oramone
06.09.2019 kl 09:25 1051

Alltid risiko med å gå ut og inn. Men i dag ser de ut som att omsetningen uteblir, og det starter røtt. Meldinger må nok komme for å drive den videre. Jeg ser an situasjonen og står utenfor en stund 🤠

Til tross vesentlig lagtrekk (EIA) denne uke, så falt oljeprisen litt tilbake fra rundt $62 til $61. Men som vi kjenner til, oljeprisen er i stadige svingninger grunnet ymse forhold. Inntil HFI Research leverer estimater som bryter med fakta, beholdes deres prognoser. Og da viser september at det fremdeles kan forventes vesentlige lagertrekk, som må forventes bygge opp under oljeprisen.

HFI siterer Rystad på:

Rystad Energy recently revised down US oil production exit for 2019 down from ~13.4 mb/d to ~12.9 mb/d.

HFI har et estimate på ~12.95 mb/d ultimo 2019.

Poenget er at markedet har lagt til grunn voldsom produksjonsøkning for USA, men de faktiske forhold og nye prognoser kun tilsier moderat økning. Dette forhold kombinert med forventet lagertrekk vil trolig holde oljeprisene jevnt høyt fremover. Dette sagt, med unntak av Trump og makro, hvor oljeprisen p.t. allerede delvis har bakt inn nevnte forhold.

Panoro har flere triggere underveis. Her er vel Hibiscus den mest åpenbare, hvor guiding tilsier mer info innen 2-3 uker. Har snoket litt rundt og mener at det ikke er grunnlag for å endre timing. Ved suksess er det snakk om flere NOK per aksje, både for BWO og PEN.

Synes at fundamentale forhold i oljepris og for Hibiscus alene, bør gir grunnlag for at PEN-aksjen vil fremstå som langt mer potent i området NOK 20-30. Men dette betinger først og fremst suksess med Hibiscus.

Ser at ADME forumet forventer en RNS snart. Og jeg må oppriktig si det var riktig så snodig av sjeiken å fratre og selge seg ut av eget selskap så kjapt, med mindre hans dominans og strategi ble utfordret av andre. Dvs. en investor/interessent som eventuelt kunne utmanøvrere sjeiken, samt tilfredsstille selskapets videre planer om utbygging av Aje. Noe er på gang ...

Tullow-meldingen og betaling som trigger, kan nå ikke være langt unna.

Det skorter ikke på triggere - timing i aksjen må hver enkelt få bestemme. .
Redigert 06.09.2019 kl 10:07 Du må logge inn for å svare

BRENT snudde på 57 og har brutt gjennom svak motstand 58,70. Det er litt motstand på 62,50 hvor den vente litt ned. Tror vi bryter neste uke, og neste er 67.

Møte på torsdag + IMO2020 hamstring er i full gang samt sesong etterspørsel.


Vi får holde et halvt øye på naboene våre.


«Optimum Petroleum and Lekoil, partners in the Ogo discovery located in OPL 310 block offshore Nigeria, have been granted a three-year extension of the license from the country’s authorities.»


«Following a successful appraisal, a full field development (FFD) program will be undertaken for which Lekoil and Optimum are in advanced discussions with a potential funding partner.»


https://www.offshoreenergytoday.com/nigeria-approves-three-year-extension-to-ogo-partners/

Spennende at de endelig ser ut til å gå videre ned OGO. Den er jo interessant også for oss da den på de fleste kart er indikert å gå over i OML 113. Dog er det tvilsom om neste avgrensingsbrønn kommer så langt vestover. Mener å ha sett den skissert litt nordøst for hovedbrønnen.
Alby
06.09.2019 kl 15:16 731


Kan ikke Pen og co borre fra sin kant 😎😎
Treet
06.09.2019 kl 20:59 557

Ble en pen innhenting i sluttauksjonen. Etter det har jo også olja fått bein å gå på. Kan bli en grei uke før det kommer flere oppdateringer.
Redigert 06.09.2019 kl 20:59 Du må logge inn for å svare
sulzrox
06.09.2019 kl 21:38 519

Nordnets investeringsøkonom Mads Johannesen anbefaler kjøp av Panoro. (han har også aksjer i Panoro)
Oljeproduksjonen er økt betydelig og det har den seneste tiden blitt meldt om flere oljefunn. Panoro Energy handles til en P/E på 5, som er billig for et selskap med stort vekstpotensial.

https://finansavisen.no/investeringer/borsintervju/2019/09/06/6953830/tror-pa-stockpickers-marked