- Sykkelhotellet .pris 5mill, 29 abonnementer.

livecnn
17.08.2019 kl 17:52 371Sykkelhotellet på Rosenholm: Kostet råflotte fem millioner å bygge. Kun 29 abonnementer innløst på tre måneder
Så å si ingen bruker det rådyre sykkelhotellet på Rosenholm. På de 152 tilgjengelige sykkelparkeringene står det daglig parkert et par sykler.

Det nye sykkelhotellet ligger omtrent på bygrensen til Oslo, på grensen mellom Holmlia i Oslo og Kolbotn i Oppegård kommune. Sykkelhotellet ble høytidelig åpnet i mai.

— Vi håper og tror at hotellet vil bidra til at flere vil bruke sykkelen til toget. Oppegård er en pendlerkommune og mange av våre innbyggere tar toget inn til jobb i Oslo. Nå er det enklere å bruke sykkelen, den vil stå trygt fram til du er tilbake fra jobb og skal hjem, sa Oppegårds ordfører, Thomas Sjøvold (H) ved åpningen.

Svært få brukere
Hotellet har plass til 152 sykler som kan parkeres trygt innelåst, kameraovervåket og beskyttet fra sykkeltyver og vær og vind. Prisen er 50 kroner per måned.

Men svært få har benyttet tilbudet. Ifølge Bane NOR eiendom, som står for driften, ble 12 månedsabonnementer innløst i mai, ni i juni og åtte i juli. Til sammen 29 abonnementer, summert til 1450 kroner. På tre måneder.

https://www.vartoslo.no/sykkelhotellet-pa-rosenholm-kostet-raflotte-fem-millioner-a-bygge-kun-29-abonnementer-innlost-pa-tre-maneder/?fbclid=IwAR1T3EwnhJydyzEkmupbbvGruc1Dw1Y7tFsjf6A3qwEBU3kenl_8d2IeBb0
Redigert 17.08.2019 kl 18:03 Du må logge inn for å svare
mishka
17.08.2019 kl 18:50 345

På Rosenholm ja. Nærmeste nabo til Holmlia. Sånn går det når noen PK-arkitekter fra "skravleklassen" skal bestemme hvordan folk på Holmlia skal leve livene sine. Akkurat det samme på det nye stovnersenteret. Parkering med plass til 200 sykler. Aldri mer enn 5-6 sykler å se. Og de syklene tilhører noen fra Høybråten som er innom stovnersenteret. Noen som noensinne har sett et muslimsk "fødetelt" på sykkel?? De burde i stedet ha bygget ut en av etasjene med ekstra stor takhøyde så mennene som alle er budbilsjåfører kan parkere skapbilene fra Collicare etter et langt skift mens de handler.

Fødetelt har vel ikke så stort behov for å sykle til jobb... ?