Anne Holt - velskrevet og klokt - mangler svar - HO hjelper

Slettet bruker
23.08.2019 kl 13:12 1025

Å være politiker har alltid innebåret særskilte byrder. Krav til vandel. Avsløringer for åpen scene. Det nye er at der politikere før fikk svi om de gjorde noe galt, møtes de nå av hets og hat når de gjør det de mener er riktig. I dette ligger det en overhengende fare for at bare de aller mest hardhudede vil søke seg til, enn si bli i, politikken. Slike politikere vil vi gjerne ha, altså bulldosere som tåler alt. Men ikke bare slike. Vi trenger politikere fra alle lag og sinnelag, sterke, svake og dem midt i mellom.

Et liberalt demokrati hviler blant annet på to grunnleggende forutsetninger. For det første må det tolerere dem som vil det til livs. Med andre ord må ordet være fritt, også det hatefulle, stupide og krenkende. For det andre må noen være villige til å utøve det. Et demokrati leves ikke i lukkede rom. Begrepet «ekkokammer» er gammelt, og lenge ble det i hovedsak brukt om ytre høyres forskjellige arenaer på nettet. Min påstand er at det er i ferd med å bli like ille på venstresiden, og langt fra bare på ytterste fløy.
Om man forsøker seg på det som burde være enhver debattants utgangspunkt, å lete etter noe hos en motstander man kan bygge en felles forståelse på og derved et grunnlag for videre diskurs mot et omforent mål, blir man sporenstreks tatt i skole og tillagt standpunkter man ikke har.

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/anne-holt-«jeg-mistet-nattesøvnen-og-trakk-meg-unna-jeg-ble-introvert-mindre-engasjert-og-mistet-venner»/ar-AAGdnWG

Kjære Anne Holt. Takk for velskrevet, klokt og balansert innlegg. Når du mangler svar, er det kanskje fordi premissene er feil.

Du snakker om politikere som får gjennomgå, og du nevner at politikerne stilles overfor "krav til vandel", at de får "avsløringer for åpen scene", og at de møtes med "hets og hat" fra folk som mangler evne til "refleksjon" og har "kort vei mellom impuls og handling" når de skriver på nett.

Ser du ikke feilene??? Hvis det er krav til vandel og rimelig rettrygget livsførsel for de som skal representere et folk, så kommer det jo ikke noen avsløringer. Hvis det er (for) mye å avsløre, så skulle vedkommende kanskje ikke ha latt seg velge til folkets representant - for det er ingen menneskerett å få representere andre - det glemmes så lett av karrierepolitikere. Især skulle de ikke tatt plass ved vår konges bord som minister i landets regjering (da er de ikke bare representant, men et symbol på vår nasjonalstat).

Det er kanskje enkelte (ganske mange har det vist seg; ukultur i politikken) som burde kjent på sin personlige begrensning gjennom egen integritet og vandel, og ikke bare latt seg blende av muligheten for personlig karriere og makt. Ja, folk har kanskje kort vei mellom impuls og handling - fordi etikk og integritet ligger i ryggmarg og hjerte - det er ikke noe et menneske beregner seg frem til hvor mye man kan komme unna med for egen vinnings skyld.

Så nei, det er ikke "folk" (les: mennesker) det er noe feil med. Vi behøver ikke bulldosere i politikken, kun rettskafne mennesker, det gjelder for sterke såvel som for svakere personligheter! (Jeg tror kanskje Oddvar Nordli og Kåre Willoch kan stå som de siste politikere av dette slaget i norske regjeringer - med fare for å ha glemt noen iblant alle skandalepolitikerne vi har i dag.)

Neste avsnitt er verdt og merke seg, og kudos til deg for å ta opp din egen venstresides ødeleggende dialogform. Men hadde du fulgt litt med før du selv ble rammet, så hadde du oppdaget at dette ikke er noe som er i ferd med å utvikle seg, men at det alltid har vært slik! Og kanskje er det denne venstresiden som har fått enkelte på høyresiden til å utvikle samme dårlige stil (det er tross alt venstresiden som kulturelt og fra gammelt av representerte den uskolerte arbeiderklassen i folket, mens høyresiden representerte de skolerte elitene i borgerskapet). Det er på høy tid at den nye sosialisteliten erkjenner den kulturbakgrunn som finnes i den delen av befolkningen dere har kuppet makt for å representere, og at dere begynner å bearbeide venstresidens psykologiske polaritet mellom berme og elite.

Politikerne er de siste som opprettholder splittelsen mellom venstre og høyre; folk har for lengst erkjent at den reelle splittelsen går mellom folket og eliten. Inntil politikerne forstår at folket i dag er utdannet, dannet, reflekterte og intelligente - og skal respekteres som det - så vil politikerforakten herske i befolkningen helt til folkeforakten som hersker i politikerstanden er borte.

En dag vil politikerne kunne gå fritt på gaten blant folket - og representere oss på ekte - bare da går dere trygt og uten skjellsord!
Slettet bruker
23.08.2019 kl 13:22 1019

"Det nye er at der politikere før fikk svi om de gjorde noe galt, møtes de nå av hets og hat når de gjør det de mener er riktig."

Nettopp, Anne Holt! Den politiker som ikke har evnet å formidle til folk hva de mener "er riktig", møtes med protester av et folk som er lurt til å velge dem på feil grunnlag. Det handler om sak, og det handler om sinne mot en representant som har lurt seg til å representere folk på feil grunnlag!

Jeg skal vedde på at du ikke en gang merket at du sa dette, men at det falt deg helt naturlig fordi du har hevet deg over folk!
Redigert 23.08.2019 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
FUBAR
23.08.2019 kl 14:04 1000

Enhver politisk diskusjon kan sammenlignes med tennis. Det gjelder å få sin intellektuelle ball over nettet. Har det noensinne skjedd at en politiker sier til den annen at dette har jeg sannelig ikke tenkt på - du har nok rett i dette, og jeg tok feil!
Betonghue
23.08.2019 kl 14:16 992

Erna : Åkken, Hæ, Hæppas ?
Jonas: Æt itte graut je ...
Slettet bruker
23.08.2019 kl 15:16 976

Selvinnsikt er nøkkelen til enhver problemløsning - vet du hvor du selv trår feil så er det mulig å finne forståelse med motparten:

"– Det er vi muslimer som er skyldige i elendigheten vi befinner oss i, sier imam og stifter av Rafida Norge, Basel Kadem.
– Det er menneskeskapte elementer som ble innført i islam i etterkant av Profetens martyrdom av individer som kapret islam for å ta personlig nytte av den, som har skapt et bilde av islam som fienden i vesten, skriver han i en kronikk i Nettavisen."

Modne overlegninger fra en klok muslim!

Det er de farlige utspringene av Islam mange i vår befolkning reagerer på, men som ukloke politikere hårdnakket fornekter og nekter å ta inn over seg, fordi det vi ser ikke passer med planene i deres eget hode. Det er den stivbeinte fornektelsen folk reagerer på med sinne.

I går sendte NRK et timelangt dokumentar program om Saudi Arabia. Kronprins Mohammad bin Salman sitt brudd med den farlige jihadismen som wahhabismen er brukt til i politisk ideologisk maktkamp med aktiv spredning i MØ og Vesten var bakgrunnen, men vi måtte helt til dokumentarens siste minutter før det ble eksplisitt sagt at det var President Trump som presset igjennom denne endringen hos USA's allierte. Like etter ble et titalls arabiske prinser med tilknytning til USA/DeepState/CIA/Obama/HRC fengslet i SA, uten at dokumentaren nevnte noe om det.

Det sitter alt for langt inne for vestlige elitepolitikere og løgnmedia å gjøre innrømmelser som den imam Basel Kadem her kommer med! Når kan vi forvente at norske politikere legger islamofobi og handlingsplaner til side, og innrømmer at også islam byr på sider som ikke kan aksepteres og som må fjernes for å bli forenlig med demokrati og sameksistens?

Når kan vi forvente at norske politikere og MSM legger til side sitt eget Trump-hat og begynner å sette seg inn i hva Trump faktisk gjør for å skape fred? Den største trusselen for Trumps fredsplaner er løgnmediene og hatet globalistene bærer på mot ham - og globalismen er IKKE en ideologi for fred hvis noen trodde det!
Redigert 23.08.2019 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.08.2019 kl 17:43 951

Regjeringen følger Venstres krav og lager «handlingsplan mot diskriminering og hets av muslimer». Men en slik handlingsplan vil trolig gjøre vondt verre.

Islams grenser er voldelige, skrev den avdøde statsviteren Samuel P. Huntington tidlig på 1990-tallet. Spørsmålet er om en slik påstand nå blir noe som skal undertrykkes fordi det kan føre til «fordommer» mot islam og muslimer.

En god del nordmenn vet om islam etter å ha lest bøkene til Halvor Tjønn og Hege Storhaug. Og når det oppfattes slik at sannheten i enda større grad skal undertrykkes, vil ikke muslimhatet bli noe mindre. Tvert imot vil det føre til enda mer antipati mot en religion som mange allerede mener står i en beskyttet særstilling og en muslimsk befolkning som krever særbehandling og inntar en offerrolle.

Hat mot muslimer hører ikke hjemme i et sivilisert Norge, og det er viktig at folk skiller mellom kritikk av islam og hat mot mennesker. Men nettopp derfor er det trist at regjeringen gir etter for Venstres krav.

Det som ville roe gemyttene rundt muslimers rolle i Norge var om norske muslimer i enda raskere tempo tok avstand fra de delene av islam som åpenbart er problematiske, og også integrerte seg bedre i det norske samfunnet.

Det andre som ville hjulpet til å dempe hatet var om myndighetene la opp til en mye ærligere debatt og opplysning om islam, og at norske medier stilte flere kritiske spørsmål til fremtredende norske muslimer om politisk islam og hva som skjer i land som følger islam og sharia.

https://resett.no/2019/08/23/vi-trenger-mer-diskusjon-om-islam-for-a-bekjempe-muslimhat-ikke-mindre/
Slettet bruker
23.08.2019 kl 18:14 943

Kremgode innlegg fra Havfruen her..👌
" Inntil politikerne forstår at folket i dag er utdannet, dannet, reflekterte og intelligente - og skal respekteres som det - så vil politikerforakten herske i befolkningen helt til folkeforakten som hersker i politikerstanden er borte."
Slettet bruker
23.08.2019 kl 18:58 926

Datoen 22. august 2019 var nok en merkedag i Norges drift mot islamisering. Kunngjøringen av en handlingsplan mot hat, diskriminering og rasisme mot muslimer er et foreløpig lavmål. Det er kulminasjonen på en lang utvikling, og det er viktig å ha det historiske perspektiv for øye, for å forstå hvor fort dette går.

Det oppstår en avstand mellom folk og ledere som jeg aldri har opplevet maken til. EF-striden var bitter, men ikke i nærheten av dette. Og likevel later politikerne som om alt er normalt. Hvis det er noe som skurrer så er det nordmenns holdning til islam og muslimer. Aggresjonen vendes innover. Den enkelte får overlatt hele tyngden av samfunnsutviklingen og det skal en meget sterk rygg til for å bære denne vekten.

https://www.document.no/2019/08/23/friheten-forsvinner/
Slettet bruker
24.08.2019 kl 00:01 891

VG brakte i går ferske billedbevis fra da Irans utenriksminister besøkte Norge og Stortinget. Han ville ikke trykke hånden til statsminister Erna Solberg (H), utenriksminister Ine Marie Eriksen (H) og utenrikskomiteens leder, Anniken Huitfeldt (Ap). Men han trykket hånd med Christian Tybring-Gjedde (Frp), som har sammenlignet islam med nazismen. Sistnevntes stive blikk i øyeblikket forteller det meste.

Men hva er det interessante her? Anniken Huitfeldt er en sertifisert feministisk politiker. Hun har vært likestillingsminister og leder for kvinnenettverket i Ap i mange år. I møte med representanten for et kvinnefiendtlig presteregime, smilte hun og la hånden på eget bryst, for å komme han i møte.

Håndhilsing også hører også til internasjonal skikk, eller kutyme i diplomatiet. Og det er vel ikke vanlig at norske politiske ledere tilpasser sine høflighetsformer etter de kulturelle og religiøse normene til hver eneste utlending som kommer på statsbesøk? Man legger i hvert fall ikke til side noe så sentralt som håndtrykket – som signaliserer anerkjennelse, åpenhet og tillit. Og hvordan oppfatter vi vanligvis et avslag på et håndtrykk? Som en fornærmelse eller provokasjon.

Nok en gang har vi fått demonstrert at vestlig feminisme har sine grenser. Den stopper der konservativ islam begynner.

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/større-respekt-for-islam-enn-for-likestilling/ar-AAGeczj

Vi vet at en kvinne i Islam er verdt halvparten av en mann. Hva skal vi da si til at norske muslimkvinner i Al-Noor moskeen nektet å ta Kronprinsens utstrakte hånd da han var der for å vise dem sin medfølelse med tumultene?
Norges Kronprins er altså ikke verdig et håndtrykk fra norske muslimske kvinner???

TS Grande, hun som har sex med mindreårige i åkeren, TVINGER igjennom MER respekt for islam! Verden er GAL!
Slettet bruker
24.08.2019 kl 00:24 884

"For det første er det bare tillatt å håndhilse mellom hanner og kvinner som ikke er mahrammer når det ikke er lyst eller frykt for fitnah . Men hvis det er frykt for fitnah , lyst eller glede, så er håndskakning uten tvil haram (ulovlig)."
https://archive.islamonline.net/?p=6632

Fullt tillatt å håndhilse mellom menn og kvinner etter koranen, og ifb. med statsbesøk er det nok heller ikke noe seksuelt begjær i emning skulle jeg tro...
Også eksempler på at profeten deres også håndthilste på kvinner. jfr.link.

Da må det være en personlig overbevisning som ligger til grunn for ikke å håndhilse, og ikke noe som er uttalt i koranen.
Personlig overbevisning er ikke å betrakte som offisiell religion.
Redigert 24.08.2019 kl 00:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.08.2019 kl 01:02 879

Driver de ap med oss og krenker oss, mon tro??? Kronprins og Statsminister inklusive? Men vi folket har "islamofobi"?

Litt artig i grunnen - hvordan elitene her i landet tenker!
Slettet bruker
24.08.2019 kl 01:29 875

Politikere er til for å legge til rette for befolkningen, ikke befolkningens fiender. De selger unna hva som er arbeidet opp i generasjoner og kjøper drit i utlandet. Det er på tide å hente hjem befolkningens penger fra finansmafiaen ute i Europa! Vil man vite mer om hvor det norske folks penger er så google, og gå inn på youtube og les om "Fractional Banking"

http://wwwlivogleven.blogspot.no/2014/12/bomstasjoner-kriminalitet-mot.html
Slettet bruker
24.08.2019 kl 01:32 875

«Eksepsjonalismen» har sånn sett alltid vært uttrykk for en forbrytermentalitet, ikke stort annerledes enn den psykopatiske kriminelle som dreper og stjeler fordi han føler seg hevet over de lover som «alminnelige» mennesker aksepterer. «Eksepsjonalismen» har i realiteten like fra starten av handlet om «retten» til å ta seg til rette, plyndre, rane, ødelegge og forpeste i «frihetens navn». Når ressursene innenfor det territoriet de har tilranet seg i den grad ble utplyndret at det ikke lenger var mulig å oppnå samme «økonomiske vekst», ja så ble rett og slett verden forøvrig også offer for den samme kriminelle «eksepsjonalismen»som preget de tidlige «amerikanske» kolonistene.
https://www.derimot.no/hjernevask-statlig-tankekontroll-og-selvforherligelse/
Slettet bruker
24.08.2019 kl 01:39 872

Elitepolitikere sitter på diktatorisk rett på avgjørelser om hvordan landet skal utformes. Tilbake sitter folket som bevistløse tause observatører. Paragraf 49 i Grunnloven sier at Folket utgjør den lovgivende makt ved Stortinget, men folket har sett lite til den makten de siste femti årene. Parlamentarismens konsekvenser er partipolitikken, og partipolitikken er utformet som et hierarki hvor maktbalansen utformes etter hvor flinke politikerne er til å lyge folket huden full.
Slettet bruker
24.08.2019 kl 01:45 871

Hva er de redd for, der de bor i overvåket områder med vakthold. Kjører panser med privatsjåfør og døråpner sidemann? Om de ikke flakser verden rundt, og deler ut våre penger i Skvaldregauk jetflyet vi har betalt, og betaler?

Hvis det er noen som bør overvåkes så er det myndighetene og ikke folket. Folket bør overvåke myndighetene. Globalt er det nå stadig flere eksempler på det er nødvendig. Hele Europa er ræv-kjørt Norge ikke minst. Dette garasjeanlegget de har bygget i bakgården sin, utover garasjen, hva var den begrunnet i?

Hitler kjørte rundt i åpne biler, men hva gjør de «folkevalgte» i EU reservat/koloniene og demokratiene sine med folkestyre-pjattet sitt? Se til Hellas med sine underjordiske rømningsveier og helikopter landingsplass på parlamentstaket. Og hva skjer i Frankrike...........
Redigert 24.08.2019 kl 01:47 Du må logge inn for å svare
atnorhe
24.08.2019 kl 12:17 823

En dag vil politikerne kunne gå fritt på gaten blant folket - og representere oss på ekte - bare da går dere trygt og uten skjellsord!

Jeg tror det skal stå: en dag kunne politikerne gå fritt på gaten blant folket. "vil" skal bort, siden var fortid. Det vil bli enda mer uttrykt . Det er den eneste sikre spådommen ingen vedder i mot.
Slettet bruker
24.08.2019 kl 12:17 822

Mens konservative i hele Vesten kjemper for den stolte ytringsfriheten - selve essensen av vestlig kultur og demokrati - så struper altså en norsk borgerlig regjering ytterligere til!

Jeg trodde ALDRI jeg skulle få oppleve noe sånt!

Jeg er så rasende på Erna som tok inn i regjering et menneske så skammelig at hun burde gjemt seg bort for all fremtid for å ha gjort skandale på et bryllup og forgrepet seg seksuelt på tidligere statsminister Borthens mindreårige barnebarn i en grøftekant og deretter løyet offentlig om at gutten skulle være evneveik. Hvis så var så hadde det liksom vært fritt frem å forsyne seg, Grande??? Skam deg!
Partiet Venstre holder seg altså med slike ledere, og Erna velger å ta deres smellfeite partileder inn i regjering til å sitte ved kongens bord og derved skjende også Norges øverste stats-symbol. Deretter struper regjeringen ytringsfriheten!!!

LOOK TO AMERICA!: "DC Court of Appeals Agrees to Hear Laura Loomer’s Lawsuit Against Google on Tech Censorship. In May Facebook and Instagram banned several prominent conservatives including fearless independent journalist Laura Loomer."

Norge - den siste Sovjetstat! Og den som tok livet av høyresiden, var.... Høyre!!!
Slettet bruker
24.08.2019 kl 13:20 815

Her I Norge har Sosialistene fått hjelp fra partiet Høyre og KRF med all import av det fargerike fellesskap. Høyre agenda den er begrunnet for import er billig arbeidskraft? (isolert sett) Totalkostnaden er formidabelt, men i Høyre gjelder kun kortsiktig "Profitt" og det for de få.

Empiri. Høyre som parti er så "bakstreversk" at i sin tid stemte imot når enhetsskolen var ønsket innført.
Partiet ble dannet på grunnlag av motstanden mot innføringen av parlamentarismen i 1884.
Senere har partiet bl.a. vært mot innføring av stemmerett for fattige.
Mot innføring av stemmerett for kvinner.
Mot 8 timers dagen.
Mot alderstrygden.
Mot statens lånekasse for studerende ungdom.
Mot opprettelsen av barneombud.
Mot innføring av lovfestet rett til videregående utdanning.
Mot arverett for barn født utenfor ekteskap.
Mot innføringen av Folketrygden.
Som man skjønner har partiet stolte tradisjoner?
Hvem pokker, vil vedkjenne seg og stemme på noe slik som kun har avgifter som svar på nasjonens problemer? Tidligere NKP fremstår som rettskaffen og human i sammenligning.

Norske Høyre folk er så markedsorientert/global her de bor i Norge, men selv alltid belastende offentlig budsjetter? Jeg leste et sted at Høyre ble rådet og melde opphør til Brønnøysund registrene? Muslimer, homoseksuelle og milliardærer, jammen er Høyre blitt et folkeparti? Høyre er sterk ovenfor den svake, og svak ovenfor den sterke, en klyse i enhver sammenheng. Hva blir ikke dette sammen med FRP for ikke å snakke om hva de blir med drahjelp fra KRF en light versjon av APe’ne som alle er samstemte med EØS i EU.
Slettet bruker
24.08.2019 kl 13:31 811

Her er jeg nok ikke enig med deg, Oliver - alt må ses i sammenheng med sin tid - jeg er ingen tilhenger av å straffe noen for fedrenes synder!

Mitt poeng var at partiet Høyre har forlatt alle frihetsidealer de sto for bare for 30 år siden. De er lurt inn i globalismen i den tro at den totalitære verdensordningen er en form for åpen handelsavtale i verden og at den derfor står for frihet og liberalisme. Så feil kan man altså ta, og så blind kan man være bare når troen er sterk nok til å skygge for virkeligheten!
Slettet bruker
24.08.2019 kl 21:16 795

Samtidig som de presser gjennom en handlingsplan mot muslimhat, avviser de samme en utstrakt hånd. Og både toppolitikere og kongehuset aksepterer at deres hender avvises.

Etter det mislykkede terrorforsøket på Al Noor-moskeen i Bærum, av det som etter all sannsynlighet er en forvirret og mislykket ung mann, har «hele» Norge tatt avstand fra bruk av vold. Noen utskudd finnes nok, men de er ikke representative – og det må vi ikke gjøre dem til heller.

Regjeringen har svart med at det skal utarbeides en handlingsplan mot muslimhat. Presset fra gammelmediene og islamske organisasjoner/talspersoner ble nok for sterkt. Og for riktig å vise hvor mye avstand Norges befolkning tar fra vold og overgrep (i særdeleshet overfor muslimer?), så besøkte kronprins Haakon i går den rammede moskeen. (Om han også tok initiativ til å besøke den drepte jentas (17) familie vites ikke, men noe slikt besøk har vi ikke hørt om).

I moskeen erfarte kronprinsen at kvinnene ikke ville ta han imot hans utstrakte hånd. Men kronprinsen «lærte raskt». Ved neste kvinne la han hånden på eget bryst. Ikke å håndhilse, i særdeleshet på vår kongelige når de står der med hånden klar, er respektløst i vår kultur. I tillegg ligger det tung symbolikk i handlingen. De forteller oss at uansett hvem du er, så har du å akseptere «våre omgangsformer». Kronprins Haakon svarte med underkastelse.

Personlig tror jeg mange vil oppleve det som at de samme avviser vår kultur og våre verdier. Har de noen gang tenkt å tilpasse seg «våre omgangsformer» eller vil de presse på oss «deres»? Og det er de samme som snakker om islamofobi, muslimhat og hva nå alle beskyldningene er.

Vi må verne om våre frihetsverdier: likestilling, likeverd, ytringsfrihet og religiøs frihet. Det må både kongehuset og våre politikere ta innover seg.

https://www.rights.no/2019/08/underkastelse-2/
Redigert 24.08.2019 kl 21:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.08.2019 kl 20:01 743

He he he - elitene avkledd - og kronprinsen står uten klær...

Når man ikke engang orker den korte belastningen ved å ta en vantro, kommende konge i hånden, i landet som har tatt imot islam med åpne armer – da har man vist hvilken fasthet i troen som råder, og det med kjempesleng: Hijabdamen vil ikke engang gjennomføre hilsingen for pressen skyld, som jo er der på sitt vanlige PR-oppdrag for eliten, nettopp for å vise oss fremmedfiendtlige hvor utrolig «norske» muslimer er, og hvor like vi alle er.

Å la selve kronprinsen bli hengene til tørk på denne måten, er naturligvis et PR-sammenbrudd for moskeen og islam, men det er ikke noe nytt. Islam er nemlig ingen hobbyreligion, slik Vestens elite har omformet kristendommen til. Det nye er hvordan kronprinsen blir avkledd og avslørt som helt uvitende om islam.

Kronprinsen har aldri vist fnugg av interesse eller forståelse for borgernes bekymringer når det kommer til innvandring, fremmedgjøring, islamisering, splittelse og den stadig mindre kontrollen over eget land – slik f.eks Danmarks dronning har gjort flere ganger. Vanlige nordmenn ser grenser, suverenitet, trygghet og kultur som raskt forvitrer i hendene på EU-pampene og FN-eliten – noe som slett ikke er til nordmenns beste. Men mannen som skal overta tronen med et «Alt For Norge» ser ikke ut til å tenke over det. I stedet ser vi politiske utspill som viser klart hvor hans står: På EU, flerkulturens og den globalistiske elitens side.

Det faktum at kronprinsen strekker frem hånden på besøk hos Muhammeds lydige flokk, avslører at han egentlig ikke forstår et dugg av det han selv går i bresjen for.

https://www.document.no/2019/08/25/en-avslorende-utstrakt-hand/
Slettet bruker
25.08.2019 kl 22:34 726

Det kan være nyttig og verdifullt for folk seinere å lese om nøyaktig hva som ble sagt og gjort i denne tidsalderen, og hvorfor.
Dette er ikke minst viktig fordi mange mennesker i maktposisjoner vil forsøke å komme seg unna medansvar for de multikulturelle problemene som er blitt skapt. Jo grundigere deres uttalelser og handlinger er dokumentert, jo vanskeligere vil det være for maktmennesker seinere å si at de ikke visste. Mange av dem visste, eller burde ha visst.

Unge europeere kjenner i dag ofte ikke til sin egen historie. Hvis europeisk sivilisasjon skal overleve og kanskje gjenfødes på nytt i løpet av det neste århundret så må europeere gjenfinne sine røtter. Dette er antageligvis noe av det mest meningsfylte man kan gjøre som skribent i dagens Europa.

Sist, men ikke minst, kan man skrive av hensyn til sin egen selvrespekt og mentalhygiene. Vi lever i en tidsalder der løgner og løgnere gjennomsyrer samfunnet. Dette gjelder temaer som klima, kjønnsforskjeller og biologi, islam, innvandring, FN og EU.

For å bevare sin selvrespekt skal man nekte å ta aktivt eller passivt del i løgnene i sin samtid. Man bør skrive det man tror er sant, selv om det koster. Det har aldri vært uten omkostninger å følge sin samvittighet. Det kommer det heller aldri til å bli.

https://www.document.no/2019/08/25/hvorfor-skal-man-skrive/

Det er Fjordman som skriver dette. Vil han om 200 år inngå i et idéhistorisk curriculum, eller vil alt Europa har vært være utradert - og alt menneskene får lese er propaganda - den samme globale propagandaen world-wide - bestemt av eliten som styrer sitt NWO over oss?
kokkohill
25.08.2019 kl 23:34 714

Havfruen , du er brilliant på denne tråden 👍
Slettet bruker
26.08.2019 kl 13:12 686

Her er folka som nedgraderer Norges Kronprins og lurer politikereliten opp i stry til å lage "handlingsplan mot islamofobi":

En kommentar på Facebook fra en moderat muslim: «Det var null problem på moskeen som Kronprinsen besøkte, at imamen tidligere på dagen håndhilste på de fremmøtte kvinnene. Straks Kronprinsen kom, så ble det hilst ved brystet. Islamsk Råd sto for organiseringen.» https://resett.no/2019/08/26/hvem-er-egentlig-kvinnen-som-nektet-a-handhilse-pa-var-tronarving/

Samtidig melder NTB i dag:
"I tillegg til å være siktet for terror, er han tiltalt for å ha drept sin 17 år gamle stesøster Johanne Ihle-Hansen."

Det er så man ikke tror hva man leser - hovedtiltalt for floppet moske terrorskremsel, åsså bare et ubetydelig drap i tillegg, dah!

Det er på høy tid både fjolleregjering og løgnmedia SKJERPER SEG! Like falskt, begge deler, like idiotisk!
Kanskje dere skal spare dere for den motbydelig provoserende handlingsplanen, Erna og Trine?
Redigert 26.08.2019 kl 13:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.08.2019 kl 23:27 662

Fra overraskende universitetshold - den kloke George Chabert, professor ved Institutt for historiske studier, NTNU.

I dag er troen på en forsonet menneskehet Vestens nye credo. Som for alle trosbekjennelser, er motargumenter irrelevante, for eksempel i form av erfaringer fra Sverige, Frankrike, Tyskland, USA eller for den saks skyld fra Oslo. Dagens politiske debatt om innvandring er innskrenket til spørsmål om «verdier», der all diskusjon er forbudt.
«Toleranse» er den helligste verdi. De som er imot dagens «verdier», frakjennes all fornuft og rasjonalitet.
Når man ikke lenger kan støtte seg på argumenter, gjenstår avvisning, hat og i siste instans vold.
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/jdpmAL/Venstresidens-blindsone-i-innvandringsdebatten--Georg-Chabert

Alt i 1794 påpekte den franske revolusjonære Robert Lindet: «Jeg vil at lovgiveren et øyeblikk skal glemme universet og kun forholde seg til landet sitt. Uten denne typen nasjonal egoisme vil vi svikte vår plikt.»

Universet kan i dag godt erstattes med globalisme. Kanskje President Trump ikke er så kunnskapsløs likevel?
Slettet bruker
30.08.2019 kl 14:23 601

Menn må stå opp for kvinners sikkerhet. Det ligger en stor politisk kraft i å mobilisere kvinner til forsvar for hverandre og ikke minst døtre. Menn må forstå at dette gjelder deres kjærester, koner og døtre. Det gjelder også mennenes selvrespekt.

Det finnes ingen respekt den andre veien. Dette er et tema som ikke kommenteres: Den manglende respekt for norske kvinner er en form for forakt for det norske og dominans og ydmykelse av norske menn.

Knapt noe bidrar til å skape avstand mellom norske og nye innbyggere som denne kvinneforakten.

[Et par eksempler...] Hvordan ville disse mennene reagert om norske menn hadde oppført seg tilsvarende mot deres kvinner?
Dette er en form for erobring, krenkelse, ydmykelse av norske kvinner og menn, og våre medier og politikere ignorerer det.
Tror de ikke kvinner og menn er klar over hva som skjer? Når de ikke sier noe, er det som å samtykke. De finner seg i det.

Mange av mennene som sitter i den definerende eliten kan ikke beskrives som menn. De har ikke lenger noen manndom.

Denne dominanskulturen finnes på skoler og arbeidsplasser og den vanlige kvinne og mann vet ikke hvor de skal henvende seg.
Fellesskap forutsetter ærlighet. At vi tør å snakke åpent om hva som skjer. Alle er klar over disse problemene. De følger i masseinnvandringens kjølvann. De går på spesielt på kvinners frihet og menn må ta det på alvor. De er next in line.

Den frie kvinne har vært Nordens adelsmerke helt siden norrøn tid!

Glimrende betraktninger av Hans Rustad! https://www.document.no/2019/08/30/og-na-over-til-virkeligheten/
Redigert 30.08.2019 kl 14:26 Du må logge inn for å svare