Kjos selger bank og starter kryptobørs https://www.nbx.com/ !


Overraskende lite skriverier på forumet her om krypto. Våkn opp folkens! ¨

Kjos ser nå større oppside i krypto enn i bank, Naturlig nok når resesjonen banker på døre og det allerede er nok teknisk bevis på at bitcoin går opp når NYSE går ned. Hvorfor ikke putte en prosentandel i bitcoin i tillegg til gull? Gull er vel og bra det i nedgangstider, men har ikke samme oppsiden som krypto.

Her er vi i startgropa på det neste store.

Nå kommer snart BAKKT, 23 september.

For de som ikke vet hva dette er, kan leses her:
https://www.bakkt.com/index


Det er starten på en era i kryptoverden, som gjør at de store gutta på wallstreet helt ukomplisert og med samme sikkerhet som på NYSE kan ringe meglern sin og si: Sett 100 mill på btc nå! Eies av ICE.

Her skal de store inn!

Bakkt bitcoin futures set to launch September 23
on ICE Futures U.S.

Building the future of digital asset infrastructure

Bakkt is designed to support digital assets. From securely storing digital assets to transacting, Bakkt’s regulated ecosystem is built on a foundation of secure technology to serve institutions, merchants and consumers.

Bringing transparency and trust to digital assets.

Snakkes
Redigert 19.08.2019 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Rockall
19.08.2019 kl 10:43 816

Når og hvor kjøpe aksjer i Kjos sin nye kryptobørs..? Noteringsplaner, eller bare rugeplasser for de store utenfor børs..?

Her er kryptobørsen:
https://www.nbx.com/
TRor ikke den er oppe å går enda men. Det er ikke satt noe dato, men i løpet av høsten er sannsynlig.

Litt spekulasjon om nbx.com, som jeg tror sikkert kan bli spennende om det gjøres riktig. Så nå før oppstart, hva kjøper man for å satse på det samme som NBX satser på?

NBX satser tydeligvis på å benytte Nahmii som er en offchain Ethereum basert løsning laget av Hubii:
https://medium.com/hubii/nbx-welcome-to-the-nahmii-foundation-5315b50da936
https://www.hubii.com/

Nahmii's token kalles NII. Denne skal etter hva jeg skjønner snart slippes løs på Liquid exchange:
https://blog.liquid.com/introducing-nahmii-a-next-level-scaling-solution
Ser ikke om det er satt noen launch dato på dette enda..

Jeg ser også at Hubii's token (HBT) allerede ligger på desentraliserte eth exchanges (slik som Idex), holder man HBT med egen privatnøkkel, får man da såkalte airdriips med NII tokens? Leser litt her: https://www.hubii.com/airdriip-faq/

Må man ha deltatt i Huobii's ICO i 2017 for å kvalifisere? Eller kan man feks kjøpe 100 HBT fra Idex og bare holde dem på en Ledger ethereum konto? Så er det snakk om månedlige "airdriips" man kan sjekke med Huobii's verktøy? Denne: https://github.com/hubiinetwork/hubii-core/releases

Noen andre som vet noe eller spekulerer litt?
ohkaasa
11.09.2019 kl 22:16 423

16 sept starter IEO på Liquid, dette er nesten det samme som en ICO, mere info ute nå: https://app.liquid.com/ieo-market/NII
En gang etter dette vil den være tradeable på exchanger. Hvilke er ukjent ennå, men det ville jo være naturlig at NBX blir en av de.

HBT kan trades på IDEX, eller på Hitbtc, men volumet er ganske lavt, da det ikke er så mange som har visst om prosjektet, og de få som visste om det har ikke lyst til å selge. (og det sier jo litt) Så svaret er ja, du kan kjøpe HBT og holde de i en wallet du selv kontrollerer. airdriips har kommet fast hver måned siden desember 2018, og gir ca 15,7 NII pr HBT du har. Dette kommer til å fortsette i 9 år til.

I morgen 12/9 har Hubii ett event sammen med microsoft, i microsoft sine lokaler, det er sikkert ikke for sent å melde seg på:

https://www.microsoftevents.com/profile/form/index.cfm?PKformID=0x76989910001
Håper dette hjalp :)

Redigert 11.09.2019 kl 22:16 Du må logge inn for å svare

Veldig bra, takker! Har allerede kjøpt litt HBT via IDEX og lagt dem trygt. Med Hubii Core ser jeg at NII dukker opp via månedlige airdriips, so far so good. Har konto på Liquid, men har ikke kjøpt noe NII der enda. Er spendt på om launch for NII kommer til å bli fullført med bra resultat. Jeg tror kanskje det er litt lite opplysning om hvordan de som holder NII på sikt vil ha en avkastning på transaksjoner. Skulle vært litt mer fokus på dette. Eller har de kanskje større aktører som allerede snapper til seg det meste av NII, slik at de ikke er så avhengig av å spre budskapet for å fullføre IEO? Mulig det. Kommer til å følge med og kjøpe mer om kursen og prosjektet utvikler seg positivt, men tar bare veldig lite nå i starten.