Fjerner kjøpsanbefaling på Seadrill


Glad jeg solgte meg ut av dette gjeldsberget. Ren bingoaksje. Gjorde 16% opp og solgte i går morges. Kjøpte meg inn igjen med et forsøk på å hive meg på toget videre opp i går men tapte 3% igjen. Idioti av meg selvsagt men tenkte at nå går den...
Denne aksjen er for personer som tenker kortsiktig gevinst men taper i det lange løp. Altfor høy risiko til å forsvares!

Limer inn DN artikkelen under.


SEB fjerner kjøpsanbefaling på Seadrill, Nordea gjentar kjøp
SEB Equity Research fjerner anbefaling og kursmål på Seadrill-aksjen, etter tidligere å ha hatt kjøpsanbefaling med kursmål på 150 kroner.

Det fremkommer av en oppdatering fra meglerhuset onsdag.

"Selv om flere triggere kan materialisere seg og å gi en lettelse i aksjekursen, fungerer en konstant kontantbruk og mangel på kontrakter som gravitasjon. Massiv giring og begrenset ordrereserve er en ugunstig miks i et utfordrende marked", skriver analytiker Kim Andre Uggedal.

Nordea Markets opprettholder på sin side kjøpsanbefaling på Seadrill med kursmål på 227 kroner.

"Seadrill skiller seg ut som et av de mest gjeldstunge selskapene i bransjen, men vi har troen på at selskapet når trygge havner takket være den nåværende bedringen i markedet", skriver Nordea.

Seadrill er ned 3,0 prosent til 25,56 kroner onsdag.

Tynne greier, fra både SEB og Nordea.
Hadde noen, her på forumet, kommet med tilsvarende oppgulp, hadde de ikke blitt tatt seriøst.

De ryker eller nedjusterer kursanbefalingene som hunder løper etter biler. Mye etterpåklokskap. Uansett så er det et farlig spill å være inne i aksjen da det er like stor sansynlighet for himmel og hellvette. Dårlig RI/RE spør du meg.
danm
21.08.2019 kl 13:45 2414

De nævner kontrakter, som en mangelvare, netop nu, hvor der er kommet nogle. Det er ikke god timing. Nordea har åbenbart mere styr på markedet.

Nordea har åpenbart feilet. Du ser hva du ønsker å se Danm. SEB har et noenlunde mer edruelig syn.
Matsern
21.08.2019 kl 13:49 2398

Blodige fingre er resultatet av å ta i den fallende seadrill-kniven
21.08.2019 kl 13:50 2388

De har feilet på dagens kurs. De har imidlertid kursmål 227. Nåtid vs fremtid. Kontrakter har det kommet flere av den senere tiden. Flere er annonsert på vei inn. Lover godt.
Redigert 21.08.2019 kl 13:51 Du må logge inn for å svare

Basert på økning i rater som ser ut til å drøye mye lenger enn først forutsett. Gjeldsberget kommer vel til å slite med dagens rater slik jeg har skjønt det. Samtidig er vel kursmålet satt med et "hvis" ratene går opp og det ser jo ikke ut som de spretter opp nå med det første selv om kontraktene begynner å komme.

Pleier ikke å bry meg om hva analytikerne sier, men det er litt irriterende at en speidergutt fra NHH skal kjøre kursen. Er jo en grunn til at sånne folk må jobbe og ikke tjener til livets opphold som trader. Men, er man uenig med markedet så er det bare å kjøpe på røde dager. 100kr til jul.

Rent teknisk så er sansynligheten størst for at den ramler ned og tester 15 kr... Lavere og lavere bunner og topper.

Tja... Like mulig at en emisjon må løse utfordringene fremover. 50-50 om den står en del høyere eller lavere til jul. Kortsiktig så er det størst sannsynlighet for videre nedover slik jeg ser det. Har troa på at den går under 17 innen tre uker har gått. Gjerne ned mot støtte på 15 som er neste motstandsnivå nedover.

18.40

Etter du solgte i går...så er sdrl ett gjeldsberg...men du kan kjøpe deg inn igjenn på 15 kr..?...Barnehagenivå...slutt å spamm forumet med fjas fra morgen til kveld...
Mvh.
Rockall
21.08.2019 kl 19:26 1907

Hva skyldes det at slike selskap er såååå elska av såååå mange..? Ringerike..? Romerike..? Aner ikke...
Tyr
21.08.2019 kl 19:46 1858

Fredriksen-magien er borte. Kun gammel storhet igjen. I gamle dager, med Frontline i ryggen, var han et geni. Nå er alt bare sorgen.

Tøysekopp! De var jo det før jeg kjøpte også:)
Med en gang det kommer litt balansert informasjon mot hausserne så er det Spam. En må jo bare le litt av det. Blir litt som Donald som blir grinete fordi han ikke fikk kjøpe Grønland...

Får West Capricorn 2 nye kontrakter først med LLOG og umiddelbart derefter med Kosmos...... ??

Vet ikke hvem som fjaser, det vil kun fremtiden vise... Hvor mye har Seadrill falt på to dager?

Da ble jo denne tråden høyaktuell igjen... eller hva El Gordo?
Hvor ligger barnehagenivået i dag? Hos deg eller meg? Jeg trekker frem denne tråden for å vise hvor mye tyn man får om man skriver konstruktiv negativ kritikk av en aksje. Da kommer de frem som troll i eske...
Det er pga. av dagens kursmål fra våre danske naboer vi ser nødvendigheten av balanserte tråder hvor man kan få komme med konstruktivitet begge veier slik at det er enklere å gjøre en balansert vurdering av aksjen.

V.h. Sparegris

Er som det meste på Børs. Hvis man kan kalle Oslo Børs en børs. For meg er Oslo Børs en styrt manipulert Svindel Bule.
Kurser styres av allgorytme programerte roboter som kun har til hensikt å robbe småsparere dagen lang.

Sitter med en liten post i annet olje relatert.
Setter ikke en femøring til på Oslo Svindel

Du må så være blandt de personer, der har valgt at sælge på bunden af disse udsving, siden du har det så dårligt mad OB.

RE - Massiv giring og begrenset ordrereserve er en ugunstig miks i et utfordrende marked", skriver analytiker Kim Andre Uggedal.

* Når man ikke har noe fornuftig å skrive så kan det lønne seg å holde kjeft - sies det.. ;)

Ordrereserve pr juni 2019 - 1,9milliarder hvor den har økt etter dette - ja, den er jo ikke ubegrenset for den stopper ved 2 milliarder enn så lenge, men den er betydelig.
Og gearingen - ja, den brukes for alt den er verdt i en positiv setting, men når det skal baisses - ja se da er det negativt spesielt sammen med en begrenset men betydelig ordrereserve …

Le den som gidder … :)))