Platincoin


Hei,

noen andre har som har hørt om Platincoin?
De har akkurat kommet på exchange, yo.bit.
De er sannsynlig de første med debet visakort på vei som første krypto slik jeg har forstått det, og det sier litt om fremtidens for krypto.
Det betyr at de har fått innpass hos større kredittinstitusjoner, tror de har gjort mye riktig.
De har også akkurat kommet med ny oppgradert wallet som skal være av de sikreste, og det betyr at man kan handle den på exchange, og få tilbakeført cash.
Den kan selvsagt handles via nettverk i tillegg til exchange.
Det lukter selvsagt litt av all krypto, men hvis ting utvikler seg som f.eks. bitcoin, så kan det jo være moro å ta et lodd.

Triggly
10.04.2018 kl 11:10 9599

Hei Kroif. Velkommen tilbake til forumet.
Når det kommer til platincoin så har jeg aldri hørt om den før. Jeg har aldri sett at den er blitt diskutert på forumene jeg vanker i og den er heller ikke på coin marketcap.
Likevel sjekket jeg litt rundt og det første jeg kom over er at CEO for selskapet er Alex Reinhardt. Dette er samme mann som hadde en stor rolle i swisscoin ponzischeme scammen.
Selvfølgelig begynner alarmen å ule da, er dette en ny scam?
Det gikk dritt for swisscoinscam og Alex Reinhardt trenger penger. 2+2=4?

Jeg ville styrt unna. Man bør generelt være skeptisk til krypto. Selvfølgelig er det alltid moro å tjene noen kroner, men det er mye rart som er ute å går på kryptomarkedet.
kroif
11.04.2018 kl 11:16 9426

Triggly;
jeg skal ikke være bastant på noe når det kommer til Krypto, mulig jeg kommer til å gå på en smell, men interessant å høre andre mere bevandrede kryptokareres betraktninger
Mulig selskapet ligger etter med å oppdatere all info, men jeg har fått en del info fra noen som var på presentasjonen i Dubai i påsken.
Og sammenligne med onecoin, er kanskje ikke helt riktig, Platincon er allerede på exchange, før annonsert.
Det jeg har fått høre ang. antall, er at opptil 100mill coins skal selges/ mintes via nettverk, og 450 mill via andre finansielleinstrumenter, bonus, provisjoner, osv. De jobber også med marketplace for kjøp og salg, og en del andre ting, ungen at jeg gidder å gå i detaljer, da det bare er scam uansett;-)http://info.platincoin.com/290318/en.html
Dette er hva Platincoin svarer til ponzisceemme i 2017:
Platincoin has a real Blockchain (visit Explorer on https://platincoin.info)
Platincoin is registered (please check here: (https://www.moneyhouse.ch/en/company/plc-group-ag-12476023231)
Ikke vet jeg hva som blir fasit,sikkert mange varianter av Ponzi


All Persons are transparent visible:
Alex Reinhardt: https://www.moneyhouse.ch/en/person/reinhardt-alex-43282906101/messages#
Maxim Bederov: https://www.moneyhouse.ch/en/person/bederov-maxim-43282903201/messages#
Orlando Vecellio: https://www.moneyhouse.ch/de/person/vecellio-orlando-105156781101/messages#

No Ponzi scheme accepted Payment with Creditcard or Bankdraft directly
Platincoin has a registered office address.
Office in Dubai is also opened.
Triggly
11.04.2018 kl 12:05 9355

Limer inn mitt svar her også. Hvis du fortsatt vil at vi skal diskutere platincoin så la oss gjøre det på denne tråden :)

Hva du har fått av informasjon av en i dubai hjelper lite når selve selskapet ikke informerer om det. Det er mye fine ord på platincoin's hjemmeside, men lite håndfast. Tenk deg om, platincoin har allerede sin coin på exchange og lover å revolusjonere blockchain markedet med en POW/POS hybrid aka "next generation crypto." Hvis dette er sant så burde man ha hørt om selskapet mye tidligere og det ville ha blitt omtalt og diskutert overalt på de største forumene. Ikke bare av oss 2 personer inne på HO.

Når jeg snakket om at det var null informasjon om Reinhardt så mente jeg på selve hjemmesiden, selvsagt finner du det ut hvis du leter litt rundt. Men det står ingenting om han på platincoin's hjemmeside, ei heller om dette elite teamet av internasjonale eksperter som skal guide denne gulvkalven opp i skyene.

Bare les deg opp på risikoen som selskapet selv melder:
https://platincoin.com/static/doc/en/NoteOfRisk.html

(1)You explicitly acknowledge that Platin Genesis does not offer a currency system nor any other direct or indirect financial system, but a highly technological and new concept of a decentralized network server farm for the "minting of blockchain-based, digital information units that can be traded within the Platin Genesis (prospectively: Cryptocoins), as well as in the frames of this activity it provides specifically developed network computers for the „minting of cryptocoins“ in return for payment as well as other services such as the access to the services of the PLC Academy, the PLC Business (Crowdfunding - as soon as available) or the decentral Platin Genesis swap meet (as soon as available) (all above mentioned offers will further be denoted as „products“), which enable its customers to participate in the crypto market and inform themselves about the complex topic.

(2)You acknowledge and agree that Platin Genesis does not sell or transmit Cryptocoins directly or indirectly or through third parties

(3)You acknowledge and agree that beyond the terms of the contractual regulations, no guarantees or promises of any kind can be made by the Platin Genesis regarding the possibilities of occupation, dividend payout, expectations of provisions or any other kind of incentives, revenues or earnings any kind can be made or will be made.

(4)You acknowledge and agree that possible dividend payouts, provisions or other incentives, revenues or earnings are, if they occur, merely voluntary services agreed upon in the contract with the Platin Genesis.

Det var noen flere punkter også, men jeg kopierte bare de 4 første, gå inn på linken hvis du er interessert.
Dette høres ut som en ponziscam som prøver å holde seg innenfor lovverket. Blir morsomt å se hvor lenge det varer :)
kroif
11.04.2018 kl 13:31 9265

Moro med diskusjon:)
Reinhardt har limt bilde av seg selv på forsiden av facebookforsiden, så han har ikke gjemt seg særlig godt;-)
Jeg må jo si de legger mye arbeid i dette, hvis det skulle vise seg å være svindel.
Jeg for min del tenkte at hvis dette blir/ er det de hevder at det er, så kan dette gi gigagevinst for et beløp som også er verdt å tape.

Uansett om dette er en svindel som vil sprekke en gang i fremtiden, så er det mulighet til lett å tjene enkle kr på dette nå.
Man får ta ut innsatsen, og la fortjeneste stå til, og den er allerede meget god..hehe
Triggly
11.04.2018 kl 14:13 9216

Hvis det bare er gambling du ser etter så hadde jeg heller prøvd meg på chainlink eller noe. Der er det enten himmel eller helvete hihi
https://coinmarketcap.com/currencies/chainlink/
kroif
11.04.2018 kl 20:59 9138

Triggly,
Er det noen andre artige kryptoforum der ute?
Det skal visst være presentasjoner/ møter for Platincoin i Oslo ut over våren, der burde det komme kristiske som deg som kan grille representantene, interessert? ;-)
kroif
13.04.2018 kl 08:07 9021

Triggly, eller andre;
ICO CRYPTO MESSENGER ELVN lanseres 22 juni, utviklet av Platincoin.
Jeg mottok en presentasjon igår, hvor de annonsere at denne skal taes bruk først av Bitcoin, så videre de andre store kryptoene, etterhvert også Platincoin når den har fått mere fotfeste i markedet.( dette er foreløpig ikke presentert på hjemmesidene, som er i ferd med å oppdateres etter exchange intro, 21 mars.
Jeg ser at det er andre lignende apper der ute, og på vei, den inneholder selvsagt wallet, og mulighet til å "vippes" mellom brukere, osv
Er dette noe revlusjonerende?, eller er det allerede slike apper oppe å går, i bruk av f.eks Bitcoin?
( ser ingenting på bitcoin sine sider om dette foreløpig heller, men mulig det er på vei info, eller at avtalen ikke er 100% spikret med alle detaljer enda)
Triggly
13.04.2018 kl 12:26 8947

Hei Kroif,
krypto messenger apper vet jeg lite om, men jeg ser at det kommer opp mye forskjellig hvis man søker på det.
Jeg personlig ville ikke tatt i bruk noe slikt, det virker ikke sikkert nok.

Når det gjelder Elvn så tror jeg det bare er noe annet scamtull.
Det er lite info som kommer opp når du søker på det. På youtube er det bare tyske videoer, der alle har mindre enn 500 views.
De har en nettside, men den er amatørisk. SELVFØLGELIG kan du laste ned appen, men prøver du å trykke på "about," "contacts," "privacy policy" eller "our rules" så får du bare opp 404 not found. Det står heller ingenting om krypto på hjemmesiden deres, ikke etter det jeg fant ihvertfall
http://elvn.com/
Det hele virker som en dårlig spøk


Det finnes mange forskjellige kryptoforum på nett, men det gjelder å skille klinten fra hveten. Foreksempel finnes det mye god informasjon på reddit hvis du vet hvor du skal lete.
Platincoin presentasjoner må jeg nok si nei takk til. Jeg gidder ikke å dra helt til Oslo bare for å høre på et par slangeolje selgere. Jeg hadde nok blitt kastet ut etterhvert uansett haha
kroif
13.04.2018 kl 14:09 8907

Triggly;
skjønner at du er en super skeptiker, er du inne i krypto, eller bare disser du ;-)
Appen ligger ute som Beta -versjon, det er det krav til for testing, har jeg skjønt.
Har en følelse av at kryptomarkedet ikke er like transparent som aksjemarkedet, når det kommer til lik info til alle osv.

Om du personlig ville tatt bruk en slik app..? du bruker sikkert ikke vipps heller da, eller WhatsApp, den er det jo heller ingen som bruker.
Så hvis du slår sammen disse , og krypto har kommet for å bli, så tror jeg du bommer en smule.
Vi får se 22 juni når den lanseres, om dette er scam eller ikke..
Jeg tenker det er verdt noen slanter å ta et bet på at dette kan være fremtiden. Man trenger jo ikke melde seg inn nettverket for å kjøpe PLC over exchange. Man trenger heller ikke kjøpe noe selv om man melder seg inn, men man må ha invitasjon.
Triggly
13.04.2018 kl 23:32 8839

Nja, ser ikke på meg selv som noen superskeptiker. Prøver bare å bruke sunn fornuft ;)
Har forresten vipps, men å sammenligne vipps med dette blir for dårlig. Kryptomarkedet er høyst uregulert, og det finnes mye rart der ute. Å gi noen totalt ukjente tilgang til pengene dine eller informasjonen din blir for dumt.
At platincoin er på exchange betyr ingenting, bare se på hva som skjedde med bitconnect scam.

Jeg legger også merke til at du ikke kommenterer det jeg sa om nettsiden deres, noe jeg synes er veldig merkelig. Isteden sier du om og om igjen at dette er noe å satse på, nesten som om du har en baktanke ;)
Du er vel her for å reklamere for platincoin. Komme med masse store ord for å snakke opp kryptoen, og lage hype og interesse her på HO. Men selvfølgelig må man ha invitasjon for å melde seg inn, og det kan man få av deg, ikke sant? Du sender da ut din personlige medlemskode og vips så er pyramiden igang.
Ja, det blir veldig morsomt å se hva som skjer 22 juni, ville ikke forundre meg om det hele blir "utsatt." Kanskje produktet faktisk kommer på markedet, men er milevis dårligere enn det som ble reklamert. Utallige eksempler på slikt.
Redigert 14.04.2018 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
kroif
15.04.2018 kl 09:52 8727

Hovedintensjonen min ved å skrive her, var å se om det var noen andre der ute som hadde hørt om Platincoin, og eventuelt få noe ny info.
Når det gjelder Elvn-appen, så var jeg ute etter om dette er en god oppfinnelse, også med tanke på Bitcoin og andre større kryptovalutarer.
HVIS det ikke bare er scam slik du går ut ifra, i så tilfelle blir jo ikke dette en diskusjon, kun rop om scam, scam.
Jeg har tatt høyde for at dette kan være scam, og det motsatte, for å være helt ærlig så hadde jeg nada kjennskap til nettverk/pyramide før jeg kom borti dette, kall meg naiv.
Selvsagt prater man opp en investering man har gjort, noe annet ville vært rart, og skulle dette være interessant for andre, så er jo de en bonus;)
Når det gjelder nettsiden til Elvn, så var det ikke meningen å ikke kommentere dette, viste ikke at alt man skrev ble gått så nøye i sømmene.
Jeg finner også dette merkelig, uten at jeg kjenner årsaken, sjekker dette.
Det er jo slike spørsmål som er viktige, enten mangler dette da appen faktisk ikke er lansert enda, altså ikke helt ferdig med regler og det hele,ikke vet jeg, alternativet er som du skriver, at det bare er dritt og scam. Og da er vi tilbake til spørsmålet mitt, og dette er en bra App, HVIS den er det de hevder den er?
Triggly
15.04.2018 kl 11:04 8684

Greit nok, Kroif.
Hvis du er god i tysk så finnes det flere videoer på youtube om Elvn
https://www.youtube.com/watch?v=TcHEWiDBuTY
https://www.youtube.com/watch?v=fCMU0IcBMwk

Ellers kan man sikkert laste ned appen selv og prøve den ut, den finnes jo på app store/ google play.

Det er også en god del informasjon/videoer om Platincoin/Elvn på engelsk på nettstedet https://weltisch.com/en/
Nå er det jo slik at Weltisch samarbeider med Platincoin, så jeg ville ikke tatt weltisch som en objektiv tredjepart :)

https://weltisch.com/en/der-crypto-messenger-elvn-macht-den-unterschied/
https://weltisch.com/en/videos-platincoin/
https://weltisch.com/en/blog/

Du kan sjekke ut selv og komme opp med en egen mening, men husk å ta alt med en klype salt ;)
kroif
15.04.2018 kl 13:00 8642

Appen funker den,det er ihvertfall testet, men alle funksjonen den skal inneholde er ikke på plass enda, og da tenker jeg på den sikre walleten.
Ser at e-chat jobber med en tilsvarende løsning, men der finner jeg ingen planlagt dato for når denne funksjonen kommer på plass, kun at de jobber med den. Så det er tydelig at det er flere som mener markedet trenger en slik app, spørsmålet er hvem som lager den beste.
Det smarteste måtte jo være å få solgt inn denne walletfunksjonen hos f.eks Facebook, som allerede har brukerne.
kroif
07.01.2019 kl 21:02 5082

Platincoin har steget ca 300% siden denne tråden ble startet.( Bitforex).