Xi Jinping lar Trump i stikken før valg - som fortjent!


Tipper at Xi Jinping i Kina nå er såpass lei hele Trump, at de nå kjører et løp som gjør at Trump ikke kommer seg utav handelskonflikten før valget.
Formålet er da at Trump ikke blir gjenvalgt, fordi Kinamann nå er rimelig lei!

Trump har vippet dette stadig lengre ut mot stupet, og nå tror jeg Xi Jinping i Kina synes det er nok, og svarer med samme mynt, og at de driter i en handelsløsning før US valget, og håper på ny bedre president.

Så enkelt tror jeg dette er. Trump klarer ikke få dette på rett spor nå.

SS
Redigert 23.08.2019 kl 19:00 Du må logge inn for å svare
Tyr
23.08.2019 kl 19:00 585

Usa sin økonomi går helt fint, det er Kina som sliter.

Kina har muskler til å sitte i handelskrig ut denne perioden til Trump.
De har mere verktøy i kassen enn Trump har.

Minner og om at de kan fucke opp valutaen, og ikke minst eier de enorme mengder amerikansk statsgjeld, og dollar. De to sistnevnte kan lage så mye elendighet at om folk hadde hatt innsikt i dette, ville de mistet nattesøvnen om de sitte låst i aksjemarkedet nå!

SS

Trump er alvorlig alvorlig syk i hodet, han har ingenting å gjøre som en av verdens øverste ledere. Må fjernes før han starter 3 verdenskrig.......
nordnes
23.08.2019 kl 19:38 499

Det er en del stater i USA som Republikanerne må vinne om Trump skal bli gjenvalgt, forstår det slik at dette er stater i midtvesten hvor landbruk er viktig for økonomien. Toll på feks landbruksprodukter kan derfor være svært skadelig for Trumps sjanse til gjenvalg.
Redigert 23.08.2019 kl 19:39 Du må logge inn for å svare
Noni
23.08.2019 kl 19:47 473

Trump må ha lov å jobbe for USA`s velferd, selv om Kina boykotter. Han kan ikke sitte å se på at Kina skal overta handelen. Kina er et lukket land hvor vanlige folk ikke tør å si fra, for da blir de fjernet.
Frodon
23.08.2019 kl 19:49 463

Kina har vell driti i USA hele veien ;) Men var det tilfeldig at gavepakken kom ut når FED hadde møte?

Vi i Norge er glad i å handle i utlandet, og elsker hentelapper fra kinamann og andre nettbutikker på posten.

Jeg tror ikke det at man blir pålagt opp til 25% toll på varer over natta, på det meste man handler ville blitt bra for en regjering som innførte dette. Bare det at vi nå skal bort med 350 kr regelen i norge vil snart vekke grasrota her.

Så forstår ikke at velgerne synes at det er greit at det meste i US blir opp til 25% dyrere av importvarer. Det er jo velgerne til Trump som til syvende å sist betaler for handelskrigen. Er det ikke ?

SS