Archer - Safe Haven


Archer betjener fint sin gjeld. Forfall om over et år er derfor ikke noe problem, da markedet er tilstrekkelig godt og bedrende.

Det eneste, og kun det eneste som eventuelt kan gjøre refinansiering vanskelig er global creditcrunch. Dette er lite sannsynlig, og i hvert fall over tid.


Så til godbiten; aksjen er utbombet, uten fokus fra investorer og er underanalysert. Dette tilsier at kursen allerede er svært lav og gunstig for kjøp, da vi vet at selskapet har høy inntjening og gir en meget sterk cash flow og det forventes enda sterkere markeder.

Aksjen har nok allerede bunnet ut, det finnes helt klart en grense for hva investorer er villig til å selge for over tid, derav de meget små volumene i daglig omsetning. De som selger her vil nok angre sterkt om ikke lenge.

Den er for billig til å ignoreres. I følge meg så finnes det ingen ting som skal kunne påvirke selskapet negativt av særlig betydning, som markedet ikke allerede har tatt høyde for.

Jeg gjentar: Som markedet ikke allerede har tatt høyde for - da gjenstår kun oppside.

Redigert 21.08.2019 kl 23:47 Du må logge inn for å svare

Fredriksen for eller siden tar bakfra sin investorer og aksjonærer slikt han er blitt milliarder


Ser ikke hvordan han skal klare det, seadrill som største aksjonær, er ikke han personlig og må ivareta sine interesser.

QES delene som ble solgt i går, ble gjort til pris tilsvarende årlig omsetning. For Archer tilsvarer det en pris på ca 10 mrd. inkl. gjeld.

Tilsvarende ville Archer gå for Nok 26,- pr. aksje.

Ukjent at Qes deler er solgt kursen lavest siden børsnotering 10dollar

Quintana Energy Services Inc. Vanlige aksjekurser i sanntid
Qes $ 1.30* 0,042.99%
«As part of the transaction, QES divested approximately 12,000 hydraulic horsepower, five facilities including Bartlesville, OK and Kansas locations in Oakley, Ottawa, Thayer and El Dorado; and 26 personnel to Hurricane in exchange for $4.4 million. These assets and locations were responsible for 2018 revenue and adjusted EBITDA of $7.9 million and $1.0 million, respectively. For the six months ended June 30, 2019, these locations were responsible for $2.2 million of revenue and an Adjusted EBITDA loss of $(0.4) million.»

Qes taper penger så det griner da har de frigjort litt penger til videre drift.Kursen sier alt etter dette salget
Qes har tapt penger oljepris 60-70 dollar.Hva skjer med Qes om olja går ned til 40-50
Helt uvirkelig fra IPO prising 10 dollar til 1.3 alt dette på noen måned
Redigert 22.08.2019 kl 00:41 Du må logge inn for å svare

Quintana (QES) for å fordele trykk pumpe eiendeler, kutte kostnader
Zacks
Zacks Equity Research
,Zacks •21. august 2019
Det er sent, Quintana Energy Services QES kunngjør utgangen fra trykkpumpevirksomheten for konvensjonelle oljebrønner i Kansas og Bartlesville, OK for å redusere kostnadene og opprettholde seg selv i det tøffe driftsmiljøet.

Som en del av kostnadsstyringstiltakene vil Quintana selge sine utbredte trykkpumper for den privateide Hurricane Services for 4,4 millioner dollar. Eiendelene, som inkluderte 12.000 hydrauliske hestekrefter, fem anlegg og 26 ansatte, hentet inntekter på 2,2 millioner dollar for første halvår av 2019.

I et forsøk på å kutte kostnadene, oppløste Quintana også sin COO-stilling, tidligere denne måneden. Dette kostnadskontrollerende trekket vil redusere selskapets utgifter med 1,42 millioner dollar (pluss en grunnlønn på 393 077 dollar).
Videre har Quintana kunngjort permittering av nesten 10% av ansatte, som representerer mer enn 130 ansatte.

Dette Houston, TX-baserte selskapet bærer hovedrollen med å redusere etterspørselsveksten på grunn av oppstrømsoperatørenes begrensninger i investeringsbudsjettet.

Bortsett fra kostnadsspørsmål, er Quintana ute etter å redusere gjeld for å trimme renten. For det nylig rapporterte andre kvartal pådro Quintana renteutgifter på $ 853 000, høyere enn første kvartals 671 000 dollar og året før 433 000 dollar. Ikke overraskende savnet Quintanas inntjening Zacks Consensus Estimate de siste fire kvartalene.

Avhending av trykkpumpevirksomhet sammen med de andre tiltakene som er tatt av selskapet vil sannsynligvis hjelpe den med å forbedre gearing og skråstrekningskostnader.

Vil gjerne se den oppsiden. Nå er det ett steg frem og to tilbake.

Qes taper ikke penger.

Regnskapsmessig underskudd, er ikke det samme som å tape penger. Avskrivninger er inntil det motsatte er bevist kun regnskapsmessig.

Så tidligere på Q2 cash går dramatisk nede pengene er ikke der
Salah
22.08.2019 kl 09:04 4926

En ny tråd med et ønske om å lure inn nye noviser. Luftslottet er på vei til å gå i oppløsning, de indoktrinerte ser lommepengene forvitre og ledelsen nyter dette. Dette er en ledelse som har det fulle ansvar og selv har de ikke handlet 1 aksje i 2019. Alt er galt her og snart vil alt komme for en dag. Bare å holde seg unna, finnes ikke verre selskap på Oslo Børs.
Salah
22.08.2019 kl 09:46 4871

Hva er dagens unnskyldning/løgn? Dagens virkelighet er at ledelsen fortsatt ikke har handlet i 2019, kursen er sunket cirka 10% fra Q, som i følge de indoktrinerte skulle gjøre at kursen steg. Slik kunne jeg fortsatt med løgn etter løgn fra de indoktrinerte, udugelighet etter udugelighet fra ledelsen. Man kan like gjerne tenne på pengene sine, som å invitere i dette luftslottet. Borte blir de uansett, men da sponser man i det minste ikke lønninger de de som lever på løgn og ondskap.
Redigert 22.08.2019 kl 09:47 Du må logge inn for å svare
Salah
22.08.2019 kl 10:11 4835

Registrerer at et par av de indoktrinerte, som selv ikke har noenting å fare med av kompetanse, ødelegger ELK tråder, hvor lavt er det mulig å synke? Det er El Gringo og han som ikke kan norsk. De ødelegger altså for noen som prøver å ha en seriøs debatt, som ikke har noe med Archer å gjøre. Håper faktisk at noen tar seg bryet med å kommentere dette, på forhånd takk.
wfalcon
22.08.2019 kl 10:29 4806

Se hvem som snakker - idiot Salah.

salah ødelegger alle Archer tråder og sutrer når noen skriver sannheten i Elkem tråden. Så lenge du pisser på Archer trådene skal jeg sørge for å maltraktere Elkem og andre tråder du er involverte i. Opp til deg å skjerpe deg/kutte ut samme gnålet døgne rundt på Archer sine tråder.
Redigert 22.08.2019 kl 11:38 Du må logge inn for å svare
hango
22.08.2019 kl 12:31 4691

Salah klarer vist ikke med å svare på om han er short i Archer engang, så det er vanskelig å forstå hvorfor han skal bruke så mye tid på noe han ikke eier, uavhenig av rettning.
Virkelig pain in the ass, når plata hakker.

Nå har han fått valget om han vil fortsette mølet sitt på denne tråden. Om han diskuterer på saklig grunnlag er det ok, men ikke samme ubegrunnede spamminga hver dag. VI får se...
Salah
22.08.2019 kl 12:38 4739

Slik svarer/opptrer en enfoldig figur. Ødelegge for de som absolutt har ingenting med saken å gjøre, hvordan man klarer å resonnere seg frem til at det er fornuftig, det sier alt om et forkludret sinn. For meg er det dritt det samme om du ødelegger enhver tråd i hele verden, var kun et ønske om sunn fornuft, men det nådde selvsagt ikke frem. Du burde heller konsentrere deg om å se hvor stort tap du nå har i luftslottet, et tap som hadde vært mye mindre om du hadde hørt på meg. Det er fakta, men det klarer du heller ikke å forstå.Får håpe ledelsen ber de indoktrinerte med på julebord, er jo dere som sponser dem, slik at de får spille ut ondskapen sin og komme med tøv på enhver Q presentasjon. Alt er rosenrødt, men selv kjøper de ikke aksjer, klarer signal på at noe er riv ruskende galt, det får man ikke. Snart vil det vise seg og da blir det spennende å høre hva man skal finne på av løgner/unnskyldninger.
Anywhere
22.08.2019 kl 12:58 4714

Hører rykter om at det er noen som tror at aksjekjøp i et selskap er det samme som sponsing av ledelsen i selskapet. Da kan jeg bare si en ting; den som mener og tror slikt har ikke forstått en tøddel av hva et verdipapir som en aksje er. Det finnes absolutt null/nada konsistens og sammenheng mellom midler en ledelse mottar og midler som brukes til å betale for skifte av eierskapsstruktur i et selskap. Man må være ikke-tenkende for å koble pengeflyt i forbindelse med aksjekjøp til pengeflyt i forhold til ansatte i et selskap. Jeg håper virkelig ingen kjøper aksjer noe sted og tenker i slike baner. Det er en fullstendig adskillelse mellom venstre og høyre hjernehalvdel og frakobling mellom hode og lemmer som må til for å leve i slik villfarelse. Og har man det slik så anbefaler jeg å lese seg godt opp før man i det hele tatt anvender så mye som en lekepenny på børs.

Skulle noen tenke slik, bør man konkludere at vedkommende er så langt fra rådgiver innen aksjehandel som man kan komme. Vokt eder!
Redigert 22.08.2019 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
Salah
22.08.2019 kl 13:17 4700

Du burde i stedet konsentrere deg om å telle hvor stort tap du har nå, samtidig hvor stort det vil være når kursen er på 50 øre til 1 krone. Denne ledelsen gjør alt for å ødelegge for sine aksjonærer, så du får leve i din fantasi om at alt er rosenrødt. Dette samtidig med at kursen faller hver måned.
thepower
22.08.2019 kl 14:45 4635

Salah you lousy prick. I will make it my personal goal to ruin every ELK thread just like you do with every Archer thread. A post for a post.

You reap what you sow boy.
Anywhere
22.08.2019 kl 14:49 4634

Aiai, var det tåa di som havnet under foten og ble tråkket på, Salah? Er det ikke du som vrælte to setninger om Archer og ledelse i et halvt år nylig, husker ikke helt, for jeg har en tendens til å kunne glemme fort ting som er uten substans...jaja, da er det ikke rart at det kunne bli en forvesling av aksjekjøp og lønn til ledelsen. Hehe, du har visst ikke endret deg, Salah. Kos deg fortsatt med å henge i en tynn tråd på Hegnar Online. Det er et innholdsrikt liv vil jeg tro:)
Vikusen
22.08.2019 kl 15:11 4610

Må vere en liten short i archer, kan ikkje forstå at folk driver å selger seg ned ved minste stigning. Har ingenting for seg.
Salah
22.08.2019 kl 15:24 4591

Problemet er at mange i markeder som nå vet hva som kommer og bare avventer ledelsen første trekk. Nok engang, spør deg selv, hvorfor handler ikke ledelsen tungt eller har handlet i det hele tatt i 2019? Svaret får du snart og da vil du forstå hva jeg har skrevet hele tiden.
Redigert 22.08.2019 kl 15:25 Du må logge inn for å svare

Med kjøpsinteressen som er nå vil det vel ta litt tid før posten på 100k aksjer på 4,1 blir solgt.....
Salah
22.08.2019 kl 17:51 4530

Hvis alt er rosenrødt, hvorfor er det slik? Tankekors, eller er det slik at alt faktisk ikke er som det skal......
Salah
22.08.2019 kl 18:12 4506

I juli så var den mest brukte unnskyldningen at det var ferietid og at alt skulle bli bra så fort den var over og Q rapport var ute. Nå vet vi at dette var en løgn. Dette er dessverre slik de indoktrinerte holder på hver eneste uke, nye unnskyldninger, som litt senere viser seg å være løgn. Forstår at dette er ubeleilig, men viktig at nye ikke blir lurt inn og vil se pengene sine forsvinne. Registrerer nå at El Gringo, hans import brud og Sluminer sprer usannheter om meg på ELK trådene, forteller alle at de nå er så desperate at de ikke går av veien for å ødelegge for de som absolutt ikke har noe med dette å gjøre. Viser hvilket kaliber det er på disse tre taperne.
Styleh
22.08.2019 kl 18:49 4478

Selv om det har vært litt morsomt å se hva du skriver en stund nå salah må du vel bli litt lei snart? Jeg anbefaler deg å bare å lage deg en copypasta du limer inn hver dag i hver tråd et par ganger. Må vel være litt raskere det? Du skriver jo samme mølet hele tiden uten noe innhold. Vurderer nesten å gå long i archer bare i tilfelle du er short.. men det kan vel ikke være det? Hva har archer gjort deg slik at du har lagt aksjen så for hat? At du gidder å bruke så mye tid og energi på en aksje du ikke har
Salah
22.08.2019 kl 19:16 4459

Kan jeg hindre noen av å bli lurt inn i dette luftslottet, så bruker jeg gjerne litt tid på dette. Dette er den mest ubrukelige ledelsen på Oslo Børs, de er ekstremt aksjonærfiendtlig og har et ønske om at de selv skal berike seg på aksjonærenes lidelse. Jeg logger av, den dagen ledelsen blir sparket, du har mitt ord.
Anywhere
22.08.2019 kl 19:50 4431

Hører rykter om at Salah skal logge av den dagen ledelsen i Archer sparkes. Hvorfor det? Den dagen har jo Salah sagt at kursen skal stå mellom 0,5 og 1 krone. Den sparkede ledelsen skal da i følge Salah kjøpe i bøtter og spann, det samme skal Salah, i følge henne selv. Så da skal Salah med andre ord gjøre felles skjebne med denne ledelsen som er så udugelig. Hva er det som gjør det så spennende å gjøre felles dugnad sammen med den udugelige ledelsen når Archer er verdt knappe 100 millioner? Er de blitt smarte når kursen er under 1 krone? Forklar logikken!
thepower
22.08.2019 kl 22:25 4343

QES is literally worth nothing now. Incredible.

Archers stake in that company is worth peanuts compared to a year ago. Not surprising that the archer share price is struggling when 100 million usd of asset value has vanished in a year.

Question is, what is archers price book without the QES holding?


Pris bok er solide og imponerende 0,6 selv uten QES.
klassisk
22.08.2019 kl 22:48 4318

QES eller ikke QES.
De av oss som har sittet i dette selskapet de siste 2 årene er fornøyd med utviklingen.
Fra at selskapet tapte penger og det var stor usikkerhet rundt framtidig finansiering, har de nå god inntjening.
Dette skyldes flere faktorer, men nye kontrakter er posistivt.
Jeg har i likhet med andre stusset på at gode nyheter ikke medfører kursøkning.
Om folk er redde eller lei vet jeg ikke.
Prisen på en aksje skal teoretisk sett gjenspeile hva som kommer i framtiden.
For meg er dette åpenbart og jeg har derfor brukt fallet i kurs til å kjøpe mer.
Det er åpenbart ikke like åpenbart for alle andre....
Om jeg ikke får betalt før, så får vi det når selskapet er refinansiert og kan begynne å betale utbytte...
Har sagt det før og sier det igjen, selger aldri en aksje under 20 kr med mindre noe kjøper hele selskapet og jeg blir "tvangsinnløst".
Til slutt: Salah - få profesjonell hjelp - kan ikke være godt å ha det sånn (ønsker deg alt godt)!
BMjelde
23.08.2019 kl 08:25 4186

Det regnestykket skulle jeg like å se. Hva om du prøver å nedjustere EK tilsvarende verdifallet på QES slik den er priset over børs? Hva blir P/B da?
Salah
23.08.2019 kl 08:51 4150

En ny uke er over og kan allerede konkludere med at ledelsen fortsatt gir totalt faen i sine aksjonærer. Det sagt, ledelsen får det slik de vil, kursen synker hver måned og de kan holde på sitt arsenal.

Archer er vel ikke avhengig av QES men en stor fordel for både kursutvikling og Archer om de gjør det bra. QES er en liten bit av Archer kursen. En god refinansiering vil også ha positiv effekt for Archer, når denne en gang vil komme. Kursen lider litt under mangel på dokumentert refinansiering og innholdet av denne. Om aksjekursen vil ta av ved en avtale er umulig å si noe om. Så lenge har vi vore i aksjemarkedet at spådom ikkje nødvendigvis treffer som antatt.
Salah
23.08.2019 kl 09:26 4113

Hvor lavt skal ledelsen få lov til å rasere kursen, før styret tar grep? Aksjonærene har nå sett pengene forvitre i flere år, ledelsen har ansvaret og har i samme periode hevet høye lønninger. Tar man da med at ledelsen ikke har handlet 1 aksje i 2019, så skal man være bra indoktrinert for å ikke innrømme at ledelsen er ekstremt aksjonærfiendtlig.
wfalcon
23.08.2019 kl 09:40 4083

Kan ikke du puste litt, din idiot? Kursen går ned med 1 øre og du dukker opp. Kom deg ut i arbeid og la Archer være, så skal du se at livet er herlig.

Jeg synes synd på din mor som sikkert angrer, dag inn og dag ut, om at hva har hun produsert.
thepower
23.08.2019 kl 09:41 4083

I wouldnt under estimate the effect that QES has had on Archer`s stock price.

People are continually writing that they do not understand the fact that despite numerous positive triggers the stock price continues to fall. QES has played a major role in the development of Archer`s stock price over the past 12 months. Let`s face it, right now QES was a deal from hell.
Pirato
23.08.2019 kl 09:57 4059

Det er ikke lett å ha det godt når man har tapt en formue på nybegynnerfeil. Det ser ut som han har tapt en god del på luftslottet Elkem også. For en taper..