Så det er Bibelen som er farlig, ikke Koranen?

Slettet bruker
17.08.2019 kl 16:08 700

Denne Manshaus- saken begynner å innta et merkelig lys.

https://www.nrk.no/norge/philip-manshaus-oppsokte-laestadianske-menigheter-i-tiden-for-terrorangrepet-1.14663167
Slettet bruker
17.08.2019 kl 16:12 698

Det er utvilsomt en grunn til at hovedstrømsmediene holder på som de gjør. De har politiske ønsker og da lønner det seg å melde nyheter på en måte som styrker deres posisjon. Terror er dessverre blitt et politisk verktøy også her i vesten. Dette er godt illustrert med artikkelen NRK kjørte når angrepet først ble kjent, det sto «hvit» om og om igjen. Det var det viktigste av alt.

Det som er svært synd er at dette kan motivere noen til såkalte «false flag»-angrep for å sverte motstandere. Det er ikke utenkelig at dette skjer, med særlig tanke på utenlandsk etterretning, som ser at visse partier vil være best for dem.

https://resett.no/2019/08/17/politikk-og-feiring-av-terror/
Slettet bruker
17.08.2019 kl 16:25 692


«Minnestund hvert år om 22/7 er fordi vi skal tro på den offisielle fortellingen om dette, noe holdes skjult og er hemmelighetsstemplet i 60 år. Helt greit å minnes og hedre ofrene for terroren, men her er det altså noe som skal skjules, derfor tror jeg ikke at ABB var alene om dette.»
Slettet bruker
17.08.2019 kl 16:28 685

«Det var først skrevet en del om det var funnet flere våpen i moskeen etter angrepet.
Nå er det 2 våpen det snakkes om som gjerningsmannen hadde med seg.

Kan vi ut i fra dette regne med at politiet fant våpen i moskeen som tilhørte andre?

Nødsamtalen ble gjort med en telefon uten sim kort av en person som snakket elendig norsk.
Typisk burner / terrortelefon det er snakk om? som ikke kan spores i det norske nettverket og bare brukes sammens med whatsapp etc. som er kryptert?

Mange spørsmål som ikke blir stilt...

Her har politiet en gylden mulighet til å etterforske moskeen samtidig som de etterforsker gjerningsmannen...»
Slettet bruker
17.08.2019 kl 16:46 675

Gud velsigne kongen sies det, men hvilken Gud er det her snakk om?

Er det Brun Pedersen og Lars Gule sin Gud, eller Gro Jens og Jonas sin Gud?
Gud velsigne kongen, men hvilke Gud er det i Lars Gule sin begrepsverden? Gro troenes tullaladder tror ikke på Gud, men på Gro? For 450 000 dollar fra Pepsi anbefalte hun tresprit istedenfor sukker til egne landsmenn. Dette er landsmoder det? Humanetikere og utmeldte statskirkemedlemmer er noe mindre Heldige, enn HMK Kongens grunnlovsfestet helligdom, men i første linje og paragraf § 1.brukes betegnelsen «innskrenket». § 2 forplikter staten og praktiserer den protestantiske tro som er basert på Bibelens 10 bud, hvor det første av de ti bud lyder. Du skal ikke ha andre Guder enn meg. Grunnlov §. 5 er Kongen blitt hellig? Det er kanskje slemt å skrive det, men Intet er så gale at det ikke er godt for noe. Den gang muslimene blir mange nok her i klovneriket vil de ta affære og hurtig gjøre kål på slike figurer som Lars Gule og Brun Pedersen mfl. De kommer til å bli et hode kortere i god tid før fredagsbønnen. Det også er lyse utsikter for sentralstyret i AP H KRF og FRP. Humanetiker Gro, Jens Jonas og resten av Judassene og deres like. Hillary Clinton hoved fond sponsor. FN medlemstaten, kvinnesyn, menneskerett, stein og lemlester- staten Saudi-Arabia har erklært at «Alle ateister er terrorister»
https://www.dagbladet.no/kultur/paring-lag-med-islamister/60202287
Saudi-Arabia holder seg med 60-80 % slavegjestearbeider. Mengder folk fra denne kultur rømmer de samme områder og blir headhuntet pr mad in noway til Stordalen choice hoteller, hvor alt er betalt av oss 36,9 IQ støvsugde og sandblåste, som bekrefter at tallkodene er mer enn bare et sko-nummer, her i kongeriket. Saudi-Arabia er USA allierte og FN medlem så godt som noen vet hvordan slik og dens like, skal behandles. http://www.husfilosofen.no/2006/04/20/humanisme-uten-etikk/
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-declares-all-atheists-are-terrorists-in-new-law-to-crack-down-on-political-dissidents-9228389.html
https://steigan.no/2019/04/intervju-med-terrorist-jeg-vil-gjerne-til-norge-for-a-drepe-ateister/
Slettet bruker
17.08.2019 kl 16:59 669


«Hva pokker skjedde egentlig i moskéen?»
Slettet bruker
17.08.2019 kl 17:01 669

USA som Kongeriket Norge allierte Saudi-Arabia har programfestet. At alle ateister er terrorister, det har diktaturstaten Saudi-Arabia erklært. http://www.dagbladet.no/2014/08/26/kultur/meninger/kronikk/34970915/
https://steigan.no/2019/04/intervju-med-terrorist-jeg-vil-gjerne-til-norge-for-a-drepe-ateister/
Obama som Hillary er støttet av kristen-folket i USA, men noen burde fortalt dem at de har satt en Ateist som sekretær i NATO. (en eks stasminister og folkevalgte mad in noway.) Han er en Arbeidsmann fra i APe land som selv aldri har gjort det skapende grann. Han har ikke gått med avisen engang. Faren hans Thorvald, var også noe fryktelig rart på Balkan. Jens Stoltenberg eks stasminister iht. grunnlovens § 1. i det innskrenkete Kongeriket Norge har OFFENTLIG uttalt å være ateist. Han er ikke medlem av den norske kirke. http://www.herregud.com/?id=52
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9086377
Et annet sted sier han, at han ikke vil kalle seg ateist og rynker brynene hvor fire furer vokser frem på pannen. Den tynne kroppen vrir seg i stolen. Jeg pleier ikke å bruke det begrepet, jeg er bare ikke medlem av noe trossamfunn.
http://www.bt.no/nyheter/–Man-ma-tro-at-det-nytter-2633333.html
http://www.riksavisen.no/?p=8930
Slettet bruker
17.08.2019 kl 17:44 645

Leser på VG "Norske soldater kjempet mot IS: - Mennesket er et forferdelig dyr Norske soldater kjempet mot IS:
- Mennesket er et forferdelig dyr"
Altså VG finner det forgodt å gjøre denne koplingen nå og ikke da ISIS var på det aller værste, men altså nå.
Hvorfor?
Fordi VG ønsker å gjøre koplingen med selve utslettelsen av ISIS. DA plutselig er mennesket et forferdelig dyr.
Mon tro hvilken Ideologi som EGENTLIG driver VG. Den ideologien ønker jeg ikke å være en del av!
Redigert 17.08.2019 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.08.2019 kl 18:07 639

Politiet ved den beregnende politiadvokaten PFH Kraby, har mistet troverdighet. Opplysninger som det hadde vært mulig å gi raskt er blitt holdt tilbake, og slippes nå bare drypp for drypp til en befolkning som for lengst har mistet interessen.
"Terroren mot islam" fra den svært unge mannen er kanskje ikke så sensasjonell som de ville ha det til???

Jeg ble i dag direkte kvalm over igjen å få bilder i nyhetsstrømmen fra islamsenteret med blod oppetter talestolen og noen flekkete tepper som fortsatt ligger på gulvet. Det er ikke slik at området er sperret av for politietterforskning, for moskeens folk beveger seg fritt på området. Kan de ikke vaske det tilgrisete rommet, eller skal de nyte synet av sin offerstatus og gni det inn inntil skattebetalerne må belastes for nedvasking og oppussing? Det gikk av en bombe i en moske i et muslimsk land nå på fredag - flere drepte og skadde - men med mindre blod enn Bærumsislamistene kan oppvise en hel uke etter hendelsen!

Det er ingen tvil om at globalistene i elitepolitikk, elitepoliti og MSM vil gjøre det meste for islam ut av denne saken.

I dag var dekonstruksjonens budbringer i Norge, professor Thomas Hylland-Eriksen, på NRK programmet Abels Tårn, der tema bl.a. var om genetikk og raser. Sosialantropologen måtte innrømme at menneskene hadde utviklet seg forskjellig i forskjellige deler av verden, og det var kvalmende å høre ham beskrive at jegerfolk på savannen i Afrika var blitt høye og tynne og veldig mørke i huden fordi de levde under varme strøk, mens inuittene på Grønland var små og tette og hadde tilpasset seg et kosthold utelukkende bestående av spekk og fett som andre ville dødd av, før han konkluderte med at "rase" var noe vi hadde i hodene våre. Større selvmotsigelser skal man lete lenge etter! Kanskje kreften han lider av også bare er noe som sitter i hodet hans?

Usj, vad trött jäg blir!
Redigert 17.08.2019 kl 18:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.08.2019 kl 21:48 598

Det er å håpe at den kreften snart gjør slutt på våre lidelser..... og hans.
Slettet bruker
17.08.2019 kl 22:58 577

Det stemmer ikke Norske soldater kjempet sammen med IS. DEt er Syria med Assad med hjelp av Russland Putin som har rydde opp i den driten der.

Hillary Obama-administrasjonen skapte ISIS og de gjør alt hva de kan, for "å gå sakte" og legge hindringer i veien for en effektiv bekjempelse av IS. Det finnes videobevis for at Apache kamphelikoptre flyr i ring rundt lange kolonner med ISIS Toyota-konvoier uten å angripe dem. De samme helikoptre dumper ammunisjon i områder der ISIS opererer. ISIS selger/tjener penger ved å levere olje til FN og NATO medlemmet Tyrkia.

Tyrkia.får milliarder av EU om Tyrkia lover å stoppe flommen av asylanter til Europa. FN og NATO medlemmet Tyrkia er dem som kjøper oljen fra ISIS, med milliarder som EU betaler (for ikke nye millioner asylanter skal sendes inn i EU av Tyrkia.) Vi finansiere altså IS i Syria. Selvråde oppgitte Stasminister Erna Solberg har avgitt norsk militære, som bedriver opplæring av IS eller hvem det enn måtte være i Syria.
Redigert 17.08.2019 kl 22:58 Du må logge inn for å svare
børst
18.08.2019 kl 11:05 533

Kulturmarxistene hater kristne og Kristendommen, som de anser for å være borgerskapets religion. Islam er globalistisk i natur og religionen til de fattige og undertrykte, proletariatet.