Total nedtur

Akte
IOX 22.08.2019 kl 06:55 2591

Falder og falder godt jeg gik ud i 4,40
Sælg lortet før de går konkurs
De lover og lover og der sker intet
Under 1kr om ganske kort tid
hauka
22.08.2019 kl 07:07 2565

Utrolig at de ennå ikke har kommet opp med en konklusjon på borreprogram. Nesten slik at det var uheldig for dagens aksjonærer at de fikk ett års utsettelse...

Godt du fikk laget en egen tråd om hvor flink du er til å spå.
Ransen
22.08.2019 kl 07:47 2465

Vi husker alle hvordan samme skribent spådde Cor-6, Duya-konflikten, oppstart Vikingo og Northern road.
La nå dette bli deres tråd hvor de kan tro og spå, mens vi andre som VET plukker opp de få aksjene som daglig slenges på gata.

Skjønner at det kan være vrient å komme seg ut med rimelig volum, men de som mestrer dette vil trolig kunne putte penga i mange gode og rimelige O&G selskap på børsen - også de med lav opex og mer tilpasset det nye grønne-regime. Tenk makro, tenk oljepris og tenk utgang IOX .

Problemet eller utfordringen med IOX nå er at aksjonærmassen synes ha endret tyngdepunkt, slik at euforismen/haussingen fremstår som marginalisert. Da gjenstår det substansielle i selskapet og det er her jeg tiltrer Teodor. Ja, jeg tror Teodor får inn denne om litt.
Vikingen
22.08.2019 kl 08:33 2325

Jeg skal ikke være med til at snakke IOX længere ned - det klare den helt selv.
Hvad ved du som alle andre ikke ved?
Når vi kigger på handlen, så må du efterhånden være den eneste der køber - kan du ikke se det virker komisk og måske en lille smule dumt at påstå man køber aktier næsten hver dag - du må snart være ene ejer af IOX.

Hold dig nu bare til faktummet - IOX er sindsyg potent hvis ledelsen levere varen - og den er truet af konkurs hvis de ikke får styr på alle de løse ender.


Overskriften er der ikke noget forkert i ....

Der var akte sluppet ut etter 3 uker med pallesnekring og brød og vann.
Kvasi
22.08.2019 kl 09:56 2099

Ber fint om at Akte ikke etablerer flere tråder.
abroker
22.08.2019 kl 09:59 2081

Du mener at IOX ikke fortjener noen flere tråder?
Det var da veldig.
Akte
22.08.2019 kl 10:58 1971

Ganske imponerende den ikke er gået i minus endnu.
Men bare rolig dagen er ikke omme, tror den slutter tæt på 2kr
qestador
22.08.2019 kl 12:19 1871

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$WTIC,P&listNum=

det ser ut for at vi kanskje klarer teknisk å bryte opp og ut av rektangelformasjonen her. tvi tvi.
HP17
22.08.2019 kl 12:22 1863

Det er bare å lese på flere andre tråder hvilke utfordringer IOX står over.
IOX defaulter på gjelden og dette må IOX finne en snarlig løsning på. Godt gjort at kursen fortsatt er over kr 2, men hvor lenge?

Opp 0,88% i dag...suckers 😉

"Vi husker alle hvordan samme skribent spådde Cor-6, Duya-konflikten, oppstart Vikingo og Northern road."

Godt poeng. Det er ingen tvil om at IOX kunne vært litt mer på hugget med å oppdatere aksjonærene om hva som skjer, men de jobber jevnt og trutt og har levert det de har lovet, og løst utfordringer de har støtt på i tur og orden. De har også forklart hvorfor oppstarten av boreprogrammet har blitt litt forsinket, og at det også avhenger av sesong og utstyrstilgjengelighet. I det store bildet er noen måneders forsinkelse her ingen stor sak, med tanke på hvor lang tid det tar å komme til det punktet der man er klar til å bore.
Ransen
22.08.2019 kl 14:14 1687

Vi vet jo at lånet har forfall til neste år og til de som er så opptatt av Hegnarartikkelen «IOX defaulter på gjelden» så les heller hva ledelsen skriver.
- konstruktive forhandlinger med bonds
-positiv og god dialog
-optimistisk
Forøvrig er det ikke mislighold i perioden og lånet vil helt klart bli forlenget. Spørsmålet vi venter svar på er hvor mange år... 2 år, 5 år eller til de kommer skikkelig i gang på LLA-47 og på de nye feltene i Argentina. Bonds har ingen interesse i at selskapet mislykkes.
omans
28.08.2019 kl 09:25 1344

Denne virker lost case. Er det noen som fortsatt har troa på dette ?
Slip
28.08.2019 kl 09:31 1321

ja, men det er mange utålmodige sjeler.
sebioslo
28.08.2019 kl 09:50 1276

Altair lisenser har gått ut 26. august og ingen melding fra IOX. Hadde de bli fratatt lisensene ville det nok ha vært meldepliktig. Så de har nok kommet med en løsning

Nå er det jo ingen som vil selge lengre, og mange venter på meldinger om veien videre. Også de som vil kjøpe.

Velger å se positivt på at det er fåtall som selger seg ut nå, smertegrensen ser ut til å være nådd. Ingen vil selge under 2.20 - 2.30 kr.

Dersom vi får en god guiding videre(om 2 dager), tror eg kursen hopper over noen tall, og gjerne starter på nærmere 4-tallet. Dermed får ikke de som venter på nyheter, muligheten til å komme seg inn før nærmere etter 100 % stigning.

Dette er en risikoaksje, med et enormt potensiale. Ikke lenge siden vi var nærmere 8 kr, men med økt antall aksjer tror jeg 6 kr aksjen, er et veldig mulig senario i nærmeste fremtid. Motsatt kan selvfølgelig skje, med ifølge meldinger fra ledelsen, og hva de har fått til de siste årene, har jeg stor tro på de.

Hvem vet, om noen år er det kanskje mulighet for at IOX er en utbytteaksje også. Topp 20 sitter med ca. 55 % av aksjene, dvs ikke mange igjen til oss andre. Så kursen kan mangedobles på kort tid.

Men først må vi få klarhet i de mange situasjonene IOX er midt oppi nå.
Noe får vi kanskje vite noe om allerede på fredag, mens det mest sannsynlig tar litt tid før resten vil komme ut til oss andre. Men tvile ikke at de har en plan for veien videre.

Jeg har klokketro på at IOX blir en stabil humle iløpet av de neste 2 årene.
Mine aksjer er ikke til salgs😊 Jeg skal kose meg med utbyttet som kommer hvert år fremover( om kanskje 5-10 år)

Lykke til alle som sitter med aksjer i IOX, og til dere andre som ikke har tro på oss.
Risiko er risiko, noen ganger vinner man, andre ganger taper mann. La oss håpe IOX vinner😉

OK at vi har fått litt flere aksjer, men ikke glem hva vi har fått tilført for disse aksjene. Så at kursen ikke skulle komme seg til kr 8 pga det er jeg usikker på. Nå har IOX 2 ben å stå på. Argentina kan fort vise seg å bli det beste av de to??? Uansett så var det i alle fall en som ønsket seg en del aksjer og banket til og kjøpte over 30k for noen minutter siden. Jeg føler meg ganske trygg på at IOX vil komme til enighet med alle de ønsker det med. Obl. eierne, myndigheter og lokalbefolkning. Alt ordner seg. Her lukter det Ketchup-effekten lang vei. Å sitte utenfor den dagen dette meldes. nei takk.
stark
28.08.2019 kl 11:26 1079

....nedtur eller ej...

suppleret med 7,5K - det pyntede lidt på GAK'et

Held og lykke til os.

Stark

banket til og kjøpte over 30k?????

Jeg håber ikke at du også mener det kan bruges som et positivt tegn - der er også en der solgte 30K - og total omsætningen er 63K.
Jeg har respekt for at du tænker positivt om IOX - men argumenterne kan bare godt blive for tynde.

Teller ikke både kjøp og salg i omsetning hvis det var det du mente med dette. Slik at YNWA har stått for under halce omsetningen her.

Obs ikke jeg som handlet disse hehehe

Jeg håber det går den rigtige vej - for så kan den hurtig gå mange procenter.
Men sæt nu ikke for mange penge på en hest - det kan vise sig at der er lang vej endnu 😊