ikke og derfor er det nedgang. De har aldri levert er min påstand, bare bløffet.
Hvor blir all denne verdifulle oljen av i LLA 47 ? Vil de faen meg ikke borre ? Det virker slik. De har bare brukt penger på ALT annet enn borring i LLA 47 som allerede i 2014 hadde store verdier "påviste" verdier i bakken med 2D seismikk. Hvorfor i helvete borret de ikke da ? De kunne tatt en emisjon om de bommet på oljen, men nå har de verken borret eller annet, og emisjon har de foretatt, samt mye annen drit. De holder liv i selskapet kun for å kunne betale utgifter virker det som. Kanskje ledelsen helst vil at oljen skal bli værende i bakken ? I det minste en liten stund til. Nå sist Argentina satsing fremfor å få opp påvist olje i Colombia ??

IOX sin historie er full av berg å dalbaner. Men de har klart seg gjennom tøffe tider. Dagens ledelse har vist at de kan lande avtaler, avklare utfordringer i Colombia, mtp lisenser, trenering fra lokalsamfunn, lite midler m.m
Så det skulle ikke forundre meg at selskapet klarer seg igjennom de utfordringer som er der i dag. De har meldt ut at de har dialog og at de tror de kan lande avtaler vedr. Lån/ bonds å de har sagt at de er i dialog med SLS å at det er tekniske/ kapasitets spørsmål igjen, før avtale om ny boreplan, landes. At kursen har gått nedover i påvente av viktige avklaringer, er naturlig. Det har skjedd i flere lengre perioder tidligere. Å i generelle børskrasj tider, straffes de hardt.
At ledelsen guider på en positiv måte, selv om det er avgjørende avtaler for om det er liv eller ikke, å ikke minst kjøper seg opp i Argentina. I to felt. Det gir meg mot nok til å eie aksjer, ja jeg kommer også til å øke på mandag, på tross av dommedags profetier. IOX er ikke for de med lånte midler, de som ikke tåler risiko, for det er risiko eller for de som tror at de skal bli rikelig belønnet etter noen uker. Det har vært tørke i aktivitet fra selskapet, lenge. Jeg venter at det skal skje noe om et par mnd. Kanskje en pekepinn nå Q3. Tror ikke på exit IOX. De har kapitalsterke folk med. De som i fora blir kalt for kuppmakere å røvere m.m
Vi får se, har troa jeg. Det som skjer er kommunisert ut. Men det tar litt tid, det tåler ikke alle. Men hovedeierne de største eierne, de sitter i ro. Ingen flukt.
Her inne er det nok mange med dårlige erfaringer, som har kjøpt på oppturer til en høy pris, å gått på en smell eller to. Det er synd. Unner ingen det. Men det er viktig å gå videre, heller enn å spre eder å galle over alt å alle i IOX. Det er klart at de som faktisk eier aksjer å har trua, er positiv å har troa på at ledelsen skal levere god drift å klare å utvikle selskapet, slik de sier. Jeg har troa, å tid til å vente på tiltakene. Gambler på avklaring omkring bonds / långivere. Det er fordi at det kan gi positiv gevinst, om avklaring kommer, er ok for alle, boreplan meddeles p boring starter. Det skal ikke mye funn til, før det er gode tall i et selskap som siste årene har hatt fokus på å kutte kostnader, å ansatte, til et driftsmessig greitt nivå. Dessuten har de produksjon av olje, hver dag. Ikke mange knøtter har overlevd så dårlige tider som de IOX har overlevd gjennom, så vi får se
Redigert 18.08.2019 kl 09:20 Du må logge inn for å svare

Merkelig at du ikke hører på han i SDRL trådene da...og når man er så selvhøytidelig at man må sette sitt eget nickname i emnefeltet så har man en skrue løs.
Redigert 18.08.2019 kl 14:26 Du må logge inn for å svare

Blir ihvertfall ikke lettere for IOX i hente penger med gode betingelser i dette makroklima. Synd å si det. Men her kommer det en emisjon. Ikke om, men når. Spørsmålet er jo hvilke betingelser en får. IOX 1 kr. Er nok mer realistisk enn 4 kr.

Bare elsker når «eksperter» som aldri har skrevet i en IOX tråd kommer med analysene sine.
Redigert 18.08.2019 kl 19:56 Du må logge inn for å svare

Men heller ingen virkelige eksperter har svart på mitt spørsmål fra i går.

Noen som tør å prøve seg hva dette vil si for Argentinasatsingen. Om noe i det hele tatt.

"
Argentina trues av statlig konkurs

Det amerikanske ratingbyrået Fitch nedgraderer Argentinas økonomi til «CCC» – det laveste nivået før statlig konkurs. For noen dager siden opplevde landet et voldsomt børskrakk."
'
https://www.nrk.no/urix/argentina-trues-av-statlig-konkurs-1.14663981

For meg høres det ikke bra ut, men jeg skal ikke påstå noe som helst. Til det kjenner jeg altfor lite til forholdene.Argentina konker og IOX kjøper boet
klaesp
18.08.2019 kl 20:33 725

Selskapet har garantert tatt høyde for forskjellige utfall, ikke umulig at de avventer etter valget i oktober.. I MELLOMTIDEN har Equinor gått inn i flere prosjekter, både i olje og fornybar energi. I forrige uke kunngjorde selskapet en investering på 1,7 milliarder kroner i et argentinsk vindprosjekt...

Redigert 18.08.2019 kl 20:34 Du må logge inn for å svare

Den virkelige storgjedda i IOX og Argentinsk olje er jo mannen som bygde opp Andes energia og nå antagelig sitter på mesteparten av bonds og er roten til lisenser i Argentina.
Om han går på en kjempesmell i denne uroen,så blir det veldig spennende å se hva som skjer.
Men det ser jo ut til at det meste er registrert i Panama og Belize,så da er det vel ikke no problem 🙈
Hammers
18.08.2019 kl 21:28 648

Ref det chartet jeg viser til i hovedinnlegget.
Det som framstiller hva summen AKSJONÆRENE gjør med egne aksjer.

I henhold til teknisk teori; fallpotensialet under streken = høyden over.
Se linken - og tenk etter hva det kan innebære!

"Det går ikke, for da havner vi langt under 0" - sier du kanskje.
Joda, det går kjempebra i et logaritmisk chart - for der kommer man aldri til null.
Verditallet får hele tiden større avstand fra det foregående, og blir det lite nok kommer det et komma som splitter opp den videre ferden.

Jeg har ikke peiling på selskapet, men det har trolig de som selger.

Hilsen Hammers.......som var aksjonær i selskapet for flere år siden. Mener å huske at det var ved en kurs rundt 20?
Redigert 18.08.2019 kl 21:29 Du må logge inn for å svare

Å ha peiling er jo en forutsetning for å se hva som kommer og hva som er signalisert.
Disse Tarot-kortene dine stemmer nok ikke alltid.
Hammers
18.08.2019 kl 22:40 553

Nå bommer du - igjen!
Det beste er å SELV ha NULL peiling - og heller analysere hva de som VET og KAN selskapet gjør med egne midler.
Det er nettopp dette som framkommer som et grafisk bilde i det diagrammet jeg ber dere kikke på.

Hilsen Hammers......som likevel legger til; det var kun omsatt aksjer for 118.000 NOK på fredag.
Lavt volum, noe som kan tyde på tilfeldig trading. Likevel; utviklingen er klar.
NB; Breaking news kan selvsagt forrokke alt det jeg påstår.
klaesp
18.08.2019 kl 23:20 510

Aksjen har falt fra nylig emikurs 3.30 til 2.40 på svært lavt volum ( snitt 50 til 150k aksjer pr dag i perioden) PGA handelskrig og korreksjon på børsene... Så må man prøve å se det store bildet i tillegg til guiding fra selskapet..