Haha! Donald lurer Kinamann trill rundt!


Oslo (TDN Direkt) USA’s president Donald Trump skriver på Twitter at han har stor respekt for det faktum at Kinas president Xi Jinping og hans representanter ønsker en «rolig løsning» på handelskonflikten med USA.

«Stor respekt for det faktum at president Xi og hans representanter ønsker en «rolig løsning». Så imponert at de er villig til å komme ut og oppgi fakta så nøyaktig. Dette er grunnen til at han er en stor leder og representerer et flott land. Samtalene fortsetter», skriver Trump på Twitter.

Hahaha!
Redigert 26.08.2019 kl 13:07 Du må logge inn for å svare

Har vært stille fra Donald en ukes tid nå og børsen hangler avgårde. Riktignok opp et stykke fra den verste smørja. Klarer ikke helt å se hva som står i Donald-bladet denne uka, men har på følelsen av av at anda fikk Dow Jones depresjon når han forstod at børsfallet var hans feil. Det nytter ikke å twitre opp børsen lenger, siden de reelle konsekvensene av alt faenskapen har begynt å vise seg. Han må gjøre et eller annet med Kina som gir håndfaste resultater. Med den dustegjengen han har rundt seg er det totalt usannsynlig. Bare å ta på hjelmen, dette blir bratt.
Redigert 03.09.2019 kl 16:24 Du må logge inn for å svare