Haha! Donald lurer Kinamann trill rundt!


Oslo (TDN Direkt) USA’s president Donald Trump skriver på Twitter at han har stor respekt for det faktum at Kinas president Xi Jinping og hans representanter ønsker en «rolig løsning» på handelskonflikten med USA.

«Stor respekt for det faktum at president Xi og hans representanter ønsker en «rolig løsning». Så imponert at de er villig til å komme ut og oppgi fakta så nøyaktig. Dette er grunnen til at han er en stor leder og representerer et flott land. Samtalene fortsetter», skriver Trump på Twitter.

Hahaha!
Redigert 26.08.2019 kl 13:07 Du må logge inn for å svare

Donald sover vel nå. Vi får se hva han tar med seg fra drømmeverden når han våkner. Hvem skal henges ut i dag? Erna sin tur kanskje? Kanskje han vil kjøpe Svalbard, Jan Myan, Bjørnøya, Bouvet øya eller Dronning Maud's land? Hvem vet hva gigant babien finner finner på i dag? Er jo totalt uberegnelig og kanskje den største trusselen mot verdensøkonomien ever.
nima
26.08.2019 kl 13:12 2603

Han er også den største trusselen for verdens freden. Han er mannen som kan trykke på atomknappen når noe går han imot. Ustabile personer bør vel tas hånd om og bures inne.
2132
26.08.2019 kl 13:18 2562

Si hva dere vil om "Trumpeten", men vi må langt tilbake i historien for å finne en president som har startet færre kriger enn ham. Kun ved bruk av ord har han lykkes å roe ned selv "Rocket Man" i Nord-korea. Det ser ut som om tøff-i-trynet-holdningen hans faktisk fungerer. De glatte "yrkespolitikerne" snakker pent, men starter likevel krig. Trump truer veldig, men er egentlig fredelig.

Det er en gave til menneskeheden at Trump blev valgt til præsident.

Der er bare endnu alt for mange der ikke forstår det..

Det er ignorante eller overfladiske mennesker der bare ikke kan lide hans 'stil'..
pengex
26.08.2019 kl 13:21 2551

Han vil jo bruke nuksa på å bombe orkaner.
Han burde sett serien chernobyl.
Mannen er halvt dement.

Han burde endre byggeforskriftene slik at amerikanske hus tåler en orkan. Det er jo fyrstikkhus de bygger. Ikke rart det ser ut som det når det kommer et litt kraftig vindpust.
pasoc
26.08.2019 kl 13:34 2501

Trump er fantastisk han holder ord, ikke mange politikere en kan si det om!
Når sannheten er ubehagelig, så fortsetter Trumpeten. All ære at han aldri bøyer seg, men sier det som det er.
Redigert 26.08.2019 kl 13:35 Du må logge inn for å svare

Javel, like fullt er Donald en gigababy. Totalt uforståelig og uberegnelig, men lett påvirkelig som en bady som ikke får alt den vil ha av gotteri i butikken.
Noni
26.08.2019 kl 13:43 2453

Folk skjønner ikke Trump, han snakker i gåter, og folk tror det han sier, ingen tar
høyde for at det tåkeprat som han fører for å teste folks reaksjon.

Oslo (TDN Direkt) Hu Xijin sier kontakt på teknisk nivå mellom Kina og USA ikke har den signifikans som Trump antyder.

Det skriver redaktør Hu Xijin i avisen The Global, som sees på som et talerør for de kinesiske myndighetene, på Twitter mandag.

«Basert på det jeg vet har ikke kinesiske og amerikanske toppforhandlere hatt telefonsamtaler de siste dagene. De to sidene har holdt kontakt på teknisk nivå, men det har ikke den signifikansen som president Trump antyder. Kina har ikke endret sin posisjon, og vil ikke gi etter for press fra USA.

Redigert 26.08.2019 kl 14:13 Du må logge inn for å svare
pengex
26.08.2019 kl 14:08 2351

Han bruker salgsteknikk på folk.
Grønland var bare en avledningsmanøver for noe annet.
Nemlig at USA er på stø kurs mot RESESJON.
Han gjør dette hele tiden.
Distraksjoner vekk fra saker som kan ødelegge for ham.
Handelskrigen er bare en oppbygning før neste valg.
Hvem vil vel ta over suppa han lager av økonomien.
Redigert 26.08.2019 kl 14:10 Du må logge inn for å svare
nima
26.08.2019 kl 14:13 2319

Trump er tåkefyrste , han har sikkert lært av vår tåkefyrste Støre
pengex
26.08.2019 kl 14:19 2290

Tror ikke alt er like gjennomtenkt. En tåkefyrste er subtil . Trump er ikke subtil.

Er vel en grunn til at du sitter på hengar forum og Donald sitter i det hvite hus. Han skjønner serdeles mye mer en de fleste, og mannen forstår økonomisk handel og har opplevd både suksess og motgang. Og reist seg igjen når ting har gått galt. Ingen annen president kan vise måle seg med reell erfaring slik som Trump.
Mannen er utvilsomt et geni og han har alene endret 100-års valgkampsmetodikk. Bare det alene sier sitt. At han kan fremstå ukarismatisk og glatt er det ingen tvil om. Han er vel også den eneste politikeren som er rimelig forutsigbar, for han holder stort sett det han sier. Husk at det jobber 1000-talls mennesker aktivt for å felle alt han gjør, og han motarbeides som ingen annen politiker har blitt motarbeidet. Likevel har han klart å ivareta og vinne frem med USAs interesser slik han har sagt. USA er landet som alene holder verdensøkonomien igjen fra å kollapse. Alt dette som en følge av tidligere presidenters udugelighet.

Det amerikanske folket vil selvsagt velge Trump igjen for han snakker saken for det amerikanske folk og rett i mot det etablerte og korrupte politiske systemet som har etablert seg verden rundt.
Det som heller bør fryktes er presidenten som kommer etter Trump, og særlig om det viser seg å være en demokrat.

Mvh Navle

endelig er det en president fra vesten som skjønner hva chinamann har drevet med i 40 år å nå tar til motmæle.
USA og vesten er heldige som har en bissnissmann til å ta seg av konkursboet USA og andre land i vesten. china har i en årrekke subsidiert handel pluss at valutaen har vært helt syk. noe de benyttet seg av. Heia Trump.

Jeg liker Trump. Sparepengene mine (R.I.P) er ikke så glad i han.
pasoc
26.08.2019 kl 19:05 1939

snøddned skrev dette er feik njus.
Det er de utroligste kommentarer som "såkalt" kommer fra Trump. Folk er lei medias løgnefabrikker og kan tenke selv.
Stoler mer på han enn alle politikere vi har her hjemme. Kall han en furten unge, men han gjør det han sier. Det liker jeg!
At han har ei altfor fin kone er en annen sak, men det meste kan kjøpes for penger. Hva faen er så dumt med å spørre om å få kjøpe Grønland ?
Det er da bare å si nei! om det ikke er til salgs. Alle statsledere skjønner at de ikke skal kødde med Trump. Enn om vi hadde hatt noen slike her hjemme:
her har vi nesten utelukkende rødstrømpete "godhetsforkjempere". Donald lurer alle :)
Han sa nok på kødd at de skulle nuke en orkan og dermed ble det plutselig sant!!!
Redigert 26.08.2019 kl 19:27 Du må logge inn for å svare

Løgnfabrikk? Donald er en løgnfabrikk med hentesveis. At han gjennomfører det han sier han skal er bare tull. Han backer ut av handelskrigen hver gang børsen faller. Bare denne måneden har han pissa i buksa to ganger etter børspanikk.

Påfallende at det bare er tullinger som sier at media lyver og at "folk må tenke selv". Trump-gjengen burde tenke mindre selv og høre på de voksne.
Redigert 26.08.2019 kl 19:50 Du må logge inn for å svare
pasoc
26.08.2019 kl 20:00 1848

Trump er president i USA og ikke i Norge for de som har merket seg det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du tror han skal nuke orkaner, da råder jeg deg til å informere media og andre som skal ta Trump i USA.
Redigert 26.08.2019 kl 20:01 Du må logge inn for å svare
hstray
26.08.2019 kl 20:28 1799

Trump er en mentalt ustabil narsissisk løgner. Kina har ikke tatt kontakt med Trump som han angivelig hevder. maken til lystløgner og ustabil person skal man lete lenge etter

Det er ikke det at noen tror at han skal nuke orkaner, det er mer at det er oppsiktsvekkende at en fyr i hans stilling lufter sånne ideer. Det skjer rett etter at han ville kjøpe Grønland. Hele den pakka smitter over på børsen ved at vi ser at mannen med hånda på rattet er tett i pappen. Hadde han et noenlunde fornuftig team rundt seg og ikke vært en 73 år gammel tv-klovn, så kunne de sikkert ordna noe med Kina. Det ville tatt tid, kanskje år, men børsene hadde ikke stupt i dass.

Han har malt seg opp i et hjørne ved å vise Kina at han er veik. Han har backet ut for mange ganger nå ifbm børsfall, så Kinamannen venter bare til markedet stuper, veksten i USA faller og Donald taper valget.
Falco1
26.08.2019 kl 20:42 1766

Hehe er nok en grunn til at han er president og du sitter her og gauler på hegnar. Trump er små gal og ustabil og det må til mot Kina. Det landet har fått lov og gjøre som de vil lenge nok.
Redigert 26.08.2019 kl 20:42 Du må logge inn for å svare

Haha ja, jeg hater Trump! Fyren er morsom, men det er jævli surt at en så ignorant fyr skal kjøre hele porteføljen i grøfta.

Når Donald og idiot-teamet hans møter Kinamenne så er det rått parti. De har surra det til og nå kommer Kina til å bare jatte med og ikke gjøre noenting mens Donald hamrer på tastaturet.
undrende
26.08.2019 kl 20:53 1736

Man kan si hva man vil om Trump, men han tråkker den etablerte vest europeiske politikeren på tærne, og det liker jeg. Makan til et samlet "søppel" av en politikere elite, som den vi nå har i vest europa har verden aldri sett.
Et kobbel av ubesluttsomme og feige globalister som lar seg styre av en knallrød media og ngo organisasjoner.
Disse er vel også til en viss grad posisjonert i sine roller, slik det er blitt i alle institusjoner i flere ti år.
Det er først og fremst vi i vest europa som står først i køen til å bli utradert som en egen etnisk og kulturell befolkning.
Dette eksperimentet vi utsettes for vil aldri ende opp godt for noen.

Endelig en amerikansk president som tør å stå opp mot kinas særfordeler i verdenshandelen.

Er virkelig maoisten Xi Jinping så mye bedre og mye mer pålitelig enn Donald Trump? Hvorfor skriver ingen ikke et eneste negativt ord om Xi Jinping og overgrepene han gjennomfører i Hongkong for tiden?


Xi Jinping burde bombe Hong Kong i filler som de svikerne de er.

God natt!
undrende
26.08.2019 kl 22:28 1613

For globalister, så er det bare USA, Israel, og vennligsinnede til disse som skal tas.
Er det forresten noen som har tenkt over at det nærmeste vi kommer en alliert (om det virkelig skulle gå skikkelig galt) i midt-østen er Israel ?

Er du helt koko? Har du et snev av peil på hva som foregår der?
Pitti
26.08.2019 kl 23:19 1509

snøddned skrev dette er feik njus.
når han er dement vil han jo ikke husker hvor knappen er en gang :-P

Ja, for all del rakke ned på Trump. Men du kan jo si noe positivt om Xi Jinpin også...
Noni
26.08.2019 kl 23:43 1468

Nei han er ikke ustabil, han er godt klar over at han provoserer. Men hans uttalelser
dekker gjerne snerten i det han sier, og alvoret bak. Han gir beskjed til Kina, "dere må ikke komme her, og komme her". Kineserne vet at USA har krefter til å slå til hvis de vil. USA er lei av å se sine innbyggere gå arbeidsløs, pga at Kina produserer,
billige klær.
Noni
26.08.2019 kl 23:58 1443

Hallo, han styrer ikke USA alene. USA har en kjempestab av militære rådgivere.
Change14
27.08.2019 kl 00:01 1431

Trump er overhodet ikke ustabil. Han har en mening med alt han sier og gjør. Han elsker å trolle. Han hiver ut noen slintrer til media som de snerrende hiver seg over. Imens legger han sten for sten i sin langsiktige plan.

Tror de fleste etterhvert gjennomskuer sjefsklysa. Billige klær fra kina, det skal de fattige jammen være
glad for at de får kjøpe, sosial service dekker ikke mye. Usa ligner mer og mer på et uland, the
winners takes it all.

Godt å se at vi har nok av USA-hatere her. Legg merke til at MarketWatch ikke har noe negativt å si om Kina eller Xi Jinpin.

Donald skal ha bløffet om kinesiske oppringninger.

Kinamann sinna 😡


Kinamann vil reagere på USAs svartelisting av Huawei og fredagens økning av tollavgiftene.

Kinamann sint 😡
danm
27.08.2019 kl 11:19 1075

Jeg har netop set en dokumentar om Trump imperiet og hvordan det er blevet bygget op. Helt tilbage fra faderens tid, har der været svindlet med stort set alt. Faderen snød NewYork for rigtig mange penge i forbindelse Trump Village. Man har snydt sig til skattefritagelse i forbindelse med Trump Tower, hvor man også væltede de gamle bygninger, uden at fjerne fine gamle vægudsmykninger, der var lovet. Man valgte det billigste polske nedrivningsfirma, der brød alle regler for arbejderne, der arbejdede 12-18 timer i døgnet til en ussel løn og sov på pladsen. Der er en stribe underleverandører og entreprenører, der er blevet snydt og der ligger en stribe retssager i kølvandet efter Trump. Manden er total skruppelløs og bruger alle midler, for at fremme sin egen forretning. At lyve er en fast bestanddel af metoderne for at opnå sit mål.