Mange i sjokk: Polisen i Sverige med rask pågripelse

polemiker
SWE 27.08.2019 kl 21:58 574

Mange som kjenner "nya" Sverige godt kunne sjokkerende lese at polisen faktisk hadde pågrepet en mistenkt i denne henrettelsen på åpen gate av den iranske legemoren med baby i hendene. Nå viser det seg at fyren meldte seg selv og ikke noe polisen har medvirket til.

Om jeg skal tippe er denne karen snart sluppet ut igjen og har vel neppe noe med saken å gjøre. Da får svenskene bare håpe at dansk eller tysk politi klarer å fakke disse karene.
polemiker
27.08.2019 kl 23:14 556

Stefan Löfven letter på tungebåndet via Facebook og uttaler at denne henrettelsen på åpen gate i beste bostrøket i Malmå er: "Det är oacceptabelt”
https://www.expressen.se/kvallsposten/lofven-efter-skjutningen-det-ar-oacceptabelt/

Noen av oss har vel i omtrent 20 år nå fortalt ham og hans like at det er nettopp slike ting som VIL skje når man tar inn den muslimske kulturen inn i landet. Dette var helt forventet, det skjer og det vil skje oftere og oftere. Dette må han nok bare akseptere. Hvilket alternativ er det han har i tankene?

Han må også aksepter at det vil bli mer korrupsjon i politiet, sosialtjenesten, kommuner landsting og egentlig ALL offentlig administrasjon Flere drap, voldtekter, bombeangrep, granater, raketter, bilbranner, mordbranner, skolebranner, offentlige henrettelser, eldreran, barneran osv. Dette er en del av pakka han må akseptere for et "åpent og inkluderende multikulturelt samfunn".

Grunnen til at politikere og andre reagerer så kraftig nå er at dette skjedde i selveste "indrefileten" i Malmø. Holmenkollåsen om man vil. Da begynner virkeligheten å komme litt nærmere, og det liker de dårlig. Mannen til hun som ble avrettet høstet noen millioner på et brekk i Danmark og hadde vel følgelig råd til å menge seg med bermen.
Slettet bruker
27.08.2019 kl 23:22 554

Jeg mistenker oftere og oftere at nyhetsbildet i sverige er hentet fra Milt-Østen, er vi sikker på at det ikke er hentet derfra?
#FFOTO
polemiker
27.08.2019 kl 23:28 546

Ja, de har gjerne en fyldig nyhetsdekning om det er noen muslimer som stryker med nede i Midt-Østen. Om en terrorist som angriper grensevakter i Israel blir skutt og drept, får du garantert høre om det. De drapene på hjemmebane er det ikke like fyldige dekning av. Kanskje en liten notis fra tid til annen.
Redigert 27.08.2019 kl 23:29 Du må logge inn for å svare
børst
28.08.2019 kl 06:59 514

Sverige har stø kurs mot status som feilet stat. Landet er allerede gjennomsyret av internasjonale kriminelle nettverk, som i stadig økende grad tar i bruk eksplosiver som et supplement til andre former for grov, dødelig vold. Hvor ille det må være for å bli kalt krig er uklart, men i Sverige nærmer de seg nå en form for borgerkrig, der ulike kriminelle nettverk fører krig mot hverandre.
Noni
28.08.2019 kl 10:17 484

Kaos med andre ord!
polemiker
28.08.2019 kl 10:49 472

Dette er en borgerkrig i sakte film. Borgere med utenlandsk opprinnelse kriger mot hverandre og myndighetene prøver å forhindre det. Det lykkes de stadig dårligere med og forholdene forverres fra dag til dag. Politiet mister kontrollen over stadig større områder og folk blir overlatt til seg selv.

Det ER allerede anarki i mange bydeler i Sveriges største byer. Svensk polis har en elendig oppklaringsprosent for gjengrelaterte drap, noe som igjen medfører at gjerningsmennene er på frifot og utsatt for hevnaksjoner. Folk stoler ikke på politi eller myndigheter men tar nå i større grad skjeen i egen hånd.

Dette gjelder også i voldtektssaker, hvor oppklaringsprosenten nå er under 15%. I forrige uke drepte en kvinne en mann mistenkt for voldtekt. Selv om mannen var mistenkt ville han med stor sannsynlighet ha gått fri.

Så denne stadig økende voldsspiralen i Sverige kan myndighetene skylde seg selv. En ting er at de importerer hundretusenvis av folk fra notoriske voldskulturer, en annen ting er at de ikke har et lovverk, rettssystem eller politivesen som er i stand til å håndtere dette.

Denne unge mannen som meldte seg selv og som politiet varetektsfengslet har trolig ikke noe med denne henrettelsen å gjøre. Tipper han er ute på gata igjen i løpet av noen dager. Sannsynligheten for at dette drapet blir oppklart er vel derfor relativt små. Kvinnens kjæreste og barnefaren kommer neppe til å snakke eller samarbeide med politiet. Gjør han det, er han så godt som død, og han vet at det er ingenting myndighetene kan gjøre for å beskytte ham. Hans eneste muligheter for å leve lengere er enten å rømme/leve i skjul eller drepe de som ønsker å drepe han først.
Lurulf
28.08.2019 kl 10:56 469

Ny henrettelse i Sverige i natt. Slik går det når et land forteller shithole mennesker at de bare kan late som om de er hjemme i deres shithole land.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/RRqnJA/kvinne-18-skutt-og-drept-i-stockholm?utm_source=vgfront&utm_content=row-2
kokkohill
28.08.2019 kl 11:46 452

Vedder på at det blir ett Statskupp i Swerabien innen 1 år...
atnorhe
28.08.2019 kl 12:48 435

Neppe. De som eventuelt skulle foreta dette "kuppet", vil aldri i verden ta den støyten det ville bringe. De sitter heller rolig i båten og gynger kun når de får beskjed. Så lenge det ikke angår deres egen velferd og personlige liv, lukker de munnen,og ser en annen vei.

Hvem gidder å bry seg når befolkningen godtar tingenes tilstand uten å kny.
Har du sett Svensker i titusentalls gå i protesttog mot muslimsk innvandring?
polemiker
28.08.2019 kl 13:54 423

Enig, de folka i forsvaret som kunne være kapable til noe slikt er forlengst skibbet ut. Löfven har byttet ut hele forsvarsledelsen og politiledelsen. Igjen er det vel bare homser og feminister.

Noe protestaksjoner eller massemønstring av folk med gule vester i gatene tror jeg heller ikke noe på. Det svenske folket lider av Stockholmsyndromet og er hjernevasket fra barnspen av i snart 50 år. De som etterhvert våkner opp skjønner hvor håpløst det er og at Sverige ikke lar seg redde lengere. De velger da i stadig større grad å flykte fra landet og til mer siviliserte samfunn. I første rekke vil det bli nabolandene Norge og Danmark, de med røtter i Finland vil dra tilbake dit. Andre igjen vil spre seg over hele kloden bl.a. til Spania og USA.

Denne "motstandbevegelsen" der borte (NMR) vil nok få en dramatisk større oppslutning etterhvert. Spesielt fra folk fra den nedre del av middelklassen. De vil etterhvert skjønne at de ikke har noen andre alternativer enn å slutte opp under nazistene. De har hverken utdannelse eller penger slik at de kan emigere, men er fanget i Sverige. Kan imidlertid aldri se for meg at de skal kunne utgjøre noen reell trussel mot regimet ut over at de kan lage en del kvalme.