Denne kloke mannen bør høres på om muslimhat reformen


Denne artikkelen bør plikt leses av alle som heretter vil mene noe om handlingsplan og muslimer........

Vi muslimer er skyldige
Utviklingen av muslimhat begynner med en oppfatning om at islam representerer en fiende.

Det innvendes ofte at dette forårsakes av en vrangforståelse av islam uten virkelig basis i kildene, og at terrorisme ikke tilhører noen religion. Og det påstås at islamsk terrorisme er et nytt fenomen, og at dens utøvere kun mistolker Koranen lingvistisk.

https://www.nettavisen.no/nyheter/--vi-muslimer-har-skapt-islamofobien/3423832172.html?fbclid=IwAR25yhnuQ26GxjAPecyV5oSz_4uj-N7kTTJaQqMdZvHvH7iiX_li9vWF0g0

Hallgrim Berg har skrevet en god artikkel om dette

I same veke som tullingen i Bærum slo seg laus, skjedde følgjande: «In the name of Allah» vart det utført 28 dødbringande åtak i tolv land.

Ser at enkelte ytrar seg med krav om «handlingsplan» mot islamofobi her i Noreg. Bakgrunnen er ein villfaren ungdom som trampar inn i ein moské med våpen i hand, etter at han har teke livet av eit yngre familiemedlem.


https://www.dagen.no/meninger/debatt/2019-08-16/Handlingsplan-mot-islamofobi-784074.html?fbclid=IwAR113aFG4SBTbYtzK-lQoBnPakmCUu7rJq4NGUk9BdYTsRCazeWOJ3ewUus

ved kolonisering av en ny planet,håper jeg at de etablerer et samfunn av respekt,harmoni og en god velferd skapt utav god integritet og vitenskap,-Ingen religion!