"EVENTYRET" ER OVER - Hvorfor mislyktes Nordic Nanovector?


Dette er ikke en baisse post bare så det er sakt. Det er faktiske hendelser og min personlige vurdering.

FORUTSETNINGEN:
For det første så hadde ledelsen alle forutsetninger for å faktisk lykkes. En fantastisk medisin som viser seg å være i en klasse for seg selv.


UTSETTELSE:
Ledelsen går på sin første smell da de velger å utsette søknaden allerede tilbake i 2015. Luigi Costa forteller at søknaden vil sendes i løpet av første halvår 2019 og han understreker at de har tilstrekkelig finansiering frem til dette. Han forteller videre at de vil bruke resursene mer kostnadseffektivt. I dag kan vi se tilbake på hans utsagn og si at selskapet tok fullstendig feil. 15/40 var mer en god nok og kunne spart selskapet for unødvendige emisjoner og utsettelser.


EMISJON 2016:
Nano fortsetter å levere stabile data og opplever en enorm vekst høsten 2016. Flere nyheter sender aksjen til ATH og over 130,- kroner intradag. Så kommer en egentlig unødvendig emisjon men den er overtegnet og selskapet henter inn en halv milliard. De bekrefter at dette er nok til å sende søknaden som er planlagt i 2019. Om ledelsen selv trodde på dette eller om de bare sa det for å berolige aksjonærene vil vi aldri vite. Uansett så er disse pengene i dag svidd av uten at de er nærmere en søknad.


UTSETTELSE PÅ ALLE PLAN:
Dataene de leverer i Lugano og ASH-17 er viser en medisin over verdensklassen og Betalutin virker å være overlegen både i kombinasjon og som single agent. Alt ser ut til å gå på skinner men ledelsen har enda ikke tatt en avgjørelse vedrørende dosering. DLBCL blir kraftig forsinket og Humalutin legges på is for å spare penger.


UTSETTELSE OG NY EMISJON:
Den siste emisjonen på 45,- kom noe overraskende. Til e24 forteller de at de nå har tilstrekkelig med midler frem til søknad. Noe som er stikk i strid med ordlyden i selve prospektet. Der de hinter til flere fremtidige emisjoner. Nå har selskapet svidd av nærmere 1.300.000.000,- kroner og avstanden til søknad har aldri virket større.

Så hva gikk egentlig galt.Uten noe som helst tvil så kan vi alle si at det er ledelsen som ble den avgjørende faktoren for at selskapet mislyktes. De har vært passive og ubesluttsomme fra dag en. De har feilet med helt enkle oppgaver som det å kommunisere med REK. De er helt uinteresserte og uinspirerte i sine presentasjoner. De har feilinformert markedet en rekke ganger, ved å si at pasienter står å venter på trappa for å bli behandlet ref Costa.

Hver gang ledelsen får presentert et valg så har de alltid valgt feil. Det er så klart lett å si det i etterkant men spør deg selv om ledelsen noen gang har tatt et riktig valg som også var et godt valg. Det har aldri skjedd. De hadde aldri viljen, kapasiteten eller styrken som trengtes for det avgjørende nådestøtet. Hit men ikke lenger.

Jeg gir meg på forumet nå, da det ikke er grunn til å kommentere Nano lenger. Jeg var en gang optimistisk men fra Betalutin sitt ståsted så er det synd å se at en så fantastisk medisin som allerede har hjulpet så mange mennesker bare ble kastet bort som noe som var uønsket.

Lykke til. Tipper kursen bikker 12 (snittkursen til Stock ) etter emisjon. Pr dags dato er dette selskapet pill råttent

Helt utrolig hvor mye penger disse amatørene som har styrt nano skuta de siste årene har klart å bruke og skapt null av verdier.
Nå skal de ut og tigge penger, og fortsette å rasere det lille som måtte være igjen av verdier i dette kommende konkursboet.

https://i.imgur.com/thyNIJ9.png

Må bare legge ut denne siden av årsrapporten og prøve å reflektere litt over hvordan de ulikes fagområder har fremstått i perioden, om det virker som om de ulike avlønningene står i forhold til dette... Noen forbausende forskjeller ute og går. Uansett, en trist historie totalt sett.
Redigert 24.08.2019 kl 20:21 Du må logge inn for å svare

Trainspotter, ikke bare er det triste, men umoralsk, uanstendig og på grensen til.. ja hva skal en si.
Velter seg i uanstendig høye lønninger, og opsjoner og skaper absolutt null av verdier til sine eiere.
Styret er jo totalt fraværende, hele greia er totalt plukk råttent.

Kappa -- Når jeg sier 'forbausende forskjeller' så mener jeg f.eks at denne pr-dama tjener like mye som (eller kanskje mer enn) chief financial officer(!?!). Men det er kanskje ikke rart. CFO i et selskap er vanligvis en klar nr.2 i et selskap og deputy CEO (som hun også merkelig nok var etter Costa). At denne CFOen har vist seg å bare være en bokfører og en skikkelig lightweight i finansiering viser tydligvis at hun ikke fortjener mer enn å være så langt nede på lønnslisten. Bortsett fra å være forsmedelige "tight belt Tone" kvartal etter kvartal, har hun liten eller ingen kontroll over finansene. Når til og med analytikerene må fortelle henne (i analysene) når hun trenger ekstra finansiering er direkte pinlig for henne, men katastrofalt for selskapet.
24.08.2019 kl 21:21 1620

At noen så flinke kaster bort sin dyrebare tid på HO er mer en bemerkelsesverdig ;)
Personlig er jeg pensjonist, men ville aldri hatt tid til å sitte innlogget på HO døgnet rundt før jeg ble det
Redigert 24.08.2019 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
frontal
24.08.2019 kl 22:00 1561

Kanskje mandalskamaratene har noe å tilføye? :-)
De er naboer tross alt...

NN kommer ned til 20, derfra blir det en klassisk dead cat bounce til ca 30, så ned igjen. Husk å selge da...
Insidekjøp bekrefter at ingen spesielle overraskelser vil skje på R&D dagen heller.

Emisjon blir på 18 tipper jeg.
Redigert 24.08.2019 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
Noni
24.08.2019 kl 22:44 1505

Du som står bak dette nicket, hva er det for slags barnsligheter du bruker. Jeg trodde
det var voksne folk her på forumet, men det er det altså ikke. Da kan du få skrive
for deg selv. Takk.
focuss
24.08.2019 kl 23:25 1443

Når dere tenker emisjonskurs så ikke glem at Nano ledelsen består av børs idioter.
Panis
25.08.2019 kl 00:32 1383

Noni,
Jeg forsto ikke hva du mente, så jeg får svare som du pleier:
Hvem vet?
Merlin
25.08.2019 kl 01:32 1352

Picosalat: "Jeg skrev flg. på Tekinvestor: Tok gevinst på deler av BGBIO i dag også kjøpt på 13-nivå. og satte pengene i Nano på 26 nivå. Noen mener Nano skal i 10 kr. Fremtiden vil vise. Virkeligheten skifter fort, ikke minst i biotek! Er enig i at det nok ser lysere ut for BGBIO i øyeblikket!'

Så langt. Tekinvestor solgt på nesten 19 kr, kursen sluttet på 16,5. Kjøpte Nano på snitt 26,12 (ikke 28 som du skriver). Endte på 25.
Men det avgjørende er å kunne foreta en omfordeling om man finner det riktig. Stigningen i BGBIO var nok for stor, og fallet Nano muligens også for stort.

Ledelsen i Nano gjør for øvrig nå det meste riktig så langt jeg kan bedømme. B ravo ga uttrykk for at han har ståltro på produktenene, men ingen vet hvor vellykket Archer-1 vil kunne bli. Markedet for Betalutin er enormt, og med resultater på linje med preklinisk har Nano en vinner.
focuss
25.08.2019 kl 02:06 1334

m7337
For meg er det å delta i en emisjon uten å vite hvor langt de er i Paradigme fullstendig uaktuelt. De som gjør det fortjener å tape penger.

RE - EVENTYRET" ER OVER - Hvorfor mislyktes Nordic Nanovector? Jeg gir meg på forumet nå, da det ikke er grunn til å kommentere Nano lenger.

* Det eneste eventyret som virker å være over er dine bidrag på dette forumet ...

RE - Dette er ikke en baisse post bare så det er sakt. Det er faktiske hendelser og min personlige vurdering.

* Faktiske hendelser er en ting og dine glasskule konklusjoner er noe helt annet - en liten men betydelig forskjell …

MEN 1 ting skal ingen ta i fra deg - at du virker å ha klart og kaste kortene svært nær den optimale bunnen - den skal du ha … ;)

En ting ingen kan ta fra deg er at du fikk gode gamle NanoVekter tilbake på forumet ! Make Hegnar Great Again !

Men feil at jeg kastet kortene på fredag. Det gjorde jeg for lenge siden. Noe du burde vite da du kommenterte det :-)

Og hva gjelder min glasskule så spådde jeg dette fallet for lenge siden. Mens du og dine soya buddies spådde selskapet i 100000,- kroner per aksje.
focuss
25.08.2019 kl 08:57 1138

Fra oppdatert DNB analyse:

"The company did not say anything about how many patients have been recruited as of now,
but we suspect that only around 25% of the patients needed have been included so far."

Huff, blir dette stående uimotsagt?

Dersom nano ikke går ut og dementere dette, så kan en vel nærmest ta for gitt at det stemmer.
Dersom det viser seg å stemme, ja hva skjer da??
25.08.2019 kl 09:08 1109

Focuss, det virker som du har mer tålmodighet med PHO enn Nano. Det har vel kanskje noe med hvor du har aksjer....
Selv om selskapet har feilet en rekke ganger i følge de som har fulgt Nono tett er medisinen fremdeles den samme.
ps
Når det gjelder innrullering av pasienter så burde alle vite som følger farmasiaksjer at det kan gå tregere enn antatt
Redigert 25.08.2019 kl 09:10 Du må logge inn for å svare

Å du å du, du.

Mange som har satset thaibruden, trygda og campingvogn på dette takraset av en aksje gett.
25.08.2019 kl 09:42 1046

Det er forskjell på å kjøpe aksjer på 30.- kontra 120.-

For øvrig ville jeg ikke hatt noen av de tre tingene du nevner ;)
focuss
25.08.2019 kl 09:43 1047

m7337
Jeg har tålmodighet med PHO fordi jeg har tro på deres strategi og ser at det hele tiden beveger seg i riktig retning. Når det gjelder Nano så er det motsatt. Dette er jo årsaken til at jeg kvittet meg med Nano til fordel for PHO for lenge siden

Når det gjelder tempo på inn rulling i Nanos Paradigme så er det ikke nok å vite at det går tregere enn antatt. Det viktige er å vite hvor mye tregere enn antatt. Går det for tregt til å heller ikke komme i mål 2H-20? Dette vil markedet lure på samtidig som at tilliten til selskapet ikke er så god lenger. DNB antar at bare 25% av pasientene er innrullet foreløpig.

Hele selskapet er en eneste stor pengeslukende skandale.
Stadige utsettelser, og ikke minst Dahles famøse innsidesalge rett etter emisjonen i 2016.
Var selvfølgelig klar over tingenes tilstand allerede da.
I følge menigheten, og lenke gjengen skulle aksen minst i 500, de som ikke skjønt så pass var idioter, punktum.
Ned 30% på to dager, fantastisk prestasjon av ledelsen å rasere aksjonærenes verdier.
Nå er det snart tid for å gå rundt med hatten og tigge penger igjen.

Det betyr at det hele er over. De er lenger unna en søknad nå en det de var i 2015.
Redigert 25.08.2019 kl 09:47 Du må logge inn for å svare
25.08.2019 kl 09:49 1022

Følger ikke Nano så mye, men innrulleringen viser vel akselerasjon? En har ikke annet valg enn å stole på meldingene . Det være seg Pho eller Nano

NanoVekter, ja det kan i værste fall bety at det er game over.
Dementerer de ikke denne påstanden fra DnB, må en gå ut fra at det stemmer, og det forverrer ting betraktelig.
focuss
25.08.2019 kl 10:23 946

De har malt seg opp i ett hjørne.
focuss
25.08.2019 kl 10:28 927

Når det gjelder innsidekjøpene fredag så vil selv det være negativt. Det skal bety at det ikke kommer positive nyheter som var kjent for selskapet pr. fredag med det første.

Kan ikke komme nyheter før tidligst to uker etter siste innsidekjøp, så da får en vente i spenning neste melding
_atlas_
25.08.2019 kl 11:05 847

Hahaha, jag måste faktiskt le över er alla inte aktionärer som sitter här inne 24/7 för att kommentera. Ni måste verkligen vara trötta på livet eller rättare sagt har inget liv :)

Eller ni kanske är här inne bara för att varna oss som har investerat och försöka hjälpa oss att spara våra pengar? Vilka medmänniskor ni är, Hahaha...

Jag försöker lägga min energi på min portfölje och dem aktier jag är intresserad av, det är så pengarna växer ;)

PS! Ni får gärna förgylla min dagar med era patetiska kommentarer i ett sällskap där ni inte äger något.
R & D dagen i september vil nok gi mange svar.

Helt logisk å tenke at det går mot slutten nå som produksjonen av Betalutin trappes opp, nøkkelpersoner fra Bayer hopper over til NANO og alt forarbeid mot regulatorisk godkjenning preppes og maksimeres for å unngå avslag på søknaden i 2021.

Merlin
25.08.2019 kl 11:52 781

Caset Nano er tilnærmet like godt som tidligere. Best in class produkt. Det viktigste som gjenstår er å få bekreftet at comboen Archer-1 holder mål klinisk. Ut fra Bravos uttalelser ser alt like lovende ut som før. Jeg vil gratulere dem som har greid å skremme kursen ned til fredagens nivå. Det kan bli en av de beste innganger vi noensinne får se i et norsk selskap! De som er kortsiktige og selger ut fra kursbildet har greid å kjøre kursen alt for langt ned. Selskapet har i Bravo en svært dyktig leder, som er meget artikulert og troverdig, og har historikk i å få frem verdiene. Vi får se når Archer-1 resultatene kommer. Bravo fikk for øvrig helt rett da han forklarte for 3 mnd. siden at det var høyst sannsynlig at mDor ville stige med 50% nå. Det som ga nedgang pga mDor da, ga merkelig nok ikke oppgang med stigende mDor nå. Risikoaversjon gir en fantastisk kjøpsanledning nå! mDor kan muligens stige videre, da det fortsatt er pasienter som ikke har fått tilbakefall og som dermed fortsatt bidrar til løpende stigning av mDor. mDor kan derimot ikke synke, siden inklusjonen er avsluttet og det ikke kommer nye pasienter med.
Redigert 25.08.2019 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
focuss
25.08.2019 kl 12:12 749

Merlin
Hadde likt situasjonen bedre om ikke Nano til Reuters holdt muligheten oppe for at de kunne bli presset inn i ett fullt fase 3 studie. Synes heller ikke DNB sin antagelse at bare 25% er innrullet i Paradigme foreløpig er oppmuntrende. Disse tingene skaper en veldig ekkel usikkerhet. Det var etter Reuters oppslaget at aksjen trynet fra 30+ til 25. Hvordan markedet videre vil vektlegge dette gjenstår å se. Ellers enig med deg Archer-1 er key. Resultatet fra det kommer vel 2H-20. Hva vil Nano informere om Archer før det?
Redigert 25.08.2019 kl 12:13 Du må logge inn for å svare
focuss
25.08.2019 kl 12:19 736

Fra sidelinjen
Det skal vel ikke komme noe kurs drivende på R&D dagen i september som var kjent for de med innside kjøpene fredag. Med mindre Nano igjen går over i urent trav.

focuss, det spørs når tid i september R&D dagen holdes.
Det er som kjent to uker fra innsidekjøp til eventuelle kursdrivende melding kan foreligge fra nano, med andre ord intet å melde de to neste ukene.
focuss
25.08.2019 kl 12:32 718

Det er vel slik at innsidere ikke kan handle hvis selskapet sitter på kurssensitiv informasjon som ikke er meldt til markedet.
Merlin
25.08.2019 kl 12:33 712

Jeg ville ikke overvurdert de forhold som gjelder tempoutfordringer for mye. Det er noe Nano nå setter inn alle krefter på å løse. Bravo utelukket ikke at de ville kunne øke tempoet og viste til at de i det senere hadde akselererende inklusjonstempo. Blir resultatene av Archer-1 noe i nærheten av det de prekliniske forsøkene viste, kan derimot Betalutin ikke bare komme inn som 2Fl, men faktisk også som 1Fl. Da snakker vi ikke lenger et 15 mrd marked, men et 50 mrd. marked. Når det gjelder Archer-1 må vi se de endelige resultatene av kalibreringsstudiet Lymrit-01 først. Her kan det komme kun positive overraskelser. Som kjent er 15/40 godt nok som det er. Men vi vet enda ikke de langsiktige resultatene av 20/100. Bedret mDor kan tyde på at det faktisk er positive utslag av 20/100. Regner med vi vil vite noe mer innen utgangen av 2019. Så langt har vi Bravos uttalelser om at alt ser bra ut. Se ellers selskapets fremdriftsplan fra webcasten.
Redigert 25.08.2019 kl 12:56 Du må logge inn for å svare
Merlin
25.08.2019 kl 12:40 697

Når det gjelder pasientinklusjonen må vi gjennom to regnestykker, siden det er to prosesser. Først klinikkavtalene. Først nå er de bygget opp til full kapasitet. Derfor er ikke de 25% noe tidslineært.

Focuss, hvis det var kursdrivende negativt at DNB gjetter på 25 % innrullering, kan man kanskje få bekreftet på en slik dag at det anslaget er for lavt. At Ling gjetter på dette er mildt sagt spesielt, det er en bold påstand som kanskje ikke står seg i det hele tatt?