Teknisk Analyse for Bitcoin for de neste dagene


...
Redigert 04.09.2019 kl 07:56 Du må logge inn for å svare
Matsern
19.08.2019 kl 01:10 924

Polsk analys? Kryptocoins må være noe av det dummeste man kan kjøpe. Det skal til null, spørsmålet er bare når. Tether brukes for å manipulere kursen. Over 90% av all handel er bare ren manipulasjon. Det ser du raskt når kursen faller 10%, da trykkes det opp Tether.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-08-07/tether-mafia-318-crypto-addresses-control-most-of-stablecoin

Redigert 19.08.2019 kl 01:16 Du må logge inn for å svare

Jeg tror ikke du forstår hva bitcoin er for noe.

Matsern,
Hva er en 100 lapp verdt?

Hva får vi brukt den til?

Vi får tent på den og varmet oss i 5 sekunder, ellers er det ingen verdi i seg selv, annet en felles tro på at den er verdt ca 3 grandiosaer.

Hva er BTC? Underliggende er det en teknologi, men får ikke brukt den til så mye annet enn å sende det vi tror er verdi.

Akkurat nå tror markedet det er verdt ca 11 000 dollar for en BTC. Samme som vi har trua på all annen verdi og valuta.
Matsern
20.08.2019 kl 09:27 784

Teknologien blockchain er nyttig, men coins bygget på det er null

Så bitCOIN er null nå?

Hehehe

Bitcoin var en genial måte for kriminelle å omgå bankvesenet og kontroll for å sende penger.

For vanlig dødelige er det ikke mye poeng i å kjøpe slikt med penger som er ferdig skattet.
Matsern
20.08.2019 kl 10:04 763

Det kan sammenlignes med at du skriver et tall i en tweet og skal selge tweeten. Plattformen og teknologien til twitter er nyttig, men om det står et tall i en tweet, er den tweeten verdt null
Nøtten
20.08.2019 kl 10:58 751

Er du seriøs nå Matsern? Som nevnt over er ikke NOK verdt noe heller, med mindre vi alle er enig at den er verdt noe. 1 000NOK lapp er kun papir og blekk, kan ikke brukes til noe med mindre de som tar i mot mener den er verdt 1 000NOK. Folk kjøper bilder, frimerker osv. og det har kun en verdig siden noen vil betale for det, slik er verden ;)
MrBTC
20.08.2019 kl 12:34 737

Massene tror at blockchain er den underligende teknologien til bitcoin. For de få av oss som virkelig har brukt tiden til å forstå, er det omvendt. Alle egenskapene som betyr noe ligger i bitcoin ikke i blockchain. Blockchain er medium men bitcoin er det betydelige. Ethereum og noen få andre kryptovaluta er på bane og kan høyst sannsynlig bli noe mer. Bitcoin er resultatet av over 30års forskning og er den eneste som har bevist seg som sikker verdi.
http://rettit.no/mrbitcoin/index.php?title=Bitcoin

Det var det, men du tenker kanskje på kryptoen Monero.

Bitcoin er sporbart, og skattepliktig.

Oi her var det et par stykker med null forståelse av krypto, Bitcoin og blockchain. Da tenker jeg på Matsern og Grillkrydder. Først og fremst Bitcoin var aldri en genial måte for kriminelle å omgå bankvesenet og kontroll for å sende penger slik Grillkrydder påstår. Tvert i mot. Hver eneste transaksjon gjort i Bitcoin er offentlig loggført slik at hvem som helst kan sjekke og spore hver eneste transaksjon i Bitcoin. Kriminelle bruker kontanter, stråselskap, korrupte banker slik som Danske Bank, det er den geniale måten å hvitvaske og sende penger.

Matsern skriver "Teknologien blockchain er nyttig, men coins bygget på det er null" Dette er helt på jorde, en påstand han aldri vil kunne gi noen logisk argumenter for. Det er en grunn for hvorfor Microsoft bruker Bitcoin's blockchain, og det er en grunn for hvorfor Facebook og Kina vil lage sin egen kryptovaluta. Du har her to av verdens største tech-selskap og verdens nest største økonomi som praktisk talt forteller Matsern at han er på villspor.
2132
25.08.2019 kl 18:03 551

Kan det være en god idé å putte litt penger i Bitcoin for å diversifisere porteføljen med tanke på uroen i finansmarkedene denne høsten? Hvis mange søker en "trygg havn" går gjerne priser på edelmetaller opp, og sikkert kryptovaluta likeså? Er det enkelt å kjøpe, og ikke minst å selge igjen? En må skatte kapitalskattesats av gevinsten?
Cern
25.08.2019 kl 23:49 505

- Gevinst skattelegges på samme måte som aksjer.
- Det er ikke slik at penger flyttes fra askjer til BTC i noe særlig grad, BTC er stort sett teknisk tradet + reagerer på nyheter.
- Enklest er å handle ETFs, men da må du handel de uten giring (om ikke vil de justeres hver dag som BULL/BEAR-produkter, og da vil de gå mot null uansett) Ulempen med ETFs på bla NGM (eks TRACK BITCOIN VON) er at NGM stenger kl 8 om kvelden, mens BTC aldri sover.
Trailing SL eller triggerordrer blir dermed ikke sendt til markedet når NGM er stengt. Det er egentlig helt sprøtt at NGM slå av pcene sine kl 20, men slik er det nå en gang...
- For teknisk analyse er https://www.tradingview.com gratis og bra. Signer du opp kan du bruke så mange indikatorer du vil. Det er også rating på de som kommer med anbefalinger, slik at du slipper å kaste bort tid på å lese analyser av fjols og tomsinger (det kan man gjøre på Hegnar)
Matsern
26.08.2019 kl 05:14 475

Når man begynner å grave i dette, finner man stort sett fake news på coin nettsteder. Nettet er proppet med fake news som skal dra opp bitcoin-kursen rettet mot de med lav IQ, som ikke kan skille mellom ekte og fake. Microsoft og Amazon bruker ikke bitcoin, de bruker ethereum og hyperledger.

Microsoft satser/bruker ikke på bitcoin, de bare snuser på det som en liten del av alt de gjør.
https://techcommunity.microsoft.com/t5/Azure-Active-Directory-Identity/Toward-scalable-decentralized-identifier-systems/ba-p/560168
«Today, we’re announcing an early preview of a Sidetree-based DID network, called ION (Identity Overlay Network) which runs atop the Bitcoin blockchain»

https://www.google.no/amp/s/techcrunch.com/2019/05/02/microsoft-launches-a-fully-managed-blockchain-service/amp/

https://techcrunch.com/2018/11/28/aws-launches-a-managed-blockchain-service/

“Customers want to use blockchain frameworks like Hyperledger Fabric and Ethereum to create blockchain networks so they can conduct business quickly, with an immutable record of transactions, but without the need for a centralized authority. However, they find these frameworks difficult to install, configure, and manage,” said Rahul Pathak, general manager, Amazon Managed Blockchain at AWS, in a statement. “Amazon Managed Blockchain takes care of provisioning nodes, setting up the network, managing certificates and security, and scaling the network.»
Redigert 26.08.2019 kl 05:48 Du må logge inn for å svare
Matsern
26.08.2019 kl 05:45 466

NOK er staten Norge sin valuta som har sikkerhet i landets fysiske ressurser som olje, fisk, mineraler, fossefall, landområder m.m

Det betyr at de som har lånt penger til staten Norge, kan kreve disse ressursene hvis Norge ikke klarer å betjene sine lån.

Bitcoin er luft med sikkerhet i luft. Tether som brukes til å støttekjøpe/manipulere bitcoin-kursen, er også bare luft. Det hevdes at tether er støttet av dollar, men det har aldri blitt bekreftet. Det hele er verdenshistoriens største SCAM. På grunn av at vi er mange i verden med lav IQ, lever bitcoin og andre coins.

hva får du brukt en hundrelapp til Matsern?
Da snakker jeg om bare den fysiske papirlappen. Absolutt ingenting.

Alt det andre du nevner om NOKs underliggende verdi er basert på tro. Troen på at det er verdt noe,
Nøtten
27.08.2019 kl 09:17 395

Enig med 2030,

Matsern, bare så du ikke misforstår. Jeg har aldri likt Bitcoin, men jeg ser at den har verdi som stor of value og vil tro den vil være den største i god tid fremover.
Det bekymrer meg at der er en flus falske Twitter kontoer og "journalister" som sprer falsk negativ informasjon om XRP, og det virker da som de føler seg truet. Selv om XRP har en bruk så vil dette ta tid. Holder ikke med kun MoneyGram. Når det er sagt så har MoneyGram aksjen gjort det bra, fra nedadgående kurs 1,45USD til dagens 3,70USD etter Ripple og XRP avtalen.