Håp?

SDRL 23.08.2019 kl 21:12 722

Handelskrig forverrer seg. Trump går bananas og er mer uforutsigbar (Om mulig) enn noensinne. Stopper verdens bedrifter å investere inntil 2020 valget er avklart? I så fall, er det noen av dere (som er balanserte) som ser noen som helst mulighet for at SDRL skal komme tilbake med kurser i intervallet 60-100?

23.08.2019 kl 21:57 658

Man vet aldri med drillen. Vi bør være fornøyd hvis den karrer seg tilbake til 35-40 slik det ser ut as we speak.

Den sluttet jo godt over 20 i USA så det er fortsatt håp, ja.
Tror Donald skjønner at han har tatt litt "mye møllers tran", så det kommer vel en for markedet beroligende tvitter melding skal dere se.
AKSO tok seg godt inn på slutten i dag, uten at jeg vet hvorfor. Kanskje investorene mener aksjene er straffet tilstrekkelig hardt
Selv om det var ned over 2 % i USA så er det ikke sikkert det går så galt hjemme på mandag.
Redigert 23.08.2019 kl 22:26 Du må logge inn for å svare

Med tanke på dagens ragnarokk i USA, så synes jeg egentlig oljeprisen holder seg bra. Jeg har fremdeles god tro på at verden vil trenge olje, selv om USA og Kina driver handelskrig... :-)
Noni
23.08.2019 kl 22:41 551

De er vel blitt så vant med Trump og vet at han roer seg etter hvert, dette blir nok ikke den helt store krisen, håper vi.

Som nevnt tidligere må SDRL bare tilpasse seg markedet slik andre bedrifter må gjøre.Om dette gjøres, er sannsynligheten stor for at rigg selskapet klarer seg bra. Trump kan ikke SDRL gjøre noe med, og ei markedet forøvrig. Det selskapet kan gjøre, er å styre sin egen skute. Endringer og tiltak tilpasset dagens situasjon. Alt fra salg av rigger, endre lånebetingelsene, effektivisere og reduksjon av lønet ville kunne medfører til at SDRL kan tjene penger også i dårligere tider. Et selskap som er i tiden. Men dette må gjøres idag og ikke morgen. Vi vil få en oljepris som svinger mye og en verden som går på lav gir i mange år frem i tid.