Bompakken - spill for galleriet.

Mr Big
25.08.2019 kl 12:14 784

Folkens! Stem på nei til bompenger partiet. Drt skal i hvertfall jeg gjøre.
-Dëë-
25.08.2019 kl 13:25 753

+1

Pr nå er det ingen politiker eller politisk parti som fortjener min stemme. Det er bare surr, kaos og rett og slett galskap.
Stemme bompengepartiene er kanskje ikke det smarteste, men det er vår, mannen i gata, sin eneste måte å demonstrere mot politikerne på. Ser de at folk stemmer på slike partier og de får stor oppslutning, så skjønner de kanskje, og bare kanskje, at de er nødt til å rydde opp i egne rekker. Partiene har fått lov til å styre og ordne som de vil, gå tilbake på løfter i årevis uten særlig konsekvenser.
Håper mange stemmer bompengepartiene og virkelig ryster det politiske Norge noe voldsomt til høsten.
Sett Norge tilbake 15-20 år tilbake i tid med uerfarne "politikere" i ledelsen, gjør ingenting. Det må konsekvenser til for at de som virkelig styrer landet skal skal stramme beltene sine og gjøre jobben for folket.
Redigert 25.08.2019 kl 13:32 Du må logge inn for å svare

Bare synd at nei til bompenger partiene ikke stiller i flere kommuner og fylker. Til Stortingsvalget stiller
de forhåpentligvis i samtlige fylker. Vi kan også få et nytt parti.

I Norge er det ikke noen ordentlige problemer i det hele tatt. Det eneste er ting som politikerne har funnet på selv.
Er man mot bompenger og skårer bra på det må man sørge for at det er bompenger slik at man får stemmer.
Får man stemmer pga klima og miljø politikk må tydelig vis bare foreslå dustetiltak som ikke gir noen effekt, men som får konsekvenser for de som ikke stemmer på partiet slik at ens egne velgere kan se at ting gjøres uten at det går ut over dem selv.
Skulle ønske det var et eneste parti jeg hadde lyst til skulle vinne valget.
Boobs
25.08.2019 kl 22:37 642

etter opptreden til bompengepartiets representant på partileder debatten sist uke, kan man ikke ved sine fulle fem stemme på dette. Om man skulle være heldig å slippe unna med noen tusen mindre i året i bom, risikerer man plutselig en annen beskatning på det trippelte. Bompenger er en ting, men f.eks skole, eldreomsorg og annen infrastruktur burde veie tyngre om man har ett snev av sunt bondevett. Man har absolutt ingen Clue hva man får av bompengepartiet.

se fra 09:50 og utover og si om dette fremstår stemmeverdig
https://tv.nrk.no/serie/valg-2019/2019/NNFA80000219/avspiller
Redigert 25.08.2019 kl 22:47 Du må logge inn for å svare
25.08.2019 kl 23:43 607

Bare helt høl i hue, og totalt meningsløst og anse bompenger som det viktigste i et valg.

Debatten nå handler om mye mer enn bare bompenger.

Det handler om nasjonalt behov for å satse mer på samferdselsinfrastruktur.
Og finansiering av dette. Videre kollektivtransport. Dvs. utbygd tilbud, og billettpriser.
Videre dempe mindre nødvendig biltrafikk i Oslo og Bergen. Kostnadsnivå i næringslivet.
Kostnadsnivået på utbygginger. Og smarte samferdselsprosjekter og prioriteringsrekkefølgen
av disse.

Nå er det slik at "bompengepartiet" er et protest parti. Det forventes ikke at de kan drive så veldig god politikk på andre områder. Nå har de oppnådd å skape panikk hos noen politikere som har gått i bompenge fellen, nemlig få de til å bruke all sin politiske energi i bompenge diskusjonen. Det taper de tydeligvis på. " Folk flest" har nok etter hvert skjønt at de har blitt lurt av politikere som sier at de jobber for at " folk flest" skal betale mindre i avgifter. Vi ser nå og at bompenge partiet har oppnådd å gi oss mer innsikt i hvilket narrespill vi blir utsatt for. Stressnivået er høyt i politikken nå for tiden.
Mr Big
26.08.2019 kl 08:29 512

For min del så er det bompenger jeg er mest irritert over. For å vise min missnøye så kommer jeg til å stemme på nei til bompenge partiet. De har ikke mye annet enn det men alle vet at de kommer til å slå seg sammen med andre partier.

Man kan ikke forvente at det er de mindre godt stilte som også skal ta ansvar for satsingen på miljø og kollektive løsninger. Det er snart på tide at noen også lar de bedrestilte MDG-erne får betale sin skjerv. Alle med en Tesla bør straks få en tilleggsskatt på 100-500 000 for manglende innbetalt avgift til fellesskapets satsing på miljø og kollektive løsninger. Er du i full jobb og lever i et BP-område, men ikke betalt (lurt deg unna) bompenger bør du straks få et gebyr til futen på et gjennomsnittlig BP-årsbeløp for å bidra med satsing på miljø og kollektive løsninger.

Og nå har politikerne liksom kommet til en "løsning" på bompengemisnøyen ?
For noe tull.
De superarrogante politikerne har ikke forstått noe.
Problemet er ikke løst ved å kaste noe småmynt på bilistene.
Her trengs VESENTLIGE reduksjoner/fjerning.
Hvem er bilister ?
Hardt arbeidende mennesker som holder dette samfunnet i gang Og varetransport. Og som fra før har betalt veier over skatteseddelen. Og som på nytt skal skattes hver gang de må ut å kjøre for å holde samfunnet og familien i gang.
I år blir det fristende å stemme Bompengepartiet bare for å markere for arrogante Raymond og andre at vi er dritt lei.
Dritt lei at de sløser med våre skattepenger og bare øser på med skatter og avgifter og gjør livet surt for oss. Vet ikke om jeg gidder bo i Oslo mer.

Bompenger mest forhatt
Bompengeopprøret er ikke noe som eksisterer bare blant politikere eller i enkelte storbyer. Det er et overveldende flertall som mener bompengene er enten for høy eller altfor høy. Hele 74 prosent oppgir at nivået er for høyt eller altfor høyt. 54,7 prosent sier nivået er «altfor høyt». Det er kun fire prosent som mener det er for lavt.

Du har en del gode argumenter her ja. Alle samferdselsprosjektene som har blitt kjørt i gang av regjeringen har vært underbudsjettert og derfor sendes regningen via bompengesystemet fordi budsjettene er oversteget. La "folk flest" betale for vi vil jo at "folk flest" skal få reduserte avgifter. Det som er glemt av regjeringen er forutsigbarheten i pengebruken. Det er nok noen partier her som har møtt seg selv i døren.
Mr Big
26.08.2019 kl 12:20 384

Erna har sittet 6 år i makta og hun kunne ikke svare på et enkelt spørsmål. Når var det du skjønte at staten var for grådig når det gjelder bompenger.
Hva i helsinke driver den kjerringa med?
Redigert 26.08.2019 kl 12:47 Du må logge inn for å svare