Jan Tore Sanner vil at konspirasjonsteorier skal læres på skolen

Slettet bruker
19.08.2019 kl 13:16 592

Dette er en åpning du må utnytte tell det fulle, Change.

Hvem vet, kanskje blir du NRK sin nye ekspert på temaet? Litt friske politiske utspill og meninger er åpenbart ikke noe problem siden de har rom tell Gulars.
Slettet bruker
19.08.2019 kl 13:16 592

Konspirasjon, Propaganda, men også Reklame(PR) har både positive og negative aspekt.

Konspirasjon og Propaganda er egentlig 2 sider av same sak, i denne sammenheng. Begge har basis i en definisjonsmakt, men ved fravær av fakta og objektivitet.
Kilden for Propaganda er institusjoner. Universitet, Mainstream Media, Politikk.
Kilden for Konspirasjon er formelle og uformelle sosiale nettverk.

Eksempel på Propaganda er f.eks. at Adolf Hitler, Hitler-Tyskland og Benito Mussolini tilhørte Europas ekstreme høyreside.
Kilden for denne Propagandaen er slikt som professor i historie ved UiO Øystein Sørensen(som jeg ikke vil nøle med å kalle en helvetes kukskalle), Faktisk.no go NRK(som jeg ikke vil nøle med å kalle helvetes skittgriser) og Sosialistisk Venstreparti og Arbeiderpartiet.

Poenget er at det ikke er mulig å undervise i kritisk tenkning omkring Konspirasjonsteori uten samtidig å behandle temaet Propaganda fra Fake News Media, Fake vitenskap og forskning(Fake Scholarship) som det f.eks. prosessor Sørensen driver, OG SAMTIDIG BLI TATT SERIØST!

Årsaken til at Konspirasjonsteori nå nærmest er i ferd med å bli klassifisert som hatytring er at Konspirasjonsteori er blitt en for dominerende makt i relasjon til Propaganda.

Skal konspirasjonsteorier inn i skoleverket, ja så skal jaggu Propaganda det også!!
Reklame er allerede i skoleverket!
Redigert 19.08.2019 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
Daniel_K
19.08.2019 kl 14:17 579

Godt forslag fra Sanner. Dessverre er det forseint for oldisene på forumet her (les: Havfruen, Risy-boy, London_grineGubben, Begonthue og flere).
Slettet bruker
19.08.2019 kl 14:21 577

Glimrende Larri,men hvordan forklarer du at AH selv sa at han var sosialist?
Det er da på venstresiden i politikkens landskap.
Forstår godt at venstresiden ikke vil assosieres med fyren,spesielt siden han tapte ww2.
Hadde han vunnet,ville pipen hatt en annen lyd.
Så siden ww2 var avsluttet,har sosialistene prøvd å distansere seg,og til og med lempe han over til høyresiden i politikken.
Innpust,og utpust.
Men det er altså blank løgn.
Slettet bruker
19.08.2019 kl 14:33 571

Sanner er et svært skadelig samfunnselement.
Han håper han får reise til Bilderbergermøte han også, og begynne å selge ut Norge enda mer.
Load
19.08.2019 kl 14:47 564

Hva???
Var ikke nazistene fra ytre høyre fløy likevel, men en gjeng venstreradikale gærninger???
Ojojoj!
Her må bøker gjøres om og ungdommen fores med ny og riktig lærdom.
Svært stygg sak og en av tidenes desidert største "fake news" skandaler!
polemiker
19.08.2019 kl 15:08 555

Forslaget i seg selv er godt, men det kommer vel litt an på hvordan den læreboka blir seende ut. Er det de 90% av venstrevridde lærere og rektorer som skal ha definisjonsmakta for hva som er fake news?

Eller er det den nye plattformen Faktisk.No som skal stå for dette? Har vel blitt bekreftet at de faktisk allerede har fått noen million i statsstøtte for å bedrive arbeid rettet inn mot skoleverket.

Faktisk.No blir vel av mange bare sett på som en slags legitimering av fake news som blir levert av de mediaene som har startet opp og finansiert dette greiene. Deres hovedagenda er vel å slå ned på oppslag i de alternative og konkurrerende media.

De er vel også etterhvert blitt kjent for og tidvis bedrive nesten den samme propagandajournalistikken som der de kom fra. De kan lage overskrifter ala dette: "Faktisk.No: NEI, 90% av overfallsvoldtekter blir ikke utført av folk med innvandrerbakgrunn".

Etter tre-fire A4 sider med jabbing opp og ned i mente om definisjoner av innvandrere, usikre tall osv. kommer konklusjonen. Det er "bare" 89%. De vet naturligvis at det er få sosialister som kan eller gidder å lese så lange avhandlinger. De leser bare overskriften og slår seg til ro med det. "Yess, hva sa jeg."

Nå avdekker de riktignok mange falske eller grovt feilaktige nyheter også, både fra venstre- og høyrevridde aviser. Problemet er alle de sakene de ikke begir seg inn på og som har stor nasjonal betydning både i dag og for fremtiden. On Jonas juger litt på vegne av partiet eller MDG Lan feilsiterer folk er bare bagateller i den store sammenhengen.
polemiker
19.08.2019 kl 15:35 543

Tankegodset til nazistene stammer fra venstresiden ja, det er det vel ingen tvil om. Rekrutteringen til nazipartiet i Norge før og etter krigen kom i stor grad fra Senterpartiet og AP. Noen næringslivsledere som så en business og karrieremulighet slang seg også med etterhvert, i tillegg til en del politifolk og bønder.

På samme måte som at sosialistene har lempet disse nazistene over til høyresiden, har de også gjort det samme med "hvit makt" og rasistiske grupperinger i USA. Alle blir titulert som "høyrekestreme", men de prøver å undertrykke det faktumet at det var Demokrater som dannet Ku Klux Klan. De glemmer også at samtlige slaveeiere i sørstatene var registrerte i Democrat partiet.

Nå prøver de å innbille de svarte afroamerikanerne om det er de som alltid har stått opp for de svarte og at det er de som kjemper for deres rettigheter. De står frem og holder patetiske taler og unnskylder seg for at de er hvite. For å bevise at de vil gjøre bot for deres forfedres synder, vil de også betale erstatninger til folk deres besteforeldre holdt som slaver.

Som vanlig vet vi at denne omtanken for afro og latinos forsvinner som dugg for solen når valget er over. Ingen av disse minoritetene har imidlertid hatt det bedre på 50 år enn under Trump administrasjonen. I Obamas glansperiode var det 47 million som var avhengig av matkuponger fra staten. Da han avgikk var den blitt redusert til i overkant av 43 mil. Etter 2.5 år med Trump er den nå redusert med 8 millioner
Slettet bruker
19.08.2019 kl 15:42 541

First they came ..." is the poetic form of a prose post-war confession first made in German in 1946 by the German Lutheran pastor Martin Niemöller (1892–1984). It is about the cowardice of German intellectuals and certain clergy (including, by his own admission, Niemöller himself) following the Nazis' rise to power and subsequent incremental purging of their chosen targets, group after group.

First they came for the Communists
And I did not speak out
Because I was not a Communist

Then they came for the Socialists
And I did not speak out
Because I was not a Socialist

Then they came for the trade unionists
And I did not speak out
Because I was not a trade unionist

Then they came for the Jews
And I did not speak out
Because I was not a Jew

Then they came for me
And there was no one left
To speak out for me

https://en.wikipedia.org/wiki/First_they_came_...
Slettet bruker
19.08.2019 kl 15:48 536

Fascism is a form of radical right-wing, authoritarian ultranationalism characterized by dictatorial power, forcible suppression of opposition, and strong regimentation of society and of the economy[3] which came to prominence in early 20th-century Europe.[4] The first fascist movements emerged in Italy during World War I, before spreading to other European countries.[4] Opposed to liberalism, Marxism, and anarchism, fascism is placed on the far-right within the traditional left–right spectrum.
polemiker
19.08.2019 kl 16:12 525

Godt sagt, det er ikke så mange av oss igjen.

Hverken kommunister, sosialister, globalister eller sågar jøder som gjør et slag for å bekjempe islamistenes inntog til vesten. Den gang var det nazistene, men en ny og enda værre ideologi er i ferd med å skylle inn over Europa i milliontall, men svært få tør å si fra.

Sosialister og globalister vil åpne opp grensene ennå mer. Selv om de vel burde ha fått med seg hva som skjer med ALLE land som har tillatt masseinvandring av islam, later de som ingenting og vil ikke se.
Redigert 19.08.2019 kl 16:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.08.2019 kl 16:20 522

Je tenker nøkk han har deltatt for mye på hømo-ogiene tell høyre se. Lurer man på hva hømofili gjør med samfunnet er det bare tell å se på hva hømofili gjorde med høyre gett.
Slettet bruker
19.08.2019 kl 16:27 520

"Sosialister og globalister vil åpne opp grensene ennå mer. Selv om de vel burde ha fått med seg hva som skjer med ALLE land som har tillatt masseinvandring av islam, later de som ingenting og vil ikke se."
I USA bruker de samme argumentene bortsett fra at det er katolske hispanics de er redde for. Begge deler er feil. Ingen ønsker åpne grenser. Det globalismen imidlertid kan gjøre er å heve levestandarden i fattige land slik at det blir mindre trykk fra migrasjon. Til USA kommer det feks veldig få fra Mexico der levestandarden, mye pga NAFTA, er høyere enn i mellom amerika.
Det kommer også svært få muslimske innvandrere fra de rike gulfstatene + Oman, Jordan, Malaysia etc.
Redigert 19.08.2019 kl 16:31 Du må logge inn for å svare
kokkohill
19.08.2019 kl 16:42 508

CO2 løgnen har da lenge vert i skolene , Sanner er for sent ute.