NANO: Kan vi igjen be om noenlunde realitetsorientering?

Slettet bruker
NANO 30.08.2019 kl 09:46 5838

Jeg ser at enkelte her på forumet lar raseriet over tap og forsinkelser - og det man i den forbindelse oppfatter som en infotåkeheim - gå ut over NANO som selskap, og man skjeller ut ledere og strategier i øst og vest. Det gir ikke noen meningsfull debatt; jeg syns ikke selskapet er spesielt mye verre på informasjon enn andre lignende farmaselskaper som sliter med mål og framdrift.

Man bør heller lytte til det som faktisk sies.
Men da kommer den andre håpløse gruppen fram her på forumet, og som jeg mange ganger har bedt om å beherske seg:
Masteklamrerne - de som bare ser eventyrlig suksess ved alt rundt NANO, og at det eneste riktige er å sitte passivt med på alle nedturer. Fordi de forstår det fundamentale, sier de. Hvem er det som har gitt sånne folk denne ideen? Som i tillegg erklærer alle som tviler for baissere og gjerne melder til admin. Noe de har holdt på med de siste 3 år mens aksjen har falt 80% fra ATH.

Og nå er vi i gang igjen:
Da NANO steg noen kroner fra årets lav for to dager siden, var himmelens porter åpne igjen. Man kunne tolke seg til de mest fantastiske ting som skulle skje, og det GANSKE SNART. Og når Merlin dukker opp (etter å ha holdt sine 4000+ i skjul på andre fora mens aksjen har falt) med ny urealistisk tro på nye snarveier, ja, da vet vi at alt håp om en funksjonell debatt er umulig igjen.

Og læringskurven gjennom 3 års fallende hovedtrend?!
Da det i går gikk rett ned igjen etter en saftig intradagsoppgang, var det for hausserne å krype i skjul og håpe på en ny dag med intradagsstigning, der man igjen kan erklære at de som ikke kan det fundamentale (sånn som dem....) er noen ondsinnede baissere, osv.

Og problemet med denne halsløse haussingen er?!
Jo, at ingen klarer å forholde seg til det som selskapet v/Bravo faktisk sa under Q2:
"Rundt midten av 2020 satser selskapet på å kunne gi en FORELØPIG oppdatering av Paradigme".
"De første resultatene (kliniske data) fra studien er ventet å foreligge noen måneder etter behandling av den siste pasienten. Rundt midten av 2020 satser selskapet imidlertid på å kunne gi en foreløpig oppdatering av studien"

Kan vi be om at man respekterer det som sies her?
Ingen av de snarveier og enorme spillerom som f.eks. Merlin og andre har framsatt de siste par dager her, er mulige ut fra det som sies av selskapet selv her.
Så jeg må be: Les de to setningene en gang til, og hold fred. Det er ikke slik at et lite selskap kan gå i markedet og shoppe storhet, fete emisjoner og partneravtaler etter forgodtbefinnende - når selskapet selv har sagt hvor langt fram det er til sentrale milepeler.
Det bør vel snart sige inn her?

Og selskapet er selvsagt ikke tjent med slike hausseutgytelser - HO er tross alt noe som leses av mange.

PS: Siden det skorter stort på folks leseevne:
Det er ingen realbaserte kommentatorer, heller ikke jeg, som sier at selskapet er fortapt, er elendig, osv.. Realistiske folk sier imidlertid at man først forholder seg til guiding (og evt. fravær av dette som ofte skjer når man sliter) om framdrift, rekruttering, resultatutsikter, osv.
Ut fra dette vurderer man kurs og forhåpninger sammenholdt mot alle andre selskaper i lignende situasjon.

Men dette skjer omtrent aldri her: Spørs derfor om ikke roten til hele hausseelendigheten er en grunnleggende svikt i basal børskunnskap?
For hvordan kan denne haussegalskapen ellers ha fortsatt i årevis?

PS2: Jeg forventer ingen nåde fra den omtalte gruppe denne gangen heller, når jeg tillater meg å mane til mer edruelighet og å prøve å bygge opp en smule læringskurve her. Men blir veldig glad hvis noen faktisk prøver å se hva jeg faktisk sier her.
Redigert 20.01.2021 kl 15:03 Du må logge inn for å svare
aslemdal
30.08.2019 kl 16:48 2156

Korsar virker dessverre til å ha et snev av narsissisme innabords. Han bare MÅ ha rett uansett hva dere andre prøver å argumentere med. Ingen andre har peil på Nano eller andre selskaper for den sak skyld. Kun Korsar!! Å være gift med eller være barn til Korsar må være en utfordring vil jeg tro. Så til alle dere som ustanselig prøver å argumenter for noe annet enn hva Korsar står for, BARE GI OPP. Dere kommer aldri i mål. Og bare vær glad dere kun har med Korsar å gjøre på et anonymt forum. God helg!
focuss
30.08.2019 kl 16:58 2144

aslemdal
Enig i det men det er jo greit at vi får dokumentert i hvor stor grad han er i stand til å dumme seg ut.
Gamlingen
30.08.2019 kl 18:54 2051

Er det noen som har en formening på hvorfor Kimen AS har kjøpt 107k aksjer i nano?
Slettet bruker
30.08.2019 kl 18:59 2044

Bøhn er short
focuss
01.09.2019 kl 00:44 1771

Vi får vel bare vente, mens Korsar slikker sårene, på at han kommer tilbake for å realitetsorientere oss videre. Guttungen har dessverre ikke peiling.Dessverre for ham. Ikke for noen andre.
Kappa3278
01.09.2019 kl 10:04 1659

fra fishstick på TI
Ugens største fald (og mest volatile udvikling) står en af porteføljens seneste tilføjelser – nemlig Nordic Nanovector for. I dagene efter halvårsregnskabet, der blev offentliggjort torsdag d. 22. august, faldt aktien med over 30% og var helt nede at vende i 22 NOK i tirsdags. Et flot comeback onsdag har bragt aktien noget tættere på vores købskurs på 32 NOK. Regnskabet skuffede på ét punkt, som vi også fremhævede som et risikoelement i vor seneste analyse i april – nemlig problemer med patientrekrutteringen.
Vi kritiserede selskabet for at være meget lidt informative om rekrutteringen til det pivotale fase 2b studie PARADIGME med 130 patienter. Trods 81 deltagende klinikker i forsøget, er det ikke lykkedes at indrullere patienter i det forventede tempo, og trods en acceleration på det seneste er meldingen, at man er efter planen. Det får en række negative følgeeffekter, idet der nu først kan forventes toplineresultater i 2. halvår 2020 i stedet for 1. halvår, som var den oprindelige udmelding.
Selskabet melder selv, at man har en kassebeholdning der rækker til medio 2020, og således er man nu tvunget til at skaffe kapital på den ene eller anden måde inden toplineresultaterne. Med et stort cash burn på 400+ mio. NOK om året, kan det blive et anseeligt beløb, der skal hentes, hvilket kan ramme kursen voldsomt. Risikoen i aktien er bestemt steget, og vi kommer næppe til at øge positionen. Pt. ligger det urealiserede tab på omkring 0,5% af porteføljen, og det er bestemt til at leve med

Ref. Life science, økonomisk ukeblad, dansk.
Redigert 01.09.2019 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
Kappa3278
01.09.2019 kl 10:33 1623

En bør spesielt merke seg denne
"Risikoen i aktien er bestemt steget, og vi kommer næppe til at øge positionen. Pt. ligger det urealiserede tab på omkring 0,5% af porteføljen, og det er bestemt til at leve med"
dr. Stockman
01.09.2019 kl 11:19 1579

Forståelig at aksjen må justeres ned som følge av forsinkelsen, men fra hvilket nivå? DNB har justert den ned fra 110 kr til 85 kr, og det er det vanskelig å ha innvendinger mot. Men når kursen allerede befant seg like over 30 kr så må man vel kunne gå ut fra at mye usikkerhet allerede var priset inn, inkludert forsinkelser.
frontal
01.09.2019 kl 20:21 1400

Usikkerheten var priset inn på 30 tallet? Tja..

Økonomisk ugeblad skriver FØRST nå at de skjelver litt i buksa og ser på NN som meget høy risiko aktie og ikke da aktien befant seg på 30 og de gjorde storkjøp på 32.