Haha! Donald lurer Kinamann trill rundt!


Oslo (TDN Direkt) USA’s president Donald Trump skriver på Twitter at han har stor respekt for det faktum at Kinas president Xi Jinping og hans representanter ønsker en «rolig løsning» på handelskonflikten med USA.

«Stor respekt for det faktum at president Xi og hans representanter ønsker en «rolig løsning». Så imponert at de er villig til å komme ut og oppgi fakta så nøyaktig. Dette er grunnen til at han er en stor leder og representerer et flott land. Samtalene fortsetter», skriver Trump på Twitter.

Hahaha!
Redigert 26.08.2019 kl 13:07 Du må logge inn for å svare

Har vært stille fra Donald en ukes tid nå og børsen hangler avgårde. Riktignok opp et stykke fra den verste smørja. Klarer ikke helt å se hva som står i Donald-bladet denne uka, men har på følelsen av av at anda fikk Dow Jones depresjon når han forstod at børsfallet var hans feil. Det nytter ikke å twitre opp børsen lenger, siden de reelle konsekvensene av alt faenskapen har begynt å vise seg. Han må gjøre et eller annet med Kina som gir håndfaste resultater. Med den dustegjengen han har rundt seg er det totalt usannsynlig. Bare å ta på hjelmen, dette blir bratt.
Redigert 03.09.2019 kl 16:24 Du må logge inn for å svare

Så var det på'n igjen. Slår aldri feil. Det blir stille en stund etter forrige fadese, men så braker det løs igjen. Holdt ca 5 uker denne gangen. Jeg begynnte så smått å bli komfortabel 🤪
Redigert 25.09.2019 kl 09:08 Du må logge inn for å svare

Skal prøve bunnfiske på akerbp igjen. Aldri i verden om det blir riksrettsak mot Trump.

Får se da ila kvelden hva som kommer av transkripsjon. Tipper det er en stor nothingburger og børsen siger oppover. Kjøpte mere akerbp idag.

Horrible makrotall fra USA. Børsen ryker i dass og Donald kommer til pyse ut i handelskrigen som vanlig. Skal ned til 26000 før det snur og det blir rally ut året. Han kan ikke ha på seg at det blir Donald-resesjon for om han ikke vinner valget havner han i fengsel.

Krysser fingra for en bullish tweet fra den oransje anda før uka er omme :)