Oslos ordfører Marianne Borgen er uforskammet

Slettet bruker
18.08.2019 kl 09:29 597

Ikke alle politikere er like høflige

Resett har gjort noen små intervjuer med noen lokalpolitikere før kommunevalget den 9. september. De aller fleste har vært veldig hyggelige og har svart oss. Det har vært politikere fra FrP, Høyre og Senterpartiet.

Vi ønsker å takke alle disse og håper at de gjør et godt valg.

Dessverre er ikke alle like samarbeidsvillige. Resett har gjort flere forsøk på å få til et intervju med Oslos ordfører fra SV, Marianne Borgen. Det har blitt møtt med en øredøvende stillhet. Vi prøvde sågar å kontakte Borgens politiske rådgiver, Lena Jensen, men med samme resultat. Ikke så mye som et svar engang.

Det samme skjedde når vi kontaktet ordføreren i Skjervøy kommune, Ørjan Albrigtsen fra KrF. Han tok seg heller ikke bryet med å svare.

Som en offentlig person så burde man i det minste svare på forespørsler. Om man ikke synes noe om Resett, så er det selvsagt greit, men normal høflighet tilsier at man da sender en e-post hvor man takker høflig nei til et intervju.

Resett har omlag 50 000 unike lesere innom daglig, og vi fortsetter å vokse. Det er derfor ikke sikkert at det er lurt å boikotte, overse eller stemple oss. Vi er en nyhetsformidler med ambisjoner om å nå ut til mange flere. Ønsker du å være med å hjelpe til med dette, så lik og del våre artikler, snakk om oss på skole og arbeidsplass, og støtt oss ved å gi en donasjon eller bli medlem.


https://resett.no/2019/08/18/ikke-alle-politikere-er-like-hoflige/
Slettet bruker
18.08.2019 kl 09:41 587

Hva da, hun svarte ikke? Bu hu hu. Resett hadde tjent på å vært litt mindre sutrete. Etter å ha lest den saken skulle man trodd det var tolv år gamle jenter som var i redaksjonen.
Slettet bruker
18.08.2019 kl 09:44 583

‘Om man ikke synes noe om Resett, så er det selvsagt greit, ‘

Ha ha for det er nok gjengen her inne enig i.
Slettet bruker
18.08.2019 kl 09:56 581

Blodrøde Marianne Borgen tror hun kan fiske flere SV-stemmer på å ekskludere Osloborgere hun misliker.
Det kan godt hende hun kan det - for hat og forakt mot anstendige samfunnsborgere er venstresidens egen rasisme!

Det er så deilig å hate noen, for da kjenner man seg så vidunderlig god til tross for hatet man bærer på!
Det kalles projeksjon (mirroring) - og er en ubevisst psykologisk primitiv forsvarsmekanisme... mot seg selv og sider ved seg selv man ikke orker å erkjenne og gjøre noe med!
Strek
18.08.2019 kl 15:55 520

Sosialisten er selvsagt inkluderende,raus og med respekt også for de med andre meninger enn henne selv!
Åpne sinn diskriminerer ikke mot meningsmotstandere,men prøver å lære av deres retorikk,slik gode ordførere skal være.
Daniel_K
19.08.2019 kl 09:37 480

Stakkar resett, bloggposten får ikke svar fra seriøse folk.
La oss grine i kor folkens :)
atnorhe
19.08.2019 kl 10:55 471

Ja buhubuhu. Ordføreren er SV er, og kan dermed være så tåpelig hun bare vil. Reset er er en rassistisk høyrevridd kloakk-blekke, mens SV er innmari tolerant og raus med alle unntatt de som ser på SV en som sær dyr meningsløs sekt med en ufordragelig selvforherligelse og forakt for de som gjør noe nyttig, og dermed betaler for disse tåpelige romantikerne sitt sløseri og eksistens
Slettet bruker
19.08.2019 kl 11:11 463

Nei. Ikke bloggpost. Resett er en nettavis. Norges beste faktisk.