Event: Still spørsmål til Torbjørn Kjus - live video Q&A


Torbjørn Kjus - sjeføkonom i Aker, tidligere sjefanalytiker olje/gass i DNB Markets gjennom 11 år og i 2018 kåret til Norges beste analytiker uansett kategori - svarer på spørsmål om olje-/gassmarkedet og Aker på live video tirsdag førstkommende (27.august) kl 1300.

Eventet tilrettelegges av DNB på vegne av Aker ASA og Xtrainvestor. Utspørrer er Marius Brun Haugen fra DNB Markets.
Her vil du virkelig ha mulighet til å lære mye, få innspill på olje-/gassmarkedene og ikke minst stille relevante spørsmål du selv måtte ønske å få svar på.
Spørsmål kan stilles som kommentar til denne post eller også sendes til info@xtrainvestor.com. Vi håper på masse spennende spørsmål fra folket på HO-forum også.

Eventet streames live til Xtrainvestor-siden og Børsforum-gruppen på Facebook. Her kan du lese om eventet https://www.facebook.com/Xtrainvestor/posts/10157879347206495 og trykk få påminnelse/get reminder slik at Facebook melder deg straks eventet starter.

Vi har allerede fått inn et 40-talls spørsmål, men en hel del er overlappende og vi tar svært gjerne mot dine spørsmål. Sendingen vil tilgjengeliggjøres for alle - uansett om de er medlemmer på Facebook eller Xtrainvestor straks i etterkant.

50-talls spørsmål nå. Fint hvis du har spørsmål på lager - de må sendes inn asap :)

Da setter vi strek for innsending av spørsmål. Mange og gode spørsmål mottatt :)